Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobsterman
Azért tényleg nem kéne így kivenni a gépbõl a dolgot. Kb úgy néz ki a stratégiai térkép mint a Civ4-ben(jó kicsit jobban), csak kevesebb egységet mozgat kisebb területen. Mégis be-be röccen néha. Nem igazán szabadna neki. Fõleg úgy hogy a csatákban minden tök simán fut maxra tolva is.

AZért mert AMD4200+-os van, meg 8800 256-os VGA...ez baromira sovány

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

nos ez egy fórum, mindenkinek ugyanannyi joga van véleményt formálni, de igazából én vagyok a hülye hogy 36 éves fejjel leállok egy vérpistikével dumálni aki monitor mügül megmeri mondani ki, mit és hol dumálhat

Djuree
bammeg nem értem ezt az empire-t.
mi a fenéért szaggat a strat térképen a játék még minimumon is?:S
pedig ritka szarul néz ki...nem vágom én ezt...nekem így játszhatatlan sajna😞

Waaaaaagh!

Djuree
azért a med2-ben nincs túl sok szöveg. nem ezért tart sokáig. hanem mert nem profi fordítók csinálják, hanem dolgozó, családos emberek szabadidejükben, és idõ nem sok van rá😞
ez a minõségén is meglátszik sajnos (ugye nem felsõfokú angol nyelvizsgával rendelkezõk fordítják). ezzel persze nem a fordítókat minõsítem, õk mindent megtesznek ami tõlük telik.

CSAK rpg szerû játékokban van sok szöveg, azokat tényleg több évig tart, pl. morrowind ugyebár amit említettél is😊

Waaaaaagh!

Egy, ha warez verzió ne dumák hogy szar

Kettõ. ha egy fos géped van megint csak ne dumálj hogy szar. 2009-et írunk kell alá az erõs gép.

De érdekes, hogy nekem semmi bajom vele! Eddig egyszer volt egy bug benne! Kifagy? vedd meg, megvetted? Várj a patchre és halgass. Ha nem vetted meg? akkor meg húz a sunyiba, és ott panaszkodj.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Én nem is értelek, miket beszélsz. Ki mondta itt, hogy megoldhatatlan a magyarítás? Nem az, viszont baromira idõigényes, ha értenél egy csöppet a magyarításokhoz vagy használnéd az eszedet, rájönnél miért.

A Medieval2-õt se azért fordítják már vagy két és fél éve egyfolytában, mert nem tudják megoldani, hanem azért mert tengernyi a lefordítandó szöveg. Egységleírások, eventek, missionök szövege, stb. Tonnaszám van.

Anno a morrowindet is hat évbe telt lefordítani, mert több mint négyszer annyi lefordítandó szöveg volt benne, mint a Háború és békében.

Hát nyilván félreértettem valamit.

Pénz-pénz-pénz 😊 Mondjuk ez is minden néppel más. Indiával most jelenleg túltermeltem a gyapotot meg a teát ami egyébként nagyon értékes, de mivel szétoszlott a seregem a félsziget meghódításában, kezdenek lealacsonyítani az európaiak és egyre kevesebb kereskedõ partnerem van 😄 :S Na csak várják ki a végét 😛

Kár hogy ez a trade post dolog még nem müxik indiaiakkal + svédekkel. Bár patch elvileg megoldja, de nem merem felrakni, mert mindenkinél csak szíjjefagy azt olvasom

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

vicces mikor egy volt warez oldal fórumán szidják a warez verziót használókat...
maga a game (nekem) egy vicc, 10 percig tölt ha épp szét nem fagy, tetûlassú 3d-ben, bughalmazról már nem is beszélve

Djuree
idióta...

Waaaaaagh!

Prince23
Köszi a linket! mûködik😊

Akkor még nem fejlesztetted ki, vagy egység függõ..nem tudom,. Ha én védekezek a gránátoskokkal csata elõtt karókat meg földsáncot tudok építeni

Egyébként nálam még nem fagyott ki!Szerintem jól sikerûlt játék!
Prince23
Ha valakit érdekel,a minden nép játszható patch!!!
http://files.filefront.com/startpos7z/;13433850;/fileinfo.html
a.carkey
Sajna nem mindig, még akkor sem. Elõfordult, hogy ostromoltam egy várost/erõdöt, a gép kitámadt, és bár én voltam a védekezõ fél, semmit sem tudtam letenni.

A medve nem játék.

Késõbb lesz rosszabb is 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ha eszrevetted volna többekközt a te szapuläsodra bätorkodtam közbelepni..mint lätod mär a jätekrol szol a forum, de te meg visszahözöngsz...termeszetesen nem vagyok admin, sem häzigazda, de bärkit kibannoltatok aki nem tudja hol a hatär..egyeb kerdes?
köszönöm hogy helyreällt a rend😊

te sem provokälj mär, abbahagyta zsil, tudomäsul vette mindenki<#eljen>
Érdekes hogy úgy kifogásolod mások stílusát, hogy közben a tiéd is egy útszéli hajléktalanét idézi.

