Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Am azt tuttátok hogy be lehet menni a házakba ? 😄 Kurvajó 😄 elõbb vettem észre és legyõztem egy kétszer akkora sereget 😄 Beküldtem mindenkit a házakba 8///lõfegyveresek.../// és onnan osztottam õket 😄
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
576 cdgalaxisnál nem láttam
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Sajnos momentán nincs belõle mûködõ warez verzió, csak a hibás razor1911 féle.
Szóval aki nem akar kiadni rá 50 eurót(ennyi az ára a steamen), annak várnia kell még.
You\'ll Never Walk Alone
AM fontos kérdés. Amikor meghoditok területet a negativ ikonoknál megjelenik egy rakat ököl.. ezeket hogy lehet ellensúlyozni ? ill mivel?
Az miert van hogy 5 technologiat nem tudok 1 ert elcserelni akarmelyik nemzettel ? pedig meg penzt is teszek melle ? bug ?
A medve nem játék.
sry de nem akrom, hogy így mentse ela böngészõ
Szevasz ! Próbáltál már tengeri ütközetet multiban?? Nekem tegnap volt egy 1v1 es nagyon élvezetes csatám! Volt vagy 1 óra hosszú.Én mentem 8 db 1.rate SOL -lal/anglia/ Az ellenfelem pedig 16! Kalózzal ! Iszonyat nagy feeling volt! Az elején azt hittem hogy simán lever mert nagyon jól mozgatta a 3 részre osztott galleonokat + gyorsabbak, fõleg fordulékonyabbak is voltak..de azért lassan elkoptak. Képzeld használt néhány sérült hajóját simán kamikazének, nekemjött hogy így is sértsen, de inkább amiatt hogy még nehezebben tudjak mozogni elfordulni tõle.A végén megkérdezte hogy 5 csillagos vagyok- e ? hehe, nem mondtam, csak játszottam kicsit a POTBS- al..:-))
Anulu nem jösz át ide is fórumozni?forum
@Mindenkinek:
A steam oldalán menjetek rá a community fülre, majd jobb felsõ sarkon a "search"-ra írjátok be hogy Hungarian Total War . Simán be lehet lépni a magyar közösségbe egy egyszerü joinnal.
A tengeri csata eddig nem nagyon megy, ha tudtok arról is jók lennének tippek! KÖSZ!!
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Körül néztem a mappában, de sajnos nem találok text fileokat, mint az elõzõeben
mek megnézem a hiv fórumot..
a steam nem akar indulni így a gamét sem tudom elindítani
valaki még jár ilyen cipõben?
Jah és most 1740-ben elõször kifagyott a játék és miután újra betöltöttem újra kifagyott, de most máshol. Ha az embernek sok egysége van a kampány képernyõn, akkor nagyon képes laggolni. De könyörgöm ez egy olyan gyerekes felület, ennek nem szabadna laggolni, nevetséges.
Különben parádés a játék. Most még csak a virágbolti van meg, de következõ havi fizuból biztos megveszem az eredetit, addig úgyis javítják a hibákat benne.
You\'ll Never Walk Alone