Az agy idézi elő a testen kívüli élményt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fenntartod a jogot, hogy csak te sértegethetsz másokat? Fõleg igaztalanul?
Te magad jelentetted ki, hogy a relativitás-elmélet is hülyeség, és a kvantummechanika is, továbbá hogy szerinted a klasszikus fizika a mérvadó máig. És így tovább. Akkor mi a probléma?
Te magad jelentetted ki, hogy a relativitás-elmélet is hülyeség, és a kvantummechanika is, továbbá hogy szerinted a klasszikus fizika a mérvadó máig. És így tovább. Akkor mi a probléma?
Eldönthetnéd magadban, hogy mit is akarsz mondani. Te jöttél elõ a személyeskedéssel, nem én találtam ki. A "szûkagyúság" pedig kifejezetten pozitív jelzõ, igaz? Persze csak akkor, ha te használod. Legalább érvelni tanulnál meg a ködös agyaddal.
"Viszont amiket írtam róad, te magad írtad, és büszkén vállalod" - és ha már hazugság, hol és mikor állítottam én ilyet, különösen büszkén vállalva:
"a valóság az, amit a helyi hatóság annak tart"
Más topicokból szemezgetve további példákat is elõhozhatnék.
"Viszont amiket írtam róad, te magad írtad, és büszkén vállalod" - és ha már hazugság, hol és mikor állítottam én ilyet, különösen büszkén vállalva:
"a valóság az, amit a helyi hatóság annak tart"
Más topicokból szemezgetve további példákat is elõhozhatnék.
Nem "személyeskedés", hanem hazugság. Csak ennyi.
Viszont amiket írtam róad, te magad írtad, és büszkén vállalod. Van egy kis különbség.
Viszont amiket írtam róad, te magad írtad, és büszkén vállalod. Van egy kis különbség.
Te engem rendszeresen sértegetsz, és az természetesen soha nem személyeskedés. Ha én azt mondom, hogy drogos vagy, az viszont már mindennek a teteje. Fura értékrended van neked.
Az én agyamban is van winamp, mert én is letudom játszani a zenéket a fejemben, sõt, még egy zeneszerkesztõ is, mert kreálni is tudok magamnak. :-)
Hát nem lesz egyszerû. A tudatos álmodozásomon azért még jócskán kell csiszolni. A legutóbbi álmom nagyjából példázza is, hogy milyen szinten is állok ezzel. A lényeg nagyjából annyi volt, hogy arra gondoltam, milyen jó lenne összejönni egy feka vagy egy ázsiai lánnyal. Amikor elaludtam, akkor az álmomban szerepelt is egy ázsiai lány, de ezenkívül minden összefüggéstelen volt (a környezet is, a többi szereplõ is, meg a cselekmény is).
Bárki írhat módszereket, én hajlandó vagyok kipróbálni. :-)
Bárki írhat módszereket, én hajlandó vagyok kipróbálni. :-)
Amúgy - bár tudom, hözhely, és már más is írta - de érdekes lenne, ha minden ismerõsöd veled együtt absztinens lenne... Ja, hogy az alkohol nem kábítószer. Ja, hogy szerinted a valóság az, amit a helyi hatóság annak tart... Tudod, vannak országok, ahol az alkohol a tiltott. Valahol meg egyik sem, csak a legveszélyesebb, legaddikvívebb anyagok.
Nos, akkor tehát, te abszinens vagy? Mikor ittál utoljára. Ugyanis én abszinens vagyok jópár éve. Ugyanúgy nincs alkoholra szükségem, mint ahogy drogokra sem. Akkor ki is a tisztább kettõnk közül?
Nos, akkor tehát, te abszinens vagy? Mikor ittál utoljára. Ugyanis én abszinens vagyok jópár éve. Ugyanúgy nincs alkoholra szükségem, mint ahogy drogokra sem. Akkor ki is a tisztább kettõnk közül?
Akkor nem itt beszélgetnék veled értelmetlenül.
Nem gondolod, hogy komoly szûkagyúságra vall, hogy aki máshogy gondolkodik, mint te, az szerinted már csak drogos lehet?
