5584
-
Pares #1222 Akkor nem mentette el az állásodat multiban, vagy fene tudja. Én elég sokat mentem multiban, és ez kéremszépen, a játék mechanizmusa. Szal nem nálam volt a hiba. Tesség kipróbálni. Játszál kb. 2 órát multiba a charaktereddel, és utánna nézd meg... Garantált csalódás. -
MURopi #1221 hát nemtom, én amikor 20as voltam be mentem 25ösökhöz gamelni meg haltam párszor ki léptem be mentem singlibe és ott teremtem ki ahol ki léptem multiból de a questjeim nem írottak át szal max nálad lehet a hiba... -
Pares #1220 Jó volt minden, ez a game-mechanizmus... -
#1219 röviden: ugyanazzal a karival szinglizett, aztán multizott, majd megint szinglizett, és ekkor volt a háborodás felfelé, hogy nem annál a küldetésnél találta meg magát load utána amikor akkor volt amikor először szinglizett, hanem annál ahol a multi társakkal járt együtt meg összevissza, tehát később. -
Pares #1218 Nekem kúrta el. Mert ha pl.: Singleba fölviszed 14-esig a charaktered, szépen akarod teljesíteni a missziókat, és közben felmész egyet online multizni is vele, akkor a single-s mentésed szó szerint elveszik. A feladataid átíródnak arra, amiket multiban mentél, sőt még respawnolni is ugyan oda fogsz, nem számít, hogy valaha életedben jártál-e már a helyen. Szóval igen, elkúrta a mentésemet. Ezt a charaktert már csak multira használom, singlere csináltam másikat. Szóval ajánlatos két charakterrel nyomulni.
Nyugodtan lehet multizni, csak akkor készülj fel, hogy a single-s mentéseid, küldetéseid fölülírja, hacsak nem te hostolod a játékot... -
#1217 Akkor valami annál a srácnál nem volt jó! -
MURopi #1216 elkúrta? én multiztam és semmi problémája a gamenak :S kéne vminek történnie?:D -
#1215 szerinted ? -
#1214 én szivesen megyek multizni.lentebb írtam a hamachi szobát.egyelőre még csak 10-es szinten vok... -
#1213 Ahogy olvasom elég bátran multizgattok.
Olvastam hogy valakinek elkúrta a single dolgait a multi végett.Akkor most csak nála volt gond vagy továbbra is fenáll ,de akkor minek akarton multizni? -
CamelX #1212 Lehet hülyét kérdezek, de router beállításoknál a portok megadásánál a hamachis IP címet adjam meg, vagy a valósat? -
#1211 jogos felvetés -
oregon1987 #1210 Nektek is néha fogja és elkezd akadni a játék aztán meg abbahagyja! -
MURopi #1209 Hi! Valaki jönne játszani?:) 20as hunter vagyok. -
Cat 02 #1208 Azoknál a nagy állatoknál próbálj fejre célozni. -
#1207 17-18-as szint környékén egy quest után kapod meg a lehetőséget, hogy a New-U station-ök között teleportálj. link -
#1206 Minimum:
- 2.4 GHz Pentium 4 Processor
- 1GB system RAM
- NVIDIA Geforce 8600 GS; ATI Radeon X850 Series
- Dual Layered DVD-ROM drive
- 8 GB of hard disk space
-
#1205 Jelenleg a "Safehouse"-ban járok, eggyel alacsonyabb (13.)szinten vagyok mint az ellenfelek, nincs más teljesíthető küldim, és sok tárat fogyasztok, mivel 1-2 ellenfélbe kell akár 6-8 sniper lövés is. Sokallom. Vszleg fegyvert kellene már újítani. -
#1204 A fordítás közben ezt találtam:
"[TeleporterFeedbackMessage]
Teleporter_Disabled=Teleport nem készíthetö ezen a helyen.
Teleporter_NoRoom=Nincs elég hely ahhoz, hogy teleport készülhessen."
Mivel sokat még nem játszottam a játékkal [tegnap este], ezért nem tudom mire szolgálhat a szöveg.
A hely, ahol halálod esetén újraszületsz: "Registration Board"
-
#1203 Hali, gépigényről tudnátok mondani valamit, Ati x1950 pro -val van értelme kipróbálnom a játékot? -
haxoror #1202 Lőszerautomatáknál lehet venni bővített tárhelyet a lőszereknek, én még soha nem fogytam ki teljesen de én 2-3 fegyverfaját is használok párhuzamosan szal valamelyikhez mindig van lőszer.
Ami a táposabb (nálad 3+ szintel magasabb) ellenfeleket illeti nem mernék megesküdni rá de szerintem csökkentett xp-t kapsz értük, a legtöbb xp-t a veled egy szintű ellenfelekért kapod.
