Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én elkönyveltem magamban hogy lehetetlen, és inkább indítottam egy hosszú kampányt az osztrákokkal 😊
Az kérdés hogy ez így van normál world campaignba is vagy csak itt ? az azért elég illuzio rombolo lenne..
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
Láthatod a lehetõségeid a battle-nál egy 2x2-es csatánál. A megszokott beállítási lehetõségeket is meggyomlálták.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
még a januári 9.1 catalyst van fenn. tervezem frissíteni de lehet hogy már megvárm a márciusit.
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
A 4850-hez melyik verziójú drivert használod?
az mér van, ha egyszerre több hadsereggel támadok, akkor nem tudok választani hogy az erõsítés mit csináljon: a gép vezesse a sereget vagy az erõsítésbõl pótolja az én veszteségemet? (mint az a rome-ban és a m2tw-ben is volt csaták elõtt) ki kell fejleszteni valamit, vagy bug vagy mi a csoda?
Na de:gentleman:beviszed iskolába kevesebb lesz fejlesztési idõ.Minél többet fejleszt ki annál skillesebb lesz(nagyobb lesz skill research neki)
Pap beviszed abba városodba ami nem egyezik meg te vallásoddal és áttéríti néhány év alatt.(rákkatintasz város nevére és írja százalékosan hol jár a térítés)
Tudnátok segíteni mire jók a gentleman-ek és a papok ?? Illetve pontosan hogyan is müködik a research menü?
Én elindítottam egy helyen néha befolyásolgattam, de kérdésem hogy pl néhány gentlemanra írja h research + valamennyi stb... ezek mik??? am kira a játék lesz pénzem tuti megveszem,már csak a multiért is 😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Esetleg vki nem tudja, hogy le-e lehet tölteni vhonnan vagy le-e fog lehetni tölteni?
Am ide szerintem egy jóval nagyobb patch fog kelleni, ami javitja a teljesitményt, a pathfindingot, stb...
Tény h jó a diplomácia, sokkal tartalamasabb meg egyszerûbb (nem kell futkározni a diplomatával a fél világot), de annak ai-ja, cselekvése még mindig úgymond siralmas.
Updates to Empire: Total War have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:
Empire: Total War
Fixed Alt-Tab issue which prevents players from switching away from a fullscreen window
Fixed text rendering for certain resolutions
Fixed localized font overrun issues
Fixed a variety of crash and memory leak issues
Fixed a variety of multiplayer client lock
Fixed trade nodes for those nations with resource in home region which caused unprofitable trade theatre routes eg: Sweden and Marathas
patch volt ezeket javította felül !
A játékot meg nem fikázom ha kicsit vissza olvasol láthatod, hogy dícsértem csak éppenséggel nekem személy szerint nem tetszik az ai diplomáciája. És ugye azért megengeded, hogy legyen saját véleményem és ha valami nem tetszik a játékkal kapcsolatban azt azért ugye elmondhatom? Tudod egy fórumon nem csak pozitív hozzászólások létezhetnek....
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A steamon viszont nem látok patchet úgyhogy nem értem mi ez.
Én is elkezdtem tolni Ósztriával a kampányt, elég jól haladok csak a 26 vagy 27. körben kidob az asztalra a szokásos hibaüzenettel mikor a United Provinces-hez ér a körváltó. Már elég sok helyen olvastam, még itt az sg-n is, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Tud már vki vmilyen okosságot erre a problémára? (egyenlõre razor-os van csak sajnos😞 )
Üdv,
És csatlakozom: NAGY GRAT. A CA-nak!
Itt azért sokkal-de sokkal szebb lehetne, csak a gépem nem bírja. Ha visszaveszem, hogy élvezhetõ legyen a csata sebessége zoomolgatva is, akkor meg már-már a Medieval2 medium-high grafikája alá megy a látvány.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
TEHÁT GRAT CA
Na most megyek Liverpool meccset nézni haveromhoz, majd este fojt köv.
You\'ll Never Walk Alone
Hajós csatákba kéne még belemennem, mondjuk csak kereskedelmi flottám van, mert inkább a szárazföld a lényegesebb. Valami tipp tengeri csatákra? Youtube-on láttam 1 taktikai videót, mondjuk ott is alapból komolyabb hajókkal nyomták.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Egyébként megcsináltam a forradalmat a svédekkel, a felkelõk mellé álltam. Viszont úgy néz ki, hogy globális forradalom sikeredett belõle, visszatértek a már régen kiírtott dánok, plusz hollandok, illetve a lengyelek is, de még lett újabb ország, mint pl. Norvégia, vagy Hessen. Most lassan igázgatom le õket. Közben a szövetséges oroszokat rávettem, hogy menjenek neki a törököknek, akiket meg tolok technológiával meg kis pénzmeggal, szépen elvannak egymással. Kicsit megerõsödök és utána északról megindulok a nagy medve ellen. 😄 Eddigi legjobb TW játék szerintem, már ami a diplomáciát illeti.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
De most a hivatalos fórumokon nem a medi 2 összehasoníltásával panaszkodnak, mint ahogy most írtál vissza egy 2006-os játék összehasonlításáról, hanem magáról az Empire total warról.
Crashel, fagyogat, pár bug, néhány optimalizálatlanság ahol meglepõen nem kéne , tsb ilyeneket írnak a etw hivatalos fórumán pl... ez a játék majd karácsonyra lesz csak tökéletes😄
Mint a Medieaval 2 mind a Rome sokkal gyengébb AI-val rendelkezett! Ugyanolyan...hogy lenne már ugyanolyan?
Miért szerintetek olyan mint a Medi2 idiótaságai, hogy valakivel szövetséget kötsz és egy kör múlva megtámad? Igen? Van benne ilyen?
Érdekes...én olyasmit láttam ,hogy szövetséget kötöttem a svéddekkel az oroszok ellen...és mikor az angolokkal csatáztam...a flottájuk segített.
Ja...de ez tök ugyanolyan tényleg...teljesen....ugyanolyan pont!
Távolról sem tökéletes...de a tököm ki van azokkal akik bele kötnek mindenbe!
Ha ennyi baj van vele, törjétek össze a DVD-ét és dugjátok fel!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
az egy okés, hogy a diplomáciát leegyszerûsítették egy klikk elérésnyire (diplomacy menû), lehet ez neked bejön meg sokaknak, nekem is tetszik... csak az ai diplomás cselekvése hagy némi kivánni valót maga után.
Nagyon nem ugyan olyan az AI mint eddig, távolról sem ugyanolyan!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog