Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Tényleg,az épületek elfoglalásának van valami értelme?
oppá😊😊😊
egy dragonyos egységem volt és 2 fél íjász és egy ágyús egység jött ellene külön külön. Gondoltam egyesével lerohanom õket oszt annyi. Persze az AI segített. berakott egy házba, és mivel a lovasok lovon be sem, így ki sem tudnak jönni. A házben nem engedte, hogy leszálljanak a lórol, ezért benn maradtak. Az íjászok és az ágyús felsorakozott a ház elõtt és halomra lõttek.

ez ám a fer játék😊
Nem értem...mi az hogy alap város? XD Tényleg nem értem

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem érted h alap várost volt ? 😄

Nekem seregben csak lovasság meg line infantry van ^^ Ágyú se nagyon 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Lándzások? Ugyan...én sose képeztem lándzsásokat, azzal kezdtem, hogy hadi-fejlesztések, erõs hadsereg, így soha nem volt gondom...nagyon hamar lettek gránátosaim is

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Városi emberekkel ? Meg a házból rálátni a fõtérre... annyi mákom volt még h voltak lándzások és azokat beállítottam kapuba, eléggé nehezen jöttek csak át ^^

És minek be a házba? Ha te védekezel, csinálj földsáncot, azon ,megtörik a roham

SötétBarom
Így szeretem 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Köszi!

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

ctrl, a
de a lovasok le tudnak szállni a lórol és akkor be mehetnek a házba😊
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.Több egységet hogy tudok kijelölni?(Pl amikor az egyik városomból a másikba szeretném átvinni a katonákat)

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Nekem egyszer kilõtték az ellent az épületbõl és lõtték tovább az üres házat, na akkor szívtam...
Meg mikor jön 3 lovasosztag 2 osztag felfegyverzett városi ellen,... városiak be a házba, lovasok meg nem tudnak bemenni, de hamar elfogy a lõszer =\

Nálam nem fogy el a lõszer, addigra kiirtom az ellenfelet.

bardocz
Akkor én azokat küldöm elõre,máshogy már nem vehetem hasznukat😄
Azért nem mind1, van amelyiknek hamar kifogy a lõszer, na az szopás 😄

bardocz
Lol,kemény😄
Én most ráálltam arra,hogy legyen 2 lovas,4 ágyús egység,a többi meg mindegy mi,csak lõjjön😄
Lovasság nélkül ? Merész ^^

SötétBarom
Ez kemény volt, két fullos francia sereg. Azt hittem vesztettem, de végül egyszercsak megfutamodtak a csirkék 😄DD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

ellenséges priestekkel mit lebhet csinálni ha az én területemen téritenek ? mert agentek képtelenek kinyirni 30 % eséllyel... 10 szer visszatöltöttem de semmi /
Asszem a kisebb birodalom, a nagyobb birodalomnak elküldi 50 % pénzét, ezért a nagy gondolom megvédi ^^

a.carkey
Elvileg a bevételük fele a tiéd, nem te kéne hogy küldjél nekik. 😄

Amolyan vassal state-szerûség a dolog ...

A medve nem játék.

gallardo
valaki tudja hogy ez a protektorátus mire jó? mert a magyarokkal kötöttem egy ilyet és körönként küldök nekik 20000 pénzt meg a technologiákat és már van 3 teljes zászló aljuk de nem csinálnak semmit.

a.carkey
Szerintem meg nem alázza agyon, ez hülyeség, (vagy nem láttad amikor minden maxon van a beállításoknál), és abszolut nincs béta állapotban! A med2nél alapból színesebb az egész, hisz középkori páncélos lovagokról szól az egész, azok meg jobban néznek ki, mint mondjuk egy sima muskétás egység, de nem szebb az ETW-tõl. Ok, vannak bugok, méghozzá pár idegesítõ, de ezek minden elsõ generációs friss TW-nél megvoltak (talán a Shogunnál nem). Ja, és gépfüggõ mind a töltési idõ, mind az end turn idõ - hogy egy klasszikust idézzek -, "nincs elqurva a semmi". Fõleg memóriafüggõ - VK és sima RAM. Ez van. Lassan 2010-et írunk. Már a GTA4-nél látszott, hogy ennyi volt, új lett a mérce. Sajna el kell fogadni, viszont közel sem annyira komoly a dolog ezen a szinten, mint ahogy korábban kellett upgradelni. Sokkal kisebb ráfodítással lehet jó eredményt elérni, párezerért, mint évekkel ezelõtt, amikor új fejlesztéseket kellett eszközölni hardware szinten.

