6068
-
gezmo #2868 Nekem is hasonló problémám volt csak 1746-ban engem szimplán kidobott a windowsba, a helyzet hogy ezt a játékot nagyon elbaltázták, hogy igy ki merték adni nem beszélve az "egyéb" dolgokról, de azt hiszem, ha működne nem lenne rossz... -
tpalko99 #2867 Jojo, de hogy? Mert nekem nincs steam mappám. -
McCartman #2866 Mukodnek. -
TDantes #2865 Nem lesz -
Zsil #2864 és még1-ha a magyarokat leirtom,utána játszható lesz a nép? -
Zsil #2863 amugy én ugy szedtem le,h nem is kellett telepitenem,hanem egyből kicsomagol és mükszik,elég stabilan!igaz a programok törlésénél" igy se ugy se látja, -
Zsil #2862 kérdés:-ezek a füst vér kiegek müködnek tört verzión is?
+van hogy pár körre bank csődöt ad be-cash 0! mitől van,attól h blokkolják a kereskedelmi utvonalakat?sztm nem kéne h ettől ez legyen-ergo muszáj harcba kerülnöm emmiatt a szövetségeseimmel?köszi -
Zsil #2861 türelem,nem áll az le!nálam is volt!-lemez tisztitás és várakozás,menj el sétálni addig" -
McCartman #2860 biztos , hogy leáll?
mondom , nem foglalkozz a telepito ablakkal , csak hagyd , hogy végezze a dolgát aztán egyszercsak készlesz. -
#2859 Nem. :D
A legdurvább akibe beleakadtam, egy osztrák flotta volt, abban volt egy second rate is. -
ugribugri #2858 figyelj csak, hogy épülnek ujjá:) két kör és kétszer akkora hajók jönnek vissza.... -
tpalko99 #2857 Nekem egy 8 hajós galleon-fluyt flottát kéne legyözöm és még csak 3rd rate-t tudok gyártani.
Ami nem tetszik, hogy olyan vakok a kapitányok, hogy simán beleakadnak egymásba Ha egyszer szétszalad a nyáj, akkor már inkább egyessével vezetem őket. -
#2856 Én most csináltam egy kalózmentesítő flottát, az a lényege, hogy a dokkoktól távol is tudjanak működni hosszabb ideig. Van benne 3 heavy first rate, meg egy first rate admirals flagship :[)
Kisebb hajókból olyan 10-15öt minimális károk mellett rommálőnek. -
tpalko99 #2855 Amugy marhára tetszik, hogy a galleon és a fluyt gyk a tengelye körül megfordul, simán halad széllel szembe is.
Az csak hab a tortán, hogy abban a korban nem volt ennyire nagy számú elsüllyedés egy tengeri csatában.
Félve kérdezem, milyen AI az, ahol 2-3 kis brigg csatát kezdeményez 3-4 nagy hajó ellen. Ugy mégis miben biznak? És ami a legszebb, nem elvitorláznak, hanem tényleg harcolnak és 1 hajóm mindig elsülyed. -
tpalko99 #2854 Ne végy félkész sw-t ha nem szeretsz fizetős bétatesztelő lenni.
Más, darthmod-ot hová kell tenni ha nincs steam mappa? -
hornblower #2853 Anglia immár világbirodalom 1760-ra, India, Amerika kész. A 120 end turn után a ruszkikig még eljut az ai movement, aztán a kis óra csak pörög, rendületlenül. A gép bírja a high felbintást, eddig semmi baja nem volt, már kikapcsoltam az ai move-t, betöltöttem hússzor újra, mindig ugyanott akad ki. Van használható ötlete vkinek? -
ugribugri #2852 a :c Application Data\The Creative Assembly\Empire\
alapból rejtett file ott keresd -
#2851 hi! feltelepítem,de kiír egy ilyet,hogy hiányzik neki a d3dx9_40.dll file,és hogy rakjam újra,de már 3x megcsináltam és még mindig semmi...vki 5let? -
vazzeg #2850 én már vagy 6x újra raktam, de mindig úgyanott áll le..
és futtatási hibát ír ki ha átmásolom a nem túl eredeti Empire.exe fájlt.. -
CamelX #2849 A tört az egyelőre stabilabb, ez van majd kijön a jubileumi hotfix, azt akkor hajjaj, addig nem bíztatok senkit semmire
játékra visszatérve már kezd nagyon simán menni a normal fokozat, Ausztriával is lassan már enyém egész Európa. Az a baj moddal nem érdemes állítólag nehézre vinni a campaign-t, mert akkor irreális lesz, de hát nem bánom én :) -
#2848 A minimumhoz bőven elégnek kellene lennie nemde?
Bár ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy akár mediumon is elfogadhatóan szaladgáljon... -
#2847 Ezeket elég csak bemásolni a data könyvtárba? -
McCartman #2846 gyakd le az egészet (shift+del:)) , aztan ess neki mégegyszer.
én kb ötször mentem neki , mire észrevettem / konstatáltam , hogy nem a telepitovel hanem az 500 gigás vinyóval van a baj..:S
@Dragoon: bezony , most jött ki a legujabb , 3.0ás verzió.
Battlefield Smoke , Sound and Blood Mod
http://www.youtube.com/watch?v=7pFqc7vvfHE
http://www.youtube.com/watch?v=M9qyZDrx1ww&feature=channel_page -
#2845 nekem is hasonló,felraktam,de nem akar indulni. ha a tört verzió van meg azt is regelni kell steamen?
-
#2844 azok jók? -
vazzeg #2843 nincs reinstall exe sem xd..
nem tudom mi a gond :(
-
McCartman #2842 14,9819458 hogy pontos(abb) legyek..:)
de smoke-blood-sound modpakkal együtt..) -
rexsimus #2841 Hol tartja a játék a mentéseket? De az hülyeség, hogy játékon belül nem lehet! -
#2840 Nekem 14.7Gb:D -
McCartman #2839 14,98 Gb..
reinstall?:) -
#2838 Próbáld ki kikapcsolt effects-ekkel, és ha nem fagy, akkor ugyan az a hiba. -
vazzeg #2837 A nem túl eredeti fájllal is próbálkoztam már, de úgy sem működött..
Nektek mennyi helyet foglal? -
gyuri12 #2836 Nálam össze-vissza fagy,rendszeresen csak akkor,ha meg akarom nézni a Kereskedelmet. -
#2835 Ki.. nekem az eredeti fagy a hang miatt... ha vége a csatának az optionsban kacsold ki az effects-eket, és nem fog kifagyni... Amíg megjön a peccs ez van...
Sok alaplapi kártya bírja, nekem az X-Fi nem... ezért nem fagy mindenkinél -
#2834 Nekem is csak kétszer fagyott ki eddig,vagy csak egyszer,nm tudom már. -
McCartman #2833 nálam a tört nem.:) -
gyuri12 #2832 Az eredeti játék is kiszokott fagyni,vagy csak a tört? -
ugribugri #2831 töröld ki játékon kívül -
ugribugri #2830 jobbra alul az amerikai térképen egy a franciák szigete felett, a másik szorosan a szárazföld mellett a hollandok környékén. De sok sziget nincs és ha ráviszed az egeret, kiírja kié... -
TDantes #2829 Miért hal meg az emberek 3/4-ede? Basszus, az elején is 1000/1000 fős csatát meg lehetett oldani 200-300 veszteséggel. Most, ha ki lehet építeni a vádelmet...1000/1000ás 80 főt vesztek...3/4?! Attól hogy sok embert vesztesz nem bughalmaz. Arról csak te tehetsz