5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • haxoror
    Nem :)

enyhe spoiler:
    level 7 voltam én is és küldetésnek csak bonehead volt meg TK szintén level 10-es küldetése

DE

Ha odamész TK-hoz akkor kiderül hogy neki van még egy másik küldetése is a 10-esen kívül, egy level 7-es (hozd vissza a lábát), ha azt megcsinálod az pont elég hogy elérd a level 10-et és onnan már bonehead is könnyű.

Ebben a játékban eléggé érezhetőek a szintkülönbségek ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem ilyen egyszerű a dolog.
    Abban igaza van a Razor-nak, hogy a Reloaded kiadásnak SEMMI köze a valódi bolti kiadványhoz, mert az elektronikus úton megvásárolható példányból, házi eszközzel működésre bírt, feltört - és ez ütközik a Scene Szabályokkal - módon működik, nem pedig az "egy crack" alapokon.

• armageddon666
    Nem. Lejjebb linkeltek egy reloadedes cáfolatot... csak Razor nyafog mert megelőzték őket :)
  • bgabor
    Tényleg van valami gond a Reloadedes verzióval? A Razoros rilíz leírásában ilyeneket állítanak. Tényleg a Razort érdemes tölteni?
  • Cat 02 #1178
    Az sniper nem ? Ám én is pont most szívtam vele. Az nem a részeket mutatja, csak az h hol van. Nézelődj és látni fogod a darabjait, zölddel világít.
  • torma1
    Sziasztok! Az egyik küldinél mikor mondja hogy keressem meg a revorver darabjait mindent megtaláltam kivéve a csövét! De ahova a mappon mutat nincs semmi! Valaki tud segíteni?
  • ruffirant
    jön valaki coop-ba egyet teljesen az elejéről?
  • IMYke2.0.0.0
    Azért a Michael Jackson utalás ütős benne a "Fecsegőtől" [Claptrap].
  • pluhi
    Kis szépséghiba, hogy zoning, jármű, meg még franc tudja mi nem reseteli a FOVot. Szal folyamatosan nyomkodhatod. A defaultot kéne tudni átállitani valahogy.
  • Maxtreme
    Ne gyökerezz hülyegyerek, én sem személyeskedtem azthiszem.

A félreértelmezésért meg sorry.
  • obe
    hogyne, mindenkepp
  • Calver
    vert- a lelkem, 16:10-es monitoron alapból 85°-os látószög, aranyos, főleg ha zacskó be van készítve a gép mellé. én spec felhúztam 100-ra, így már kellemes. v-sync hiánya szintén gáz, de szerencsére korrigálható... erre nézelődjön akit érdekel FOV/v-sync manipulálás mikéntje.

btw kifejezetten kellemes kis játék, de igazat kell adnom gamespot-nak: ha nem komával tolnám multiban, hozzá sem nyúlnék asszem - így viszont veszettül szórakoztató.

kérdés azokhoz akik már végigvitték: Sledge's Safehouse után mennyi van még hátra?
  • Prince23
    Gamespy account...
  • Jobboka
    obe, ha ennyire bejön vedd meg te is xD
  • Jobboka
    ja, coop eldobod a cuccod, span felveszi, másik kari, coop, span eldobja, felveszed
  • Broafka
    kérdés: van rá mód hogy a másik karakteremnek adjam át a cuccot?
  • obe
    a játék zseniális, kisebb hibái ellenére is...6 kor huppantam elé, eddig bírtam, azaz a hólyagom...vigyázzatok: addict, saját tapasztalat
  • offkorzreg
    vagy öcsém :D
    mind1 majd megnézem
  • MrAndree
    Hú emberek. Nem semmi ez a játék. Fél kettő óta toltuk 4en, most fejeztük be, előlről kezdtük, 27es szinten állunk most és amelett, hogy kifolynak a szemeim meg kell, hogy mondjam, régen játszottam már ilyen jót. :)
  • Fpocok
    Csak olyannal koopolj, akiről tudod, hogy ő is ott tart, pl haver.
  • offkorzreg
    jó azt értem,de nem kell hogy szétbassza a mentésem,meg kidobáljon stb
  • Fpocok
    Pont hogy DE! Sokkal jobb mint egyedül, és attól hogy nehéz, még nagyon is élvezetes.
  • offkorzreg
    akkor ahogy olvasom kb nem is érdemes még coopban játszani vele,főleg nem első végigjátszáskor,jólvan
  • DJ RX7
    spoilert használjátok pls.
  • offkorzreg
    lol,nekem azonnal lefagy
  • m0tTh0w
    Ha vki jatszana most hamachin keresztul, az jojjon.

szoba b0rd3rl4nds
    pass pandora

lv20-23, lucky kocsmaja
  • Colton
    segitsetek pííz
  • armageddon666
    az már volt. ott szereztem meg a kulcsot, amivel megnyitottam egy új helyet, és a csaj mondta, hogy eddig könnyű volt, most lesz nehéz :)
  • Cat 02 #1154
    Sledge a krapek és Sledge's safe house-ba kell menni. (ami nem safe, előre szólok :D)
  • armageddon666
    Megcsinálok minden küldit amit találok... csak az a gáz, hogy kinövöm őket :D mármint felveszek 3t, elkezdem csinálni, és mire elérek a harmadikhoz, már szürke a szintigénye :D
  • Cat 02 #1152
    Bonehead az melyik q végén van ?
  • Fpocok
    lvl 13on sebez annyit csak elírtam.
  • Fpocok
    WOW, nálam is az év meglepetése :P Pedig nagyon nem vártam.

Egyedül könnyeb, elvittem lvl 9 ig.
    Haverral koopban első instában kiesett egy EPIX revolver. valami 300akat sebez lvl3on, most azzal zúzok :P Neki meg egy lvl 3as epix :P ami már kicsit sebez

Naggggyon jó gamma!
  • Seth
    A főszál olyan 20 óra körüli, de rengeteg a mellékes, szóval csak nyugodtan haladjál, nem kell sietni:)
  • Colton
    csáá

a játék néha egyszerűen kidob az asztalra egy hibaüzenettel a hiba üz. neve: A program hibát észlelt ezért leállt.

nme tudja valalki mi az orvosság?

előre is köszi!!
  • Prince23
    Nektek van e ilyen hiba?
  • armageddon666
    Erősebbek az ellenfelek > izgalmasabb
    Meg egyébként a loot is jobb... mondjuk ennek maximum online lenne értelme...

Milyen hosszú egyébként kb. a játék? Most kell menni a bányába Sledgehez, vagy Sledgebe? (Hely vagy személy neve? :D) Remélem ez még csak töredéke az egésznek...
  • RedDevilsza
    Az 9TOES volt nem Bonehead
  • armageddon666
    Na megint működött a LAN... fene sem érti ezt :\
  • RedDevilsza
    Hidd el a játék sokkal egyszerűbb egyedül, mert coopban erősebbek a szörnyek sokkal. Azt javaslom nézdd meg van-e más quested, csekkold le a bounty boardot a robotnál, és próbáldd meg előbb azokat megcsinálni. Ha nincs már más, akkor is meg lehet ölni, ahogy bemész a szűk átjárón, balra fel lehet menni egy kis védettebb részre onnan lövöldözz, célozd a fejét, és ha elfogy a shielded maradj fedezékbe. Lényeg a türelem