6068
  • gezmo
    Nekem is hasonló problémám volt csak 1746-ban engem szimplán kidobott a windowsba, a helyzet hogy ezt a játékot nagyon elbaltázták, hogy igy ki merték adni nem beszélve az "egyéb" dolgokról, de azt hiszem, ha működne nem lenne rossz...
  • tpalko99
    Jojo, de hogy? Mert nekem nincs steam mappám.
  • McCartman
    Mukodnek.
  • TDantes
    Nem lesz
  • Zsil
    és még1-ha a magyarokat leirtom,utána játszható lesz a nép?
  • Zsil
    amugy én ugy szedtem le,h nem is kellett telepitenem,hanem egyből kicsomagol és mükszik,elég stabilan!igaz a programok törlésénél" igy se ugy se látja,
  • Zsil
    kérdés:-ezek a füst vér kiegek müködnek tört verzión is?

+van hogy pár körre bank csődöt ad be-cash 0! mitől van,attól h blokkolják a kereskedelmi utvonalakat?sztm nem kéne h ettől ez legyen-ergo muszáj harcba kerülnöm emmiatt a szövetségeseimmel?köszi
  • Zsil
    türelem,nem áll az le!nálam is volt!-lemez tisztitás és várakozás,menj el sétálni addig"
  • McCartman
    biztos , hogy leáll?
    mondom , nem foglalkozz a telepito ablakkal , csak hagyd , hogy végezze a dolgát aztán egyszercsak készlesz.
  • SötétBarom
    Nem. :D

A legdurvább akibe beleakadtam, egy osztrák flotta volt, abban volt egy second rate is.
  • ugribugri
    figyelj csak, hogy épülnek ujjá:) két kör és kétszer akkora hajók jönnek vissza....
  • tpalko99
    Nekem egy 8 hajós galleon-fluyt flottát kéne legyözöm és még csak 3rd rate-t tudok gyártani.

Ami nem tetszik, hogy olyan vakok a kapitányok, hogy simán beleakadnak egymásba Ha egyszer szétszalad a nyáj, akkor már inkább egyessével vezetem őket.
  • SötétBarom
    Én most csináltam egy kalózmentesítő flottát, az a lényege, hogy a dokkoktól távol is tudjanak működni hosszabb ideig. Van benne 3 heavy first rate, meg egy first rate admirals flagship :[)

Kisebb hajókból olyan 10-15öt minimális károk mellett rommálőnek.
  • tpalko99
    Amugy marhára tetszik, hogy a galleon és a fluyt gyk a tengelye körül megfordul, simán halad széllel szembe is.

Az csak hab a tortán, hogy abban a korban nem volt ennyire nagy számú elsüllyedés egy tengeri csatában.

Félve kérdezem, milyen AI az, ahol 2-3 kis brigg csatát kezdeményez 3-4 nagy hajó ellen. Ugy mégis miben biznak? És ami a legszebb, nem elvitorláznak, hanem tényleg harcolnak és 1 hajóm mindig elsülyed.
  • tpalko99
    Ne végy félkész sw-t ha nem szeretsz fizetős bétatesztelő lenni.

Más, darthmod-ot hová kell tenni ha nincs steam mappa?
  • hornblower
    Anglia immár világbirodalom 1760-ra, India, Amerika kész. A 120 end turn után a ruszkikig még eljut az ai movement, aztán a kis óra csak pörög, rendületlenül. A gép bírja a high felbintást, eddig semmi baja nem volt, már kikapcsoltam az ai move-t, betöltöttem hússzor újra, mindig ugyanott akad ki. Van használható ötlete vkinek?
  • ugribugri
    a :c Application Data\The Creative Assembly\Empire\

alapból rejtett file ott keresd
  • Vanek
    hi! feltelepítem,de kiír egy ilyet,hogy hiányzik neki a d3dx9_40.dll file,és hogy rakjam újra,de már 3x megcsináltam és még mindig semmi...vki 5let?
  • vazzeg
    én már vagy 6x újra raktam, de mindig úgyanott áll le..
    és futtatási hibát ír ki ha átmásolom a nem túl eredeti Empire.exe fájlt..
  • CamelX
    A tört az egyelőre stabilabb, ez van majd kijön a jubileumi hotfix, azt akkor hajjaj, addig nem bíztatok senkit semmire
    játékra visszatérve már kezd nagyon simán menni a normal fokozat, Ausztriával is lassan már enyém egész Európa. Az a baj moddal nem érdemes állítólag nehézre vinni a campaign-t, mert akkor irreális lesz, de hát nem bánom én :)
  • DaemoonHunter
    A minimumhoz bőven elégnek kellene lennie nemde?
    Bár ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy akár mediumon is elfogadhatóan szaladgáljon...
  • Cowek
    Ezeket elég csak bemásolni a data könyvtárba?
  • McCartman
    gyakd le az egészet (shift+del:)) , aztan ess neki mégegyszer.
    én kb ötször mentem neki , mire észrevettem / konstatáltam , hogy nem a telepitovel hanem az 500 gigás vinyóval van a baj..:S

@Dragoon: bezony , most jött ki a legujabb , 3.0ás verzió.
    Battlefield Smoke , Sound and Blood Mod
    http://www.youtube.com/watch?v=7pFqc7vvfHE
    http://www.youtube.com/watch?v=M9qyZDrx1ww&feature=channel_page
  • Vanek
    nekem is hasonló,felraktam,de nem akar indulni. ha a tört verzió van meg azt is regelni kell steamen?
  • Dragooon #2844
    azok jók?
  • vazzeg
    nincs reinstall exe sem xd..
    nem tudom mi a gond :(
  • McCartman
    14,9819458 hogy pontos(abb) legyek..:)
    de smoke-blood-sound modpakkal együtt..)
  • rexsimus
    Hol tartja a játék a mentéseket? De az hülyeség, hogy játékon belül nem lehet!
  • bardocz
    Nekem 14.7Gb:D
  • McCartman
    14,98 Gb..
    reinstall?:)
  • Cowek
    Próbáld ki kikapcsolt effects-ekkel, és ha nem fagy, akkor ugyan az a hiba.
  • vazzeg
    A nem túl eredeti fájllal is próbálkoztam már, de úgy sem működött..
    Nektek mennyi helyet foglal?
  • gyuri12
    Nálam össze-vissza fagy,rendszeresen csak akkor,ha meg akarom nézni a Kereskedelmet.
  • Cowek
    Ki.. nekem az eredeti fagy a hang miatt... ha vége a csatának az optionsban kacsold ki az effects-eket, és nem fog kifagyni... Amíg megjön a peccs ez van...
    Sok alaplapi kártya bírja, nekem az X-Fi nem... ezért nem fagy mindenkinél
  • bardocz
    Nekem is csak kétszer fagyott ki eddig,vagy csak egyszer,nm tudom már.
  • McCartman
    nálam a tört nem.:)
  • gyuri12
    Az eredeti játék is kiszokott fagyni,vagy csak a tört?
  • ugribugri
    töröld ki játékon kívül
  • ugribugri
    jobbra alul az amerikai térképen egy a franciák szigete felett, a másik szorosan a szárazföld mellett a hollandok környékén. De sok sziget nincs és ha ráviszed az egeret, kiírja kié...
  • TDantes
    Miért hal meg az emberek 3/4-ede? Basszus, az elején is 1000/1000 fős csatát meg lehetett oldani 200-300 veszteséggel. Most, ha ki lehet építeni a vádelmet...1000/1000ás 80 főt vesztek...3/4?! Attól hogy sok embert vesztesz nem bughalmaz. Arról csak te tehetsz