Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
A szemét kalózok nagyon durván nyomják...nem is szoktam annyira a Karib-tengeren hajókázni... De asszem nekik is már csak egy kikötöjük van😊 De nem biztos!
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Körülötted Orosz, Lengyel és Dán, szövetségben egymással. 😊
Ott nem olyan könnyû ugrálni. 😊
31/50 a területek száma, és nincs már ellenség a pályán. A Prestige-nél a Mlitary-m körülbelûl tízszerese a többiekének. Normalon kezdtem a játékot. Egy kcisit így unalmas, szinte nincs is kedvem végigjátszani. A Medieval 2-ben az volt, ha a campaign map nehézségét állítottad, nem a gép lett okosabb, hanem kevesebb zsét kaptál meg ilyenek, itt úgy vettem észre, amikor hard-ra raktam a csatát, hog a gép játszik okosabban, nem tudja valaki, hogy a campaign map-et is nehezebbre teszed, akkor a gép lesz iq-sabb, vagy csak neked lesz nehezebb a játék???Azon gondolkozom, hogy újat kezdek valaki mással, mert így eléggé könnyû a game. Pedig a vöröskabátosokkal kutyabajom, tetszik az amerikai színtér is, csak uncsi kicsit, hogy a játék 1 harmadánál már gyakorlatilag megnyertem.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Nekem a lehelletem meglátszódott a vörös téren, de a ruszki csajok miniszoknyában flangáltak blúzban...
Ezt mindig fehér csatamezõkkel érzékeltették! =)
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Üdvözlet!
Üdvözlet!
Ez tényleg idegesítõ, de az elsõ néhány alkalom óta drag&drop módszerrel szedem ki az agent-eket a városból, úgy nem piszkálja a sereget. 😊
A medve nem játék.
Üdvözlet!
Üdvözlet!
voltál már oroszo.-ban? ott nem igazán van nyár, talán ezért😉
Waaaaaagh!
+
#1326!
A kutatásnál saját magad kiválasztod mit akarsz kutatni. Iskolánként tudsz választani.
A medve nem játék.
"Igazán kemény" bugokkal nem találkoztam.
Ami zavar - még mindig:
-Nem lehet megsemmisíteni az erõdöt.
-Túl sok a téli csata nyáron is az orosz területeken.
-A lovasság néha egy pár méterre lévõ célpontot a kurva kerítések miatt úgy támad meg, hogy visszamegy szinte a térkép széléig.
-Ha inspectelsz egy sereget és teszem azt a sereget szétvered a következõ körben, akkor elvész a kémed ...
-Saját területen, saját városodba beviszed a kémed, és van ott ellenséges gentleman, akkor van hogy kivégzik ! 😊 a kémed ...
-Némi TWs baromságok a diplomáciában, magyarul: néha hülye a gép (volt hogy 150k kért egy általa kért tartományért tõlem, majd vitte le, de kért mellé három másikat).
-Van, hogy kijelölök egy agentet a városban, hogy kihozom, erre ha van ott seregem, azt hozza ki. Ezen sokszor és sokat mérgelõdöm.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Egyszer kamura én is kipróbáltam, 500 indián elpicsázta az 1000 fõs ágyúkkal és puskákkal felszerelt seregemet.<#vigyor3>#vigyor3>
Lenne két kérdésem a játékkal kapcsolatban:
1) Itt kivel tudok diplomáciát bonyolítani? Diplomatát nem taáltam... (Rake meg Gentleman van de azok nem jók erre)
2) A fejlesztés csak abból áll, hogy építem az iskolákat és akkor egyszer csak feltalálnak valamit?
Kössz a segítséget elõre is!
Üdvözlet!
-Then install the game again.
-Copy the entire crack from the dvd1 from the razor1911 folder.
-Apply patch.
-Play
Waaaaaagh!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Jó lenne tenni ellene...
http://www.f1-info.hu/
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Üdvözlet!