5584
-
haxoror #1182 Nem :)
enyhe spoiler:
level 7 voltam én is és küldetésnek csak bonehead volt meg TK szintén level 10-es küldetése
DE
Ha odamész TK-hoz akkor kiderül hogy neki van még egy másik küldetése is a 10-esen kívül, egy level 7-es (hozd vissza a lábát), ha azt megcsinálod az pont elég hogy elérd a level 10-et és onnan már bonehead is könnyű.
Ebben a játékban eléggé érezhetőek a szintkülönbségek ;) -
#1181 Nem ilyen egyszerű a dolog.
Abban igaza van a Razor-nak, hogy a Reloaded kiadásnak SEMMI köze a valódi bolti kiadványhoz, mert az elektronikus úton megvásárolható példányból, házi eszközzel működésre bírt, feltört - és ez ütközik a Scene Szabályokkal - módon működik, nem pedig az "egy crack" alapokon.
-
#1180 Nem. Lejjebb linkeltek egy reloadedes cáfolatot... csak Razor nyafog mert megelőzték őket :) -
bgabor #1179 Tényleg van valami gond a Reloadedes verzióval? A Razoros rilíz leírásában ilyeneket állítanak. Tényleg a Razort érdemes tölteni? -
Cat 02 #1178 Az sniper nem ? Ám én is pont most szívtam vele. Az nem a részeket mutatja, csak az h hol van. Nézelődj és látni fogod a darabjait, zölddel világít. -
torma1 #1177 Sziasztok! Az egyik küldinél mikor mondja hogy keressem meg a revorver darabjait mindent megtaláltam kivéve a csövét! De ahova a mappon mutat nincs semmi! Valaki tud segíteni? -
#1176 jön valaki coop-ba egyet teljesen az elejéről? -
#1175 Azért a Michael Jackson utalás ütős benne a "Fecsegőtől" [Claptrap].
-
#1174 Kis szépséghiba, hogy zoning, jármű, meg még franc tudja mi nem reseteli a FOVot. Szal folyamatosan nyomkodhatod. A defaultot kéne tudni átállitani valahogy. -
#1173 Ne gyökerezz hülyegyerek, én sem személyeskedtem azthiszem.
A félreértelmezésért meg sorry. -
obe #1172 hogyne, mindenkepp -
#1171 vert- a lelkem, 16:10-es monitoron alapból 85°-os látószög, aranyos, főleg ha zacskó be van készítve a gép mellé. én spec felhúztam 100-ra, így már kellemes. v-sync hiánya szintén gáz, de szerencsére korrigálható... erre nézelődjön akit érdekel FOV/v-sync manipulálás mikéntje.
btw kifejezetten kellemes kis játék, de igazat kell adnom gamespot-nak: ha nem komával tolnám multiban, hozzá sem nyúlnék asszem - így viszont veszettül szórakoztató.
kérdés azokhoz akik már végigvitték: Sledge's Safehouse után mennyi van még hátra? -
#1170 Gamespy account... -
Jobboka #1169 obe, ha ennyire bejön vedd meg te is xD -
Jobboka #1168 ja, coop eldobod a cuccod, span felveszi, másik kari, coop, span eldobja, felveszed -
#1167 kérdés: van rá mód hogy a másik karakteremnek adjam át a cuccot? -
obe #1166 a játék zseniális, kisebb hibái ellenére is...6 kor huppantam elé, eddig bírtam, azaz a hólyagom...vigyázzatok: addict, saját tapasztalat -
#1165 vagy öcsém :D
mind1 majd megnézem -
MrAndree #1164 Hú emberek. Nem semmi ez a játék. Fél kettő óta toltuk 4en, most fejeztük be, előlről kezdtük, 27es szinten állunk most és amelett, hogy kifolynak a szemeim meg kell, hogy mondjam, régen játszottam már ilyen jót. :) -
#1163 Csak olyannal koopolj, akiről tudod, hogy ő is ott tart, pl haver. -
#1162 jó azt értem,de nem kell hogy szétbassza a mentésem,meg kidobáljon stb -
#1161 Pont hogy DE! Sokkal jobb mint egyedül, és attól hogy nehéz, még nagyon is élvezetes. -
#1160 akkor ahogy olvasom kb nem is érdemes még coopban játszani vele,főleg nem első végigjátszáskor,jólvan -
#1159 spoilert használjátok pls. -
#1158 lol,nekem azonnal lefagy -
#1157 Ha vki jatszana most hamachin keresztul, az jojjon.
szoba b0rd3rl4nds
pass pandora
lv20-23, lucky kocsmaja -
#1156 segitsetek pííz -
#1155 az már volt. ott szereztem meg a kulcsot, amivel megnyitottam egy új helyet, és a csaj mondta, hogy eddig könnyű volt, most lesz nehéz :) -
Cat 02 #1154 Sledge a krapek és Sledge's safe house-ba kell menni. (ami nem safe, előre szólok :D) -
#1153 Megcsinálok minden küldit amit találok... csak az a gáz, hogy kinövöm őket :D mármint felveszek 3t, elkezdem csinálni, és mire elérek a harmadikhoz, már szürke a szintigénye :D -
Cat 02 #1152 Bonehead az melyik q végén van ? -
#1151 lvl 13on sebez annyit csak elírtam. -
#1150 WOW, nálam is az év meglepetése :P Pedig nagyon nem vártam.
Egyedül könnyeb, elvittem lvl 9 ig.
Haverral koopban első instában kiesett egy EPIX revolver. valami 300akat sebez lvl3on, most azzal zúzok :P Neki meg egy lvl 3as epix :P ami már kicsit sebez
Naggggyon jó gamma! -
#1149 A főszál olyan 20 óra körüli, de rengeteg a mellékes, szóval csak nyugodtan haladjál, nem kell sietni:) -
#1148 csáá
a játék néha egyszerűen kidob az asztalra egy hibaüzenettel a hiba üz. neve: A program hibát észlelt ezért leállt.
nme tudja valalki mi az orvosság?
előre is köszi!! -
#1147 Nektek van e ilyen hiba? -
#1146 Erősebbek az ellenfelek > izgalmasabb
Meg egyébként a loot is jobb... mondjuk ennek maximum online lenne értelme...
Milyen hosszú egyébként kb. a játék? Most kell menni a bányába Sledgehez, vagy Sledgebe? (Hely vagy személy neve? :D) Remélem ez még csak töredéke az egésznek... -
#1145 Az 9TOES volt nem Bonehead -
#1144 Na megint működött a LAN... fene sem érti ezt :\ -
#1143 Hidd el a játék sokkal egyszerűbb egyedül, mert coopban erősebbek a szörnyek sokkal. Azt javaslom nézdd meg van-e más quested, csekkold le a bounty boardot a robotnál, és próbáldd meg előbb azokat megcsinálni. Ha nincs már más, akkor is meg lehet ölni, ahogy bemész a szűk átjárón, balra fel lehet menni egy kis védettebb részre onnan lövöldözz, célozd a fejét, és ha elfogy a shielded maradj fedezékbe. Lényeg a türelem