Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na erre tegnap találtam biztos választ. Minél nagyobb az elégedetlenség az anyaföldön, annál többen utaznak ki a tartományokba. Épp ezért mivel spanyolok rámsóztak pár amerikai tartományt és rájöttem Florida mekkora 1 porfészek még, megszüntettem az adókat az ottani tartományokon, az anyaországban (India) meg feljebb vittem picit 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

bocs kérdésem😊

sziasztok! az a kérésem lenne hogy a gentlemannal hogyan tudok technologyt lopni???
Nem tudjátok, hogy a tartományfõvárosok miként fejlõdnek? Mert van egy 300 ezres városom, amelyben 5-6 féle épületet is tudok fejleszteni, míg van egy hat milliós, amelyben csak egy félét lehet. Elég fura, és nem tudom mitõl függ.

Prince23

lol?
nem javult semmit sem az ai! errõl beszéltem... betámad egy egységgel wtf

bardocz
Én meg lõttem ágyúval a kaput,és ami mellé ment másik falba,az nem sérült o.O Nem értem miért.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Elég érdekes bugba akadtam!

Ostromoltam egy erõdöt, amikor megérkezett az ellenfél felmentõ serege és megtámadott.

A csata térképen én a vár falai mellett kezdtem, az ellenfél védõ és támadó serege a térkép szélén. A kaput kinyitva gyorsan bementem, és védekezõ harcban megvertem a gépet. Lool!

http://kep.ivpicture.hu/65073.jpg

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Én legnehezebb fokozaton nyomom hollandokkal. A diplomácia elég kemény, nagy engedményeket kellett tennem egy kis kereskedelemért. Nem szórakozik a gép a csatákban, nehezebb mint a medieval 2-ben. A tengeren vért kell izzadnom ha el akarok fogni pár hajót egy erõs flottából. Amúgy a karib tenger kalózai igen gyanús módon 1-2 kör alatt 7-8 egységet tudnak képezni h megvédjék a nyamvadt városukat. Szemét Johnny Depp 😛

bardocz
Azért vannak érdekes dolgok,lejárt az idõm egy ostromnál,az ellenségnek volt bent egy lovas egysége a várban,én meg már nem tudtam beküldeni az embereket a falon ütött lyukakon,és mégis õt hozta ki gyõztesnek...Aztán utána megtámadtam egy másik sereggel,és blitzkrieg módon lerohantam,de az ellenség lovasságát marha sokáig tart legyõzni.
Prince23
Na voltam lent plázába, s kértem/volna egy Empire-t. Mondja a fickó mi? soha nem hallottam róla. várjá csak! utánanézek a gépben. Hmm tényleg van... s úgy látszik szerdán hozza a futár...
na wtf. meg volt a telócsere, azt fognak szóni 😄

Informálatlan volt nagyon az ipse. Mi az hogy nem hallott róla? Total war-t minden eladó kéne ismerje, ill. imseri is tisztelet a kivételnek.

a.carkey
a.carkey
Jaja. Ki lehet kapcsolni az adózást, és nõ a népesség, nem lázadnak.

A medve nem játék.

a.carkey
Ugyan már! 2006-ban vagy 2007-ben volt, az is lehet, hogy már pont június volt, de tuti, hogy még május közepén mentük, szóval összefolyik. Tavaly is volt bõven 30 fok felett, mert azért nem az Antarktisz. Sógorom pont kint volt tavaly egy válogatáson, meg is lepõdött. 😊 Az, tény, hogy nem jellemzõ, mert olyan 23-27 fok között van a hõmérséklet még nyáron is, de van ilyen. Voltam télen is 1x (Szentpéterváron és Moszkvában is + Baltikum két országa, egy sürgõs meló kapcsán), na az durva volt. Egyszer kifogtam április végén egy havazást is Moszkvában, de ez mondjuk legalább 20 éve volt, és akkor mondjuk turistaként.

A medve nem játék.

akit érdekel valamiért ha elfoglasz egy indián várost alappból 0% adót ad be ha elfoglalod állítsd be, hogy adózzon és a foglalást követõ körben adózni fog
bardocz
Fú,ez az erõdfoglalás marha mókás😄 Most vívtam 1 45 perces,meg 1 fél órás csatát,tök jó taktikázni benne,szétszedni az ellenfél csapatait egy kis egységgel,majd a többit megindítani feléjük😊
Feltetted az update-et? Tapasztalat?
Djuree
moszkvában 30 fok???😮 na ne viccelj már...
1812-ben mérték a pozitív rekordot ami 24 fok volt. azóta max. 20 fok volt, de ez is ritka...

Waaaaaagh!

Én oldalt szoktam a nyilakra kattolni ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ok akkor elfogadom-viszont kéne egy link a legujjabb ati driverhez-9-2_xp32_dd_75974 ezzel tolom
ha lehet a directx et is frissiteném-xp-hez mit javasoltok-9c-vagy?
köszönöm

Üdvözlet!

x850xt? Ez a VGA nem tud többet

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Sziasztok!feraktam-csatákban kifogástalanul fut!directx-et felraktam-a hozzá valót a lemezrõl,de világtérkép kicsit akadozik-
konfig E5200 dual core p 2.50ghz+3g mem+ati radeon x850xt

a kérdés hogy frissitsek e videokártya drivert?vagy ennyit tud ez a konfig.?ha valaki ati val tolja-leirhatná hogy melyik drivert futtatja pontosan szám szerint.Köszi

Üdvözlet!

a.carkey
Jaja. Már med2ben is volt. Ki is lehet kapcsolni ha a befejezõ mozzanatokat látni szeretnéd. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Én úgy húsz perce belefutottam egy olyanba, hogy még csata elõtt leszedtem a dragonyosokat a lovukról és lineba álltak. (Lovuk hátul, messze tõlük.) Nem sokkal késõbb az ellen egyik csapata megtámadta a lovaimat (vsz dragonyosoknak észlelte az AI). Erre a dragonyosok hirtelen ott termettek. Közben besegített a lovasságom többi része, a nehézlovasság. Erre amikor a dragonyosokat feltettem a lovukra, moccanni sem tudtam velük. 😄 Na ez új bug. Mókás volt. Még jó, hogy kemény gyalogsággal rendelkezem és velük eldöntöttem a csatát és kiírtottam Szászországot. 😄

Amúgy imádom a gránátosokat. Ahogy mozognak, a gránátjaikat, az épületelfoglalásukat, mindent. A legjobb class. 😄

A medve nem játék.

