5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • böröczk
    Nagyon a top1-re hajtod a topicot, öcsém : D
  • böröczk
    Biza, csek DISZát
  • bertino
  • robotnyk
    az xp eXPerience, az élet az meg HP, teee
  • Prince23
    Ügyes vagy
  • bertino
    télleg ? és steamen szerinted mióta tölthető ?

"szal..."

• DarkSector
    jah igy értem már, a várakozás okát...
    hát majd rácuppanak 1-2 nap alatt.
  • DarkSector
    bazz.
    az durva...akkor nem is clone lesz, hanem egyből egy DIRECT PLAY, valszeg
  • Nagylaci
    Klónok már vannak egészen biztosan, de szerintem a szerverekről letöltendő információ nélkül nem tudják megfelelően feltörni! Ez a lényege ennek a módszernek. Biztosan feltörik, de így csak a hivatalos dátum után.

Rage47:
    Teljesen egyetértek demo híján bocsánatos bűn ilyen módon kipróbálni a játékot. Én azt mondom, hogy ha holnap, holnap után lesz warez akkor kipróbálom amúgy már mindegy mert itt a harmincadika.
  • Prince23
    Már töltehtő két napja direct2driveon..szal...
  • DarkSector
    nembaj azért ma tutira bekészitenek egy clone-t minimum.
  • Rage47
    köszi
    egyébként a warezt csakis a demo hiánya miatt nézném meg
  • Nagylaci
    Egészen konkrét megjelenési idő! Az USA keleti parti idő szerint pontban éjfélkor indulnak az engedélyezést végző szerverek szóval onnantól játszható a PC verzió. Ez az idő GMT -4 -nek felel meg úgyhogy a mi időnk szerint holnap reggel ötkor indul a móka az USA -ban. Aki warez -re számít az valamikor ez után tűnik lehetségesnek.
  • Prince23
    Nem abból, csak tippeltem... meg se néztem Region freet...
  • Rage47
    megjött sötét barátunk
  • MrAndree
    Lesz ez még első is. :)
  • DarkSector
    oks ha kell elmesélhetem a mai (szar) napomat...:D
  • böröczk
    Hajrá gyerekek : D

1. Internetes Fogadások, Tippmix
    2. KONAMI Soccer kiegészítők
    3. Euro Truck Simulator
    4. A nagy szavazó topik
    5. Modern Warfare 2
    6. Maffiózó
    7. Radeon HD Series
    8. Ismerd fel a képről az autót
    9. Borderlands
    10. Windows 7
  • DarkSector
    ne RF-ből következtess...:D
  • Prince23
    Én kb 6.83 gigát jósolok neki :D
  • DarkSector
    meg:

RBSV2, Blacksite, Strangehold ....stb... ezekis régen 2DL-en jöttek.
    A border-tmeg ma szerintem megtudja mindenki, hogy pontossan mennyit nyom majd kilóra...:D
  • Prince23
    *Globális jelenség lesz xddddddd
  • Prince23
    Két kétrétegű lemezzel adják ki, v alszeg ugyanaz lesz mint a GTA4-el PC-n :DD
  • Rage47
    A géped meg beszarik :D
  • MrAndree
    Ha nem jön be akkor igen. Amit eddig láttam belőle az alapján be fog. Ahogy valszeg a Rage is. De nem fogom jobban szeretni a Rage-t csak azért mert "hiperszupermgegagiga" grafikája van. Mert fogják egyesek csak emiatt isteníteni...
  • DarkSector
    könyvtámasznak még utána jó.:D
  • DarkSector
    a crysis egy nagy techdemo volt semmi több.
    a rage..ha nem basszák el, ahhogy manapság több más játékot, akkor egy nagyobb hanvételő cuccos. legalábbis ezt mondták.
  • Prince23
    :D A játékmenet nagyon is hasonló lesza Bordyhoz. tehát a Borderlandsot is ki fogod dobni ezek szerint, ha felhúz? :DD
  • DarkSector
    látom nem érted ez csak példa, hogy a CS nem jelent eladhatóbb játékot.
  • MrAndree
    A grafikától lehet, de ha mellé szar játék lesz akkor fél óra után vágom ki a francba. Mint a Crysis-t. :)
  • DarkSector
    nah igen az lesz jo, mert ott ezt az rpg-s irányvonalat, kicsin valosághübben oldják meg...
    legalábbis remélem nem lesznek kiugró számok.

jah és MÉG NE LEGYENEK BUZI JELÖLÉSEK...thx IDS....álászarHellgateLondon a buzi piros keretekkel az ellenség körül...
  • MrAndree
    Jajj, ne gyere már megint ide a PoP 4el /ami megjegyzem rohadtul nem 4 hanem 7/, Neked nem tetszett tehát szar. Értettük már ott is.
  • MrAndree
    Nyilván semennyit, de nem is dícsérem itt a játékélményt. De a grafikát se szidnám kipróbálás előtt. Amit itt igen sokan megtesznek. Hát hajrá.
  • Prince23
    Sztem te is befogsz tőle... az is Fallout koppintás ha úgy vesszük, mindhatjuk a Bordy tesójának is a raget. Téma ugyanaz szinte. Na jó csaka története nem, de az atmoszféra tökre az...
  • DarkSector
    tévedsz.
    ne haragudj de tévedsz.

pop4 ???? játszottál vele? mekkora sikere lett? van akkora, mint az első 3-nak?
  • MrAndree
    Azok talán, akiknek számít a grafika...
  • Árnyvadász
    Abban az esetben, ha maradt volna a kezdeti stílus, akkor csak egy tucatjáték lett volna, ami kiköpött olyan, mint bármelyik U3 motoros játék. Így lett egy sajátos, egyéni világa, amivel kitűnik a többi U3 motoros játék közül. Jobban felfigyelnek rá, lehet erőltetni a humort is mellé, mert ehhez a stílushoz az is közelebb áll és ilyen Art shaded játék még nem igazán volt. Mivel ez nem a szokásos, megszokott Cell shaded technológia.

Most már nem kell sokat várni. Holnap este 9 körül már játszhatok vele, ami a sok és hosszú várakozás után nagyon felemelő. Mondhatni: Végre!
  • DarkSector
    a maradék meg beszél arról, amiről még fogalma sincs.
    ne vedd rossz néven, de ha már te megelőlegezed nekem, meg a többieknek, hogy a graf és más semmi nem számít....
    neked eddig hány ora játékélményt nyújtott a játék??? :DDD

tudod én elsőnek azért nézek mindent vizuális szempontból, mert mig nem probáltam nem beszélhetek játékélményről.
    nekem nem eelég tény hogy százmilliófegyverskint raktak a játékba...
  • Prince23
    Figyeljetek már, tök egyszerű, hogy miért váltottak grafikai stílust már az alfa verzió idején. Egyszerű: jövőre jön a RAGE!!! ennyi. Tiszta üzlet az egész. Majd a Ragetől behugyozunk
  • MrAndree
    A rajzos grafika a hanyagság jele? A 12 egy tucat UE3, amit minden második játékban látok manapság az meg nem? Hagyjuk már ezt, Neked nem jön be, ez van.