Nekem pl. sokkal jobban bejön ez a stratégiai térkép. Sokkal kezelhetõbb az egész, plusz ezerszer jobb ez a diplomáciai rész (bár tény, hogy néha ugyanúgy nem normális a gép, mint korábban), mint a korábbi - ide küldj diplomatát dolog -, bár legnehezebb fokozaton én korrektnek érzem az egészet, semmi ordító baromság, de ez magánvélemény.

A med2-t pl. nem éreztem ennyire átütõnek, az ETW-hez képest, mondom ezt az ETW minden Steames gyermekbetegsége után. Ezerszer jobb csatákat lehet vívni, mint a Med2ben, bár közel sem olyan jókat, mint mondjuk a Shogunban vagy a MED1-ben, de legalább feelinges az egész.

A medve nem játék.

Prince23
A medi 2-höz ne is hasonlitsd grafikailag, mert a 3 éves medi 2 agyon alázza grafikában az empiret- ez tény.
Viszont a játékélmény, a birodalomépítés hangulata az még mindig tetõponton van, mint minden tw sorinál😊
Térképes dologgal amúgy is egyetértünk. Lesz ez jobb is majd karácsonyra 😄

Na kipróbáltam úgy hosszabban én is. Szerintem ez a játék még elég messze van attól hogy a Medieval 2-õt megszorongassa. Van benne lehetõség, és nyilván három négy patch múlva már jobb lesz a helyzet, de most még elég kezdetleges az egész. A töltési, end turnözési idõkrõl, a gépigényrõl meg ne is beszéljünk. Sokkal rosszabb teljesítményt nyújt, mint a medieval2, pedig nem sokkal szebb. Grafikailag van néhány új effekt, ami a medi2-ben nem volt benne, HDR, DOF meg hasonlók, de a szépülés ebben ki is merül. A hadjárat térkép grafikája egyértelmûen rondább. És ennek ellenére a gépigénye sokkal magyobb a medi2-nél, a grafika színvonalát tekintve indokolatlanul magas.

Szóval van benne lehetõség, de jelenleg olyan majdnem béta állapotban van, a patchek igencsak kellenének neki.

Protectorate-ot mikor lehet csinálni valakibõl? Nekem csak béke szerzõdés van most. KÖSZI

Tudnátok segíteni? 1788 nál egyszerüen kilép exe hibára hivatkozva.
mit lehet tenni ellene?(eredeti a játék)
elõre is köszi
Rolika16
Azt még tegyük hozzá hogy,ez eredetivel is mûködik.Azoknak írtam le TWO-n,akinek alap ETW van,vagy spec forces.

Cowek
Nekem mûködik... eredeti.

http://www.f1-info.hu/

nem mukodik a gyorsitas , lassitas (sppedup , slow down) funkcio a csata térképen..:S
athelyeztem mar mas gombokra az alapertelmezett page up- downrol de semmi..
ams talalkozott ilyen problemaval?
bardocz
Nekem is volt ilyen,maradt egy egységbõl 3 katona,és mindenképp meg akartam õket ölni.A lovasok elfutottak az egyik katonához,majd vissza a másik kettõhöz,hozzájuk sem értek,és km-eket futkostak oda-vissza.
adios
Nem elég sajnos(vagy nem sajnos😄),az összes európai tartományt el kell foglalni.

