5584
-
Jobboka #942 cumshot képben van :D (spricc spricc) -
#941 Na, megjött a warez. -
#940 én is azért álltam le vele mert kéne vmit zh-ra is készülni -
#939 naplopó brigád..szerencsétlen munkásember meg alig várja hogy hazaérjen hogy tudjon egy kicsit játszani, és meg kell elégednie a fórumozással :D -
#938 adsz pénzt megveszem -
Jobboka #937 akk vedd meg és én tolom veled :D mert én is coopos vok -
Jobboka #936 nah és akkor most kéne a warez fórum -
#935 ez nagyon veszélyes játék, egész nap játszanék coopban :D -
#934 Legelején vagyok, kiírtottam a "huligánokat" a kezdő tutorial városból, de valamiért nem tudok tovább menni. A kis robot megáll egy ajtó előtt, és nem történik semmi. A feladat meg azt írja, hogy kövessem a robotot, de sehova nem mozdul. Mit kell ilyenkor tenni? -
#933 Már ezért az élmény beszámolóért is érdemes volt maradnom az utolsó 15 percre...
Korábban akartam lelépni melóhelyről.
-
#932 hehe...nézegettem videókat, vannek ezek a nagy dinoszaurusz szerű dögök is benne...alig várom már hogy egyiknek életét kioltsam valami komoly lövővassal :D -
Jobboka #931 a dlc be lesznek új "gear -ek" is -
#930 LOL majdnem kinyuvasztottak a repkedő izék.Megyek egy feladathoz és látom égen repülnök ilyen izé mondom na de jó kis hátterek ezek.Erre megyek felvenni a zsét a dobozból és valami veszi le az életemet de pörgök forgok sehol semmi azt 4esével támadtak az égből :D
Most már tudom nem csak "hátterek"
Azért van benne elég sok nagy szívós dög amiket ki se bírok nyírni :( -
Jobboka #929 nem tom én most láttam ezt az oldalt 1x -
#928 és ez mennyire friss? mivel várható megjelenésnek idén március van feltüntetve :DDD -
Jobboka #927 ja csak az pc batyesz :D -
#926 meló után rávetem magam a Határvidékekre, aztán meglátom...félig-meddig már meggyőzött, de azért még futni kell párat, hogy nem-e unok rá nagyon gyorsan...meg hogy ha egyszer uninstallom akkor hajlandó leszek-e megint nekifutni..de pont olyan játéknak tűnik aminek többször is nekifutok :DDD -
#925 X-dobozra "reális" ár.
-
Jobboka #924 LOL ezek nagyon be vannak állva -.- -
#923 Denevérbácsi kalandjai nem dobtak fel, 18%-ig bírtam vele nyűglődni, azt szépen letelepítettem. Igaz, szemét voltam, és ezt nem vettem meg dobozos verzióban - úgy gondolom, jól is jártam.
Aktuális címünket remélhetőleg sikerül kipróbálnom vagy ma, vagy holnap, és ha érdemesnek találom, akkor bizony nekem is gazdagabb lesz a gyűjteményem általa.
Szeretem az egyedi világú, ízű játékokat.
-
#922 szereny személyem meg nvidul, szóval nem veti meg a fizikszet mint olyat...a Batman AA-ban is jópofa volt (na nem mintha nélkül rosszabb lenne a játék bármennyivel is, da ha már van, akkor miért ne)..az a doboz is ott figyel a polcon, és előreláthatólag ez is ott lesz :D -
#921 Nehezen tudom elképzelni a helyénvalóságát, de bizonyára kell hozzá, ha eleve létezik a forrás lemezen... szerintem, "van" benne Pisix.
Más kérdés, hogy kell is-e bele...
Én is a rettegett AT(t)Ila vezér egyik klónját használom, ergo, a Pisix nem izgat, annál inkább az eredetihez mindinkább tendáló kiadvány. Nem szeretem a buherált dolgokat.