Nem gondolod, hogy komoly szûkagyúságra vall, hogy aki máshogy gondolkodik, mint te, az szerinted már csak drogos lehet?
Szerinted az nem személyeskedés, és mellesleg sértegetés, hogy "drogos"-nak nevezel?
Na majd a totál laikusok fogják megmondani, milyen szóhasználat a helyes... Kb. olyan, mint hogy "töltsük be az internetet".
Na majd a totál laikusok fogják megmondani, milyen szóhasználat a helyes... Kb. olyan, mint hogy "töltsük be az internetet".
Mégis be lehetsz lõve 😊
Már megint hülyeséget beszélsz. A környezetemben senki sem használ semmilyen kábítószert, még csak ki sem próbálta senki. Nos, a kábítószert sosem használók közötti szóhasználat szerint a belövés kábítószerhasználatot jelent, nem csupán a tûvel való bejuttatást.
Lehet, hogy te, mint aktív használója (felesleges tagadnod), mást értesz a belövés alatt.
Miféle személyeskedésrõl beszélsz?
Lehet, hogy te, mint aktív használója (felesleges tagadnod), mást értesz a belövés alatt.
Miféle személyeskedésrõl beszélsz?
Igen, addig csak egy érdekes élmény, vagy érzékcsalódás, ameddig nem tudod valóban megnézni, mi van a szekrény tetején - a szomszédban. 😊 Nos, utóbbival kapcsolatban én is kritikus vagyok (mármint nem a szomszéd 😛), talán mert nekem még nem sikerült ilyesmi. De állítólagos dokmentált esetekben ez egyesekkel már megtörtént - mondjuk nem csak úgy otthon szórakozva, hanem rázós helyzetekben (mûtét, baleset). Persze ezt sem kell készpénznek venni, de igen zárt gondolkodású, aki szerint ez lehetetlen.
érdekes
Ez is érdemes, de szerintem még érdekesebb, ha inkább még mélyebbre megy...
Rosszul látod. Vedd fel a 25-ös SZTK-s szemüveged! 😊
Na, látom, kezded a személyeskedést. 😛 Megint belõve? Sosem voltam belõve. Csak nem te is ilyen akciónyugdíjas vagy, akik szerint drog=intravénás heroin. Ami a többit illeti, késõkamaszkori tapasztalatszerzésen kívül nem volt más, aminek immár jó 10-15 éve.
Miért érzem úgy, hogy te továbbra sem ébredtél fel a múlt rendszerbõl? A dialektikus materializmussal együtt... Ami tényszerûen képzelgés.
Miért érzem úgy, hogy te továbbra sem ébredtél fel a múlt rendszerbõl? A dialektikus materializmussal együtt... Ami tényszerûen képzelgés.
Én is szoktam ezt csinálni, de akkor a saját zenéimet hallgatom. (Nap közben bármikor fel tudom idézni a már hallott zenéket.)
Nos ugyebár általában azzal szoktak próbálkozni, hogy egész képeket "visznek át". Pedig ez nem épp a legkönnyebb dolog. Jóval könnyebb ennél egy pont elmozdulásának követése. Szóval arról van szó, hogy az "adó" a toll felemelése nélkül rajzol egy egyszerû ábrát, majd a toll hegyére koncentrálva lassan újra és újra végigköveti a vonalat. A "vevõ" - aki elõzõleg megpróbál minnél üresebb képet maga elé képzelni csukott szemmel, mégpedig minnél sötétebbet - egyszercsak egy halvány pontot lát meg, ami mozog, és a mozgása lassan kirajzolja a kívánt ábrát. (A gyakoriságra vonatkozóan be kell tartani a elõbb leírtakat.)
Nos a Testen Kivûli Élmény- nél az élmény a kulcs szó!
Ugyanis élménynek nem feltétele, hogy a valóságot érzékeljük.
A drog, a vak hit segít ezeket a valóságosnak tûnõ dolgokat elhinni!
A halucináció := a valóság? Álom:=valóság? Ha hinni akarunk benne számunkra lehet, de mások számára nem! Egyes elmebetegek is a külön világukba élnek!
Azért az nem a valóság!
Ugyanis élménynek nem feltétele, hogy a valóságot érzékeljük.