Azt hiszem rábukkantam a legmókásabb bugra. Egy erõdöt ostromoltam az indiaiakkal. Rájuk is rontottam a gyalogsággal, felmásztam a falakra, és onnan akartam lelõdözni õket, de itt kezdõdtek a problémák. Miközben küzdöttem a falakon, a tüzérségével elkezdett lõni nem foglalkozva azzal hogy a saját gyalogságát is aprítja. Be akartam jutni az udvaron lévõ épületekbe ahonnan lelõhetem a tüzéreit de ahelyett hogy a rövidebb úton mentek volna, elkezdtek lemászni a fal külsõ(!) oldalán hogy a kapun keresztül menjenek. Micsoda illedelmes társaság. A baj csak az volt h a lemászás nem ment úgy mint a felmászás, és sorban lepottyantak. Megérdemelnének egy kollektív darvin díjat 😛

bardocz
Át a dombon?😊 Muszáj mozgatnom azt is.
'spec. egységek feloldása:

1. Letöltöd etw unpackert innen:http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=232578
2.Be tallózod innen a main pack fájlt:\Program Files\Steam\SteamApps\common\empire total war\data
3.megadod neki hova bontsa ki (mind1)
4.a kibontott mappába megkeresed ezt a mappát:db\units_to_special_editions_juncs_tables ami ebben a mappában van fájl kitörlöd.
5. Letöltöd az etw packert 1.lépés linkrõl.
6. Elindítod.Bal oldalt(Source files location)megkeresed azt a mappát ahová kibontottad main.pack tartalmát.Pack file path:megadod hova mentse el,és elnevezed.Ha ez kész,rányomsz hogy pack.
7. A kész main.pack fájlt bemásolod a régi helyére,és felül írod.
8. Megnézed custom battle-ban elérhetõek-e Spec egységek.'
tehat akkor nem eleg elfoglalni csak a fovarost?😊 (jelen esetben Párizst)
adios
Ha van az adott államnak gyarmata valahol(amerikában vagy indiában),és te kiírtod az anyaországot Európában, akkor a gyarmatokon is kipusztul az ország(rebel-ek vagy kalózok lesznek). Én pl így írtottam ki a franciákat😊

Prince23
Sajnos nem. Elfoglatam a poroszokkal Varsót, de a lengyelek még éltek, s felajánlottama protecturátust, amit 2 év multán felbontottam, azaza destyoy nation 😄
eddig 4 nemzetet írtottam ki a poroszokkal, 1716-ban vagyok csak. persze a 4 nemzet közül csak a lengyelek voltak nagyok.

Ágyút felesleges vinni, ellõ az mindenhova 😉

bardocz
Én egyenlõre Montreal-t,meg Quebecet akarom elfoglalni😄
probaljatok ki:
ha elfoglaljatok Párizst a franciáknak vége!
(all. ugyanez van spanyolokkal + többi néppel (?))
ha ez igy van , elég gáz..😊
bardocz
Hiába,gyökkettõvel mennek,hidden módban tovább!Futva lassabbak,mint normál esetben gyalog.Namost íyg gondolhatod meddig tart felvinni egy domboldalon az ágyúkat,amikor az emebrek felét leölik,mert nem érnek oda idõben.Marha idegesítõ.
Spanyolokkal.

Subaru logos: hát van ilyen láb és alatta nyíl, ha arra rákattoslz akkor erõltetett menetben mennek, viszont ha utána nyomsz nekik h menjenek máshova, akkor visszavált alapba.

bardocz
Hogy tudom megcsinálni,hogy az egységeim ne hidden módban közlekedjenek?Ezért veszítem el a csatát,mert mire odaérnek az ágyúállásokhoz,addigra megölik a generalt,meg szétlõnek vele még x egységet.Hiába nyomok rá,hogy fussanak,nem értik meg,és kibaszott idegesítõ,most fél óráig tartott,amíg felértek a dombra,az ellenség erõdjének meg még semmi baja.
Prince23
Kikkel vagy?

Legyél GB-vel. az nagyon nyugis. elõször azzal toltam végig. csak merika volt rizikós

Ez a Grand Campagin eléggé wtf... mindenki háborút indít ellenem 😄

köszi
Be kell küldeni 1 más ország egyetemébe/fõiskolájába, ugyanúgy mint a kémet, és automatikusan bejön az õ technológia fájuk, persze csak azok jelennek meg amik nekik vannak, neked még nincsenek. Itt ki fogja írni hogy hány % esély van rá hogy sikerül. Másik opció meg a Visit amit felkínál, annak még nem jöttem rá hasznára, inkább a saját folyamataimon dolgozom 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

nyeksek
Itt te támadhatsz ha akarsz.