Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
hehe. 😄

A medve nem játék.

Tudod, mikor keletrõl fújnak a szelek... =)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Robez84
Én a hollandokkal kezdtem szétvertem a poroszokat, dánokat, és most már csak néhány városuk van a lengyeleknek is. Az oroszok szövetségben álltak a lengyelekkel de nem igazán izgatja a dolog hogy folyamatosan szedem szét a lengyeleket...😊 1733-ban járok.
A szemét kalózok nagyon durván nyomják...nem is szoktam annyira a Karib-tengeren hajókázni... De asszem nekik is már csak egy kikötöjük van😊 De nem biztos!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Kezdj a svédekkel.
Körülötted Orosz, Lengyel és Dán, szövetségben egymással. 😊
Ott nem olyan könnyû ugrálni. 😊

Prince23
Ez trójait tartalmaz!

Prince23
1730 körül járok, World domination, Brit birodalom
31/50 a területek száma, és nincs már ellenség a pályán. A Prestige-nél a Mlitary-m körülbelûl tízszerese a többiekének. Normalon kezdtem a játékot. Egy kcisit így unalmas, szinte nincs is kedvem végigjátszani. A Medieval 2-ben az volt, ha a campaign map nehézségét állítottad, nem a gép lett okosabb, hanem kevesebb zsét kaptál meg ilyenek, itt úgy vettem észre, amikor hard-ra raktam a csatát, hog a gép játszik okosabban, nem tudja valaki, hogy a campaign map-et is nehezebbre teszed, akkor a gép lesz iq-sabb, vagy csak neked lesz nehezebb a játék???Azon gondolkozom, hogy újat kezdek valaki mással, mert így eléggé könnyû a game. Pedig a vöröskabátosokkal kutyabajom, tetszik az amerikai színtér is, csak uncsi kicsit, hogy a játék 1 harmadánál már gyakorlatilag megnyertem.
a.carkey
Évekkel ezelõtt május végén voltam. Volt vagy 29-30 fok.

A medve nem játék.

Lobsterman
Na, újabb bug. KAptam 2 gentlemant egy körben még abban a körben be is pakoltam az egyiket az egyik iskolámba ahol már volt egy, a másikat meg elindítottam ugyanoda. Következõ körben másik úriember is odaér, rányomok hogy õ is menjen be, ráklikkelek az iskolára, erre eltûnt mindkét új agentem... :S

Robez84
Ez legyen a legkissebb gondunk...

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Mert nem voltál még nyáron Moszkvában.

Nekem a lehelletem meglátszódott a vörös téren, de a ruszki csajok miniszoknyában flangáltak blúzban...

Ezt mindig fehér csatamezõkkel érzékeltették! =)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

ok megvan-benéztem

Üdvözlet!

visszaolvasva megtaláltam az utmutatót--de hogy a faszba töltöm daemonba-mikor egy csomo kis fájl van kibontás után!mit tegyek?

Üdvözlet!

a.carkey
Na ja. De néha régi tws szokás szerint mûködök és elfelejtem. 😄

A medve nem játék.

"-Van, hogy kijelölök egy agentet a városban, hogy kihozom, erre ha van ott seregem, azt hozza ki. Ezen sokszor és sokat mérgelõdöm."

Ez tényleg idegesítõ, de az elsõ néhány alkalom óta drag&drop módszerrel szedem ki az agent-eket a városból, úgy nem piszkálja a sereget. 😊

a.carkey
Voltam, sõt ezeken a területeken mind, ami a játékban Ukrajna, Moscowy és Ingermanland néven fut (Ukrajnában Kievben, Szent Péterváron és Moszkvában is. Azért ott van nyár is 😊, viszont ingame, nyáron, amikor nem mutat havat, nos akkor IS havas csata van ...

A medve nem játék.

arra gondolok hogy össze kéne pakolni" egybe a létrehozott üres mappába a dvd1-2-õn belül?help

Üdvözlet!

sziasztok!egy kérdés-mikor leszedtem(razor)dvd1 és dvd2 mappa van,benne sok cucc-mit kell tennem hogy bemount-olható legyen daemonba,köszönöm elõre is

Üdvözlet!

Djuree
"Túl sok a téli csata nyáron is az orosz területeken."

voltál már oroszo.-ban? ott nem igazán van nyár, talán ezért😉

Waaaaaagh!

a.carkey
Van külön diplomacy menü.
+
#1326!

A kutatásnál saját magad kiválasztod mit akarsz kutatni. Iskolánként tudsz választani.

A medve nem játék.

a.carkey
Nem tudom. ez mindenkinél más. Erõs procim (IC2D E8500) van, + egy 1 GBs kártyám, de nem a legújabb fejlesztésû (NV 9x széria) darab az sem, ráadásul NVidia is, és se nem szaggat, se semmi. Tökéletesen fut ULTRAn. A hülye 2. patch miatt ledob néha, volt hogy órásnál is hosszabb csata után (ezen felbasztam az agyam én is), de valahogy ez elmúlt. H.I.

"Igazán kemény" bugokkal nem találkoztam.

Ami zavar - még mindig:
-Nem lehet megsemmisíteni az erõdöt.
-Túl sok a téli csata nyáron is az orosz területeken.
-A lovasság néha egy pár méterre lévõ célpontot a kurva kerítések miatt úgy támad meg, hogy visszamegy szinte a térkép széléig.
-Ha inspectelsz egy sereget és teszem azt a sereget szétvered a következõ körben, akkor elvész a kémed ...
-Saját területen, saját városodba beviszed a kémed, és van ott ellenséges gentleman, akkor van hogy kivégzik ! 😊 a kémed ...
-Némi TWs baromságok a diplomáciában, magyarul: néha hülye a gép (volt hogy 150k kért egy általa kért tartományért tõlem, majd vitte le, de kért mellé három másikat).
-Van, hogy kijelölök egy agentet a városban, hogy kihozom, erre ha van ott seregem, azt hozza ki. Ezen sokszor és sokat mérgelõdöm.