A drog, a vak hit segít ezeket a valóságosnak tûnõ dolgokat elhinni!
A halucináció := a valóság? Álom:=valóság? Ha hinni akarunk benne számunkra lehet, de mások számára nem! Egyes elmebetegek is a külön világukba élnek!
Azért az nem a valóság!
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
Az biztos, monjuk skizóknaknak nem sok minden ajánlott egyáltalán!😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nem, ez még csak egy mély relaxáció, amikor az érzékszerveidet teljesen ki tudtad kapcsolni.
Ezután anélkül, hogy felidéznéd a tested okozta tapintási érzeteket, meg kell próbálni elmozdulni.
Ezután anélkül, hogy felidéznéd a tested okozta tapintási érzeteket, meg kell próbálni elmozdulni.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ugye tisztában vagy azzal, hogy csak a törvény különbözteti meg a kettõt?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ugye tisztában vagy azzal, hogy a drog != élvezeti cikk.
Remélem akkor nem fogyasztasz dohányárut, alkoholt, kávét, teát, csokit stb.-t sem.
A vita úgy látom kezd szétválni a drogosok és a nem drogosok között.
Én megvetem a drogosokat is, nem csak a hazugokat és a csalókat.
Én megvetem a drogosokat is, nem csak a hazugokat és a csalókat.
"aki a múlt rendszerben nõtt fel, nem újdonság neki az ilyesmi." - én pl. abban nõttem fel, és szerintem idõsebb is vagyok nálad.
Már megint be vagy lõve, hogy baromságokat írsz? Megint nem tudod kettéválasztani a valóságot a képzelgéseidtõl?
Már megint be vagy lõve, hogy baromságokat írsz? Megint nem tudod kettéválasztani a valóságot a képzelgéseidtõl?
És az mi, amikor közvetlenül elalvás elõtt _zenét_ hallgatok a fejemben? Olyat, aminek nem tudom a szövegét, mégis "hallom", illetve a zene is az utolsó pergõdob leütésig pontos.
"Ez olyan érzés mintha a tested egy nagy medence lenne, nem érzed a határait és te benne lebegsz. Egyszerûen próbálj felemelkedni, elfordulni, olyan mintha vízben tennéd."
Ez lenne a TKÉ? Kicsit még nem tiszta nálam, hogy mit értenek alatta. A testbõl kilép olyankor az ember vagy csak elszakad az érzekeitõl?
Ez lenne a TKÉ? Kicsit még nem tiszta nálam, hogy mit értenek alatta. A testbõl kilép olyankor az ember vagy csak elszakad az érzekeitõl?
"Az is érdekes, hogy azt bezzeg nem kérdezitek, hogy hogy is van a dolog, azaz eszetekbe sem jut saját magatoknak kipróbálni. Féltek, hogy esetleg sikerül, és lehet döbbenni, hogy a világ nem egészen olyan, mint amilyennek az iskolában tanították? Túl fiatalok vagytok - aki a múlt rendszerben nõtt fel, nem újdonság neki az ilyesmi. "
Én csak a magam nevében írok 😊 Némileg jogos, hogy furcsa hogy nem kérdezte senki. Az viszont nem igaz, hogy az iskolában tanítottakat fújom pl én. Én kifejezetten csak magamnak hiszek 😊 Épp ezért vagyok kritikus mindennel szemben, ugyanakkor nyitott is. Most sem azt mondtam, hogy nem létezik, hanem azt, hogy ennek nyoma kéne már hogy legyen. Ennek ellenére nyitott vagyok nagyon. De nekem bizonyíték kell.
Nos, le tudsz írni valami egyszerû módszert, amit lehet tesztelni?
Én csak a magam nevében írok 😊 Némileg jogos, hogy furcsa hogy nem kérdezte senki. Az viszont nem igaz, hogy az iskolában tanítottakat fújom pl én. Én kifejezetten csak magamnak hiszek 😊 Épp ezért vagyok kritikus mindennel szemben, ugyanakkor nyitott is. Most sem azt mondtam, hogy nem létezik, hanem azt, hogy ennek nyoma kéne már hogy legyen. Ennek ellenére nyitott vagyok nagyon. De nekem bizonyíték kell.