Köszönöm!

Pluskast
Nem nem! játék alatt nyomd le egyszer a space-t. Meglátod a változást!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Robez84
"c:"\Documents and Settings\sajátprofilod\Application Data\The Creative Assembly\...

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Rolika16
C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Application Data\The Creative Assembly\Empire\

Total commanderel nézd meg ha,nincs ilyen mappád.Meg kapcsold be rejtett fájlok mutatását...

A mentések merre találhatóak, nem tudja valaki?

Spacel azt mutatja elvileg h hova mennek az egységeid 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Pluskast
A körgyorsítást bekapcsolod játék alatt? Csakmert nem tudom, hogy újdonságot mondok vele vagy sem de amikor betöltöd/elindítod a játékot és lenyomod a space billentyût akkor az ai ellenfelek illetve saját egységeid mozgása felgyorsúl, így a várokzási idõ is lerövidûl.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Rolika16
Valamelyik ellenséges egység beakadt valamelyik épületbe,és nem hagyta el csatamezõt.Pergesd le a hátra lévõ idõt.

Very hard / very hard nehezsegi fokozaton jatszik valaki?
vélemény , tapasztalat? annyiban merul ki , h csal a gép?
Nyilván semmit sem számít 45 másodperc, amikor egy kör akár 1 óráig is eltarthat. 😊

És az a 45 másodperc olyan nagy idõ? <#szomoru1>

Nekem nem eredeti és nem lép ki

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Prince23
Annyi a szerencse, hogy steamne folyamatos frissítés várható az Empire ügyében. Holnap vagy jövõhéten megveszem az eredit, ha már meg van a medi 2😄

amúgy 1751 után az eredeti is "kressel"? (kilép)

Hát erre nem tudok mit mondani, nálam ilyen bug sincs.

Prince23
A zenecsomagot meg a minden nemzetet feltörõ fileokat a banner alá kén helyezni... sztem

Hát pont ez az. Leírtottam a kitámadó spanyolokat és a segítségükre sietõ franciákat, és nem lett victory, csak ácsorogtunk a csatatéren. Akkor sajnos ez óriási bug lesz.

A gép lépéseinek mutatásának kikapcsolása elsõ dolgom volt, sajnos ezzel együtt end turnözik nálam 45 másodpercig.

értem sikerült
kösöznöm
Igen...hódíts.

a tudományok eladásán kívül, ismer valaki más pénzszerzési lehetõséget? Én is tudok kalózkodni? azt látom más nemzetek kalozkodnak az én kereskedelmi utaimon, de nem jöttem rá én hogy tudok.

pl, a Spanyol aranyhajókat😊
Add meg neki az útvonalat ahol az általa keresett file-t megtalálja a gépeden.

Robez84
Kéri a fájlt... imageld be a démonba és megy tovább + még csomoszor kéni fogja a hasonló fájlokat. Daemon toolsba 2 image meghajtot kell csinálni!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Mi az hogy , hogy kell elfoglalni? Odamész, és elfoglalod, k irtasz mindenkit a térképem,és te nyertél a város a tiéd.

Borzalmasan ,meg azért néz ki, mert nem magában a városban harcolsz...hanem a külsõ részeiben.

Az End Turn-nál meg kapcsold ki ,hogy ne mutassa a gép lépéseit...tatdám!

Még szerencse hogy te sem vetted meg ezt a ,,szart"

Valaki világosítson már fel hogy várost elfoglalni hogyan kell.
Megtámadtam a hollandokkal a szomszédos spanyol tartomány városát, levertem a kitámadó védõket és a segítségükre sietõ franciákat, minden ellenség elktûnt a térképrõl. És nem történt semmi. Bementem a(z egyébként borzasztóan kinézõ) városka közepére, semmi. Beraktam az egységeimet a beszállásolható épületekbe, még mindíg semmi.
Végül tíz perc várakozás után eluntam és kiléptem a csatából. Close defeat lett az eredmény, úgy, hogy az összes spanyolt meg franciát megöltem vagy megfutamítottam. Nagyon kiábrándító volt.

Szóval mit is kellett volna másképpen csinálom, hogy végre kiírja hogy victory??
Mellesleg kezdeni kell valamit az emnd turnözés idejével is. Nem járja, hogy egy körökre osztott játék majd egy egész percig end turnözzön, a heroes5 is ebbe bukott bele.

ez mit jelent?
nem értem én is angolokkal nyomom.. de 1 területen kivül semmit se tudok elfoglalni.. mert az indiánok is hülyet csinalnak a kezdö egységekböl.. nomálon + ha el is foglalok egyet nagy nehezen akkor meg nem ad penzt ... amit nem tud senki miert van
a.carkey
A legkönnyebb nemzettel kezdted. Bár nekik tényleg sok egységük van, ami picit megdobja a játékot.

A medve nem játék.