Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mégis használnád a legutolsó javítást a magyarításhoz, és így fordult elõ a hiba, akkor köszönöm a jelzést, és elmentem az v1.2-es hibajelzés mappámba. :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Lehet, hogy már más is jelezte ezt a fordítási hibát, de azért beszúrom:
Fegyverfejlesztéseknél, a mesterlövész puska lõszer kapacitásánál Shotgun TF van írva.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i2k012 köszönöm szépen a magyarítást + mindenkinek aki részt vett benne!
A pajzs témához szólnék hozzá.
kb. 2 éve egy srác online játékban dobott nekem pár kreált pajzsot.
Ha ilyennel találkozol, bármilyen moddolt fegyvered van, nem fogod tudni leszedni.
Teszek be róla képeket:
Az a tuti, mert a loot is sokkal jobb, viszont a legtutibb elemental fegyverek nélkül adódhat kellemetlenség, és ha csak pár olyan komoly fegyvered van akkor meg unalomba fulladhat a dolog. Pl. a Stinger ismétlõpisztoly az igencsak jó.
A shield recharge-je fontosabb mint a maximum érték,2100-as magas recharge shield jobb mint a 2800as lassú, ha felszoroztad a nehézséget akkor majd az elõbbit fogod értékelni.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ezzel persze nem zárom ki a csalók létezését, de nem minden fekete vagy fehér.
ebben a játékban ennyi csaló van tényleg? nem hiszem el hogy 69-es kimaxolt totál széttuningolt karaktereimet egy lövéssel leszedik párbajban én meg hiába lövöm izomfegyverekkel, nem fogy a pajzsuk..
[merlinw.org]
Anno nem nagyon torodtunk a DPS fogalmaval :) Viszont most talaltam egy jo kis tablazatot meg egy kepletet amivel lehet szamolgatni a dolgokat...
Kerdesem:
Ami a fegyvereknel van esetleg bonuszsebzes, meg gyorsabb ujratoltes, az mar beleszamitodik a fegyver main statjaba? vagy kulon fel kell szorozgatni a dolgokat?
Ezt jo lenne tudni...
pelda:
Itt a kepen jol lathato, hogy a fegyo main statjaban az van irva, hogy:
fire rate: 19.7
es bonuszban kap amugy: +58% fire rate-et... most akkor a main statba ez mar bele van "szamolva"... vagy nekem ugy kell szamolnom vele, hogy: 19,7*1,58? azaz 31,126-os a fire rate-je?
Koszonom! :)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Már egy ideje játszom a borderlandsal és lenne pár kérdésem.
Ha végigviszem mad moxxi dlc 3 alap arénáját kapok 1 képesség pontot, de mi van ha a hosszabb arénákat is végigviszem? azért is jár valami, vagy semmi értelme?
Mi következik a második végigjátszás után? miben vátozik a játék, van egyáltalán harmadik?
A mad moxxi és robolution dlc-vel egy-egy plusz képesség pont szerezhetõ. ezt bármennyiszer kihasználhatod ahányszor végigviszed a játéko?
Elõre is köszi a válaszokat! :)
Végig vittem a játékot. Utána még játszottam a Zombis pályán, de most hogy szerettem volna folytatni, sehol semmi, elkezdte elölrõl. Hogy lehet a 4 dlc-vel játszani? A segítséget elõre is köszönöm.
carpe diem
Az ómenedéknél vagyok, a füstjeleket kell kikapcsolni, a lakónegyednél lévõt nem találom. Légyszi segítsetek.
Köszönöm.
Üdv
===========
0. Borderlands (1) és a 4 DLC feltelepítése (a szükséges közbensõ, végén pedig az v1.4.1-es javítással)
1. A honosítás telepítése – fontos, a játék pontos útvonalát add meg a telepítõnek, mert az nem keresi meg a játékot!"
Feltételezem, nem eredeti verziód van.
Így, kénytelen leszel feltört változatú v1.4.1-es Patchet keresni - Google, TPB.
A leírásának megfelelõen szeretném telepíteni a magyarítást viszont nekem nincs steam és common könyvtáram sem. De a 1.4-es patch-et sem engedi feltenni. Ha valaki tud segíteni azt megköszönném. Szép napot
Üdv
Alap kérdés:
Képességfán valamit 5-ös szintre fejlesztek, viszont mod slotba beteszek olyan tárgyat ami pl +3 -at, tesz hozzá, akkor a végeredmény 8-as szinû képesség? vagy a maximális 5-ön marad?
Köszi!
Emellett, az onlife készült karaktered is továbbjátszható offline.
A mentésed pedig minden további nélkül ide-oda pakolható.
Tört verzióból a mentést szerintetek át lehet vinni eredeti játékba? kölcsönbe kaptam,de meg akarom venni original, a multija miatt. vagy online egy új karaktert kell indítani, akkor meg felesleges a mentéssel bajlódni..