5584
-
#5424 Ellenőrzés rég megvolt, bik-ek mind átnevezve, de nem is videóba akad el. Eseménynaplóba nem ír, mivel nem crashel el.
Megnézem crackelt exe-vel. -
#5423 Újrarakás helyett megteszi a helyi fájlok ellenőrzése is.
Esetleg próbáld meg a driveres könyvtárban lévő cuccokból a legfrissebbeket megkeresni és felrakni.
Videókkal ne az .ini-ben szórakozz, magukat a .bik-eket nyírd ki (DLC könyvtárban is van belőlük!)
Eseménynaplóból nem derül ki semmi?
-
#5422 A pre cuccok megvannak, azokat feltette magától is meg Én is kézzel. De annak hiányában dobna egy errort, de nem csinál semmit, csak kifagy és 'nincs rízspudingol' :(
Lehet újrarakom az egészet, vagy nemtoom. -
#5421 Akkor kézzel indíts el minden exe-t a Steam\steamapps\common\borderlands\Prerequisites könyvtárból.
Dx-re és PhysX-re gyanakszom leginkább (de lehet hogy teljesen hibásan).
Eseménynaplóból nem derül ki semmi?
Remélem sikerül beüzemelni, mert jó játék nagyon, pont ma sikerült összehozni egy 4fős coopot (elölről kezdtük, és talán végig is tudjuk így nyomni), hát marha nagy fun :) A gyomrom korgása zavart csak el a gép elől :D -
#5420 De nem videónál fagy le. Már beállítottam az ini-ben, hogy ne játsza le a logókat. Akkor ezzel a képpel indít (trademark oldalnyi szöveg), de ebbe bele is áll. Ha a bik fájlokat tartalmazó könyvtárakat is átnevezem, ugyanez. Egyébként itt kellene bejönnie egy kis ablaknak a DLC listával, legalábbis egyszer feldobta de ott is fagyás volt utána rögtön.
Ingyen játék, nyertem ... de még így is felbasz, hát ha még fizettem volna érte ..... neten nem találtam megoldást, akinek ilyen baja volt hasonló jótanácsokat kapott mint Én Tőled :)
A gépem jó, a rendszer is, minden faszán megy rajta ... ilyenkor utálom a PC gaminget ....... -
#5419 'Helyi fájlok ellenőrzése.' Videokodekeket nézd meg, frissítsd/töröld, esetleg frissítsd a RadVideo-t. Gondolom ez a nyert Steames, első indításnál feltett mindent ami kell neki? Játék könyvtárán belül van egy, amiben a segédprogramok vannak, menj rajtuk végig.
Végső megoldás: a halál. :) Na jó, nem, töröld/nevezd át/helyezd át a Video könyvtárból a .bik fájlokat (csak így egyáltalán nem látsz majd átvezetőket, pedig játék közben is vannak). -
#5418 Ma telepítettem a GOTY-t. Esetleg találkozott valaki olyasmivel, hogy mikor lemennek a logók, a mindenféle jogi és egyéb információk kiírásánál lefagy a játék? A menüig sem tudok eljutni :( -
#5417 Már jelezték - köszi, ránézek majd.
Mondjuk, emiatt azért nem töltök fel egy 160 MB-os magyarítást megint :) -
#5416 Szia,
Kis apróság a magyarításhoz: Mesterlövész puska harmadik (lila) tár upgrade-je shotgun-nak van fordítva (a leírása okés, csak elsőre fura volt hogy nem találom, és két shotgun upgrade van :D). -
#5415 lol, most nezem csak :DDD -
#5414 Rossz topik :) -
#5413 5B533-HJZKC-SKX3J-BBTBB-HBCBK
KTKB3-TCZC5-9W6JT-BJBTB-6ZHTS -
#5412 #5411: jo nem acc hanem steam game. haverom 4es packot vett es 1 maradt neki. nem steam accountrol vna szo. sry ha felreertheto volt.
-
#5411 Account-ot senki sem fog venni. -
#5410 hi,
elado 1 borderlands 1-es steames acc 1800HUF-ert. (most steamen kb 5800HUF)
akit erdekell az irjon privit. thx.
udv.
-
#5409 Elhiszem én,nem vitatkozni akarok, mindössze ötlet volt a win xp,win7 és win 8 sor. -
#5408 1. kíváncsi lennék melyik az:)
2. attól még minden további nélkül fut W8-on, hidd el. -
#5407 Miért lenne? Ismerek olyan játékot amit kifejezetten win7re írtak! :D -
#5406 Csúnya lenne, ha nem lenne az. Természetesen minden program fut W8-on ami W7-en futott. Ettől függetlenül teljesen értelmetlen a használata, de nem akarok flémet indítani. -
#5405 Kompatibilis win8-cal? -
XRV #5404 Meglett a bibi az egyik, az rld.dll-t a defender karanténba tette és amiatt csinálta ezt az egészet -
XRV #5403 sziasztok !
windows 8 alatt van akinek már volt ilyen problémája az összes DLC és patch felpakolása után?
failed to initialize the emulator -
#5402 Hm. Pedig volt olyan, hogy én vettem fel a küldetést és én is adtam le, de ez mellék küldetés volt.