Én inkább betartom a küldetések "sorrendjét", ha túl kemény ellenfelekbe kötök bele akkor annak úgy is csak az lesz a vége hogy egy csomó lőszert meg időt elpazarolok és a végén általában phasewalk ON + futááás lesz a vége.
Bonehead-el sem álltam le hosszabb időre tökölni, 3 szinttel voltam alacsonyabb nála, egy lövéssel lekapta a pajzsom a másodikkal meg az életem 90%-át, nem volt túl élvezetes hogy én alig sebzek rajta valamit és az idő jó részében csak a palánk mögött várom hogy a pajzsom újratöltsön, inkább meghagytam későbbre -
#1201 Csináltam én is egy hamachi szobát:
név: b0rd3rl4nds2
jelszó: pandora
aki akar csatlakozzon és játszhatunk -
modernslave #1200 köszi a gyors választ mindenkinek -
#1199 csinálni kéne már egy Warez topicot a népnek, mert már rossz nézni. 1 nap 13 óra és én is belemerülök Pandora sivár világába... : ) -
Cat 02 #1198 Azért dobnak rendesen ^^ Nekem eddig 1szer fogyott ki a sniperem ami miatt szívtam. -
#1197 Ezzel a kérdéskörrel nekem annyi a bajom, hogy sokszor a táposabb ellenfeleket is le tudnám verni, HA lenne elég lőszerem, na de az ugye sokszor kifogy. Ha kifogy battyoghatok vissza a lőszerautomatához. Mi hiányzik? Igen, egy town portal tekercs, vagyis bármi ami azt váltaná ki. -
CamelX #1196 5ös szinttől lesznek skilljeid ;) -
Pares #1195 LVL 5-től lehet skill pontokat szerezni. Minden egyes levelnél kapsz 1-et. LVL 5-ig nem kapsz semmit. -
modernslave #1194 sziasztok,
gyors kérdésem lenne... több szint lépésen túl vagyok (3-4 talán)de még nem kaptam skill pontokat. Nem volt még sok időm játszani a játékkal de ez azért feltűnt. Lehet hogy nem minden szintlépéskor ad pontot?
előre is köszi -
Pares #1193 Jó, mindegy, peace! -
#1192 Hali
Telepítésnél fatal errort ír és kilép Win 7 32bit alatt mit lehetne csinálni? -
rumkola #1191 huhh kösz, nekem is FOV bajom van, nagyon zavaró! -
#1190 Nem mondtam, hogy nem működnek, csak leírtam a véleményem a 2 csapat NFO-kban, és zárt helyeken egymásnak címzett dolgokkal kapcsolatban. -
#1189 Sőt kb. 6 feletti szintkülönbség esetén már XP-t sem dobnak. :) -
Pares #1188 Pedig a jelenlegi Reloaded vs. Razor tényleg nevetséges, mivel mindkettő működik rendesen... -
Pares #1187 Scene szabályzat... Működik, egyszerűen telepíthető, hagyományos úton Crackelhető. Ellenben a Razoros "proper" verziótól, ami semmivel se tartalmaz többet, mint a Reloaded, viszont kétszer is kell crackelni, méghozzá telepítés közben. Leszarozták a Reloadedes verziót, miközben az hibátlanul működik, és mint kiderült, nem igazak Razor állításai. Az igazat megvallva szerintem is csak az fáj Razor bácsinak, hogy nem ők dobták ki először. Külömben is, Razorék az utóbbi időkben nagyon trehány releaseket dobtak ki, amiket joggal lehet elhamarkodott "házi" releaseknek nevezni... Szvsz Razor már nem a régi, egyes pletykák szerint, amiket hallottam, egy másik banda működik a nevükkel...
Na de mindegy, hagyjuk a warezt, fő az, hogy a játék bombajóra sikerült, érdemes volt kipróbálni, mert mostmár tudom, hogy 100%-ban érdemes megvenni. -
#1186 Olvasgass, aztán fikázz!
Ennek a "zsivány becsületnek" köszönhető, hogy több 20 éve töltögethetik az emberek a lopott cuccokat...
-
Cat 02 #1185 Ne is mond... el kellett mennem egy területre ahol voltam és minden kutya/bandita 1 xp-t dobott =\
Armageddon: pont ennyit kell csinálni :) -
#1184 Scene Szabályok = zsivány becsület ,röhög a vakbelem tiszta gyp harc.
A lényeg hogy mindkettö egyformán jól müködik. -
#1183 Hát...
Működik? Igen...
Teljes? Igen...
Feltesz - crack másol - megy? Igen...
Ennyi szerintem tökéletes :)
Ezzel szemben Razornál: telepítés közbe másold ide meg oda az exe fájlt meg még nem tudom miket kell csinálni :D Szal Reloaded jobb sztem :\