Mivel hogy nem vagy moderátor sem, nem értem mi alapján utasítgatsz itt bárkit bármire is.

bardocz
Megoldódott.Tényleg jó kis tutorial a késõbbiekre.Szegény indiánok meglátják a puskát,és már menekülnek is😄
Köszi erdos!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mor3llo
Már itt is nagyon okos vagy ? Csak írni tanulnál meg.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

POI33
Patch?

bardocz
Hehe,kifagy<#idiota>
ne személyeskedj,én sem tettem.-nyelvtant leszarom

Üdvözlet!

bardocz
Oké,kipróbálom majd.Mert most hosszú kampányt kezdtem,ami 100 évig tart.
Nézd meg a Road to Independence kampányt. Tutoriál szerûség a Gran Campaignhoz.

bardocz
Abban nincsen semmi,mindkettõ simán megy😊
POI33
A tutoriallal. <#vigyor1>

bardocz
Amúgy egy teljesen kezdõnek mivel érdemes kezdeni a játékban?Egy total war játékot sem ismerek.
bardocz
Nem lehet,hogy valamelyik egység tud olyat?Azt tudom,hogy a demoban az egyik egység cölöpöket ver a földbe,ami szépen felfogja a lovasságot,gondoltam,hogy az enyémeimet nem bántja,hát maradt 2 lovas a 18-ból :-D
Akkor ha te vagy a védekezõ fél.

sziasztok! az a kérdésem lenne hogy hogyan tudok fedezéket építeni?? mert az egyik csatában magától ki ugrott hogy építhetek de a következõben már nem tudtam de az ellen meg igen. ha valaki tud segíteni azt meg kösszöném.
ha toväbb folytatod a warez fröcsögesed kibaszatlak innen mint a macskät szarni..ha mär lopsz huzd meg magad, erthetö?..meg a stilus, vissza lehet venni..meg ki nem fossa le hogy nem tudsz megvenni egy jätekot, akkor menj le az udvarra focizni...

meg egy warezos buta kerdes ami kb szäzszor le lett irva, aztän lehet majd zsil utän menni..thx...johgynem meg az ker a tolvajtol bocsänatot aki megvette, kurvära mindegy hogy az anyja vette meg neki, vagy a kinuläs hozta
Lehet neked az eredeti sem mûködne

Elírtam. 'attól még hogy neked mûködik' akart lenni.

A warez verzió NUKEolva lett az nfohump-on, és nem véletlenül. Attól még hogy nekem mûködik nagyon sokaknak nem. Pedig hidd el, ugyanúgy telepítjük.

Te mi a fenérõl beszélsz? Igen, képzeld, évekbe tellett, mire a 70%-osat összehozták. Ezt nem negatívumként mondom rájuk nézve, ez csak egy tény.

Én tudom, mert a magyarításnak már az elsõ változatát is használtam, ami több mint két és fél éve jelent meg.

Zsil!
A seggfej két g betû, de mivel rendkívûl primitív vagy, ezért nem csodálkozok, csak javítalak. Ha már a total war-t nem is, legalább a helyesírási szótárt vedd meg, az számodra hasznosabb is.
Prince23
linkbe

😊

Nyilván, az a hülye meg balf*sz aki megveszi eredetiben... Te jó ég, milyen világban élünk mi? Ahol az a normális ha valaki letölti ingyé' aztán pattog hogy ez meg az nem jó, és akinek eredeti van dugja fel magának... :-)
Egy, a warez verzió mûködik
Kettõ, ez a játék megéri az árát

http://thepiratebay.org/torrent/4764884/Empire_Total_War_Sound_fix__Bug_fixes_and_updated_Crack

ez érkezett,ha jó akkor minden ok

Üdvözlet!

erre azért ne vegyél mérget

Üdvözlet!

eléggé idegesítõ ez a forum,paráztatás ,csak az eredeti...nem lesz warez jó...ezt sokszor halottuk,de sosem volt igy,szerinted mi az arány az eredeti és a warez tábor között?1-10 kb!ez a magyar valóság,sõt nem csak magyar
És olyen játék még nem született ami elõbb utóbb nem lett megoldva varezrw peccsestõl mindenestõl--pl fm 09---várni kellett csa
de ezt mindig elsütögetik-pár paraszt akinek anyu megvette azon élvez h nem fog menni nektek ha ha ha...szánalmas
+nem lesz magyarítás mi?(nem magyar verzio)aztán miért ezt is bonyolult megoldani szerinted
uh várunk és minden ok lesz-a segfejek meg élvezzenek tizezrekér-még pár hétig.errõl ennyit

Üdvözlet!

Be lesz fejezve a Medieval 2 és a kiegjei magyarítása.
Pont tegnap néztem fel a készítõk honlapjára ott azt az információt olvastam, hogy szerzõdésre léptek a CD Projekt-tel. Úgyhogy hivatalosan is elkészülnek az eddig megjelent Total War játékok, magyar nyelven. Ami azt jelenti, hogy mostantól nincs letöltés a magyarításokhoz, mivel ezt a jogot a CD Projekt kapta meg. Tehát hivatalosan 100% magyar játékkal a boltban lehet majd találkozni.(vagy online vásárlás)

Remélem ez azt is jelenti, hogy lesz hivatalos Empire játék, magyar nyelven.

na ne fárassz,70szk az pont elég.milyen évekrõl beszélsz te szerencsétlen-menj fel tw o-ra és nézz körül-évek mi?

Üdvözlet!

Nem lesz magyarítás, legalábbis gyári nem. Az lehet, hogy néhány lelkes magyar fordító nekiáll majd és lefordítja, mint tették az elõzõ részekkel is, de ez évekbe telik.

Az alap Medieval 2 2006-ban jött ki és a magyarítása még mindíg csak 70%-os, és úgytûnik nem is lesz 100 soha. Más kérdés, hogy ez a 70%-os is kivállóan használható.