5584
-
#982 NA játszottam vele énis közel 2 órát,nagyon jó eddig,nagyon tetszik nekem. jó a játék ^^
öcsémmel majd kipróbálom coopban is,szerintem toljuk majd vele.nagyon leköt a játék.nagyon szórakoztató is,vicces a kis robot is :D
Sirennel tolom amúgy,hatalmas mikor felnevet ha sok criticalt sebzek az ellenbe,imádom ^^
eddig minden nagyon tetszik,jó játék lett nagyon.sokat fogok játszani vele az tuti :)
de szerintem nem csak én :D
-
Jobboka #981 ha 30. -án jön ki a game, akk van rá esély, h. kihozzák aznap? -
Jobboka #980 a számok a sebzés mennyiségét jelzik -
Jobboka #979 xD hát +5200, azért h. 4 nappal elöbb játszhass... megérte? -
MrAndree #978 Kikapcsolni se mármint. -
MrAndree #977 Pedig igazából tényleg össze lehet ennyivel foglalni, csak rohadtul hangulatos az egész. Délután 3 barátommal toltuk vagy 4 órán keresztül és egy pillanatra nem untuk meg. Az egyetlen ami szar benne az a voice chat, folyamatos, nem lehet gombnyomásra tenni, de kikapcsolni így még annyit se tudtunk tenni, hogy átmenjünk TS-re helyette. -
#976 Jaja most néztük haverral. Hát basszák meg a jó k*rva steam, iylen tényleg nincs f*szom... és a dobozt is beszoptuk áhh.............
haver most nézi a hivatalos fórumot úgy levan terhelve mint az állat, jól is teszik! -
#975 De tényleg, valaki összefoglalná, hogy miről is szól ez a játék igazából?
Én eddig annyit láttam belőle, hogy egy Fallout-szerű posztapokaliptikus cell-shaded világban lövöldözünk mindenféle culágermalacokra, azoknak meg mindenféle szám esik ki a hátukból ennek apropóján lol.
-
Árnyvadász #974 Eltolták 3 nap és 6 órával, így a steam rendszerén vásárolt vásárlókat úgy baszták át ahogy nem szégyelték. Komolyan mondom... Inkább nem mondok semmit. Így mi is pénteken tudunk játszani csak (legalábbis az eredeti verzióval ugye), de ráfizettünk és még a dobozt is baszhatjuk. Igazán remek. -
D4v3 #973 Hi!
Haverral próbáljuk hamachin a játékot, de sehogy sem akar működni. Mindketten csináltunk gamespy acc-ot is, próbáltunk online és lan private hostal is, de hiába hívjuk meg a másikat timeout a vége mindig. Valami ötlet? :( -
#972 Amikor villog a bannerban is láthato jel olyan rendszer mint a batmanba volt. -
noxon #971 Najó kérdezek egy értelmeset :)
Ebben hogy müködik a mentés? Mert most vissza léptem contiune game ott a mentés elvileg, de újra kezdi -
#970 1 óra és feloldják a steamon a gamet :) áhh de jó lesz :) -
#969 -
noxon #968 Asszem a játékkal van valami gond azt olvastam, mert megakad az elején.... -
noxon #967 vampire: már felvettem két fegyvert a ládánál követem a robotot, lelövöm a banditákat megjelenik a hologram csaj és mond valamit, és a térkép szerint ott van 3 épület amibe nem tudok bemenni, és egy kapu amerre menni kéne de zárva.. kapcsolokat nem találok vagy , ha igen nem aktivak... -
Jobboka #966 bakker ez gház, folyamat jönnek a warez kérdések... válaszok vki egy warez fórumot PHLÍÍZ -
#965 Még elöbb asszem egy ládánál áll meg azt nézted ? -
noxon #964 Semmilyen kapcsolót nem találok:( Vagy ha igen akkor meg nem jelenik meg az E betű, hogy nyitható... -
#963 Nyisd ki az ajtot a dokihoz ott a kapcsoló ha arrol beszélsz. -
noxon #962 Hello! Az elején elakadtam követtem a kis robotot lelőttem a banditákat, meghaltak és most nem tudok semerre se menni a robot meg csak ott áldogál egy ház elött.. hogy lehet bemenni épületbe? -
#961 Ez OK, csak olvastam valahol, hogy simán megy neten is.... -
Jobboka #960 Ha-ma-CHIII -
#959 MULTI-s kérdés :
Nekem nem csatlakozik egyetlen szerverre sem...... Ötlet? -
Jobboka #958 az jött be amit jósolt egyik kedves társunk.... -
krotosz #957 Bonehead: Jobbra fel a vaslemezen a nagy álványos víz(?)tartály mellé begugolsz, és sniperrel csak fejbe(!), közben gránát, és az álványos géppuska... Persze kétszer visszamentem a Shopba munícióért, mire leszedtem a bajtársait... Nekem így sikerült. -
krotosz #956 Csaó, tanulom a rpg-t. Boxon level 14-en a Bányánál járok a katona karakterrel. Egy 12lövetű karabény, 3XSniper stb. Hogyan lehet valami ütősebb fegyóm mert így nem vagyok versenyképes. thx -
#955 Gyorsan meg tud halni xD
Amúgy. Még nem ismertem ki igazán a játékot, de gondolom csak annyi hogy le tudja állítani az időt 1 darabig.
Így el lehet menekülni ha gáz van :) -
#954 Kíváló kérdés :D
Tényleg, Siren-nek mi a képessége? -
#953 és aki mondjuk nem soldierrel van? xD
Én a Siren-el pl rendesen megszenvedtem:) -
#952 Bonehead? lazááán :D
Erős sniper fegyóval kell lőni, + a soldier ágyúját le kell pakolni.
van egy rész, ahova fel tudsz mászni, és ő nem tud utánad jönni... onnan kell leszedni (ahonnan bejöttél, egyből jobbra kell fordulni, ott lesz egy perem-szerű rész, ahova fel kell menni) -
Gabee667 #951 Már tololm single-be pár orálya és eddig nem volt gond, bonehead nél vagyok és nem megy le se tudom sebezni nagyon . Valaki már tudja hogy kell? -
Jobboka #950 nekem se jött be -
#949 Nem szeretném itt részletezni, de azt hiszem, elég lesz, ha ezt a kérdést felteszed a topikjában is :)
-
#948 shift miért csalódás??? -
Jobboka #947 helyes :D én csak jellegtelen gameket töltök le( amiben nincs naon zsííír online ) -
#946 majd nyomom singleben, aztán ha jó, megveszem hogy multizhassak...GTA4 multija is nagyon jó lett, kár hogy szétcsalják az agyukat emberek...mint szinte bármelyik online multi esetében... -
#945 Én pedig nem vagyok híve az Online-nak, úgy hogy részemről üdvözölve a megoldás :)
-
Jobboka #944 Modern warfare 2 :D csak single lesz a wareznak (nem vok warez ellenes, mert én is warezolok) -
#943 Inkább, mint a sok csalódott hozzászólás... lásd GTA4, Undercover, Shift, ARMA2 és társaik.
Ez az "anti-warez" hozzáállás több mint idegesítő már.