Okés, akkor a következő résznél mindhármunknak jelen kell lennie, mikor a host felveszi ezek szerint és megkapjuk. -
#5401 A kooperatív játékban mindig csak a játék indítója veheti fel a feladatokat, a többiek meg teljesíthetik vele együtt, és a jutalmakat (XP, loot stb.) együtt kapják meg. -
#5400 Azért, mert teljesítettnek tekinti - és eleve nem ő vette fel, hanem a játékgazda. -
#5399 A jutalmakat ő is kapja, csak a küldetéseknél nála nem jelenik meg,mint feladat. -
#5398 Tehát akkor a srác már nem tudja "arid deadlands" résznél felvenni a főküldetést, csak ha másik részre megyünk át. -
#5397 Csak a játékgazda által, a megindított a kooperatív játék során teljesített főküldetéseket tekinti teljesítettnek a többi játékos számára is. Minden közösen végrehajtott fő- és mellékküldetés jutalma mindenkinek elérhető lesz. De vigyázat: azok már egyedüli játékban nem lesznek elérhetők. -
#5396 Ha mellék küldi lenne,nem lenne baj, de ez a fő. Ergo amíg ezen pálya rész fő küldetését nem visszük ki a köv részig, nem kap meg semmiylen feladatot belőle? -
#5395 A játék jelzi is a kooperatív játékba csatlakozó(k)nak, hogy a játékot indító játékosnak (játékgazda, host) a történeti szál már előrébb tart és amennyiben csatlakozik ehhez a játékhoz ill. játékoshoz, akkor a játékgazda által korábban teljesített feladatok számára már nem lesznek elérhetőek, ha alacsonyabb szintű és/vagy még nem vette fel azokat a küldetéseket, a játék teljesítettnek tekinti azokat: mind a kooperatívban, mind az egyedüli játékban.
Ez más kooperatív játékokban is elő szokott fordulni, nem egyedi eset.
Ezért érdemes egy szintű karakterekkel kooperatívot játszani, vagy vállalni azt, hogy bizonyos fő- és mellékküldetéseket automatikusan teljesítettnek tekint a játék, és gyorsabb fejlődést biztosít. -
#5394 Sziasztok!
Haverommal elkezdtük a Borderlands-ot játszani. Vittük kb 3as szintig és egyik haverunk is jött játszani. Ő akkor kezdte el. Észrevettük, hogy nem kapja meg a főküldetést ( Zed féle,menj Baha-hoz stb ). A kicsi,vagy mellékküldetéseket megkapja velünk együtt, akárki veszi föl.
Tudnátok segíteni ezen a főküldetésen? Ő mikor bejött már az első alap városba került, nem volt neki bemutató kis robot, mint nekünk (hp,lőszer,irányok stb ). -
kantorgabor #5393 Köszi igy már megtalálom. -
#5392 Csak így tudsz oda lejutni:
"Another Piece Of The Puzzle" (Egy újabb kirakósdi) küldetés során, ahol a Rakk Hive ki lett nyírva. A kék kunyhóba csakis a küldetés teljesítése előtt, annak aktív állapota alatt lehet bemenni - utána, a Kamra kulcs megszerzése után már elérhetetlen! -
kantorgabor #5391 Láttam egy videót Új menedékbe egy titkos helyről ahová lejutva van egy karácsonyfa körülötte egy csomó ládával. Nem tudja valaki hogyan lehet eljutni erre a helyre? -
#5390 Köszi, utánanézek :) -
#5389 -
#5388 Érdekes dolog történt. Próbából átállítottam a területi és nyelvi beállításokban mindent angolra (magyarral használom). Nem történt változás, úgyhogy visszaállítottam. Azóta jó. Lehet, hogy valami registry kulcsnak volt "rossz" értéke, vagy nem tudom, de rendbe jött a dolog. :) Nem mintha eddig olyan zavaró lett volna. :D
-
#5387 Na lecsekkoltam magamnál, jól emlékeztem, nálam jó. A fontokat is megnéztem akkor már, ugyanezt írja a TC.
Annyi még az ötletem, hogy a Windowson belül a nyelv/billentyűzet át van állítva magyarra? Mi van hogy ha átállítod angolra? Esetleg mégis bemásolni a linkelt fontokat? (elmentve persze a mostaniakat)
#5384 IMYke: igen, így gondoltam én is, csak kimaradt egy "a", tehát helyesen: "a játék a sajátját használja" -
#5386 -Nem telepítettem. Úgy értettem, hogy pár hsz-szel ezelőtt volt valaki, aki orosz Border-t telepített, és neki linkelte IMYke ([URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1190710751&no=5325]#5325[/URL]) a fontokat. Azt nem telepítettem, csak összehasonlítottam a fájlokat - tartalomra - TC-vel, és azonosak voltak. Valószínű ezek akkor a játék által telepített alap fontok.
-Igen, angolra van állítva. -
XRV #5385 Szia IMYke2.0.0.0
Asszem találtam egy hibát: Szirénnél, az egyik skillnél, a nagy sebesség nevűnél
Ott mindkét alsó értéknél sebesség van megadva. Holott az egyiknek sebzésnek kellene lennie. Maga a leírás az jó, ott sebzés és sebesség is van.