Nos, le tudsz írni valami egyszerû módszert, amit lehet tesztelni?
Azért mondjuk el, hogy skizóknak nem ajánlott. 😊
Az jó😉 Akkor a köv lépés, hogy mondjuk napközben is gondolkodj azon, hogy mi lenne ha most álmodnál. De komolyan próbáld megvizsgálni az állapotodat, ne vegyél készpénznek semmit. Pl keress a környezetedben furcsa dolgokat. Ha pl. nemtudod felidézni, hogy hogy kerültél oda ahol vagy, akkor valószínûleg álmodsz. Az utcán a felíratok is ákombákomok szoktak lenni, mert az agynak az a területe le van blokkolva, amikor alszol. Vigyázzni kell, hogy ne fixáld a tekíntetedet, mert az megállítja a szem REM mozgását, és az azonnal kidob az álomból. Ha érzed, hogy kezdenél felébredni akkor gyorsan kezdj el összevissza nézelõdni!
Másrészt a tudatalatti eszméletlenül védi az álom fölötti fennhatóságát, az éber tudatodat megpróbálja elaltatni olyanokkal, hogy elhiszed, hogy a furcsa dolgok valójában természetesek. Ne hagydd magad!
Az elsõ jó minõségû, tiszta tudatos álom eszméletlen élmény!!!😉))
Ha már volt 1-2 akkor meglehet próbálkozni az álomból való kilépéssel, szemfixáció útján, ekkor ha az alvás viszonylag korai szakaszában vagy, akkor egy elég ellazult állapotban leszel, az érzékeid kellõen szét lesznek kapcsolva a tudatodtól ahhoz, hogy megpróbákozz a TKÉ-vel. Ez olyan érzés mintha a tested egy nagy medence lenne, nem érzed a határait és te benne lebegsz. Egyszerûen próbálj felemelkedni, elfordulni, olyan mintha vízben tennéd.
Szokott jelentkezni ekkor egy furcsa dübörgés szerû hang, vagy egy fajta rezgés. Elég ilyesztõ tud lenni, van amikor álmában is hallja az ember és autómatikusan fel akar kellni. Ezt a rezgést relaxáció során is elõ lehet idézni és jelzik vagy elõsegítik a TKÉ-t.
Másrészt a tudatalatti eszméletlenül védi az álom fölötti fennhatóságát, az éber tudatodat megpróbálja elaltatni olyanokkal, hogy elhiszed, hogy a furcsa dolgok valójában természetesek. Ne hagydd magad!
Az elsõ jó minõségû, tiszta tudatos álom eszméletlen élmény!!!😉))
Ha már volt 1-2 akkor meglehet próbálkozni az álomból való kilépéssel, szemfixáció útján, ekkor ha az alvás viszonylag korai szakaszában vagy, akkor egy elég ellazult állapotban leszel, az érzékeid kellõen szét lesznek kapcsolva a tudatodtól ahhoz, hogy megpróbákozz a TKÉ-vel. Ez olyan érzés mintha a tested egy nagy medence lenne, nem érzed a határait és te benne lebegsz. Egyszerûen próbálj felemelkedni, elfordulni, olyan mintha vízben tennéd.
Szokott jelentkezni ekkor egy furcsa dübörgés szerû hang, vagy egy fajta rezgés. Elég ilyesztõ tud lenni, van amikor álmában is hallja az ember és autómatikusan fel akar kellni. Ezt a rezgést relaxáció során is elõ lehet idézni és jelzik vagy elõsegítik a TKÉ-t.
Nem tudom, úgy látszik, ez a dolog most nem divat. Amikor mi próbáltuk, sok ismerõs is próbálta, és jópárnak sikerült. Nem mindig, többször kellett próbálkozni - de nem túl sûrûn, mert akkor sosem sikerül. Mintha a próbálkozás is kimerítene valamit. Emiatt pl. hetente egyszer lehet próbálkozni, és néha elsõre sikerül, aztán jó darabig nem, vagy épp csak több kísérlet után, de egy nap akkor egymás után többször is. Aztán a 3.-4. próba után már nem, csak megint hetek múlva.
