6068
-
#2748 Ha viszel be katonákat szárazföldről a kikötőbe, akkor rögtön megindulnak kifelé a gyávák :) -
#2747 Tengerről jut eszembe, amióta tudok csinálni Second Rate hajókat, nincs ellenfelem a tengeren. Földbe döngölnek mindent, 3 hajóval komplett flottákat lehet rommá lőni :)
Holland, svéd, meg angol flotta már nincs is az európai kontinens körül. :D -
#2746 Aszondja meg inkább valaki, hogy ha egy kikötőben dekkol egy flotta, azt hogy lehet előpiszkálni onnan??? (ellenséges nyilván.) -
#2745 Csak én érzem azt,hogy a törökök nevetségesen gyengék?Ugyan még nem támadtam meg őket,de 3 régiójukat gyakorlatilag csata nélkül fogom elfoglalni. -
ugribugri #2744 télleg most vettem észre még a vonal is eltünt csak törölni tudtam a kero hajót és tettem helyette másikat így újra lett kereskedelmem több is mint előtte:) -
TDantes #2743 Egy egység sincs a városban. A következő körben tele van 3000 katonával.Meg a spanyolok...a nagyobb baj a spanyolok mit csináljak hogy elmenjenek? -
#2742 Én meg első körben csak kattingattam,és véletlen nem a lázadók oldalára álltam.Oké.Visszatöltök,két fullos sereget nem tudtam leverni.Jó,megint reload,a seregeket elküldöm a picsába,és tádám:D akkora adók vannak,20000 bevétel megvan,előtte meg 3-4 ezer volt:D -
#2741 én ezek szerint szerencsésebb voltam... nekem bent volt egy fullos sereg, de egész jó része átállt a lázadók oldalára... :) úgyhogy happy voltam, könnyű meccs volt! :) -
#2740 Ha nem direkt csináltad, akkor viszont vagy maradj a kormány oldalán, vagy vesd be az ultimate "load game" fegyvert.. -
#2739 Nyilván nem úgy kell forradalmat csinálni, hogy a fővárosodban ott figyelnek a legvaddisznóbb veterán egységek.. Nekem csak 7-8 egység dragoont kellett levernem. Azóta gyönyörködöm a szép német zászlóban :) -
TDantes #2738 De mit csináljak? Ha elkotródnának a spanyolok úgy is nehéz lenne...1100-1200 lázadóval 3000 király párti ellen...de még + 2000 spanyol... -
#2737 Vannak olyan forradalmak, melyek bukásra vannak ítélve. :[) -
TDantes #2736 Ez egyszerűen nem igaz, ez amocsok szemét köcsög gépet! Nem tudok forradalmat csinálni! Egyre több spanyol rohadék állomásozik Párizs mellet. Akik persze a forradalomban, a királynak segítenek...a rohadt szemét mocskos anyjukat...egyszerűen nem tudom őket legyőzni. Akármit csinálok a spanyolok nem kotródnak el onnan
Hogy bánatba győzzek így? ezer forradalmi katonával 3-4 ezer spanyol-francia ellen? Esélyem sincs...még el lépni sem tudok....semmit se lehet csinálni,..egyszerűen kibaszott velem a gép. -
#2735 Igen. Ha a főváros lázad, után lesz mellette egy felkelősereg, ott választhatsz, hogy kormány vagy lázadó oldalra állsz. Utána velük elfoglalod a fővárost, és hopp, kész a köztársaság. -
#2734 Mármint hogy minden terület megmarad. -
#2733 De amúgy ha mindenhol máshol boldogok az emberek,akkor is lehet teljes állímformát váltani? -
#2732 Vidd le az adóztatást, vagy is meg lehet , hogy rossz miniszter felügyeli az adóztatást, hát rúgd ki. -
#2731 Poroszok berlinben nekem nagyon lázadoznak,hiába van a városban sereg.Csak most érdekes lenne egy forradalom,amikor csak ott van az emebrek kedve vagy milyen minuszban,minden más hely zöldül. -
ugribugri #2730 templom szinház szövöde öntöde lerombolása után a helyére, vagy megvárod, mig a népesség eléri, hogy új város nő és ott felajánlja, hogy mit szeretnél. De egy tartománybe 2 iskolát nem éri meg, mert lázadnak ezerrel. -
Martins15 #2729 Ha valakinek kéne: Magyar mod (beta) -
#2728 van vmi értelme megcsinálni a győzelmi feltételeket? (azaz pl. hogy legyen 40 régióm) lesz vmi jutalom?
