5584
-
#702 Nagyon a top1-re hajtod a topicot, öcsém : D -
#701 Biza, csek DISZát -
#700 #700 -
#699 az xp eXPerience, az élet az meg HP, teee -
#698 Ügyes vagy -
#697 télleg ? és steamen szerinted mióta tölthető ?
"szal..."
-
#696 jah igy értem már, a várakozás okát...
hát majd rácuppanak 1-2 nap alatt. -
#695 bazz.
az durva...akkor nem is clone lesz, hanem egyből egy DIRECT PLAY, valszeg -
#694 Klónok már vannak egészen biztosan, de szerintem a szerverekről letöltendő információ nélkül nem tudják megfelelően feltörni! Ez a lényege ennek a módszernek. Biztosan feltörik, de így csak a hivatalos dátum után.
Rage47:
Teljesen egyetértek demo híján bocsánatos bűn ilyen módon kipróbálni a játékot. Én azt mondom, hogy ha holnap, holnap után lesz warez akkor kipróbálom amúgy már mindegy mert itt a harmincadika. -
#693 Már töltehtő két napja direct2driveon..szal... -
#692 nembaj azért ma tutira bekészitenek egy clone-t minimum. -
#691 köszi
egyébként a warezt csakis a demo hiánya miatt nézném meg -
#690 Egészen konkrét megjelenési idő! Az USA keleti parti idő szerint pontban éjfélkor indulnak az engedélyezést végző szerverek szóval onnantól játszható a PC verzió. Ez az idő GMT -4 -nek felel meg úgyhogy a mi időnk szerint holnap reggel ötkor indul a móka az USA -ban. Aki warez -re számít az valamikor ez után tűnik lehetségesnek. -
#689 Nem abból, csak tippeltem... meg se néztem Region freet... -
#688 megjött sötét barátunk -
MrAndree #687 Lesz ez még első is. :) -
#686 oks ha kell elmesélhetem a mai (szar) napomat...:D -
#685 Hajrá gyerekek : D
1. Internetes Fogadások, Tippmix
2. KONAMI Soccer kiegészítők
3. Euro Truck Simulator
4. A nagy szavazó topik
5. Modern Warfare 2
6. Maffiózó
7. Radeon HD Series
8. Ismerd fel a képről az autót
9. Borderlands
10. Windows 7 -
#684 ne RF-ből következtess...:D -
#683 Én kb 6.83 gigát jósolok neki :D -
#682 meg:
RBSV2, Blacksite, Strangehold ....stb... ezekis régen 2DL-en jöttek.
A border-tmeg ma szerintem megtudja mindenki, hogy pontossan mennyit nyom majd kilóra...:D -
#681 *Globális jelenség lesz xddddddd -
#680 Két kétrétegű lemezzel adják ki, v alszeg ugyanaz lesz mint a GTA4-el PC-n :DD -
#679 A géped meg beszarik :D -
MrAndree #678 Ha nem jön be akkor igen. Amit eddig láttam belőle az alapján be fog. Ahogy valszeg a Rage is. De nem fogom jobban szeretni a Rage-t csak azért mert "hiperszupermgegagiga" grafikája van. Mert fogják egyesek csak emiatt isteníteni... -
#677 könyvtámasznak még utána jó.:D -
#676 a crysis egy nagy techdemo volt semmi több.
a rage..ha nem basszák el, ahhogy manapság több más játékot, akkor egy nagyobb hanvételő cuccos. legalábbis ezt mondták. -
#675 :D A játékmenet nagyon is hasonló lesza Bordyhoz. tehát a Borderlandsot is ki fogod dobni ezek szerint, ha felhúz? :DD -
#674 látom nem érted ez csak példa, hogy a CS nem jelent eladhatóbb játékot. -
MrAndree #673 A grafikától lehet, de ha mellé szar játék lesz akkor fél óra után vágom ki a francba. Mint a Crysis-t. :) -
#672 nah igen az lesz jo, mert ott ezt az rpg-s irányvonalat, kicsin valosághübben oldják meg...
legalábbis remélem nem lesznek kiugró számok.
jah és MÉG NE LEGYENEK BUZI JELÖLÉSEK...thx IDS....álászarHellgateLondon a buzi piros keretekkel az ellenség körül... -
MrAndree #671 Jajj, ne gyere már megint ide a PoP 4el /ami megjegyzem rohadtul nem 4 hanem 7/, Neked nem tetszett tehát szar. Értettük már ott is. -
MrAndree #670 Nyilván semennyit, de nem is dícsérem itt a játékélményt. De a grafikát se szidnám kipróbálás előtt. Amit itt igen sokan megtesznek. Hát hajrá. -
#669 Sztem te is befogsz tőle... az is Fallout koppintás ha úgy vesszük, mindhatjuk a Bordy tesójának is a raget. Téma ugyanaz szinte. Na jó csaka története nem, de az atmoszféra tökre az... -
#668 tévedsz.
ne haragudj de tévedsz.
pop4 ???? játszottál vele? mekkora sikere lett? van akkora, mint az első 3-nak? -
MrAndree #667 Azok talán, akiknek számít a grafika... -
Árnyvadász #666 Abban az esetben, ha maradt volna a kezdeti stílus, akkor csak egy tucatjáték lett volna, ami kiköpött olyan, mint bármelyik U3 motoros játék. Így lett egy sajátos, egyéni világa, amivel kitűnik a többi U3 motoros játék közül. Jobban felfigyelnek rá, lehet erőltetni a humort is mellé, mert ehhez a stílushoz az is közelebb áll és ilyen Art shaded játék még nem igazán volt. Mivel ez nem a szokásos, megszokott Cell shaded technológia.
Most már nem kell sokat várni. Holnap este 9 körül már játszhatok vele, ami a sok és hosszú várakozás után nagyon felemelő. Mondhatni: Végre! -
#665 a maradék meg beszél arról, amiről még fogalma sincs.
ne vedd rossz néven, de ha már te megelőlegezed nekem, meg a többieknek, hogy a graf és más semmi nem számít....
neked eddig hány ora játékélményt nyújtott a játék??? :DDD
tudod én elsőnek azért nézek mindent vizuális szempontból, mert mig nem probáltam nem beszélhetek játékélményről.
nekem nem eelég tény hogy százmilliófegyverskint raktak a játékba... -
#664 Figyeljetek már, tök egyszerű, hogy miért váltottak grafikai stílust már az alfa verzió idején. Egyszerű: jövőre jön a RAGE!!! ennyi. Tiszta üzlet az egész. Majd a Ragetől behugyozunk -
MrAndree #663 A rajzos grafika a hanyagság jele? A 12 egy tucat UE3, amit minden második játékban látok manapság az meg nem? Hagyjuk már ezt, Neked nem jön be, ez van.