Az is érdekes, hogy azt bezzeg nem kérdezitek, hogy hogy is van a dolog, azaz eszetekbe sem jut saját magatoknak kipróbálni. Féltek, hogy esetleg sikerül, és lehet döbbenni, hogy a világ nem egészen olyan, mint amilyennek az iskolában tanították? Túl fiatalok vagytok - aki a múlt rendszerben nõtt fel, nem újdonság neki az ilyesmi.
Az is érdekes, hogy azt bezzeg nem kérdezitek, hogy hogy is van a dolog, azaz eszetekbe sem jut saját magatoknak kipróbálni. Féltek, hogy esetleg sikerül, és lehet döbbenni, hogy a világ nem egészen olyan, mint amilyennek az iskolában tanították? Túl fiatalok vagytok - aki a múlt rendszerben nõtt fel, nem újdonság neki az ilyesmi.
Egy kérdésre ez sem ad választ:
Ha ilyen egyszerü, akkor hogyhogy nem rak fel senki semmit mondjuk az youtube-ra? Elég egy videó amin egy utánozható és mûködõ kisérlet van. Akadna párezer ember akik utánuk próbálná. Könnyebb újságok, majd késõbb komolyabb újságok is foglalkoznának vele. De semmi! Abszolut semmi! Mindenki csak beszél róla, de még bemutatni senki nem tudodt belõle semmit! Azért ez kérdéseket vet fel.
Ha ilyen egyszerü, akkor hogyhogy nem rak fel senki semmit mondjuk az youtube-ra? Elég egy videó amin egy utánozható és mûködõ kisérlet van. Akadna párezer ember akik utánuk próbálná. Könnyebb újságok, majd késõbb komolyabb újságok is foglalkoznának vele. De semmi! Abszolut semmi! Mindenki csak beszél róla, de még bemutatni senki nem tudodt belõle semmit! Azért ez kérdéseket vet fel.
Nos elárulnád, mi köze a tudatos álmodásnak a drogokhoz? Úgy tûnik, azt sem tudod, mit jelent. Elsõ lépés, hogy utánanézel. És majd a sokadik lesz az, hogy megérted, mi köze ennek a valósághoz.
Tényleg jó dolog a tudatos álmodás, párszor már sikerült. Ráférne wanekre is, meg a sok materialistára. 😊
Mi köze van egy drogos képzelgésének a valósághoz?
Egy "materalista" kérdezi!
"Amúgy igaz, h egy hallucinogén hatására, de nekem, meg pár barátomnak sikerült telepatikus kapcsolatot létesíteni (igen...fejben beszélgetni, hangok nélkül) és én tudom is bizonyítani, mert egybõl megmutattuk tiszta, öntudatuknál lévõ és szintén 'hitetlen' embereknek...azóta mindannyiunk élete megváltozott..."
Azt el is hiszem. A szerek megváltoztatják az embert, úgy is hívják ezeket, hogy tudatmódosítók!
Hihetetlen sok ostoba ember lézeng a világban...
Van aki még tréfát sem érti, annyira elvakult, másoknak meg nem elég az a sok káros sok hatás amit nem lehet kivédeni, még mérgezik is maguk szerekkel, az agyukat is leépítve.
Ja és rosszalják ha mások nevetnek rajtuk (igaz sírni kéne)
Na üdv. nektek!
Mi köze van egy drogos képzelgésének a valósághoz?
Egy "materalista" kérdezi!
"Amúgy igaz, h egy hallucinogén hatására, de nekem, meg pár barátomnak sikerült telepatikus kapcsolatot létesíteni (igen...fejben beszélgetni, hangok nélkül) és én tudom is bizonyítani, mert egybõl megmutattuk tiszta, öntudatuknál lévõ és szintén 'hitetlen' embereknek...azóta mindannyiunk élete megváltozott..."
Azt el is hiszem. A szerek megváltoztatják az embert, úgy is hívják ezeket, hogy tudatmódosítók!
Hihetetlen sok ostoba ember lézeng a világban...
Van aki még tréfát sem érti, annyira elvakult, másoknak meg nem elég az a sok káros sok hatás amit nem lehet kivédeni, még mérgezik is maguk szerekkel, az agyukat is leépítve.
