Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért lett minden õÕûÛ rövid, azaz: öÖüÜ.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- miért tetted fel a "linkelt fontokat"? Próbáltad anélkül? Mi történik, ha leszeded õket? (ez nekem csak azért fura, mert Imy saját maga írja, hogy nem tudta módosítani a betûkészletet, hanem a játék sajátját használja - akkor milyen fontokról van szó?)
- angol nyelvre van állítva a játék?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Genndy:
Bennem is felötlött már, hogy az angol Windows miatt lehet, de gondolom nem csak én játszom ilyen környezetben. Biztos nálam van valami bibi, de mivel semmi egyéb problémát nem okoz, elsiklom felette. Csak gondoltam megkérdezem, hátha ismert hiba, és van megoldás.
ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost
Imynek tényleg hatalmas KÖSZÖNET a magyarításért! <#worship>#worship>
Nos, én nem találkoztam sem a tesztelés, sem a visszajelzések során ilyen hibával.
A Borderlands 2 honosítás kiadásának közelében lesz egy újfent átnézett Borderlands 1 honosítás is, de - gondolom - ez nem vigasztal téged. 😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
.:i2k:.
Ezer köszönet és hála a honosításért! <#worship>#worship>
Az általad link-kelt fontokat használom, de vannak ilyen hibáim: kép1 kép2 Ez normális? (Steam, GOTY, angol Win7)
Várható még javított, vagy esetleg a patch-el egybegyúrt verzió? <#worship>#worship>
ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost
[merlinw.org]
Elhiheted: nem vírusos.
S én is Avast Home Free-t használok. <#papakacsint>#papakacsint>
Ha be akarják hekkelni a gépen minden féle védõ progi nélkül is megteszik szóval tökmindegy.
Csak jeleztem hogy nekem sír a program!
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]

Droidra is kihozhatták volna.Bár pénzügyileg az IOS-re jobban jövedelmez az biztos.
Már kezdtem azt hinni senkit nem érdekel már a játék és szenvedhetem egyedül.
Steam ID: Genndy
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Bár, ember tervez, Isten végez - ugye 😊
Mester a második részhez is tervezel magyarosítást készíteni ? 😊
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A játékon belül is van elérhetõ jutalmak listája.
A STEAM-es annyival több, mint majd' minden ott fellelhetõ játék:
* az esetleges frissítéseket automatikusan megkapod
* felhõben tárol(hat)ja a mentéseidet - így a világ bármely táján folytathatod a játékod ott, ahol otthon abbahagytad
* bárhol, és bármikor letöltheted a játékot, és a hozzátartozó DLC-ket, ha beléptél a fiókodba azon a gépen, aminél ülsz
Én a dobozos játékok híve vagyok. Meg is van a GOTY verzió dobozos verzióban, annak minden jóságával.
Egyúttal, a honosítás miatt, megvettem STEAM-re is a GOTY verziót.
Szerintem, mindegyikkel jól jársz.
A Borderlands 1 honosítását szívesen csináltam (és HJ is szívesen), és a 2. rész is tervbe van véve - a nagy DLC-k után pedig már kiadásra is kerülhet.
A kettest is le fogjátok fordítani? Ha igen, mikor? Bocsi a telhetetlenségemért 😊
Mert ha pl újratelepítem a játékot, akkor...?
A dobozos GOTY nem aktiválható a STEAM-en.
Ha megveszem a game of the year editiont, akkor a DVD tartalmazza a DLC-ket is?
Csak a dvd-t nem szeretném cserélgetni.
Full az elejérõl.Akár irányíthatsz te is merre menjünk minden küldit megcsinálhatunk.(Eredeti GOTY van steam-en)
Sajnos 3 mûszak folyamatosban dolgozom és foci edzésekre járok szóval nem 3 nap alatt vinnénk végig hanem lehet több hónap is.
Akinek ezek a dolgok megfelelnek jelezze itt vagy steam-en ahol seaman301 vagy Grebber néven megtalál!
A T-bone csomóponton van két küldetéssel gondom, jobban mondva már csak eggyel, mert lejjebb megtaláltam rá a megoldást.
Road's End / Eltûnt 'drágaszágok' - Elvileg találtam egy radart a Lancer-hez és meg kellene találnom 5 elrejtett ládát a segítségével. Elvileg felveszem a radart, de mégis ott marad és a térképen mindig ehhez vezet vissza. Nem tudom mi a gond vele, aki tud segítsen a megoldásban. Elõre is köszönöm.
[merlinw.org]