5584
-
Pares #1102 Na, leteszteltem végülis az Onlinet. Sajnos elég sok szerverre nem lehet csatlakozni (mármint lejár a csatlakozási idő folyton...), de van elég sok jó szerver. Sikerült is egy jóra csatlakoznom, 3 értelmes ember kiséretében végigvittünk pár missziót, aztán sajnos ledobott a menübe, pedig rohadt jó volt... Kéne valami jó magyar szervert csinálni, mert találtam párat, hogy Hungary meg Magyar szerver, de magyar az csak én meg a készítője voltunk. -
Én igen :D
Hamachi+LAN állítólag működik...
másrészt gondok vannak Online, LAN, mindenféle változatával...
Kinek így megy kinek úgy...
Nekem speciel olyan szinten nem megy a LAN, hogy a VALÓDI LANon sem működik :D
Megvárom az updatet... és ha a karaktert át lehet menteni az eredetire, akkor még az is lehet hogy megveszem :) meglehetősen eléggé tetszetős játék :D -
Hogyne lehetne már, ne terjesszük a marhaságot. Tunngle-lal is megy. -
... -
A főmenüt amúgy nézegettétek pár perc erejéig? :))))
Asszem mindent elárul a játék komolyságáról :D -
Mennyire gyerek vagy, úristen!
-
most mi a fasz? Megértetted a lényegét? MEG.
azé mert ilyet írtam: @ iylen helyett: & .... meg hogy with . . .
grat neked.... köss bele hogy nem rakok most pontot a mondat végére -
Nem, mivel nem lehet. -
Hát, eléggé lényeges. De higgy csak amit akarsz.
-
most nem az a lenyeg hogy irtam le... -.- -
w/ = vele
w/o = nélkül -
Ha már nagyon internet geek akarsz lenni: w/ Hamachi & LAN w/ Friends
Magyarul azért még tudsz, ugye?
-
Valaki tolta mar with hamachi @ lan baratjaval, ismerosevel? -
Scene háború az megy rendesen ilyenkor.Jókat lehet rajtuk röhögni néha XD -
http://www.nfohump.com/forum/viewtopic.php?t=56729
Az nfo-ban magyarázza a RLD, hogy miért nincs igaza a RZR-nak, meg mi merre. Már akit izgat... -
UE3 engine gameknek kell physX mindenképp. akkor is ha nincs bennük
rld is felrakja -
Hmm... látom már van Razor is... és állítólag RLDben nincs PhysX... másrészt rágugliztam és nem találtam semmit, hogy lenne benne PhysX... -
ricsa008 #1085 Remélem azért valaki belekezd majd -
Hatalmas betűkkel ki van írva hogy LAN, szal van LAN...
Akkor muszáj lesz Gamespyjal szopni? :\ ejj... -
torma1 #1083 Szisztok! Nálatok a class skill-es upgrate amit lehet szerezni müködik nálatok? Mert hiába írja hogy +1 overload skill nem látom hogy megnőne! Valakinél? -
jóaz gamespyon is. -
ManoNegra #1081 kösz! -
Hidd el, valószínűleg az angolok is fogják a fejüket: "Levél Pajzs" [Leaf Shield]...
[Csak egy általam kitalált fegyver, nehogy nekiálljon bárki is keresni a játékban...]
-
Mellesleg szerintem elég hülyén hangzana ez a sok fegyver név :P -
Az valószínűleg a telepítő lokalizációs készlete... köze sincs a játékhoz. -
ricsa008 #1077 A localization mappába van HUN is nem lehet valahogy magyarra állítani? -
Elektromos fegyverrel 2 critical és meg is haltak! -
Én este 7 után leszek. -
Knabb #1074 Ha valakinek van kedve online nyomni, írjon egy privit és megbeszéljük. -
Gamespy teljesen okés volt tegnap este nekünk.
Szerintem lőjetek fel egy hamachit/tunnglet, ha más nem megy. Hülye dolog rendes LAN helyett álLANt használni, de valszeg működni fog. Amúgy tűzfal/virusirtó és tsai keverhet esetleg. -
hát akkor pech és próbálkozni kell. -
1valaki csinálja meg de mindketten(hárman/négyen) kaptok ikszpét -
Cat 02 #1070 Tűzfal meg ilyenek gondolom ki vannak lőve nem ?
Avatar: elvileg hamachin megy a játék, szal van benne lan. -
ManoNegra #1069 A mocsok lila lárvákat hogyan kell kicsinálni? Van valami speciális fegyver azokra? 3 jön egyszerre és alig sebződnek. -
feltehetően a játékba még hírből se írtak lan-t.
innentől kezdve nincs mit csodálkozni.
hozzáteszem csak eddigi postok alapján vontam le ezt a következtetést, mivel nekem is csak 30-ától elérhető a game, szal még az is lehet, hogy valahol elbujtatták azt a csunya lanocskát
de eddigiek alapján kétlem. -
De hát ha LANon vagyunk? Meg GameSpy szar... még az is kerüli meg szidja akinek eredetije van...
És az a gáz hogy egy 3 órája még működött...
Itt van a 2 gép egymás mellett, routerrel össze vannak kötve, hálózat faszán működik, de a Borderlandsben nem látjuk egymást... Mindegy melyikünk hostol :( -
Elvileg nem kell lan, simán online felveszitek egymást friendbe és meghívjátok, gamespyon ingyen csináltok egy accot előbb. -
Knabb #1065 Valakinek nincs kedve alacsonyszinten nyomni kicsit online? -
Help!
Leszedtem a játékot, faszán megy minden, gondoltam kipróbálom öcsémmel LANon a Co-opot... Na most nem jött össze tegnap... aztán ma működött (nyitottam mindenféle portokat, de szvsz LANnál ez fölösleges), játszottunk is kicsit, aztán szünet, és most megint nem megy... és fingom sincs mi változott így 2 óra alatt :(
Lan game, Host Public Game, adok valami nevet, elindítom, ott vagyok Lobbyba... karaktereink hasonló szinten vannak (közelebb állnak egymáshoz, mint mikor sikerült)... Plot Mission is ugyan az... De mégis mikor Join Gamere nyom, nem talál meg... csak kidobja hogy Host Public Game :(
Mi lehet a gond? -
Pares #1063 Hát ez egyszerűen röhej!!! Én még ilyet nem láttam! Még a küldetéseimet is megváltoztatta, az egész "kampányom" menete (mármint hogy milyen küldiket fejeztem be) olyan szintre ugrott, mint amilyen a hostoló csávesznek volt! A FÉL JÁTÉKOT KI HAGYTA NEKEM!!! Milyen észre vall ez bazmeg? Aki ezt beletette, kezét lábát levágná, szemeit meg kiégetném. Majd 10 órám belement ebbe a szarba, erre ez meg 15 perc alatt szétcseszi. Ez kész bazmeg. Hiába jó a játék, meg tetszik, mind a single, mind a multiplayer, ez egyszerűen felháborító, hogy ilyen "párhuzamot" húznak a két stílus közt...