5584
-
#1022 A Steam-es előrendeléseket le lehet mondani és vissza is adják a pénzt. Ehhez csak 1 dolgot kell tenni: írni kell a support-nak. Érdekes, hogy a megjelenési dátumot az utolsó pillanatban csúsztatták el, pedig az ilyen játékoknál, ahol az amerikai és az európai megjelenés különböző, már a felkerülésükkor a jó dátum szokott megjelenni. -
#1021 Nálam csak megáll pár másodpercre. -
#1020 kurva jó azért hogy joinolnál valahova,de azonnal lefagy a játék mikor betölti a server listát :|
-
#1019 Vysync:
Force it in the nvidia control panel (or in the ati one if there is such an option there) OR go to:
Documents/My Games/Borderlands/WillowGame/Config/
and open the file WillowEngine.ini
Go down to this line:
UseVsync=False
Change it to
UseVsync=True
AA:
AA for Ati: rename Borderlands.exe to Bioshock.exe or UT3.exe. Force AA in CCC. Might need to put Catalyst AI to advanced.
Or use Rivatuner's "D3DOverrider".
AA for Nvidia: Use nHancer. -
Skyline #1018 Amikor bejön a pofázós "holocsaj" azok a fők.
-
#1017 Annak akit zavar a játékon belüli voice chat:
Borderlands\Engine\config\BaseEngine.ini ebben a fileban az utolsó sor ez legyen:
bHasVoiceEnabled=false -
#1016 Ez a baj hogy nem tudom én se melyikek a FŐ-k.
Remélem magyarítják majd.Mert a dumáknak a szövegét hiába írtam át az int fájlban magyarra ugyanúgy angol maradt.Elvileg UPK-ban vannak az meg gázos.Bár most van egy progi amivel megoldható talán.
Majd a hozzáértök megmondják.
Annyi 100% hogy a menük + a küldetések leirása az magyarrá tehető minden nehézség nélkül! -
#1015 lvl 16 körüli embert keresünk haverommal társnak , ha lehet ne hunter és soldier legyen
Ha jönne vki vegyen fel msn en ([email protected]) , vagy játékban friendnek - nevem: [HUN]Brenyo -
#1014 miért Nvidia kariknál van AA a játék menüjében?
nekem a képekről az jön le, hogy nincs is rá szükség, mert ezzel a cellshaded-el amúgysem recés. -
#1013 Gamespy Comrade install
GSC profilom: Logan8523
aki akar vegyen fel.
tegyétek fel a progit, olyan mint az xfire és a steam. Lehet játékokat is vásárolni róla, meg tölteni cuccosokat is. és pontosan méri a játékidőt is. Másodperces pontosággal. Ez a jövő:DD Majdnem oylan mint a Live. -
#1012 jah értem.
de elhiheted, hogy gyorsan meg lehet szerintem csinálni az egészet is, ha mindig csak a zöld jel irányába futsz.
amugy az elején nincs még nagy választék, utána meg ember legyen a talpán, aki kiválogatja, hogy meiket kell, és meiket nem muszáj, mert megcsinálsz egy melléket, akkor aszthiszed majd hogy nah ezt is meg kellett, az utána a fő szálbol 1-et, és azután már csak találgatni lehet, hogy nah az előttelévőre szükség volt-e vagy nem...
vagyis feltételezem, hogy ennek kideritésére sok változatban kellene kiprobálni véghezvitelét a küldetéseknek....
vagyis erre gondolok, van monnyuk 4 küldetés, abból tegyük fel 3 nem fontos.
akkor ezt ugy tudnánk megtudni ha elkezdené valaki hogy:
- 1234
- 2134
- 3124
stb.
néztem neten, de még angol nyelven se találtam végigjátszást...:S
-
#1011 Ha valakinek sikerül ATI-n AA-t varázsolni, ne tartsa magában a mikéntjét plz. -
#1010 Éppen ez az hogy nem akarom mindet most csak gyorsan végigrohanni a főküldiket azt ha lesz magyarítás akkor már jobban körülnézegetve! -
#1009 BAZZ!!!
elgondoltam, hogy monnyuk konzolon mikor gyüjtöd az acsikat...
olvasnád a listát, és mekkora poén lenne az hogyha az egyik acsi ez lenne:
"Obtain all available weapons"
(magyarul: szerezd meg az összes fegyvert!!!)
beszarnák a röhögéstől!!! :DDDDDDDDDD -
#1008 gamespy -
#1007 :D
mellesleg a 8871 az minek a portja? hamacsi? -
#1006 csináld meg mindet, az a biztos.
nem lehet túl sok mindet mutatja az iránytű. -
#1005 Mivel gamespy nem ellenőriz semmit, bárki játszhat online. Aki router mögött ül ne felejtse forwardolni a 8871-es portot, különben meghivás után nem tud majd csatlakozni a haverjához. Tunngle/hamachi is működik persze, csak minek.
