Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem értem miért kell, csodálkozni, hogy a virágbolti verzióval bajok vannak.😊)

Nekem egyébként semmi bajom nincsen vele, se a grafikával se a hanggal,se a peccsel. "Sajnos" kell alá egy izmosabb vas, és mindenéppen jó ha az eredetit nyüstöljük. Persze jogtiszta op. rendszeren. Régebben nekem sem volt túl sok eredeti szoftverem, de beújítottam és azóta minden tökéletesebben, gyorsabban, simábban fut. Nem csak pénz, inkább hozzállás kérdése, még mielõtt sokan nekem esnének, mérlegeljenek elõtte. Egy Törökországban összerakott autó sem olyan, mint a törökök által összerakott autó Németországban.

Aha, hát dugd fel nyugodtan a seggedbe az eredeti játékodat, mert különösebben nem érdekel mit csinálsz vele.

Nincs rá megoldás! Egyelõre a patch sem orvosolja!
nyugi meg lesz oldva,mind a magyaritás és a peccs isÍ!csak várni kell még
ugye nem gondoljátok hogy nem lehet majd warezolni!(ahogy eddig is)

Üdvözlet!

hogyne, kb 1-2 ev, ha lesz olyan forditocsapat aki hajlando nekiällni, sajät eröböl, fizetseg nelkül , a sajät szabadidejet erre äldozva..tehät nem mostanäban
Scouser
Szerintem akkor itt hagyjuk abba. Én játszok tovább a játékommal, te meg azt csinálsz amit akarsz. Különösebben nem érdekel.

You\'ll Never Walk Alone

jajj de rossz az irány!

Üdvözlet!

A barom te vagy, amiért visszaolvasás nélül beszélsz hülyeségeket, ne próbálj úgy csinálni, mintha a készítõket neveztem volna annak.

Sziasztok!

Én arra lennék kiváncsi hogy lesz-e magyar változat?

köszönöm a felvilágositást!
Scouser
Hát nézd, warez verzió... Jobbat nem tudok mondani. 1750-ben engem is kivágott és nem tudtam folytatni. Ez volt a másik indok, hogy áttértem eredetire...

De miért nem írsz egy e-mailt a Creative Assembly-nek, hogy milyen "barom" módon írták meg a játékot, hogy még a warez sem megy normálisan.. Jézusom...

You\'ll Never Walk Alone

Aha.

Szóval akkor leírom negyedszer is a legújabb barom kedvéért, aki visszaolvasás nélkül elõvezeti "a ménem nézed meg az interneten, te hülye" címû dumát:

Megoldottam hogy ne fagyjon ki a RTI kampány, és a fegyverdörgést is a fixel, NEM EZ A PROBLÉMA!!!

A Grand Campaign nem mûködik, ott vág ki az asztalra.

kreativitással nincs bajom

www.Zsil-works.deviantart.com 😊 sorry+köszönöm-de még mindig nem irod le az utmutatót?

Üdvözlet!

A külföldi fórumok szerint igen. Elméletileg úton van a következõ patch...
http://twonline.jatekok.hu

ez jó kis total waros😄 oldal, csak az ampire még foghíjas.
Aki leszedte az updatet elmondhatná, mi a véleménye róla, meg hogy igaz-e a hír, hogy "fagyogat"...
Scouser
Piratbay... mondtam, hogy legyetek kreatívak már...

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Különben tudnál adni egy olyan fórum linket, ahol a játékról lehet beszélgetni és az élményeinket megosztani, esetleg online meccseket szervezni? Nekem sincs szükségem rá, hogy ilyeneket szarságokat olvasgassak már napok óta. Az #1922-es hozzászólásban megpróbáltam egy normális beszélgetést kezdeményezni, de nem jött össze. Ja, az info jöhet privátban is...

You\'ll Never Walk Alone

persze,de napi 200 hsz van,ez eléggé megnehezíti a dolgot,talán ha valaki 1szer leirná részletesen....ui-én meg fogom oldani magam részérõl miszen fm09 sem egyszerû sõt....csak 1szer szeretném végigolvasni-angolul is jó csak give me a link please

Üdvözlet!