vagy ne ezen erőlködjek, hanem csak az élvezetet keressem? :) -
haxoror #2727 Vedd le a hajódat, adj hozzá egy másikat és csak ez után rakd vissza őket a slotra és a bevétel nőni fog, valamiért bugosak a slotok és nem érzékelik azt hogy új hajókat adsz hozzá az ott levőkhöz. -
#2726 hát, pl. kémekkel lerombolod pár épületeit a magyaroknak (pl. színház, hogy ne legyen szórakozás; farmokat, hogy éhezzenek) vagy sereggel teszed ezt körről körre, vagy megpróbálod megingatni a hitükben (ez csak más vallásnál működik)...
de ez nagyon hosszadalmas mutatvány... -
Berv #2725 Úgy letámadod, h. köpni nyelni ne tudjon, akkor az AI még egyet üt rajta, fellázítja pl a magyarokat :) Ez csak tipp persze...
A másik "megoldás":
Elfoglalod Mo-t az osztráktól, majd kiüríted, fellázadnak a magyarok, elfoglalják a tartományt. Persze figyelni kell, h. tényleg ők foglaljanak, ne az osztrák. Aztán magyarokat feltuningolod pénzzel, találmányokkal, esetleg tartománnyal. -
Jeszy #2724 hogyan tudom egy idegen népel fellázítani a magyarokat???
mert most a poroszokkal vagyok és háborúzom az osztrákok ellen és nem lenne rossz ha pár egységét lekötnék a lázadók:D -
#2723 szerintem a zászló változás facca... pl. nekem, az osztrákoknál is teljes más lett...végtére is más egy királyságnak és más egy demokratikus köztársaságnak... :) -
#2722 Ez amúgy vicces, hogy forradalom után megváltozik a zászló :)
Viszont: nem értem, miért nem tudok kapcsolatba lépni egy fellázadt régióval. Erdélyben volt egy kisebb zendülés, majd a lázadók elfoglalták a tartományt. Ők az erdélyi lázadók, van területük, minden, de mégsem tudok diplomáciai kapcsolatot kezdeményezni velük. (Sőt, azóta már vannak horvátok is.) -
#2721 Hi!
Iskolát hogyan lehet alapítani? -
Slewy #2720 Jah, Very Hardon vagyok most angliával, fejlesztgettem...stb 1731-ben estem neki a cherokee-nak majdnem egy fullos modern sereggel, mondván, hogy majd jól megadom nekik... majdnem, várnom kellett még egy seregre angliából, mert feltápolódtak mint állat:D
Négy fullos serege várt rám, és így very hardon egész ügyesen játszik a kampány térképen.
Erre a Blood patchre pucsulok most, remélem nem lassít sokat majd
Hazamegyek megnézem :D -
CamelX #2719 Ez a darth mod a leírásai alapján nagyon tetszetős realizmust produkálhat. Le is szedtem, majd tesztelés után írok róla (bár gondolom nem fog egyszerre kimutatódni, újat kell kezdenem) -
#2718 De támad. -
#2717 Jó az AI amúgy nagyon. Nem az volt, hogy nekemrontott egyből, hogy visszavegye. Szépen Skóciában épített 3 fullos sereget, ebből egyet levertem liverpoolban, azonban az utána következő ledarálta azt a sereget. A támadás maradékával, meg a harmadik fullos sereggel pedig megtámadta londot. Az eredményt alant. :D -
#2716 sz@r ügy... :D -
#2715 Odaveszett Anglia!! :C
-
Neoncsoves #2714 oda nem a SEGA-t kell beperelni, hanem a Valve-t mert nem biztosít sávszélességet a játék letöltésére -
#2713 megmondom őszintén a tutorial-os harcokat néztem meg gyorsan, ott meg ugye alig van egység, tehát nem érzékeltem... De biztos, hogy lassabb ennyi effektől! -
Slewy #2712 Kange, nálad nem lassabb tőle a game?
-
ugribugri #2711 Érdekes nálam hiába rakok egy slotra két hajót nem nő a bevétel. viszont szoktam én is hadi hajót tartani, mert ha háborúban vagyok, akkor az ott levő hajókat lenyomom, és a hejére a saját kereskedő hajóimat teszem. tényleg az Ai nem támad ha már a slot on vagy:) -
#2710 felraktam a Smoke és Blood modokat... Mit ne mondjak, rettentően látványos!!! Kész élvezet nézni, ahogy az ágyúgolyó berepül az ellen csapatába és fröccsen a vér... :) A füst se semmi, így már tényleg szinte érezni a lőpor szagát... Az ágyuk felett szinte állandóan sűrű füst van! :)
Hogy mennyire fogja azt nem tudom, nem raktam fel Fraps-t... -
Slewy #2709 köszi