5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • grebber
    Az nem az az teljesen más!
  • mans
    A játék mappájába az Engine/Localization ba van magyar nyelv is,most akkor lenne benne magyar felirat?vagy az az mi?
  • Fpocok
    Minél nagyon annál gyorsabban töltődik szerintem.

Miért? nem pont olyan? :P
  • Seth
    "Teljesen olyan mint a wow, csak fps"

Ha-ha, nyertél egy internetet !
  • Cat 02 #1058
    Van olyan h ua a skin de pl egyik nagyobbat sebez, másik gyorsabban lő, harmadik ugyanez, csak zöldben. De pl esett már nekem lila fegyver is ami fos volt :D

ám pár kérdés:
    shield rate az akkor jó ha alacsony ? tehát annál hamarabb kezd el újratölteni ?
    illetve coopban ha ki kell ütni valami quest itemet, akkor az 2szer esik ki vagy csak 1 valaki csinálhatja meg a questet ?
  • Fpocok
    Sziasztok.

Nekem nagyon nem tetszett a videók alapján. De azt kell hogy mondjam, hogy WOW, ez kibaszott jó lett :P Teljesen olyan mint a wow, csak fps. Imádom.

Viszont egyelőre félrerakom, és haverral együtt koopba nyomjuk végig, mint anno a RE5öt.
  • Jobboka
    legendary fegyó ér a legtöbbet :D
  • tutituti
    a "17 millió" fegyert úgy kell elképzelni mint a Diabloban,hogy vannak unique fegyók meg ilyesmi és mindegyiknek más a speckója.pl. tüzes töltény,akor 33% jobb sebzés,újratöltés sebessége.stbstb.
  • grebber
    Miért ebben lehet fegyvert összerakni alkatrészekből?
  • pluhi
    Lényeg, hogy nem estél pánikba...
    Lépj be egy játékba, ahol alacsony szintüek vannak. Elvileg a host által utoljára meglátogatott Station-nél rak le. Amúgy van fast travel is az állomások között, de küldivel kell unlockolni.
  • DarkSector
    Nah akkor valaki megszerezte már a 17 millió fegyvert a játékban???
    hogy akkor ez csak skineket jelent, vagy csak darabok véletlenszerű generálását, minden ujjabb végigjátszás során?
    vagy te rakhatsz össze a játékban alkatrészekből ennyit?
  • gfreak
    hehe...na EZÉRt fogom először végignyomni singleben, aztán majd a második végigjátszáskor már elviszem a karakteremet multizni is :D
  • DarkSector
  • gfreak
    az ön merevlemeze harminc másodperc múlva megsemmisül :D
  • DarkSector
    Tiszta misőn imbáziből....
  • Cat 02 #1047
    Razor ^^
  • Jobboka
    nah melyik a jó verzió, span mondta, h kipróbálja és ha bejön neki akkor megveszi :D
  • Pares
    Egyáltalán hova ment ez a szar? Vagy most ez akkor végleges? Na ezt se veszem meg akkor... Külön charakter kell multihoz meg a saját singlihöz is. Köszönöm szépen, ekkora baromságot ki tud kitalálni...
  • bertino
    fail.
  • Pares
    Elbaszta az egész mentésem...
  • Pares
    Hát ez kibaszott nagy faszság... Csatlakoztam valami kitudja milyen serverre, amin már voltak 3-an, így lettünk négyen. De sokkal előrébb volt hostoló a plotban, mint én. Gondoltam mindegy, egy kicsit gyilkolok a 14-es charakteremmel, aztán a singlit majd végigviszem én külön, egyedül. Nagy lófaszt! Játszottam vagy 15 percet, aztán ledobott, majd amikor indítani akartam volna a singlet, észrevettem, hogy oda spawnolt, ahol multiba elmentette, azt se tudom, milyen pálya vagy mivan, még a lőszerem is fogyott... ekkora hülyeséget baz+. Minek keveri nekem össze a multit meg a single playert, ha teljesen mást csinálok benne... Istenem. Ez egy oltári nagy mínusz pont...
  • ProGabe #1041
    nekem is befagy vagy' 1 percre. várjál, majd egyszer életre kel

viszont sehova nem tudtam csatlakozni, mert a hostolók basztak readme-t olvasni, nem nyitották meg a megfelelő portokat, így timeout-tal mindig ledobott
  • Pares
    Hogy a francba tudtok ti csatlakozni online játékhoz? Mert ha kiválasztok egy új, LVL1-es charaktert, akkor szépen megy, megtalálja a szervereket, de amikor kiválasztom a LVL14-es Hunteremet, akkor meg a server listánál totál megáll, belassul az egész. Zene megy, meg talán 5 percenként kapok egy új képet, és viszlát... Routerbe forwardoltam az említett gamespyos portot is... Valaki segíccsen má' lécci! Köszi.
  • Cat 02 #1039
    Hang megoldva, de épp most dopott ki egy cpu time drift detecteddel ^^
  • pluhi
    Pont így.
  • Pares
    Hogyan is működik ez a multi vagy a coop? Coopnál ha én meghívok valakit, akkor az én játékomba jön be, vagy hogyan? Online is?
  • pluhi
    1440x900-ban el tudnék viselni egy keveset...
    Na mindegy.
    Amúgy nem tűnt fel senkinek, hogy a FOV iszonyat szűk? Sikerült áttenni 90 fokra és ég és föld. Persze csak gombnyomásra működik és ha be/kiszállsz egy autóba reseteli. De jobb, mint a semmi.
  • Cat 02 #1035
    Hát nekem váltózó még. lvl 2es kutyát tudom csak 1 késeléssel ölni. Tényleg, később lesz jobb meele weapon ?

Illetve valaki tapasztalt már hangelmenést ? Nagyon zavaró =\
  • valaminick
    közbe megtalaltam my games könyvtárba
  • zorrobomber
    Márpedig közel futnak, fene vigye el a bélüket.
  • gfreak
    jaja, de arra bőven elég egy quick melee csapás, hátralép, fejbeakaszt :D
  • Cat 02 #1031
    Mikor közel fut hozzád az ellenfél van értelme ^^
  • valaminick
    Sziasztok!

Win7 alatt nemtudjátok hova teszi a mentéseket mert nem lelem:)
    köszi
  • wedge31
    A Vsync átirás inibe müködik probáltam az AA-t paszolom miota 1680-ba játszom nem használom.
  • gfreak
    atom lett ez a gamma, szóval mindenképpen meg kell vennem :D Soldier-t indítottam, de egy nagydarab állatot is kipróbálnék...bár nem tudom a közelharcnak mennyire van értelme ebben a játékban...
  • pluhi
    Sajna ezek nem működnek. Az átnevezést próbáltam korábban, a D3DOverridernek semmi köze az AA-hoz, ott Vsync force van meg Triple Buffering.
  • zozyk
    Bakker,ahogy egyre többet játszok vele,annál jobban tetszik.
    Úgy érzem ez lesz a második kedvenc játékom a Mass Effect után.
  • zooleeh
    sziasztok multiban milyen modok vannak ,vagy coop van csak?
  • Cat 02 #1024
    Ha nem crackeled akkor elvileg telepítés után letörli magát a játék szal... :D
  • Jani21
    Bocsi a válasz gomb lemaradt... #974 és #976 a címzett.