Scouser
Teljesen igazad van. Azok után, hogy 2 napot folyamatosan játszottam a warezzal, és ez a két nap is csak egy fél kampányra volt elég, úgy gondoltam nem kérdés, hogy jó helyre kerül az a pénz. Ja és hogyan csináltam? Eladtam a WoW accountomat. ennyi...

You\'ll Never Walk Alone

Vártam már egy ilyen hozzászólást! 😄DDD

Teljesen megértem mindkét oldalt, egyébként tényleg fárasztó már a hogyan kell feltenni kérdés...
Nem fogok álszentkedni, töltök le én is, de a tetves mocskos k..va életbe már, hogy az egész fórumon azt kell olvasni, hogy a ki.aszott warez verziót hogy kell feltenni. Ha pöcsölõs a warez játssz mással, ha kell a játék vedd meg az ereetit és ha gond van lehet írogatni a sega-nak, meg a CA-nak, de nekem eddig nem volt, mert eredetiben van meg. Nem fogok megvenni minden játékot, de ha valami igazán fontos az embernek és tudja, hogy eljátszogat vele majd jó sokáig, akkor igazán érdemes lenni azt a 10 pénzt kiadni rá, minthogy másnak azzal ba...átok az agyát, hogy a játékról szeretne a fórumon olvasni és folyamatosan csak a - "Razor ilyen van, olyan van, most ez a baj, az a baj" - nem
megy a warez mert kalóz vagyok és híresztelem is ráadásul erõszakosan, még akkor is, ha mindenki telibe..arja, mert gondolom az emberek a játékkal kapcsolatban nem erre kííváncsiak. Mostanában ritkábban is nézek ide, pont ezért, mert mindig ezt a sok fas.ságot kell olvasni.
Na, Remélem ezzel nem bántok senkit 😄
Összetúrtam a netet... ez így van. Bár vsz. hamarosan megtalálható lesz torrent oldalakon...
Scouser
csak eredetihez van patch, mert csakis kizárólag STEAM-en elérhetõ. Na ez volt a fõ indok, hogy ma reggel autóba szálltam és elmentem a Media Marktba.

You\'ll Never Walk Alone

sajnos ahonnan szedtem ott egy kurva mukk sincsen irva a telepitésrõl--én még nem raktam föl!uh csak infokat gyüjtök,ezért kértem ha valaki 1szer leirná összeszedetten.köszi patch mikor?

Üdvözlet!

Scouser
Mondjuk azt nem akarom elhinni, hogy ahonnan letöltitek nem írják le 30-szor, hogy hogyan kell megcsinálni. Legalábbis torrent oldalakon elég szájbarágós az egész. Sõt, anélkül fel sem lehetne rakni...

You\'ll Never Walk Alone

ok igazad van!de más forumokon is(ha bajos a telepítés)legalább egyszer leirja valaki lépésrõl lépésre és akkor nincs semmi gondja senkinek,hanem csak az üzenet"számát kéne megadni,ezért kérek valakit,szánja el magát egy kis gyorstalpalóra-igy nem kell összeszedegetni" a dolgokat a kommentárokból.

Üdvözlet!

sziasztok!patch van e már?

Üdvözlet!

Szia! Vistát használsz?
Scouser
Ja még annyit, hogy egészen a mai napig nekem is a warez verzió volt meg, és érdekes, hogy én meg tudtam oldani, hogy mûködjön, hogy legyen hangja a fegyvereknek és hogy ne fagyjon ki a RTI kampány sem. És nem írtam ide, hogy hogyan kell, mert basszameg ez nem más mint a kibaszott internet amin rajta vagyunk és csak ki kell nyitni a szemünket és mindenre választ kapunk. Nem egyszerre iderohanni, hogy mások megmentség nekünk a világot. Az ilyen emberekbõl akik az elsõ problémánál sírva futnak segítségért lófasz se lesz, ébredjetek fel és oldjátok meg a problémáitokat, mert mindenre van megoldás csak éppen könnyebb telefloodolni a topicot ahelyett, hogy egy kis erõfeszítést tenétek... Nah...

You\'ll Never Walk Alone

Hidd el, én se tépném a számat errõl, ha menne a játék. Sajnos nem megy, hiába telepítettem fel tökéletesen.
Így sajnos várnom kell egy mûködõ verzióra, mert 50 Eurót nem tudok kiadni rá, bármennyire is szeretnék.