A medve nem játék.

A játékban lehet vhol a betûméretet növelni?

a.carkey
Nem, "van, hogy van ilyen lehetõségem, van hogy nincs". A "van, hogy nincs" akkor fordul elõ, amikor kitámad ostrom közben (én vagyok a védekezõ fél). Néha felajánlja, néha nem. Ezért érzem, hogy bug.

A medve nem játék.

kötelezõ? <#rolleyes>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Carloska
kötelezõ frissités razorhoz!

A "következõ kör" gomb alatt van négy másik, kisebb gomb. Elsõ a diplomácia, ETW-ben már nincs diplomata, minden a vörös telefonon megy, vagyis egybõl dumálhatsz mindenkivel. A második a kutatás gomb. Itt tudod megadni, hogy az egyes iskolák mit fejlesszenek.

néha én is használom de nekem mikor azonos erõsséget ír a csúszkán akkor simán megnyeri mindig

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

POI33
Automata csata az nagyon lol
Egyszer kamura én is kipróbáltam, 500 indián elpicsázta az 1000 fõs ágyúkkal és puskákkal felszerelt seregemet.<#vigyor3>

nem néztem meg rendesen a questet és nem siettem, késõn vettem észre 😄

bardocz
Én most olyan jókat csatáztam,gondoltam,hogy megyek hódítani,kell a kurva nagy sereg,hát csináltam is vagy 7-10 körön keresztül.Erre ilyen picsányi alakulatokat küldtek ellenem😄 Utolsó városukban meg sokan voltak,de gondoltam kipróbálom az automatát.Hát el is lettek picsázva rendesen😄
POI33
1925-ig pedig illett volna elfoglalnod 15 területet <#idiota>

road to independence 3. fejezetében 1925ig asszem el kell foglalni 15 területet, én nem foglaltam el ennyit de nem lett vége a játéknak kezdjem újra vagy van valami más megoldás?

Hello!
Lenne két kérdésem a játékkal kapcsolatban:
1) Itt kivel tudok diplomáciát bonyolítani? Diplomatát nem taáltam... (Rake meg Gentleman van de azok nem jók erre)
2) A fejlesztés csak abból áll, hogy építem az iskolákat és akkor egyszer csak feltalálnak valamit?

Kössz a segítséget elõre is!
igaz!!!szintén zenész-codec nem keverhet be+k lite a legjobb+muszály codec ha filmet akarsz nézni

Üdvözlet!

Warton
Meg a proci sem a legerõsebb. Nekem is ilyen volt.

bardocz
Mert kurvagyenge a vga-d,amikor megvetted,már akkor is gyenge volt.Ha van pénzed,vegyél egy hd3850 512mb-ot,mindenképpen jobb,de inkább e fölött válogass.
Warton
Ez mit patchel?

Carloska
-Just delete the old folder where it were installed.
-Then install the game again.
-Copy the entire crack from the dvd1 from the razor1911 folder.
-Apply patch.
-Play

Carloska
Empire Total War Update 2-RazorDOX

Djuree
nekem sosem volt gondom a codekekkel. nem kell mindent összevissza felrakni, k-lite codec pack a legjobb. már 6 éve használom és eddig még nem volt gondom vele😉

Waaaaaagh!

mint helyett mind 2 x ökörhiba<#falbav>..hosszú napom volt<#szomoru2>
Ezaz...várni kell a patch-ra...eddig se hagytak cserben...a medi2höz is jöttek a javítások.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

srácok..a játék jó pár hibától hemzseg, el kell még pár patch mire hazsnálható lesz...ez igaz mint a warez, mint az eredeti verzióra..nekem eredeti van, néha kiugrik, és erõs procival, valamint 4870 el is szaggat a strat térkép is, és a csata is...tehát ez a játék hibája...ha ezen túlléptünk, és elfogadjuk azt hogy majd játszató lesz, és még türelme is akad mindenkinek akkor jó pár évig játszahtó játék birtokosai leszünk...tehát peace emberek, ha warez kérdés adódik olvassatok lécci vissza, minden evvel kapcsolatos kérdés le lett írva, kb 10 oldal telt még csak be mióta megjelent a játék ennyit igazán visszaolvashat az akit komolyan érdekel a game...én pont a kiforratlansága miatt csak kóstolgatom , majd ha nem szaggat, és stabilabb lesz nekiállok a nagy kampánynak, addig vegyük tudomásul hogy ez, mint oly sok más jó játék is korábban jelent meg minthogy teljesen "kész" lett volna...ha meg nem adták volna ki a bugok miatt, azért hõzöngnénk..szóval türelem, és visszaolvasás
Mûanyag indián meg cowboy figurákkal <#buck><#vigyor3><#vigyor3><#nyes>

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Cowek
Nem tudom észrevettétek-e, a fórum 80%-a szart sem ér flood...
Jó lenne tenni ellene...

http://www.f1-info.hu/

Codec-ek? Azok is besz*rathatják a játékokat, ezért én egy codec-et se használok.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Néha akadgat a térkép nekem is, de a furcsa az hogy a videokat nem nagyon tudja lejátszani nem tudom miért, pedig próbálgattam igy is úgy is...
Prince23
Nyugat-Amerika egyik nagy városát nem tudom elfoglalni, mert crashel a játék😞

Ez az igazság. Szomorú de ez van...egy 256-os VGA, meg egy olyxan proci nem elég...2009-et írunk és ez trend...lehet örülni, hogy nem kétszer ekkora gép kell alá.

hova másoljam?köszi

Üdvözlet!