5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • Cat 02 #1142
    Elvileg. Van fent razor crack only is, bár franc se tudja, hogyha a pack rossz.
  • Seth
    A reloadedes ugyanolyan jó, nem tudom honnan szeded , hogy nem. Ki sem próbáltad, ha már egyszer leszedted?
  • Gabe19
    köszönöm! de akkor az egész razor kiadást szedjem le vagy csak elég a crackje, mert nekem csak a reloaded van meg
  • Cat 02 #1139
    Futkos körbe és lődd, illetve próbálj fejre célozni ^^ Nekem az volt h meghaltam és "harcoltam az életemért" és pont sikerült megölnöm úgy, feléledtem, level up, max hp, 2 kutyáját meg elintéztem, bár ahogy néztem el votlak ők 1mással is :D
  • Hellsing47
    most vagy én vagyok ennyire béna, vagy komolyan ennyire 'lehetetlen' a játékot egyedül játszani?
    lvl 7-es vagyok de egy lvl 10-es főellenséget(? bone head) nembirok legyilkolni
    tény hogy nincsenek túl erős fegyvereim, 22, 28 illetve 48-as sebzésűek, de nemigaz hogy páncélzaton kívül egy centi életerőt nem birok sebezni rajta

tehát..valaki játsza a játékot teljesen egyedül? ha igen, hogy boldogul?
  • Cat 02 #1137
    Elvileg realoaded kihagyott meg elrontott valamit, ezért csinált a razor is rls-t, de aztán realoaded megcáfolta h bármi baj is lenne.
  • Gabe19
    akkor senki nem tudja hogy mi a különbség? amúgy tényleg jó játék csak elég nehéz 1-2 helyen:D
  • Cat 02 #1135
    Hm, gondoltam h az lesz, akkor meglesem. thnx
    Azok a rákok jó kis xp-t adnak :p
  • Broafka
    kicsit arrébb vannak ilyen áramozó kristályok, azokat lődd szét, és vedd föl amik kiesnek belőle
  • balee4
    Igen, meg amit a menüben is művel... :D
    Toltam egy huzamban 2 órát a játékot, eddig baromira bejövős, az év meglepetése. :)
  • balee4
    Tisztelet a kevés kivételnek. :)
  • Cat 02 #1131
    Shock Crystalt h kéne felszedni ? Mutat egy tér közepére de nincs ott semmi.
  • Jobboka
    te gyökér arról beszélek h az oldalt lejebb tekerjem -.-
  • Prince23
    Miért fagy ki állandóan az online kereső, amikor jointolni akarnék egy szeróra? az egész játék kifagy... de csak akkor ha folytatom a 16 lvl karakteremmel, ha előlről kezdem el, akkor simán megy az online nem fagy ki szeró-keresés közben
  • wedge31
    Én kitolni szoktam...
  • Maxtreme
    "letekerjem"

bazz.. mindig tanul az ember...

Mondjuk ennél már csak az a jobb mikor valaki kiviszi, illetve kipörgeti az adott játékot..
  • Jobboka
    Amíg nem volt kinn a game mindent visszaolvastam, most annyira nem vok hajlandó h letekerjem....
  • Gabe19
    Sziasztok! Megtudnátok mondani, hogy most mi a különbség a két kiadás között Reloaded és Proper-Razor??? Meg azt akartam kérdezni, hogy ha nekem a reloaded van meg akkor elég a razor-os crack-et leszedni vagy az egész gémet kell? Előre is köszönöm a válaszokat
  • wedge31
    Értelmes embereket ne az sg-én keress...
  • hapi
    Valakinek lenne kedve kipróbálni a coopot? értelmes embrekre gondolok összehangolt játékkal.
  • DarkSector
    az nem értem, hogy miért 100 ora a játékidő???
    hisz ha csak 1 másodpercre is kipróbálsz minden 1-es fegyvert a 18milliós arzenálból, akkor már azzal elmegy minimum 5000 óra!!!
  • aricsi
    Úgy tom van de én se találtam még ilyen dobozt. Amúgy tényleg nagyon poénos a game, bejövős.---Off: Ncore-ra nincs vkinek meghívója?Fizetnék is érte akár.
  • tazis
    Nem tom elindítani a gémet mert folyton hibaüzenetet kapok hogy nem jó a konfigurácoóm ,telepitsem ujra a játékot. Már mindent ujraraktam a redist mappából de nem jó.Valaki segítsen !!!
  • Cat 02 #1119
    Elég hülye az a robot... elkezd ordibálni h mindenki fedezékbe én meg reflexből, ugrás, c, célkereszt... mindenki fedezékbe, i'm dancing :D
  • BlastR
    Hali
    Nem tudjátok ebbe a gémbe nincs olyan hely,ahova leraknám a dolgaim pl:. magasabb szintű fegyver,és később elő tudnám venni?
    Vagy vak vagyok vagy tényleg nincs :S
  • balee4
    Na kipróbáltam egy kicsit jobban én is, hát ez marha nagy game lett, kurva hangulatos az egész, és mellesleg az egész rohadt poénos, a kis robot kész miket művel az elején. :D
  • Gunner
    hali, ha valaki akar játszani az vegyen fel és írjon! jelenleg lvl3 vok, masterofzozz néven :)
  • Jobboka
    9:30 asszem vmi olyasmit nyom az arc, h a játkban nincsenek steam achievementek.... (de láttam a csávó megcsinált egy "challenge" -et Renteless asszem)
  • ricsa008

Reméljük valamelyik magyarító guru megcsinálja majd

• strebacom
    Jó játék lenne csak ne lenne ez rajfilmszerü grafika....
  • VRSDM
    azt nem vágom hogy level7 vagyok, és boneheades küldi is meg a másik opció a TK-s küldetés is lvl10-es...
    jófejek :D
  • balee4
    Nagyon beteg,ahogy az egész game. :D
  • DJ RX7
    köszi a gyors választ!
  • Pares
    gamespy-ra beregisztrálsz, játékba beírod a nicked és jelszót, és már megy is... Lan, Online működik, más probléma, hogy nem mindenkinek megy rendesen. Online elég sokszor ledob a szerverről, vagy be se enged. De azért nagyon fasza.
  • DJ RX7
    üdv!
    lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban:
    wrz verzióban tudok gamespy-on keresztül játszani? vagy csak hamachin?

ha esetleg elkezdek egy online/lan módot akkor ott új "online karaktert" kell kezdenem vagy folytathatom azzal ami single player módban van?

előre is köszi!
  • Pares
    Nekem egész jó a netem, laggolni se laggolt egyiken se, amire fölkerültem (és egy olyan 15-20 servert kipróbáltam, 10-ről magam mentem le, mert szarok voltak). Jelenleg LVL 19 vagyok...
  • Pares
    Gyere! Most! MSN?
  • Pares
    Mellesleg egy amcsi gyerek csinálta a servert, és azért is volt jó, mert kommunikáltak (tudok angolul egész jól, szal szépen megértettük egymást). A többi serveren meg többnyire az ment, hogy írtam valamit, és senki se válaszolt. Néma csend volt és mind a 3-an összevissza futkostak...
  • Knabb
    Mármint amire feljutottam az külföldi volt...
  • Knabb
    Én még azt sem találtam... Mert ha találtam valamit, akkor vagy timed out vagy egy elég magasszintű helyre kerültem. De volt rohadt nagy lagg is, ezért is akarok végre valakivel játszani magyarhonból, ott még megis értjük egymás és a lagg sem akkora. (Talán)