Scouser
Tökéletesen egyetértek. Ha visszaolvasunk az utolsó 4-5 oldalon csak elvétve van olyan hozzászólás, hogy ki hogyan áll a játékban, mire jött rá, hogyan kell csinálni stb... Pedig errõl kéne szólnia a topicnak

You\'ll Never Walk Alone

a.carkey
Én csak azt látom, hogy a "miért nem indul el a road to independence", meg a "milyen fájlokat kell bemásolni" részek között, plusz a személyeskedések, eltûnnek a játékkal foglalkozók számára az egyszer-kétszer már leírt infók és folyamatosan visszakérdeznek, holott alul is van keresõ.

Most, hogy tök máshogy néz ki a térkép, a fejlesztés, a diplomácia, van tengeri csata is, és szinte minden színtéren tûzfegyverekkel harcolnak a felek és így más a játék, szóval tényleg kell pár fogodzó elindulásnak még egy kiforrott TWsnek is.

Engen nem érdekel ki ütött elõször, ahogy az sem, ki mit mondott 6 oldallal korábban, amire minden fél minden oldalon válaszol. Korábban is végigolvastam amirõl irogattatok, de mindig azt állapítottam meg, hogy folyamatosan szájkaratéztok a semmirõl, ahelyett, hogy játszanátok. Egyesek szabit vesznek ki a game miatt, mert nagyon várták, ti meg nem tudtok túllépni tök lénygtelen dolgokon. Szerintem hagyjátok abba itt vagy beszéljétek meg priviben. De ugyanezért kéne egy help, hogy lehetõleg a warez részek kitárgyalása se üssön vissza. Az elején még megértettem, hogy volt akinek eredetije volt és az is warezolt a steam szarságai miatt, de azóta ez változott, most már minimálisra kéne szorítani a témát.

A medve nem játék.

Úgy érzem egy meg nem értett ember vagy itt a topicban! /=)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Többször elmondtam már, hogy most nem ez a helyzet. Te se olvastál vissza ha ilyeneket beszélsz. Nem a már ezerszer leírt infóra kérdeztem rá, de ezt is leírtam már vagy háromszor. Visszatetszõ ha olyan beszél a visszaolvasás fontosságáról aki maga sem olvas vissza.

a.carkey
Ezért lenne jó, ha lenne a FAQ vagy egy help, hogy mit kell csinálni ha valami hiba van a virágbolti ill eredeti verziónál. Akkor a már ezerszer leírt info, vagy a rá való utalás (ált. 1 max 2 oldallal visszaolvasva) nem veszne el a személyeskedések és a "mi a baj a warez verzióval" téma sodrában ...

A medve nem játék.

a.carkey
Lehet piciket elõre és hátra lépegetni, ahogy az ellen pl folyamatosan csinálja a tüzérségével. .D

A medve nem játék.

Köszi, gondoltam, hogy valami fejlesztési hiányból fakad...csak nem tudtam melyik! Ezer kösz, még egyszer!

Robez84
Elõfordulhat az is hogy a Windows-al van valami gebasz...Elvileg ugyanaz a verzió van meg neked mint pl. Nekem. Néhányszor volt már olyan nálam is hogy simán mennie kellett volna egy játéknak és hibaüzikkel kifagyott, aztán mikor újratelepitettem az XP-t utána mûxött rendesen.Ez lehet valami programhiba vagy a Xp-n összegyûlt szemét miatt is! Sztem.

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

erdos
Ki kell fejleszetni, asszem Fire by rank a neve. Onnantól fognak lõni a többiek is mint az angyalok.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

erdos
A falnál nem csak egy oldalra tudsz bebújni, ha nyomva tartod az egeret és áthúzod a fal másik oldalára akkor oda zöldít :-) szóval akkor a másik oldalon veszik fel a pozíciót.
Hátha még nem volt és segít.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Szasztok!

Volna egy kérdésem. Amikor csatázom, felállítom az egységeimet. Az elsõ sor tüzel a 2-3-4. sor meg csak áll, mint a cövek. Tüzelés után nem lehet a mögötte lévõ sort elõre küldeni, hogy tüzelni tudjanak, míg a korábbi elsõ sor újratölti a fegyverét?

