Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha lázadók oldalára állsz akkor változik államforma is.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Egyébként lehet államformát váltani?? Meg hallottam olyat is, hogy lehet a lázadók mellé állni??? Azt hogyan?
Ma Használatba veszem a "Hungarian Hussars" nevû egységet!!!
Magyar Force!!!
😄
* Persze számbeli eltérések akadhatnak/nemzet, de statban kb. egyformák, vagy tökegyformák.
A medve nem játék.
Minden oldalnál van valami "jó". Vagy a flotta, vagy a szárazföldi hadsereg résznél. A svédeknél pl. a lovasság jó (80 fõs a heavy, 100 fõs a dragonyos, de nincs hussars class, csak egy speckó saját "fajtájú" könnyûlovasság, amit az alap területeiden képezhetsz, valamint nincs uhlans, ami mondjuk nem baj, de azok spec jól néznek ki), a lengyeleknél egyes egységek überbrutálok (szárnyas lovasság), más feleknél az az extra, hogy sokfajta egység közül választhatsz. Én mondjuk jobban szeretem a szárazföldet, mint a tengereket, ezért is a kedvenc egység a gránátosok.
A medve nem játék.
lemész kenyérért és belül üres!
Autó?ezt a 2 dolgot ne hasonlitsd-mert rászolgálsz a nevedre
Üdvözlet!
Azóta viszont hogy elsõdrangú fejlettségû flottával terrorizálom a világot, simán el tudok szórakozni hogy pl 74 ágyús hadihajóval csak az árbócra célzok vagy a legénységre 😛
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Üdvözlet!
Azt vettem észre, hogy az osztrákoknál a Line infantry nem 120, hanem 150 emberbõl áll, de mintha talán kicsit gyengébbek lennének, mint az angol párjaik.
Mellesleg eredeti és nekem nem frissít autamatikusan a stream, pedig be van kapcsolva...:S, ha valaki tud segíteni, azt kérem tegye meg 😄
Szóval így elsõ benyomás a játékról, hogy nagyon feeling, jó viszont iszonyat zavaró, hogy nincsenek a települések városok stb normálisan kidolgozva mint pl a medieval 2-ben szóval azért ne ugyanúgy nézzen már ki minden város, Páriszban is néhány ház van. Ez nevetséges.
Jah az angol kampányomban 3 tengeri csata volt összesen 😄
Kiváncsi leszek erre a hard-ra, de kezdem úgy érezni az AI, pláne a campaign mapen ugyanolyan buta, aztán remélem rácáfol majd a második Már csak Long Campaign-em, mert még 1 world dominationhoz nincsen erõm! 😄
De nem jó, ha túl sok iskolád van (sztem 3 az ideális), mert a túlképzés miatt a lakosság lázadozni kezd az államforma és az adók ellen.
Az iskolát számát lehet növelni hódítás nélkül is? (várost átalakítani, egyéb módon?)
# Fixed text rendering for certain resolutions
# Fixed localized font overrun issues.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
USS Constitution,amcsi fregatt(nem nagy valami)
Death's Head Hussar,fasza kis porosz lovas egység.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
, persze ha van esze hozzá. már pedig el kell fogadnia, ha 1-2 tartománnyal vam.
MÁS:
Én a poroszokkal kezdtem egyet, kb 5 nemzetet kiírtottam, 2 nagyot, köztük a lengyelek és az osztrákokat. A porosz birodalmam egészen Szerbiáig terjed az Északi-tengertõl egészen Kiev, az orosz határáig. Fazsán állok. Csak most sajnálom megtámadni a szövetségeseimet nyugaton, mert ugyebár a poroszoknak ott is van némi kivánalmaik. Most hozzá látok az iparosodásnak, fejlesztéseknek. Kicsit pihenek, most fog jönni a területi menedzsment.
Egyébként bármi meglepõ, Szibéria nagyvárosaiban is gatyarohasztó meleg tud lenni júliusban-augusztusban, aztán gyorsan jön a tél. A szélsõségek földje az az idõjárás szempontjából.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
mit ad hozza ha alapbol spec force kiadasod van?:S
a gyorsitas-lassitas funkcio pedig nalam nem mukodik:S , meg szerencse , hogy hudon is elerheto a funkcio..😊