-
Jobboka #920 van benne physx (ha lamó kérdés : nem kell a szarkazmus) -
#919 én is pengülök majd akkor egyet..csak a fiziksz miatt :D -
#918 Nincs tuti - a csapatok közül utóbbi észrevett egy dinoszaurusz méretű hibát az előző release-ben, és ezért, na meg a "csinált" iso-ért, kicsit megfakult a fénye az Újratöltött-nek.
Ha bízol benne, akkor használd azt. Én nem, ezért a Pengére szavazok.
-
Jobboka #917 palesz legalább olvass vissza asdasdasdasdasd -
#916 Semmiféle gondot nem tapasztaltam a reloaded verzióval. Razor veri a palávert, hogy a RLDed nem ugyanaz, mint a végleges, mert hiányzik a Securom róla. Hát nekem nem hiányzik:D. Meg külön csináltak hozzá installert, hát inkább az, mint nekem kelljen cserélgetni az exe-t az install ALATT megfelelő időben...
A PhysX könyvtár hiánya lehetne az egyetlen elfogadható pont, ha nem lennék ATIs... -
#915 Valaki LAN?... vagy nem mükszik? -
Jobboka #914 Origi -
#913 reloaded -
#912 Valaki mondja meg a tutit:
Reloaded vagy razor
Bár nekem az első van meg,de ha jobb a másik akkor leszedem. -
#911 Azért van mert ez Unreal engine, neked meg ATI kártyád van. DX9 alatt nem támogatott benne az AA alapon vagy mi, állitólag NVIDIA karikon megy egyszerű driver force-szal, hát ATIn úgyse nagyon. Próbáltam piszkálni init, meg átnevezni az exe-t, meg a szokásos csiribiri, eddig semmi siker.
Amúgy a játék elég mókásnak tűnik, az eleje picit uncsi, de talán később felpörög. Amit kicsit karcsúnak érzek, az egyetlen aktiv skill/class. Ezen a részén picit agyalhattak volna még, legalább minden fára tehettek volna egyet. A respawn is fura, kb 5-10 perc alatt jönnek vissza a mobok.
Grafikailag nálam okés, birom a cell shadinget is. Pár csúnya textura azért befigyel a tereptárgyakon. Animációk szépek.
Pirospont a coopért gamespy-on, még tunngle-lal se kell szarakodni. -
#910 Nem kell átnyergelni, de én hiszek a Release scene-nek, és ha ott azt rebesgetik, hogy összecsapott az első verzió, akkor az...
[Jellemző, hogy ezek a csapatok is felhígulnak. Régebben nem volt ennyi elbafarintott "kiadvány".]
-
#909 Van egy sejtésem, de majd a guruk megmondják a tutit...
[forgalom korlátozás]
-
#908 rohadtúl nem ide tartozik... de am nálam is előfordult már ez (tré-online-os netem van) és gőzöm sincs mitől, jelenleg semmi baja sincs. -
#907 Gyerekek hátha vki okosabb nálam és ért az ilyesmihez, mitől lehet, hogy tudok netezni, letölteni is max sebességgel, de a torrent nem müxik, azt írja, hogy a DHT kiszolgáló meg vmi gépnév nem elérhető. De pl, a Nod sem hajlandó frissíteni magát és az MSN sem müxik. De a legdurvább hogy a hálózati megosztási központ vagy mi a fene azt írja nincs is net kapcsolat. :D Ez mitől lehet? Ezt mostanában egyre gyakrabban játsza el, aztán magától megjavul. -
#906 természetesen az első két-három óra játék után kiderül a sorsa...dobozos vagy uninstallos :D
addig meg...hát...otthon már seedel a gép mint a barom, igaz reloaded-et, szóval razorra kell átnyergelni...fakk :D -
#905 Nekem semmi bajom sincs a RELOADED verzióval! -
#904 Előbbit kezdtem, de aztán itt és máshol olvasgattam, és ledobtam 18%-nál... így igaz később, de polcon lesz a Penge változat.
-
#903 pontosan...1600*1050-ben már korántsem olyan gyászos...de ha ennyire bántja a szemedet, szerintem a catalyst is tud force-olni élsimítást
más
reloaded vagy razor? (#846 alapján utóbbi kéne...)