5584
-
#902 Valószínűleg azért, mert helyből nincs benne élsimítás - konzol, hatalma monitorok, nagy felbontás = értelmetlen.
-
#901 Jó.Csak még elején alig ad a gép fejlődésre való pontokat.
Amúgy fain dolog pl az a kis "fedezékes lerakható géppuskafészek" (jól elneveztem)
-
#900 Kipróbáltam,szerintem nagyon hangulatos kis játék,bár lőszerből soha nincs hiány,de belefutottam pár meglepetés ellenfélbe. :)
Pár kép:
Mondjuk azt nem értem,hogy ha minden feltolok grafikailag max ra,miért vannak recék a képen...Vagy catalyst ban kellene bekapcsolni valamit? -
#899 Na milyen a játék?:) -
#898 -
#897 Nem baj ha megsértődsz... de ezt ugye nem gondoltad komolyan?!
-
Jobboka #896 nem véletlen
nem -e? :D -
#895 uhh a Bloodline-t tuti nem vállaltam volna be :DDD háromszor játszottam végig, három különböző karakterrel és az egyik legjobb pc-s RPG élményem volt, főként a remek történetnek és a jól megírt párbeszédeknek köszönhetően...tehát nem kis fában van a fejsze :DDD respekt :DDD -
#894 Nekem már fárasztó, ami itt megy:D -fav -
#893 ha kiszeded nekem a szövegeket sima txt fájlba, és elküldöd az E-mailemre, én lefordítom neked:)aztán majd valaki visszarakja a szövegeket ahogy kell:D -
#892 Honosítok. Ez a projekt túl sok lenne már.
Wolfenstein - végső simítások
Prototype - végre befejezés
Vampire: The Masquarade - Bloodline - nagyon komoly.
és a többi, korábban megkezdett, befejezendő.
Egyszerűen fizikailag nem fér bele új fordítás az életembe.
-
#891 juteszembe: ezt is tervezed honosítani? vagy mostanában nem fordítasz? -
#890 Néhány játék megmozgatta a fantáziámat mostanság, társasággal, a probléma azonban az otthoni internet hiánya...
Talán, záros határidőn belül ez is változik. Addig marad a szingli móka.
Én amúgy is pepecselős fajta vagyok - szeretem a pörgős játékokat is [lejjebb ugye mutattam rá példát], de mostanság inkább izgat a sztori, a ráció, szívesen el is olvasom a hátteret stb.
-
#889 értem én mit írtál korábban, csak azt hittem hogy GFWL rendszerű lesz és nem Steam vagy bármi más azért mondtam hogy sikeresen félreértettem, mert nekem ez az Achievementes dolog csak GFWL-ből volt ismerős, más cuccal még nem játszottam ahol lenne hasonló (leszámítva a Risen-t, ami meg ugyen nem online cucc) :D
mindenesetre én is singleben nyomom majd természetesene, online meg úgyis haverokkal szoktunk baromkodni...na meg néhány lelkes SG-s jelentkezővel...úgyhogy majd a hét második fele környékén szívesen tolom estefelé valakivel :D -
#888 ez jó :DDDDD
énis szerintem majd öcsémmel tolom,és ha valamit elbasz nekem akkor jól fejen csapom a másik szobában :D -
#887 Csak a rendes LAN nem túl gyakran kivitelezhető, sokkal kényelmesebb ugyebár mindenkinek otthonról. : P
No mindegy, én maradok a társas játéknál, szigorúan ismerősökkel, privát lobbiban, jó esetben különböző kasztokkal játszva. : ) -
#886 Te nem tudsz? -
#885 Látod, én épp utóbbi miatt írtam azt a hosszabb lélegzetűt.
