6068
-
haxoror #2988 Nem szoktam mások helyesírását fikázni de a tiéd borzasztó... -
rexsimus #2987 Ha a sega átadja nekik a forgalmazás jogát Magyarországon, de nem valószínű, sajnos, bár arra is várni kellene! -
Babylon56 #2986 Magyar meg jelenés nagyon is esélyes! Mivel akik edig forditoták a Total War részeket csatlakoztak a CD Projekt-hez akik a magyarul meg jelenő játékokat forgalmazák. -
rexsimus #2985 Magyar megjelenés esélytelen, magyarítás tutira lesz, eddig is voltak a Total Warhoz! -
#2984 magyarítás lesz a játékhoz, esetleg magyar megjelenés -
sakkay #2983 Ok. Köszi. -
TDantes #2982 Nekem most nem fagy soha, semennyire...le is kopogom -
obe #2981 mindenképpen amelyik frissebb -
sakkay #2980 Hali. Halott esetleg valaki , hogy mikor lesz az első igazi patch nem pedig csak fagyás elhárítás? Milyen a darth mod valaki írhatna róla. Ok már olvastam egy két dolgot, de stabil?! -
ugribugri #2979 nem tudom
de válaszoltam:) -
#2978 Csa
Warez kérdés lehet egy??
Ha igen válaszoltok ha nm nm
Tehát a RAzor1911 vagy a Prophet verzio a jobb?? -
marci0217 #2977 Kedves Total War játékosok
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en működik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Először ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk! -
Zsil #2976 ennyit erről! -
tpalko99 #2975 szvsz jobb lenne ha végre egy jobb ai-t csinálnának. -
Amergin #2974 Új gyarmati települést létre lehet hozni? Ha igen akkor hogyan? -
#2973 Most vívtam csatát olaszokkal,felállt egymás mellé 6db line infantrym,mögöttük 3 gránátos,és két puskáslovas egység.Elindultak az olaszok,egyszerre kb 3 egység lőtt rá az első alakulatukra,nem is maradt belőle semmi,a saját veszteségem alig volt csak a 2 lovas egységből volt kb,mert azokkal támadtam az olasz lovasokat,és közbe lőtték a saját egységeim is,meg egy grátánots egység,akikkel a gránátok miatt előrerohantam,egység fele eltűnt,de ők nagyobb kárt okoztak. -
#2972 az lenne a legjobb
ROMA AETERNA, HEJJ -
sakkay #2971 Igen erről beszélek a kor egyik legvéresebb csatája, de hol van" a 90%-os veszteségtől. És valljuk be nem egyszer vannak olyan csatáink amikor pár száz lézengő dönt a csatában a végére, egyszerűen nem reális. Azért mert kevés az adott ember egy csatában.. -
TDantes #2970 Minden ki van fejlesztve még sincs -
CamelX #2969 Meg lehet nézni diplomacy-ban a pontszámokat amiket a gép kiszámol, hogy mennyire "bírják" a te népedet. A legtöbb pontot az vonja le ebből ha a környékükön terjeszkedsz. Persze attól még maradhat szövetségesed, mert nem támad ha nem mer :) -
haxoror #2968 light infantry de asszem kell hozzá valamelyik tech is -
Pares #2967 Jah, és összesen kb.: 36 ezren váltak harcképtelenné a harc végére... -
Pares #2966 Hát... PL.: 1805-ben Austerlitzben 75 ezer Francia harcolt 85 ezer Orosz-Osztrák ellen... -
sakkay #2965 Hali. Ez csak azért van,mert a nagy csatákban is kevés az ember pl. egy 25000 vs.25000 emberes csatában még a játék körülményeihez képest is lehetetlen lenne 95% veszteséget okozni.Gondolj csak bele hogy mozogna az egységek többsége 2 órás csata után. Na jó nagy ritkán lehetne de caen sem történt sokszor. -
Pares #2964 Nektek már volt olyan, hogy a szövetséges elárult? Mármint az RTI-ben az Irokézekkel szövetséget kötöttem, később ők szövetséget kötöttek a Britekkel, akikkel éppen háborúban álltam. Közben pimasz módon 3 full hadsereget gyülekeztettek föl a határaimnál, következő körben pedig úgy döntöttek, mégsincs helyem a kontinensen. Namost a helyzet, hogy 3 full hadsereg ellen kell védekeznem 2 egység sorkatonával, 2 egység militiával és 1 howitzerrel. Szerintem nincs sok esélyem... -
#2963 Yup :) -
obe #2962 ott a mondandója végén a smile -
Zsil #2961 a csata előtt? -
#2960 A beszédeket hoznák vissza, csak ennyit kérek :D -
TDantes #2959 De hogy lehet lerakni a taposó aknákat? Melyik egységgel? Nekem egyikkel se lehet... -
haxoror #2958 Akárhány netes szavazás volt mindenhol a Rome 2 volt a befutó méghozzá elég nagy fölénnyel, szerintem a Rome második része jön majd az Empire kieg után. -
haxoror #2957 Vannak még csata előtt lerakható taposóaknák is :) -
#2956 Ez az a játék amit nem játszanék TV-n :D Nálam az FPS meg a stratégia kizárólag asztal+szék comboval működik :D Minden más mehet TV-n :) -
#2955 nah ez nekem is komoly bajom!