Nekem is kifagyott az egész, mikor lekértem a public game listát.
Nyomtuk 4 órát haverral, nagy móka, csak a respawn picit gyors. Nem lehet továbbmenni, ha 3 szinttel nagyobb küldit csinálsz, mert mire átvágod magad az első felén az instának, már megint ott van a banda az elején. -
#1004 váó
az kemény...ko nagy védelem lehet a játékon...:D -
#1003 Amúgy az honnan lehet tudni melyek a fő küldetések? -
Cat 02 #1002 Nekem nem volt hang alatta =\ De csak a fülesem romlott el ^^
mans: 5 perc játék alatt annyi jött le h van 1 kincs amit meg kell keresni. Bevezető intro nagyon powás. -
mans #1001 És legalább van valami történet féle?vagy csak gyilkolászás?mármint single be.Én holnap próbálom ki,remélem leköt. -
Pares #1000 Mostanáig játszottam, nagyon nagy játék, legalábbis nekem nagyon bejön... -
obe #999 rld-t próbálom, gond szálse...eddig iszonyat jó, kicsit népesebb lehetne a bolygó, de összességében nagyon leköt (jó jel)..én majd ha a cd univerzum értesítőt küld, komótosan megrendelem, addig single-ben elmerülök..ne idegeskedjetek, csillapításnak itt a kipróbálható "demó"
grafika 1280 x 1024, minden on/full, ez sokkal szebb mint a XIII volt, igaz, az lassan 5 éves holmi...nem kell jósnak lenni, a tél lan csatáinak főszereplője lesz, jó orrom van az ilyenhez, slágertermék lesz ez a javából, az irányítása a karaktereknek mint 4-5 éve volt egy fps-nek, ugrálós-folytonlövős, ez kell közös játékra, emlékszem ut unreal csatákon majd kiesett az ember szíve
nem értek hozzá , de gyanítom pár éves motor lévén könnyebben mod-olható, mint egy frissebb engine-s játék, és persze, az első dlc is itt a nyakunkon, hamar érkezik ez első buktató a demoósok részére, kb holnap ilyenkorra tudni fogom hogy hétvége felé megerősítsem e, a megrendelésemet, de szinte biztos, aki meg előrendelte fellélegezhet...szerintem -
Skyline #998 Hogy mi is ez a játék...Hát kb mintha Diablo-val játszanál,csak FPS-ként más környezetben. Külditkapsz (öldmeg/találdmeg,kb ennyi:D) elmész megcsinálod lelőtt culákokért xp-t kapsz (meg skulót,fegyót pénzt stb),küldivégrehajtásért szintén,tudsz fejleszteni,vásárolni.
Kb ennyi a játék,1edül játszva egy idő után monoton fossá válik az egyhangú küldik miatt.. -
Jobboka #997 Naon nagy arcok!! -
MrAndree #996 Mi nem lanon toltuk délután hanem online. Igaz, nem szerverre csatlakoztunk hanem mi kreáltunk de attól még online. -
#995 Sziasztok haveromnak ezt a hibát írja ki:
General protection fault
mitől lehet válaszotokat előre is köszi -
#994 varezzal szerintem nem is fogsz, max lanozni hamachival. -
#993 Ezek szerint a RLD verzioval igen?! -
#992 Akkor multi coop megy a tört verzióval is? -
#991 Megnéztem és olyan sok szeró van, hogy a játék kifagyott :SS -
MrAndree #990 Mi RLD-vel toltuk egész délután, gond nélkül. -
#989 nekem rld van és tegnap éjjel még működött az online, demost meglesem h megy e... -
#988 1-2kt buktam(game min 9k lesz boltban dobozosan+postaköltség 1k-2k-ig) meg egy játék dobozt :S -
#987 Most akkor egy villámkérdés razor vagy reloaded?
Melyik ami tényleg jó müködik mint szingli és multiba is? -
#986 Sztem razorod van... -
Jobboka #985 BAAANG in your face -
#984 Vki pls monja el nekem a Razor verzio install menetét mert már 5x probáltam de mindig azt irja hogy 1722 erro a és ilyen SECUROM os szar hiba jön be mikor hova mit másolok?
Segitsetek pls -
MrAndree #983 Ha előrendelted akkor igen. De még ára sincs, nem fog ez jönni 30.-án...