Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rolika16
Fõvárosnak fel kell lázadni hozzá,és 3-4 körben asszem jön REVOLUTION üzenet.Akkor választhatsz hogy,a Kormány-t,vagy a lázadók oldalára állsz.

Ha lázadók oldalára állsz akkor változik államforma is.

Pénztermelõ épület az,ameilyéknél azt írja hogy pénzt termel...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

pénztermelõ épület, az melyik???
Egyébként lehet államformát váltani?? Meg hallottam olyat is, hogy lehet a lázadók mellé állni??? Azt hogyan?

Ma Használatba veszem a "Hungarian Hussars" nevû egységet!!!
Magyar Force!!!
😄
a.carkey
A Line Infantryk szerintem tök egyformák.*
* Persze számbeli eltérések akadhatnak/nemzet, de statban kb. egyformák, vagy tökegyformák.

A medve nem játék.

a.carkey
A Line Infantryk szerintem tök egyformák.

Minden oldalnál van valami "jó". Vagy a flotta, vagy a szárazföldi hadsereg résznél. A svédeknél pl. a lovasság jó (80 fõs a heavy, 100 fõs a dragonyos, de nincs hussars class, csak egy speckó saját "fajtájú" könnyûlovasság, amit az alap területeiden képezhetsz, valamint nincs uhlans, ami mondjuk nem baj, de azok spec jól néznek ki), a lengyeleknél egyes egységek überbrutálok (szárnyas lovasság), más feleknél az az extra, hogy sokfajta egység közül választhatsz. Én mondjuk jobban szeretem a szárazföldet, mint a tengereket, ezért is a kedvenc egység a gránátosok.

A medve nem játék.

a.carkey
😄

A medve nem játék.

ja kihozod a boltból és szar?gratulálok!
lemész kenyérért és belül üres!
Autó?ezt a 2 dolgot ne hasonlitsd-mert rászolgálsz a nevedre

Üdvözlet!

Lobsterman
Most vagy az én tanulmányaim nagyon hiányosak, vagy az övék, de ez mintha fordítva lenne😛

Azoknál nagyon a minõségre kell menni, nem a mennyiségre. Volt 2x-es túlerõm is magasabb osztályú hajók ellen még az elején, na mondom ezt addig játszom amíg nem tanulok bele a témába. Na 10.-re már nagyon elegem lett, automatán meg gép megnyerte nekem veszteség nélkül kis karcolásokkal <#idiota>
Azóta viszont hogy elsõdrangú fejlettségû flottával terrorizálom a világot, simán el tudok szórakozni hogy pl 74 ágyús hadihajóval csak az árbócra célzok vagy a legénységre 😛

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

SötétBarom
Képzeld az milyen rossz, amikor egy több milliós autó bugos. 😄DDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Már miért kellene neki sok videokártya RAM a körvégéhez? Nem rajzolja újra az egész nagytérképet, épeszû fejlesztõ ilyet nem csinálna. Az alaplapban van 2 giga 800-as ddr2 ami elég szokott lenni memóriaigényesebb játékokhoz, úgyhogy teljesen indokolatlan ez a nagy étvágy, ugyanúgy mint a EU3-nál. Ezzel és a botrányosan nagy bugokkal legfeljebb azt érik el hogy nem veszem meg. Ennyi pénzért már elvárható lenne egy közel hibátlan játék.

SötétBarom
Ezek a tengeri csaták nagyon felbasznak 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

erdos
No meg a provinciainfó bal alsó sarkában van egy óra ami mutatja hogy hány kör után jön létre a következõ városod. Abból csináltathatsz iskolát is de a többitõl se vond meg a fontosságot, a papok a meghódított provinciákon nagyon jók, áttérítik a bandát, a kémek is hasznosak a pénztermelõ épület meg megint csak tuti.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

razron kivül van e már valami?reloaded?

Üdvözlet!

