Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmm..valóban nyoma sincs a fõmenüben, bocs<#nemtudom>..találtam a steamben egy view player manualt, kb 2 mb, de nekem nem nyitja meg, pedig fiss adobe figyel a gépen
Jobb klikk Steamben a játék nevén és "View update news" ?
Köszi ez azért elég durva valami readme cuccot mellékelhetnének. Had tudjam már mi ez...

Prince23
Játékon belüli menûn nem is fogsz. azt hiszem ilyen a steam.

Szevasztok! Már megint letöltött valamit a steam de sehol nem látok verziószámot, vagy patch leírást.

Akkor mégiscsak béna vagy, még 1 normális iso-t se tudsz letölteni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

spektrum, most kezdõdik, sorsdöntõ csaták : waterloo
Képzeld seggfej, nem vagyok béna, csak valszeg a letöltött isom rossz.

Ezt én is észrevettem. Roppant bosszantó, hogy sokszor simán legyalulhatnám az ellent, de nem lehet beguggolni a falak mögé, csak az egyik oldalról.

Gideon Wieth
gyûjtõi változat vagy hasonló nincs MO-n ??

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
kérdés. Nekem az ágyúk és a puskásaim nagyon lassan lõnek. Ez normális ? lehet valahogy gyorsítani ?
Am azt tuttátok hogy be lehet menni a házakba ? 😄 Kurvajó 😄 elõbb vettem észre és legyõztem egy kétszer akkora sereget 😄 Beküldtem mindenkit a házakba 8///lõfegyveresek.../// és onnan osztottam õket 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
letöltöttem nem lett jobb. azzal se lett sûrûbben ágyúhangom 😊 de mindegy ezt úgyis megveszem. Sajna medievalnál elkövettem a hibát h nem vettem meg.Azóta bánom és azóta nem is találom sehol

jól látom? mindig csak a fal egyik oldalát lehet fedezékként használni a másikat nem??????
Az h béna vagy nem egyenlõ azzal h mûködésképtelen...

Rolika16
http://shop.pcdome.hu/termek/2351/empire_total_war

Soundfixet le kell tölteni hozzá, és lesz hang, minden megy a multin kívûl, bár nekem a Road to Independence oktató campaign fagy..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

bardocz
Na akkor megpróbálok az is építeni még<#buck> Nagyon új ez még nekem.
a.carkey
Ahány iskolád van, annyi fejlesztésed futhat egyszerre.

A medve nem játék.

Gideon Wieth
Hol lehet kapni eredetibe a játékot és milyen pakkok vannak mennyiért ?

576 cdgalaxisnál nem láttam

Gideon Wieth
Nem igaz...Nekem elsõre felment a játék minden hiba nélkül razorral hangokkal is minden ok --- Tény néha puska és ágyúlövés nincs --- Teljesítménnyel gondok vannak de az eredetiben is szóval a razor egy normál müködésképes verzió. Nekem egyszer nem fagyott ki...

Rolika16
Csak custom battle-ban érhetõek el.

Prince23
Ezt a kis nemzetekkle való játszást hogy lehet elérni? már letöltöttem a patchet hozzá, bemásoltam, és felülírta a dolgot. de nem érhetõ el, a grand campányban ugyanúgy a nagy nemzetek érhetõk el.

bardocz
Nah,már mûködik,nem csak az indítófájl-t kell bemásolni...Viszont nekem eléggé bonyolult ez a játék,nem tudom mit csináljak benne😄 Amit észrevettem,hogy egyszerre csak 1 fejlesztés futhat.
Nem igaz, mert mûködik.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ez azért van, mert a razor1911 féle verzió teljesen mûködésképtelen, valamit nagyon eltoltak. Nálam is ugyanez van. Van módszer rá, hogy el tudd indítani, de abban se lesz köszönet. Nem mûködnek a hadjáratok, rossz a hang, hiányzó fileok.
Sajnos momentán nincs belõle mûködõ warez verzió, csak a hibás razor1911 féle.

Szóval aki nem akar kiadni rá 50 eurót(ennyi az ára a steamen), annak várnia kell még.

Lobsterman
A lementett csatákat hol lehet visszanézni? Sehol nem találok replay funciót, és a csata betöltésénél nincsenek ott a mentett filejaim.

Na sikerül, méri is és van ingame chat is :p

bardocz
Ugyan ezt csinálom,és sehogy sem mûködik...Elindítom,és visszadob windows-ba...
Scouser
Idõvel elmúlnak, addig kell a hadsereg. Ezek olyan emberek akiknek nem tetszik, hogy leigázták õket. Majd megszokják😊

You\'ll Never Walk Alone

Gideon Wieth
Nah most egyébként huzamosabb idõt is eltöltöttem a géppel. Angolokkal vagyok Amerikában hódítgatok elég rendesen... Spanyolokat franciákat tök jól kijátszottam... Háború Spanyolokkal rögtön enyém cherokee és cuba / így a 13 állam szövvel minden// Franciákat is kikergettem a keletipartról végig. Ráadásul a fele területet Luisianna pl diplomáciai uton szereztem meg. MOst viszont kicsit szarban vok mert rosszul mértem fel az irokézek erejét, és kevés a sereg amit küldtem :S

AM fontos kérdés. Amikor meghoditok területet a negativ ikonoknál megjelenik egy rakat ököl.. ezeket hogy lehet ellensúlyozni ? ill mivel?

