5584
-
#742 majd én szállítom neked : D -
#741 szállítással? -
#740 Én má döntöttem helyetted : D
8300 körül lesz cd galaxisnál online rendelve : P -
#739 jah akkor sorry.
de 2-en nyomtuk, és külön saját szerveren. -
#738 Én csak mostanában hallottam a játékról, mert nem igazán reklámozták. Így gyorsan kell döntenem :)) -
#737 jah az tény, mert amit pl belinkeltem az savas lövedék volt, és zöld számokkal... -
Jobboka #736 most épp 8 vidit nézek egyszerre :D és a Nagy állat " Rakk Hive " száj lövés 456 szem lövés 2564 -----> nagyon nem mindegy :D -
#735 Nincs lan L4d-ben hivatalosan, de van benn coop. -
#734 még 10 óra -
Árnyvadász #733 Lan: Lesz.
Mi jön ki az ellenfélből: Vér és számok. A számok valóban fontosak, mert információt nyújtanak a bevitt sebzés mértékéről. A színe a számoknak, pedig a sebzés milyenségére utal (sav, fagy, elektromos, tűz, méreg stb.) ezmiatt mindenképpen egy lényeges dolog. Így legalább tudod, látod a mértékét, nem csak a felső ellenfél életerő csík fogyásából következtetsz, hogy állsz.
Megvétellel kapcsolatban pedig: Ez nem így dől el egy normális vásárlónál, hogy az utolsó pillanatban mire adom ki a pénzem. Ez már eldől hónapokkal ezelőtt és az ember elkezd félre tenni. Jobboka példájára reagálva ezzel. -
#732 huh bocs lehet félreérthető volt. jobbanmondva hamacsiztunk. -
#731 hát mi lanoztunk haverral. miért? -
Neoncsoves #730 Sőt, majd ha 50% adják talán megveszem ;D -
#729 L4D-ben van LAN? -
Neoncsoves #728 majd jól leszedem az internetrő oszt hamachin játszok ;D -
#727 coop miatt 100% -
#726 jah értem én, ezt nem nehéz kitalálni, hogy miért rakták bele, de akkor is. ha egy fps-ben nyomulok, akkor az a lényeg, hogy lövöm amíg mozog.
Itt meg mitgondoltak majd kiszámolom, hogy ha 70 élete van, akkor 6-os töltényekkel mennyit adagoljak bele??? :D
nemtuom én final fantasy körökre osztott harcrendszerében se tudtam elviselni, de az más rendszer, nyugissabb, több idő van taktikra, és ott még elfogadható.
de majd kiderül, hogy lesz-e haszna ennek, vagy csak diszletként fog szolgálni. -
#725 Egészen biztos, hogy lesz! -
#724 Lan támogatás lesz a PC változatban? -
#723 100%, hogy nem látni a lábadat ellenőriztem! :) Az is tuti biztos, hogy boxon nem fröcsköl, vet hullámokat a víz. Kicsit fura, de azért nem komoly hiba.
Utánanéztem, hogy hívja a Gearbox a vizuális stílust! Aszongya': Concept Art Style. No Comment... :D
Amúgy DarkSector -t az iróniával kapcsolatban az menti, hogy írott szövegben könnyű félreérteni! Az ellenfelekből kihulló számok pedig a lövésenként bevitt sebzés mértékét mutatják és nagyon fontos információt szolgáltatnak arról, hogyan álljunk bizonyos ellenfelekhez. Bár kicsit fura az biztos, de sok helyzetben megmentheti az életedet. -
#722 "I can't decrypt the files as the key isn't available yet (Perhaps midnight between the 26th and the 27th?) and yeah now that you mention it some games using release date protection do exclude the EXE and sometimes other files only to download them once it has verified the date. Smile
EDIT: Borderlands compared to the press review copy options and then Just Cause 2 to show the lack of decryption key. (Can't be used for anything of course without the game.)
"
-
#721 ne buzuljá....nem szoktam neten ismerkedni -
Jobboka #720 am ezzel a gammel is sokan úgy lesznek, mint spanom: " bazz elkúrták a cod6 ot, nem veszem meg..akkor nem tudsz multizni....akkor megveszem....itt van még a borderlands is, az nem okoz csalódást.....akkor inkább azt....(szentem ez a game késleltetés jót tesz a wareznak)
hibára visszatérve: egyenlőre a boxosok azt mondták, h nincs a víznek "fröcskölése" amikor belemész kocsival....(megnézem a vidiket és jelentem ha nincs lábad) -
Jobboka #719 xD mind2 jogos.... szentem a számok kiugrálását meg lehet majd szokni, meg fontos is....tudni kell kire mekkorát sebzel :D (pl sniper head - nem adja, Rocki vető aztán szoszi néger.) -
#718 hagyjad, sötét szektor úgyis okoz még ilyesfajta meglepetéseket:D -
#717 jah megértettem a célzást, de akkor sem volt egyértelmű így olvasva a komment...:D -
#716 "Az irónia olyan közlésmód, amelyben a kimondott jelentést felülírja a közlés módja által hordozott jelentéstartalom. Az irónia eszköze lehet a szokásostól eltérő kontextus, kiejtés vagy más akár nem verbális gesztus is."
:D -
#715 mert?
attól még miért zárná ki 1. a 2.at?
attól még közölhetnék a gépigényt, hogy a várakozó játékosok felkészülhessenek.
ha megjelenik a játék akkor feltelepitésnél sem lesznek okosabbak, ha nem fog valami hardware teljesítmény hiányában.
szerintem nem lenne felesleges közzé tenni.
de ők tudják.
valószínűsítem, hogy extra meglepetést nem fog plpzni, és egy átlag 120e-res gépen elmegy maxon... -
#714 Mondjuk ez aranyos:
"What are the PC system requirements?
The requirements have not been released - the requirements on the Steam page are not official."
Ez a hivatalos FAQ -ban olvasható. Tényleg hülyeség közölni a gépigényt amikor holnap jelenik meg a játék... -
#713 Holnap reggel öttől (náluk az éjfél) indulnak az amcsi szerverek amiknek a segítségével el lehet indítani a PC verziót. Hivatalosan egyébként is huszonhatodikán jelenik meg az USA -ban. Hogy ez után mikor lesz warez azt senki nem tudja. Amúgy talán holnap... -
#712 asszonnyák holnap kb hajnali 5. -
newc22 #711 Akkor ma van rá esély hogy kijön a warez verzió? Vagy csak holnap lesz belőle valami? :( -
#710 Ó a fenébe, csak 16 megát tévedtem :)) -
Árnyvadász #709 A játék mérete így néz ki nálam:
C:\Program Files\Steam\steamapps\common
Méret: 6,99 GB (7 514 820 447 bájt)
Lemezterület: 7,00 GB (7 523 368 960 bájt)
Tartalmaz: 3731 fájl, 202 mappa
-
MrAndree #708 Lehet előbb visszük végig a warezt minthogy kapható lenne nálunk az eredeti... :) -
#707 :) -
#706 nagy a várakozás már :) -
#705 akkor HP...
igazad van kevertem...thx a javitásért -
#704 Nekem az lesz, ha jön warez, rögtön rávetem magam, ahogy kapható itthon a játék, megveszem. -
#703 Szerintem mindnyájunk azt teszi :D