UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • Rage47
    egy másik fórumról élménybeszámoló:
    Na délután végre én is befejeztem, orbitális maraton volt, azt hittem hogy sosem fog véget érni, 11-kor úgy volt h már az utolsó pályán vagyok de utána még berakott vagy 8 másikat, egészen délután fél 4-ig.

Aaaand GOTY, lenne, ha nem lett volna Uncharted 2. Meg Halo 3 ODST :) Na jó a dolog egyelőre függőben de,

1. ha nem lett volna ilyen könnyű (pedig aztán sosem panaszkodom a nehézségi szint miatt
    2. ha nem lenne ilyen bugos
    3. ha lenne több boss

...akkor ez bizony. Na jó nem, így is nálam abszolút favorit a generációban, hihetetlenül jól szórakoztam. A mellékküldetéseket unalmasnak titulálni pedig balgaság, az utolsó negyedben olyan eszelősen jók voltak a sidequestek hogy az nemigaz. Plusz az Oblivion / Mass Effect óta (és előtte kb soha) nem fordult el, hogy szó szerint mindent megcsináltam. Itt viszont igen, annyira élvezetes volt mind, pláne a lövöldözés. Soldier class gyakorlatilag megállíthatatlan. 31 óra lett a vége, 36. szinttel. És most jöhet az 50, aztán pedig a többi kaszt, remélhetőleg. Addig is: azonnal ide egy monstre Diablo 2-höz mérhető expanziót féltucat új helyszínnel és temérdek mocskosul erős mobbal.