Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pt1-ben végig limitálva vannak az ellenfelek szintjei, nem tudsz mit tenni ellene. pt2-ben is csak akkor vált át az egész rendszer dinamikus skálázásba, miután végigvitted a fõszálat. A dlc-knél is így van.
bosco05
Az miért van hogy a zombis dlc-ben 35-36 os mobok jönnek mikor én 44-esként álltam neki? Korábban nem mentem át és még playtrough1-et nyomom.
IMYke2.0.0.0
Nem tudom, hogy használod-e a legújabb, utolsó verziót ami elérhetõ, mert - emlékeim szerint - abban ez már nem fordulhat elõ.
Ha mégis használnád a legutolsó javítást a magyarításhoz, és így fordult elõ a hiba, akkor köszönöm a jelzést, és elmentem az v1.2-es hibajelzés mappámba. :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bosco05
oh! big THX!
http://www.youtube.com/v/h3u63jrn3AA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

bosco05
értem, köszi, mondjuk valszleg az a baj hogy nekem csak atlas zászlók vannak, nincs poszter :S
Ahova a jel vezet, az egy állomás az autópályán. Ahol ki lehetett kapcsolni azt ami miatt nem mehetsz tovább, az egy fülke szerû izé. :D Ott van négy poszter a falon, ott kell "E"-t nyomni. De lehet hogy nem emlékszem jól.

bosco05
fülke? az ahol kapcsolod az erõteret? ott már nyomtam mindent :D vagy az oszlopon keressem? valami ilyesmi lesz, de ebbe a buzi dlc-be eléggé el vannak rejtve ezek a dolgok. Meg ott van egy felkiáltójel is a térképen mellette, de ott sincs semmi...
A hídon, ahol átmész az autópálya felett, van egy fülke, ahol a falon a négy karakter fényképe van oda kell klikkelni. Asszem.

bosco05
Lenne egy kis gond. Az Atlasos DLC-ben van egy küldi, mégpedig ezen a néven: Wanted: Dead! . Ez kb abból áll hogy váratlanul lecsap 4 harmat gyenge kis ugrabugráló csajokból álló csapat és túl kell élni. Na utóbbi megvolt, be vannak pirítva, ellenben hiába zöld a küldi nem tudom sehol leadni. A térkép az átvezetõ út közepére mutat, de ott az ég világon semmi nincs. Pls help!
Bluuzia
Szia i2k!
Lehet, hogy már más is jelezte ezt a fordítási hibát, de azért beszúrom:

Fegyverfejlesztéseknél, a mesterlövész puska lõszer kapacitásánál Shotgun TF van írva.

nem szóltam, nem olvastam vissza...
Ezek valami szerkesztett cumók gondolom, vagy honnan vannak?
IMYke2.0.0.0
Nagyon szívesen - örülök, hogy tetszik a munkánk :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bluuzia

Bocs, elsõre nem sikerült.

Bluuzia
Sziasztok!
i2k012 köszönöm szépen a magyarítást + mindenkinek aki részt vett benne!

A pajzs témához szólnék hozzá.
kb. 2 éve egy srác online játékban dobott nekem pár kreált pajzsot.
Ha ilyennel találkozol, bármilyen moddolt fegyvered van, nem fogod tudni leszedni.
Teszek be róla képeket:

Csalnak, ha kihívást keresel lvl 69-en akkor szedd le a nehézség szorzó progit, ami újratölti a nehézséget !

Az a tuti, mert a loot is sokkal jobb, viszont a legtutibb elemental fegyverek nélkül adódhat kellemetlenség, és ha csak pár olyan komoly fegyvered van akkor meg unalomba fulladhat a dolog. Pl. a Stinger ismétlõpisztoly az igencsak jó.

A shield recharge-je fontosabb mint a maximum érték,2100-as magas recharge shield jobb mint a 2800as lassú, ha felszoroztad a nehézséget akkor majd az elõbbit fogod értékelni.

Sir Quno Jedi
Pajzs az szar, empés fegyókkal ledurrantják rólad instant. NODE az életerõ az már más, az döfinger.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

2800-as + 25°% szirén képesség = 3500 pajzs sztem nem olyan rossz. ennél jobbat nem találtam.. vagy mégis létezik? éredemes még kutatni?
IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Vannak olyan brutálisan erõs pajzsok a játékban, amikkel simán el tudom képzelni, hogy nem tudod lesebezni egy könnyen õket...
Ezzel persze nem zárom ki a csalók létezését, de nem minden fekete vagy fehér.

csõ!
ebben a játékban ennyi csaló van tényleg? nem hiszem el hogy 69-es kimaxolt totál széttuningolt karaktereimet egy lövéssel leszedik párbajban én meg hiába lövöm izomfegyverekkel, nem fogy a pajzsuk..
MerlinW
Nincsenek benne, fel kell szorozni õket... Ha benne lennének, nem lennének odaírva:)

[merlinw.org]

Lammer
koszonom! :)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

IMYke2.0.0.0
Szívesen :)

Fpocok
Main statokban benne van minden.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lammer
Skacok... Cimboraval toljuk ujra a jatekot... megint kedvet kaptunk hozza... Koszonhetoen a magyaritasnak -> nekem nem volt gondom vele, mert ertheto volt, angol szinten van olyan, hogy no problem, de cimboranak mar kell a hun, es ezert Imikenek ezer koszonet!