Gideon Wieth
hi neked eredeti van és úgy multizol ?

az ujonan elfoglalt indian provinciak miert nem adnak penzt ? illetve hogy lehet ha lazadnak a lazadast ott leverni ? mert ugye ott nem lehet epitkezni ?

Az miert van hogy 5 technologiat nem tudok 1 ert elcserelni akarmelyik nemzettel ? pedig meg penzt is teszek melle ? bug ?
a.carkey
Na fasza. Amióta ez a qurva új patch van fent, folyamatosan kidobál csatából, pedig korábban 1x nem crasheltem ...

A medve nem játék.

Prince23
Felólírtam a datában lévõkkel. de semmi változás nincs. nem látom a nemzeteket. vajon azért mert van mentésem??

Prince23
Linkkel.
sry de nem akrom, hogy így mentse ela böngészõ

@ANULU!
Szevasz ! Próbáltál már tengeri ütközetet multiban?? Nekem tegnap volt egy 1v1 es nagyon élvezetes csatám! Volt vagy 1 óra hosszú.Én mentem 8 db 1.rate SOL -lal/anglia/ Az ellenfelem pedig 16! Kalózzal ! Iszonyat nagy feeling volt! Az elején azt hittem hogy simán lever mert nagyon jól mozgatta a 3 részre osztott galleonokat + gyorsabbak, fõleg fordulékonyabbak is voltak..de azért lassan elkoptak. Képzeld használt néhány sérült hajóját simán kamikazének, nekemjött hogy így is sértsen, de inkább amiatt hogy még nehezebben tudjak mozogni elfordulni tõle.A végén megkérdezte hogy 5 csillagos vagyok- e ? hehe, nem mondtam, csak játszottam kicsit a POTBS- al..:-))
Anulu nem jösz át ide is fórumozni?forum

@Mindenkinek:
A steam oldalán menjetek rá a community fülre, majd jobb felsõ sarkon a "search"-ra írjátok be hogy Hungarian Total War . Simán be lehet lépni a magyar közösségbe egy egyszerü joinnal.
Hali! Király a játék... 😊 Ami nem megy a kereskedelem. Tudnátok segíteni? Franciákkal vagyok, tengeri utakon 0 a kereskedelmem... 😞 alapvetõen ez azért van mert a britek stb. kalózkodnak a tengeri utakon? Egy tengeri flottával le kéne gyûrni õket és már megindulna vagy kéne másra is gyúrni?

A tengeri csata eddig nem nagyon megy, ha tudtok arról is jók lennének tippek! KÖSZ!!

sziasztok! az a kérdésem lenne hogy most kezdtem egy Short Campinget és ha lettelik az 50 év és teljesítem minden küldesésem akkor itt is kidob egy olyan ablakot amibn fel ajálja az hogy mehessek továb a long campingara mint pl a Rome-ben????
Warez verziót sikerült már valakinek x-el megcsinálnia h mérje/lehessen chatelni ?

Robez84
Ez de kár hogy csak a csatáknál oldja fel a frakciókat és a Camping módban nem...😞 pedig már kezdtem örülni...

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Rolika16
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=234011

Lobsterman
Lehet akkor a számokra rosszul emlékszem, de lényeg hogy a területekhez be kell harcolni a sokkal fejlettebb angolokat, spanyolokat, franciákat ami azért nem rossz.

Prince23
Nem lehet feltörni a többi kis játszható nemzeteket?
Körül néztem a mappában, de sajnos nem találok text fileokat, mint az elõzõeben
mek megnézem a hiv fórumot..

van akinek nem megy a game
a steam nem akar indulni így a gamét sem tudom elindítani

valaki még jár ilyen cipõben?
POI33
Nemtom de nálam 22 területet kell elfoglalni, és az elején 8 terület már az én kezembe van. Szval összesen nálam csak 14 területet kell elfoglalni.

ha hazaerek räpillantok, most melobol okoskodom csak..de tuti hogy a fömenüben lättam a verzioszämot, en tegnap steam bekapcsoläsäsval hagytam frissiteni
Scouser
Kb 10 -15 kör óta háborúztam a Svédekkel és marha érdekes, hogy az Oroszok, akik gyakorlatilag a játék eleje óta háborúban állnak velük egyetlen hadsereget sem indítottak ellenük. Persze szétvertem a svéd birodalmat és már enyém minden, de ha egyszer Oroszország a szövetségesem, akkor miért nem segít? Vagy ha nem is segít, de ha már alapból háborúban állnak velük, akkor miért nem támadják.

Jah és most 1740-ben elõször kifagyott a játék és miután újra betöltöttem újra kifagyott, de most máshol. Ha az embernek sok egysége van a kampány képernyõn, akkor nagyon képes laggolni. De könyörgöm ez egy olyan gyerekes felület, ennek nem szabadna laggolni, nevetséges.

Különben parádés a játék. Most még csak a virágbolti van meg, de következõ havi fizuból biztos megveszem az eredetit, addig úgyis javítják a hibákat benne.

You\'ll Never Walk Alone

a.carkey
Nincs is ilyenem ... Sima verzióm van, eredeti.

A medve nem játék.

a.carkey
THX!

Hol tartunk most? 😄

A medve nem játék.

drop
megtudná mondani valaki menyi helyet foglal a vinyon mert csak 80gb van és 35gb láttam