Ugyanez a hiba nálam is, és még jónéhány embernél.

Mennyi embernek kell még jeleznie ugyanezt a hibát, hogy elhiggyék végre a tisztelt fórumtársak, hogy gondok vannak a razor féle warez release-el, ahelyett, hogy ostoba módon nekünktámadnának emiatt, mint ahogy azt Cat02 tette velem szemben a #1955-ben és a #1963-ban???

<#wilting>
Tudom bakker, háromszor telepítettem már újra a játékot, és már elsõre se okozott nehézséget telepítéskor a keresett fileok útvonalának a megadása, se a crack bemásolása, sa az újratelepítésnél csak a szükséges crackfileok bemásolása, se a soundfix beszerzése. Ez mind magától értetõdött.

Ennek ellnére amikor elindítom a Grand Campaignt, gyönyörû hibaüzenettel vág ki az asztalra a játék. ("hibát észlelt ezért leállt")

Jó lenne ha egyesek nem abból indulnának ki ilyenkor, hogy rajtuk kívül mindenki más sík hülye az informatikához. Ugyanis az SG fórumon lévõ júzerek jó része elég nagy tapasztalattal rendelkezik tört játékok beizzításának témakörében.

Nekem nem indul el a játék. Szépen feltelepítettem ahogy illik, a direct x-et is frissítettem dvd-rõl és bemásoltam a crack-et a fõkönyvtárba, de semmi. Belép, aztán hirtelen hibát észlel az empire.exe-vel kapcsolatban és értesíthetem a microsoftot errõl...
az ujonan elfoglalt indian provinciak miert nem adnak penzt ?
Még mielõtt nagyon belemélyednél a személyeskedés mocsarába, Cat02 arra célozhatott, hogy az iso nem rossz, csak többször is kérdezni fogja, hogy hol van telepítés közben.

Ezeket mindig kiválasztod és végigmegy. Aztán rákeresel a neten a Empire TW soundfixre, bemásolod. Meg van még valami másik felülírós móka, hogy rendben legyen a Road to independence hadjárat. Innentõl mennie kellene a razornak is.

Ha neked így sem megy és mindent megcsináltál, akkor ok. Hülyézz le engem is, ha meg nem akkor szállj magadba és lapozzgass vissza, mert ezt kb. 5-6x részletesen leírták már.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Hali! Na jól megszívtam. Angliával kezdtem, csináltam egy hatalmas hadsereget 5 generálissal meg többszáz emberrel ami elég fejletlen volt:d
A terv az volt hogy lerohanom franciákat. Csináltam nagy flottát, elõször egy részét átvitték a seregnek, aztán a kalózok szétverték a flottát, Ausztria,Svédország,Lengyelország hadat üzent. Majd a seref fele ami átért franciákhoz megsemmisült egy csatában. Nagyon nehezen de békét kötöttem, de teljesen lemeradtam a fejlõdésben. Tiszta jó.😄

Õõ. hogy lehet államformát, meg királyt választani? meg a vallást? ezeket nem találtam.
Scouser
Véleményem szerint azt inkább épületek ellen érdemes használni.

You\'ll Never Walk Alone

bardocz
Velence háborúba hívott,hát mondom legyen,velem pár kis fasszopó nem fog ki😊 Elsõ csatában el is futott mind...De az ágyúimmal nem vagyok megelégedve,összesen ha 8 embert megöltek a több százas seregbõl.Van valami,hogy pontosabbak legyenek,meg használhatóak?
Ja, szóval még ostoba is vagy, ez magyarázza hogy összefüggéstelen dolgokat mondasz.

Sziasztok

Egy apró problémám van a gameval, de emiatt nincs is kedvem vele játszani.
Egyszerûen alig bírom olvasni a szövegeket a monitoron. Elsõsorban a fekete alapon fehér betûket. Teljesen összemosódnak és nehézkes a játék kezelése emiatt.
9.2 Catalyst van fent, Hd4800 kari tehát ez elég hozzá.
Valszeg én bendzsózok el vmit, de mit?
Valszeg nem is a gameban kell vmit átállítanom, de akkor hol?
Tudnátok segíteni?