Ja és rosszalják ha mások nevetnek rajtuk (igaz sírni kéne)
Na üdv. nektek!
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
Egyébként nem feltétlenül a mai hétköznapi ember van a toppon mentálisan. Aki ott van, jobban tud figyelni az érzékeire, könnyebben észreveszi pl. a mérgeket a táplálékában v. máshol, mint a hétköznapi ember.
Hát, párszor kiváltottam már a jegyet (régen), voltak is érdekesek, pl. "átmentem a falon", de valahogy nem láttam, mi van a szomszédban. 😊 Meg mások sem, akiket ismerek. De ki tudja, talán valakinek ez is sikerül.
LOL, itt egyelõre te vagy az, akinek ez már a 2. nickje, és ki tudja, van-e több is.
Elõször szeretnék rájönni, hogy ha ez ilyen könnyû, akkor hogyhogy nem vizsgálják már ezt régen? Vagy talán már rég vizsgálják, de akkor miért nem nyilvános, publikus...? Én mindenesetre nem akarok széllel szemben...
Na igen, ez is igaz. Persze akinek van esze, az kerüli ezeket, így lecsökkenti a dolog esélyét. És a testileg-lelkileg egészséges ember gyorsabban tud megszabadulni tõle, mint aki nem ilyen.
Tényleg jó dolog a tudatos álmodás, párszor már sikerült. Ráférne wanekre is, meg a sok materialistára. 😊
Nyilván nem. De miközben számtalan kórokozó forog "közkézen", csak az ilyen-olyan okból legyengült szervezetet tudják megtámadni. És még a legfertõzõbbek sem tudják megtámadni a legerõsebb szervezetû egyéneket. Továbbá a "ledöntöttek" közül is vannak, akik túlélik a legveszélyesebb fertõzéseket is. Mindegy, lényeg, hogy az olyan tényezõk között, amik aláássák az immunrendszer mûködését, mint pl. alultápláltság (ami ma már nem számít "normális" körülménynek), a lelki problémák is ott vannak. Sõt az alultápláltság is lehet lelki ok következménye. 😊 Szóval az talán túlzás, hogy minden betegség lelki okokra vezethetõ vissza, de a többségük igen.
Gondoltam, majd pl. a genetikai alapú betegségeket hozod fel, és valamennyire igazad is lenne, csakhogy egy jó állapotban lévõ szervezet képes azokat is kompenzálni, vagy egyéb okból nem lesz a hajlamból betegség. Stresszeld túl, és kijön.
Gondoltam, majd pl. a genetikai alapú betegségeket hozod fel, és valamennyire igazad is lenne, csakhogy egy jó állapotban lévõ szervezet képes azokat is kompenzálni, vagy egyéb okból nem lesz a hajlamból betegség. Stresszeld túl, és kijön.
Nem, azt nem túlzott higiénia, hanem orvosi felelõtlenség.
Oké, azzal a kijelentéssel ebben a formában én sem értek egyet.
Oké, azzal a kijelentéssel ebben a formában én sem értek egyet.
Ilyen testen kívüli élméynt bárki szerezhet akinek van egy kis pénze lsd papírra.
És az sokkal élethûbb, és kapsz hozzá bónuszként egy csomó színes szép halucinációt.
És közben jól érzed magad. 😄DD
És az sokkal élethûbb, és kapsz hozzá bónuszként egy csomó színes szép halucinációt.
És közben jól érzed magad. 😄DD
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Csak nem magadnak válaszolgatsz?
Igaz
"Másik: még tizenévesen próbáltam ki egy bizonyos telepátia-tesztelõ módszert, amiben egyszerû rajzokat "visz át" két személy egymás között. Sikerült! És ez nagyon sokaknak sikerül, csak ki kell próbálni... "
Miért nem csinálsz dokumentált kisérleteket és veted a világ elé?
Miért nem csinálsz dokumentált kisérleteket és veted a világ elé?
Miért nem bizonyítottátok be valamilyen tudományos intézetnek vagy újságnak és akkor nyílvánosságra került volna?
Miért nem bizonyítottátok be valamilyen tudományos intézetnek vagy újságnak és akkor nyílvánosságra került volna?
ehh...
Hipohondria? <#idiota>#idiota>