nah ok, én 100 centis TFT TV-n nyomom fotelből és nekem is nem az a problémám, hogy homályos, hanem a nagyság... Mindig ici-picit közelebb kellett mennem, hogy elolvassam a részleteket. A szemem nekem is fullos, úgyhogy az nem lehet gond.
Persze felbontás függő, meg attól is függ, hogy ki milyen közelről nézi a monitort/tv-t... Értelem szerűen ha 22" monitoron játszol fél méterről, akkor semmi gondod sincs... :) -
#2954 Tényleg nem tudom elképzelni, hogy mi lehet a gond. Nekem fel sem tűnt semmi ilyesmi, pedig el szoktam olvasgatni az infokat a technológiákról meg az egységekről.. -
ugribugri #2953 Szerintem nem meghalnak, csak nem hdar foghatók. Az viszont rendben, hogy egy sereg verességet szenved, akkor a létszáma megcsappan. Illetve ha nem is haltak meg sokan sebesültek, akik ugyan úgy nem hadra foghatók, de nem halnak ki
-
tpalko99 #2952 nekem nincsenek gondok a betűkkel.
1600x1050ben nyomom. -
Lorgem #2951 Nem nekem hal meg annyi, hanem összesítve, az ellenségnek 95%. Nem egy ilyen csatám volt. Ha úgy működött volna a hadviselés mint a total war játékokban akkor a 30 éves háborúból (amit vérveszteségben valszeg csak a 2. vh múlt felül) 3 éves válik mert annyi idő is elég lett volna h kihaljon a katonaképes korú lakosság :P -
Elar #2950 Persze, persze, ezen túl vagyok.
Utánaolvastam. Rájöttem, h mi a natív felbontás meg ilyenek :)
Kezdtem a 17-es monitorral.
Az elején jött a homályos kép, de ezt megoldottam a fent említett dolog.
De sajna nem változtat az apró betű dolgon. Egész egyszerűen élvezhetetlen számomra emiatt a game. Azért is idegesítő mert egy apró dologról van szó (lehet én is is idiótának gondolnék emiatt mást).
1 hete nem nyitottam ki a gamét nem tudom h jól emlékszem e, de a fekete alapon fehér betűk ilyen miniben kicsinálnak.
És mint írtam ezt mások is írták a külföldi fórumokon, ezért kérdeztem h változott e a patchtől vmit?
Visszatérve a monitorhoz: Szóval vettem egy 22-es widet és valóban. Szebb lett a kép, de az alapproblémám megmaradt. (És el is adtam :))
Amit még el tudok képzelni, h én a tört verziót használnám és elképzelhető h az eredeti jó, de ez nem az a típusú dolog, amit egy másolt játék okozna.
(Egyébként megvenném az eredetit, ha ez jó lenne, mert rá vagyok indulva a gaméra :) ) -
SZU #2949 Szerintem nem wide felbontással játszol.
Próbáld meg 1680 x 1050-ben. Ez az ajánlott felbontása a 22"-es Widescreen monitoroknak. Ha ettől eltérőn van, akkor homályos lesz a kép.