Illetve minden település mellett van...
Angolokkal végigvittem normalon(a végefelé már a csatákat hardon játszottam, mert untam)kb 1741-45 körül nyertem meg a játékot 50 terület eddigre megvolt. nem mondom, hogy a vége már izgalmas volt, annyival erõsebb voltam mindenkinél, hogy már nem volt benne kihívás. Most az Osztrákokkal elkezdtem Hardon a campaign szint is és a csata is hard. Velence egybõl hadat üzent, Elfoglaltam, utána az Italian States is hadat üzent, Õket is most fogom elfoglalni, lehet, hogy hardban sem lesz túl nehéz???😄😄

Azt vettem észre, hogy az osztrákoknál a Line infantry nem 120, hanem 150 emberbõl áll, de mintha talán kicsit gyengébbek lennének, mint az angol párjaik.

Mellesleg eredeti és nekem nem frissít autamatikusan a stream, pedig be van kapcsolva...:S, ha valaki tud segíteni, azt kérem tegye meg 😄

Szóval így elsõ benyomás a játékról, hogy nagyon feeling, jó viszont iszonyat zavaró, hogy nincsenek a települések városok stb normálisan kidolgozva mint pl a medieval 2-ben szóval azért ne ugyanúgy nézzen már ki minden város, Páriszban is néhány ház van. Ez nevetséges.
Jah az angol kampányomban 3 tengeri csata volt összesen 😄
Kiváncsi leszek erre a hard-ra, de kezdem úgy érezni az AI, pláne a campaign mapen ugyanolyan buta, aztán remélem rácáfol majd a második Már csak Long Campaign-em, mert még 1 world dominationhoz nincsen erõm! 😄
A sima települések mellett van egy gomb, amivel vissza lehet állítani a falut az alap állapotba, ahol kiválaszthatod, hogy a 4 lehetséges típusból (iskola, vallási iskola, ipar, vagy "szórakoztatás") legyen.
De nem jó, ha túl sok iskolád van (sztem 3 az ideális), mert a túlképzés miatt a lakosság lázadozni kezd az államforma és az adók ellen.
Frankie
Fejlesztéssel kapcsolatban kérdés:

Az iskolát számát lehet növelni hódítás nélkül is? (várost átalakítani, egyéb módon?)

Prince23
Lousianaval vagyok, de 1707-ben állandóan megáll, amikor pörgõk. Lehet az all faction patch miatt?

Carloska
kéne már egy faq ide de nagyon itt vanegy de ez angol de minden levan benne írva

empire faq angol

Ez a 2 mit javít a játékban?
# Fixed text rendering for certain resolutions
# Fixed localized font overrun issues.

Én is néztem ^^ Viszont ellen olyanokat csinált h kiment erõdbõl és elment tök máshova, üres erõdöt meg... 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

pusztulat1
helló!jó a játék, csak kéne magyaritás.a rome nak kb 1 év volt a full.ennek akkor 2õõõõ.valaki tud, vagy hallott valamit ez ügyben??????

bardocz
Azért jó,hogy maradta meg a seregek,amiket én csináltam addig azokon a területeken,akkor lennék ám igazi szarban.Akad 1-2 fullos sereg.
Rolika16
Simán meglehet csinálni.Egy igazi erõs helyõrség sincs angol kézen lévõ városokban.

bardocz
Hát beszarás,road to indepenceben kiírtom az összes franciát,elfoglalok egy csomó területet,erre lesz 1 régióm,és azzal csináljam tovább a dolgom😄
Prince23
Hát kisbarátom, akkor kénytelen vagy leszedni agy razor1911 only javított cracket. nekem most tört a gémen, de Szerdán muszáj megvegyem, pár nagy hibái ellenére is. krekkeld fel. vagy várj egy patchre. am patchelt a steamed automatikusan??