Anno nem nagyon torodtunk a DPS fogalmaval :) Viszont most talaltam egy jo kis tablazatot meg egy kepletet amivel lehet szamolgatni a dolgokat...

Kerdesem:

Ami a fegyvereknel van esetleg bonuszsebzes, meg gyorsabb ujratoltes, az mar beleszamitodik a fegyver main statjaba? vagy kulon fel kell szorozgatni a dolgokat?

Ezt jo lenne tudni...

pelda:

Itt a kepen jol lathato, hogy a fegyo main statjaban az van irva, hogy:
fire rate: 19.7

es bonuszban kap amugy: +58% fire rate-et... most akkor a main statba ez mar bele van "szamolva"... vagy nekem ugy kell szamolnom vele, hogy: 19,7*1,58? azaz 31,126-os a fire rate-je?

Koszonom! :)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

IMYke2.0.0.0
Nincs.

Még 1.. van valami trainer vagy átírható cfg file amivel kiírja a 10millió feletti pénzösszegeket?
Sziasztok!

Már egy ideje játszom a borderlandsal és lenne pár kérdésem.

Ha végigviszem mad moxxi dlc 3 alap arénáját kapok 1 képesség pontot, de mi van ha a hosszabb arénákat is végigviszem? azért is jár valami, vagy semmi értelme?
Mi következik a második végigjátszás után? miben vátozik a játék, van egyáltalán harmadik?
A mad moxxi és robolution dlc-vel egy-egy plusz képesség pont szerezhetõ. ezt bármennyiszer kihasználhatod ahányszor végigviszed a játéko?

Elõre is köszi a válaszokat! :)

Teleport oszlopoknál lesznek az új városok, úgy mint a zombis dlc-nél
Shield
Kösz, már rájöttem.

Shield
Sziasztok!
Végig vittem a játékot. Utána még játszottam a Zombis pályán, de most hogy szerettem volna folytatni, sehol semmi, elkezdte elölrõl. Hogy lehet a 4 dlc-vel játszani? A segítséget elõre is köszönöm.

bosco05
Jaja, a négy sarokban van egyébként.
Buci
Ott rossz helyre mutatnak azok a jelek. De ne bánkódj, a füstnek van egy jó tulajdonsága: száll az ég felé! Nézz körbe az égen, esetleg menj magasabb helyre, és látni fogod honnan száll.

carpe diem

ffxi
Lehet, hogy fenn van a tetõn.

Fákjúal!

Sziasztok!
Az ómenedéknél vagyok, a füstjeleket kell kikapcsolni, a lakónegyednél lévõt nem találom. Légyszi segítsetek.
Köszönöm.
Üdv
köszi!! megoldódott a probléma:)
IMYke2.0.0.0
"TELEPÍTÉS – Retail, dobozos verziók
===========

0. Borderlands (1) és a 4 DLC feltelepítése (a szükséges közbensõ, végén pedig az v1.4.1-es javítással)

1. A honosítás telepítése – fontos, a játék pontos útvonalát add meg a telepítõnek, mert az nem keresi meg a játékot!"

Feltételezem, nem eredeti verziód van.
Így, kénytelen leszel feltört változatú v1.4.1-es Patchet keresni - Google, TPB.

A helyzet az hogy szeretnék segítséget kérni az alábbi problémákhoz. Fent van a játék a Goty verzió.
A leírásának megfelelõen szeretném telepíteni a magyarítást viszont nekem nincs steam és common könyvtáram sem. De a 1.4-es patch-et sem engedi feltenni. Ha valaki tud segíteni azt megköszönném. Szép napot
Üdv
Köszönöm!
IMYke2.0.0.0
A Képesség fán 5-ös marad, de hozzáadja a módosítást. Nyugodtan használd az tárgyakat :)

Sziasztok!

Alap kérdés:
Képességfán valamit 5-ös szintre fejlesztek, viszont mod slotba beteszek olyan tárgyat ami pl +3 -at, tesz hozzá, akkor a végeredmény 8-as szinû képesség? vagy a maximális 5-ön marad?

Köszi!

IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy tetszik - én sem bántam meg egyetlen forintot sem, amit ráköltöttem. Sõt!

IMYke2.0.0.0
Nagyon felhasználó-barát a játék. Követendõ példa lenne más fejlesztõknek is.

Köszi! akkor tuti megveszem, ez nagyon bejövõs game! :)
IMYke2.0.0.0
A játék az offline mentést használja az online játék esetében is - ergo, ha WRZ/retail (dobozos, digitális eredeti) játékkal lépsz fel 4 fõs kooperatívba, akkor választható lesz az offline játszott karaktered is.
Emellett, az onlife készült karaktered is továbbjátszható offline.

A mentésed pedig minden további nélkül ide-oda pakolható.

Hi!

Tört verzióból a mentést szerintetek át lehet vinni eredeti játékba? kölcsönbe kaptam,de meg akarom venni original, a multija miatt. vagy online egy új karaktert kell indítani, akkor meg felesleges a mentéssel bajlódni..
köszönöm szépen én voltam a f...... mert nem fireston-ban kaptam a küldit és ahogy átmentem mindjárt meg is volt de köszi a segítséget ha nem írod le nem is kezdegy vagy nem tudom mikor kezdek gyanakodni rá hogy nem is fireston-ról van szó köszi