Persze, zárt társasággal, netán, egymás melletti gépeken [LAN, vagy szomszéd utca] más az élmény. Meg ha ökör, akkor átmész és a fejére versz, vagy fizet cserébe neked egy kört a sarki kávézóban _:)
-
Jobboka #884 nem kötekszem szimplán uncsi virágboltból nem tudsz cuccokat letölteni ezért értelmetlen -
#883 Lehet. De próbáld csak ki legalább egy ismerősöddel (annyi is elég), sokkal jobb szórakozás. Nem kell public-ra menni, arra én se vagyok kíváncsi, ahogy rohannak ész nélkül és happolják el előled a cuccokat. -
#882 Volt idő, amikor én is rá voltam "kattanva" az online élményre... és az egyetemi éveim nagy részét így is töltöttem... hamar kiszoktam belőle.
Pedig a társaság és a játékos is jók voltak - Quake 2 és Quake 3, Unreal Tournament Classic, UT 2004.
-
#881 Nem unalmas, nem értelmetlen, nem kevésbé snasszabb, mint a warez kifejezés. -.-" Bár ha mindenképp kötekedni kívánsz, rajta hát. -
#880 Ha Te mondod...
Azért, hál' Istennek, lehet benne egyedül is játszani.
-
Jobboka #879 Ezt a virágbolti verzió kifejezést haggyuk már, annyira unalmas és értelmetlen divat lett -
#878 Mellesleg nem is szeretem a deathmatcheket.
Ebben is lehet elvileg, de az nem igazán mozgat. -
#877 Te bolond vagy? : D
Ennek a játéknak kooperatív módban van értelme.
Megyünk ketten, és csináljuk a küldetéseket, jobb, mintha egyedül szerencsétlenkednél : D
És ember, miért ne tudnám mit kell csinálni benne? : D Nem vagyunk elvégre értelmileg fogyatékos , szellemi csökevények. -
#876 ez ugye tört verzió? vagy eredetiben vetted steamról? mert én most tervezem beszerezni onnan. -
#875 Ember, azt se tudod mit kell benne csinálni és mész játszani online - erre gondoltam.
Tudod, ez nem Deathmatch / Team Deathmatch / Capture The Flag játék...
-
haxoror #874 -
#873 Ha akarsz folytatást pc-re, igen.
Amúgy nem tudom, meddig fog működni online törttel, csak kitalálnak valamit.
30-áig modnjuk ne, mert addig szeretnék a virágboltival játszani. : D -
Jobboka #872 gyaaaj most azon gondolkodok, h megvegyem e ha törtön is megy minden rendesen -
#871 ?
Egy kedves barátommal játszottam kettesben privát onlájn, délután pedig toborzunk még két embert, egyikkel már előre le lett beszélve, és indulhat a hepaj...
Ne csóváld a mutatóujjad Te meg : D -
#870 Szeretem, amikor még nem játszott senki vele, de máris mennek online-ra...
Semmi értelme.
-
Jobboka #869 batya ha nem tetszik vmi ----->Google.com -
#868 Úristen, nem kell hozzá hamacsi, megy online simán (kreálsz egy toszott gamespy accountot, ha még nincs, és szevasz), nekem ne küldözgesd amúgy meg az ilyesfajta szmájlikat, mert seggbe rúglak -
GrimReaper78 #867 Úristen, leírtad, milyen hamachi verzióval játszol, és milyen beállításokkal? -
#866 na tök jókat olvasok,megy a coop is meg minden.örülök :)
már nekem is megvan a játék,de még nem próbáltam.kb most keltem fel,de valakai jöhetne majd coopozni ^^ -
#865 Rohadt sok szöveg, kis sikerélmény, változókkal teli fegyver és képesség nevek...
A "Proper" változat is akkor, mint a Reloaded :)
-
#864 Úristen, olvass már vissza egy rothadt hozzászólást legalább : D -
#863 Na meglestem ezt is és mint a SAW ez is INT-be tárolja a szövegeket és minden nehézség nélkül magyarítható!
Nem kell röhögni ezt csak próbaként anti angolosként szabadon fordítva csináltam Átírtam menüt is az is jó lett!
Szerintem bevállalja majd valaki!