Olvastam már a fórumon valakivel elõfordult ami most velem is 1746 nyara van körváltás alatt jön egy csata aztám tw.exe problémával kifagy a játék próbáltam autocsatával is , de annak sem volt semmi értelme ugyanaz lett az eredmény...Egyenlõre játszhatatlan a játék hiszen mindegy mit csinálok igy is úgy is kifagy.Hiába eredeti a játék ugyanolyan szar mintha egy tört verzióval nyomtam volna, én a sógun TW óta játszom a sorozattal, de hangulatilag és játszhatóság szempontjából az elsõ rész tettszett a legjobban, idegesitõ, hogy kiadnak valamit ami nem mûködõképes csak azért, hogy szétkaszállják magukat...
Rolika16
Dahomey Amazoons,fasza kis muskétás egység.(Akkora izom felsõ testük van hogy,egy férfi is megirigyelné. 😄)
USS Constitution,amcsi fregatt(nem nagy valami)
Death's Head Hussar,fasza kis porosz lovas egység.

Nekem van protektorátusom, a Franciáknak, Luisiana

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Prince23
A britek nem csaka szigeten vannak, Amerikában és elvileg Indiában is... nem bizrtos a protektorátus.

köszi, ezek szerint még zúzni kell a briteken 😊

Ja, májusban megdõlt a májusi meleg rekord. Menj ki egyszer augusztus elején. Mindenféle rekorddöntögetés nélkül szétizzadod az agyad.
Prince23
Már mint a 100%-os területi menedzsment. Mert harc közben is lehet, csak most gõzerõvel fogom. No millitary, no mercy :XD

Prince23
Hát ha valakit jól megszivatsz, és már a kipusztulás szélén áll, na akkor ajánld fel a protectorate rendszert neki, egybõl elfogadja majd.
, persze ha van esze hozzá. már pedig el kell fogadnia, ha 1-2 tartománnyal vam.

MÁS:
Én a poroszokkal kezdtem egyet, kb 5 nemzetet kiírtottam, 2 nagyot, köztük a lengyelek és az osztrákokat. A porosz birodalmam egészen Szerbiáig terjed az Északi-tengertõl egészen Kiev, az orosz határáig. Fazsán állok. Csak most sajnálom megtámadni a szövetségeseimet nyugaton, mert ugyebár a poroszoknak ott is van némi kivánalmaik. Most hozzá látok az iparosodásnak, fejlesztéseknek. Kicsit pihenek, most fog jönni a területi menedzsment.

Lobsterman
Lásd Cat02 hozzászólását 😊

plíz ha lehet válaszolni...: Protectorate-ot mikor lehet csinálni valakibõl? Nekem csak béke szerzõdés van most. KÖSZI

http://www.waytorussia.net/Moscow/Facts.html

Egyébként bármi meglepõ, Szibéria nagyvárosaiban is gatyarohasztó meleg tud lenni júliusban-augusztusban, aztán gyorsan jön a tél. A szélsõségek földje az az idõjárás szempontjából.
"2007 májusában Oroszország nyugati és középsõ területein is egy hõhullám söpört végig, számos korábbi hõmérsékleti rekordot megdöntve. A Moszkvában május 28-án mért 32,9 fok, az 1981 óta mért legmagasabb hõmérséklet volt."

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Látom te is lógtál a földrajz órákról. 😊
Lobsterman
Az lehet de nem Moszkvában. Ez csak a globális felmelegedés miatt van így 😊

30 fok, Moszkvában, nyáron? Simán. Tudod a kontinentális éghajlat sajátossága, hogy télen kurva hideg van, nyáron meg kurva meleg.
gallardo
kapok valamit ha végig viszek egy grand camping-et? vagy csak egy sima congratulations-t

elozohoz: (mér nincs sg-n szerkesztes?😊)
mit ad hozza ha alapbol spec force kiadasod van?:S
persze, nem is feltételezem , hogy vki nem eredetivel játszik..;-)
a gyorsitas-lassitas funkcio pedig nalam nem mukodik:S , meg szerencse , hogy hudon is elerheto a funkcio..😊
bardocz
Csatára gondoltam😄
Rolika16
Bár ha csatára gondoltál,akkor nincs 😄

Rolika16
Értelemszerûen,ha elfoglalod nem kap több pénzt ellenség belõle.Csak ha majd vissza foglalja.

ha van benn ellenség akkor igen