6068
-
tpalko99 #3108 Tán nem véletlen, hogy nagy a felháborodás a sega forumain. Szóval van aki nagyon sok buggal találkozott, te szerencsés voltál.
Nekem csak a kereskedőhajók és falmögötti túzelés volt eddig.
Más. Nyomtam pár kört a Darthmoddal. Szerintem javit de felemásak az érzéseim. A tengeri csata nehezebb lett ez elöny, de túl sokat változott a muskéták lőtávja és az ágyúk pontossága.
A szárazföldi csatákban még semmi nem jön át abból hogyan is harcoltak akkor. -
McCartman #3107 E:TW - Rise and Fall of the Janissaries -
#3106 köszönöm!
érdekes, az egyszer biztos... De szinte lehetetlen eldönteni, hogy melyiket használja az ember... :S -
#3105 Ezzel én is így vagyok... :)
Vki, aki nem eredetivel játszik próbálta már a Empire_Total_War_Update_4-RazorDOX -t? Abban mi van? -
sakkay #3104
Imperial Splendour
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=244013
-
sakkay #3103 Itt van, remélem jó a cím...http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=246658 -
#3102 Nálam az eredeti megvételét lassították le, mivel mindenki hisztizett a fagyások, az egy perces end turn, meg egy halom bug miatt. Ebből nálam a fagyások nem jelentkeztek, viszont minden más bug igen. (ostrom, end turn, stb.) Buktak negyven eurot. Ennyi. -
#3101 Nekem nem eredeti van,és 80+kör,+amcsi kampány után összesen ha 2 kifagyás volt... -
#3100 Természetesen az eredetinek ezek az előnyei... kész csoda hogy nem a warezosoknak fejlesztenek :-)) -
ugribugri #3099 nekem fagyott... soxor kilépett... de mióta frissítem nincs gondom. de biztos xar az eredeti. És ezt higgyük el annak akinek nincs? -
#3098 Az utolsó peccs óta nem fagy... azelőtt minden csata után szinte. -
#3097 azért valld be, nem tökéletes... ;)
De ezt manapság már megszokhattuk... Személyes véleményem az, hogy szándékosan adják ki bugosan a játékokat, hogy lassítsák a warez terjedését... :) -
TDantes #3096 Nem hibás, az enyémnek semmi baja, úgyhogy nyeld vissza a hányásodat fogd be és fulladj már meg! -
rexsimus #3095 Lassan átmész szánalmasba, de legalább szórakoztató vagy, mert röhögök rajtad! -
#3094 Milyen modok? Hol? Adj pls web címet! ThX -
#3093 Csatlakozom az előttem szólóhoz... Annyival kitoldnám az Ő mondanivalóját, hogy nem kell vele játszani, nem kell ide írogatni és kész! -
#3092 Fejezd be légyszíves...Már leírtad többször is,hogy nem tetszik.Nem kell vele játszani,és kész.
Kösz -
Zsil #3091 én lehúzásos átbaszásnak,megfűszerezve idegesítéssel. -
Zsil #3090 fos az eredeti is-bármit mondhatsz-ha a gyárilag kiadott verzió hibás,azt minek nevezed? -
rexsimus #3089 akiknek fagy, azok eredetivel tolják? -
sakkay #3088 Megjelent két új mod...
-
#3087 Ja, meg nem lehet a függetlenedős kampányt játszani, mert az bizony első csata után menetrendszerűen kifagy. -
#3086 Nekem sincs vele ilyen gond. Nálam csak alt+tab-ozni meg kilépni nem lehet, de ezek kezelhetőek. -
TDantes #3085 Nekem jó ideje hiba nélkül működik -
#3084 király 5 percenként újra kell inditani, élvezetes egy játék így -
#3083 Ez nagyon változó...
Első játékom során nem volt fagyás, csak szimplán volt egy flottám, amire ha ráklikkeltem, akkor fagyott, de ha azt hanyagoltam semmi gáz nem volt...
Aztán másodjára vagy 60 évet játszottam fagyás nélkül, majd elkezdte. Kezdődött egy flottával, amit megint nem tudtam használni, majd folytatódott minden nagyobb cselekedetnél. Harc földön, vízen, végül már a szimpla körváltás is fagyáshoz vezetett... :( -
haxoror #3082 Nekem sem fagyott még ki sohasem. -
#3081 mindenki írja hogy fagy neki de pl én már egy hónapja játszok vele és egyszer sem fagyott ki. -
TDantes #3080 Jó, akkor menjél el innen játsszál mással, mondjuk a pöcsöddel...nekem mindegy -
Zsil #3079 azt teszem éppen -
rexsimus #3078 Igen ezt már mondtad! Menj játssz mással! -
Zsil #3077 mert fos az egész -
rexsimus #3076 Mákomra nekem egyszer fagyott ki, a legelején, azóta semmi, lekopogom! :D -
gyuri12 #3075 Foglalj területeket, ott majd előbb-utóbb lesznek települések,ott lehet majd iskolát építeni. De nem szabad sokat,mert abból szívás lesz.(lázadozni fognak,stb) -
obe #3074 nyugi, szinte mindenkinek fagy, majd nem fog..majd
srácok, egy iskolával kezdtem, lehet több is?..le kell romboljak valamit, vagy majd a gép adja ha elérek bizonyos szintet?..technologiát nem tudok egy néppel sem cserélni, még akivel szövetségben vagyok avval sem..ez bug vagy egyik technológia többet ér mint a másik? -
#3073 senkinek nem fagy ki a játék -
gyuri12 #3072 Basszus,most küldtem át Eu-ból 3 flottát,3 sereggel. 1 érte el Amerika partjait, a másik kettőt nem tudom kiválasztani egy bug miatt! Mindig kifagy,ha rájuk kattintok... Basszameg. -
#3071 Én nem gyűjtögetek,rögtön költöm el:D Épületek,sereg,és most csinálok hajókat is,amikkel átmegyek amerikába,és elfoglalok egy spanyol területet. -
haxoror #3070 sokkal nagyobb -
#3069 Nekem most egyfolytában bizonyos idő elteltével kidobál a játék vista x64 ultimate alatt