11074
-
Zóanagyvarázsló #1414 Valami nem stimmel a konzolos képpel, szerintem ez erősen kamu. Aligha lehet ennyire recés, hogyan nézne ki HDTV-n? -
#1413 nincs sok különbség -
#1412 -
#1411 CDGalaxisnál az áll, hogy "magyar felirattal". Ez arra enged következtetni, hogy lesz benne ilyen funkció ;). -
#1410 Sziasztok!
Én csak azt kérdezném meg, hogy a játékban van bekapcsolható felirat? Mert ami videókat megnéztem azokban csak a válaszlehetőségek voltak kiírva.
Ez a grafika dolog... már tényleg nagyon unalmas. Megnézek egy játékot és "Nem fotó-realisztikus akkor ez sz*r." felkiáltással tovább is siklok? Mi ez kérem? Aztán meg ha mégis találok egy olyat ami miatt 200 ezret kell költenem a gépre hogy játszani is tudjak, akkor meg hőbörgök hogy "Nincs sztorija, szar a játékmenet, ezért fizettem?". Illene eldönteni hogy mi a fontos! Bár tény hogy a kiegyensúlyozás lenne a megoldás fejlesztők részéről, de a sok "Graf-b*zi" miatt azt hiszik csak erre van kereslet. (Akinek nem inge...) Ezért ilyen gyér a mai játékpiac.
A Mass Effect a képek/videók alapján nem csak szép (Mert szerintem az), hanem egy KOTOR szintű szerepjáték az egyik kedvenc műfajomban (Sci-fi).
Éppen ezért a grafika csak utolsó szempont lenne, ha sikerült összehozni egy sztorit és még jól is van tálalva. De persze minden kiderül majd ha végre valahára megjelenik kis hazánkban. -
#1409 A játék a videók alapján nagyon szép. Szerintem nem a screenshotokhoz kell vizsonyítani, hiszen az a lényeg, hogy mozgásban milyen. Amúgy meg egy rpg-ben elvileg nem a grafika a lényeg. -
#1408 "Nemtudom miért fájt volna a Bioware-nek egy worldwide release."
Mivel pl. a ruszki változaton gyakorlatilag nincs védelem, ezért kijöttek hamarabb az atom védelemmel ellátott verzióval Észak-Amerikában, ahol elméletileg a warez aránya is viszonylag alacsony (igaz, a PC-s játékosrétegé úgyszintén), így itt talán el tudnak érni majd némi plusz bevételt a védelemnek hála. -
adammmmmmm #1407 A kotort még midnig játszanám ha nem vittem volna ki anyiszor hogy már fejből tudnám a történetet és minden beszélgetésnek a szövegét. (a másodikkal egy kicsit túloztam) -
#1406 lál :) -
adammmmmmm #1405 Még mindig 90% hogy megveszem de olyan ronda képeket láttam a neten hogy szörnyű. Nekem egy rpg-ben 1:történet 2:hangulat 3:nagy terep 4:sokféle befejezés 5: beszélgetések 6:grafika -
csgj #1404 Teljesen igazad van, de ezt is sokan sokszor elmondták már :) Aki nem hülye, az nem a grafikát fogja nézni, nem annak milyensége miatt fogja eldönteni, hogy megvegye-e a gamet, vagy ne... -
TPG #1403 De de, fogok én még emiatt finoman osztani. :) (Nem bántok én senkit egészen addig amíg nem ad rá nyomós okot.) Ugyanis a játékoknak a játékélmény a lényege, nem a grafika. Ha durva grafikát akarsz ami kihajtja a gépedet akkor nézzél friss 64k demo-kat. Mondjuk a farbrausch alkotásokat, azokhoz már elég izmos masina kell. De a legeslegjobb ha az ember elmegy kirándulni, a természetnél jobb grafikája semminek nincsen. :) Aki csak a minél durvább grafikában látja a játékok lényegét az már rég félreértelmezi a játék fogalmát. Jah és mellesleg az olvashatóságon sokat javítana az írásjelek utáni szünetek bevezetése és a mondatok nagybetűvel kezdése. :) Nem kötekedni akarok csak úgy engem ne piszkáljon senki hogy ezekkel az alapvető szabályokkal nincs tisztában. :) (A többiektől elnézést, de nálam párbeszédek során Newton 3. törvénye érvényesül természetesen a helyzethez alakítva.) -
mcgrape #1402 Így van, fogjátok is csak be a pofikátokat, mer ez már baromi unalmas hogy nekem meg vnaa vasam, de nem szép a játék pff unalmas. Az elmult 3-4 évben más sem történik csak igy a grafika ugy a grafika és szart hugyot nem érnek a játékok mert csak ezzel adják el a játékokat. pl a sokat emlegetett Crysis sem több egy egyszerü fps-nél csak a graf miatt emlegetik pedig semmi nincs benne amitől hu de nagy lenne, akárcsak az oblivion, amit szintén semmire nem tartok. egy KOTOR 2003 a gyengébbek kedvéért,az a grafika sem álná meg a helyét ma már ugye bár és mindezek ellenére szannaszét aláz rengeteg mai játékot, mert sookal jobb hangulata van mint a mai sok szarnak, a Mass Effect pedigegyátalán nem csunya betegek vagytok,. és igen én is sok sok éven keesztül sok játékot minimumon tultam, ugy néz ki ezt is ugy kell majd feltéve he elfut egyátalán de vlszeg nem a graf leszs az ami megfog hanem a sztori a játékmenet stb és a hangulat, ami ma már sajna gyon sok játékban kimerül anyival hogy szép a graf, és ezért vanaz hogy azok jobban tudják értékelni valódi minőségi játékot, mint azok akiknek apuci anyuci megveszi az izom gépet minden fél évben hogy aztán jöhessen nyávogni, hogy "hát nekem 6 giga ramom van meg 8800GTX-em és azt mondom hogy ez nem szép játék" ez az ami kurvára dühitő és unalmas, nem tetszik nem tetszik elmondtad egyszer, de aztán ne folytassátok már hogy ez ilyen meg az ilyen szép ehez képest. És a Crysis nak olyan is a gépigénye, félre álna a pofátok ha nem futna csak minimumon már is nem lenne akora játék, a mass effectet legalább optimalizálták ugy ahogy lehetett. Vagy ott van az Infernal ami szintén jó játék, és szép és jol optimalizált hogy még a 5-6 éves gépeken is remekül futot. Szóval elég ebből, a Mass EFFEct szép játék és jó játék töb mint valószinü, nem véletlen kapot mindenhol majdnem 90% fölötti értékelést mert senki nem a graffal törödik hanem azzal hogy bizony menyire magával ragad az egész történet hangulat, játékmenet, a párbeszédek, a cselekmények és miután ezek megvannak csak utána emelik ki a grafot hogy hát igen az is nagyon szép az arcok kellően élethüek és nagyon látványos ahogy repkednek az emberek stb. -
#1401 " Vagy csak én vagyok hozzászokva hogy évek óta minden már csak minimumon megy nálam? :D"
aha,és ezért jár a pofánk nekünk,ha már megvan a vas hozzá hogy recommended is bőven.akkor szép is legyen már amennyire nagy a vas igénye is.nem flém votl.csak olyan ne oltogasson minket akinek minden lowon meg és ő megvan elégedve vele.én lehet nem,és még sokan,akkor mivan.ezért nemkell leugatni,énse csinálok ilyent. -
TPG #1400 Én is csatlakozom a táborba. :) Az első dolog amit nem értek én sem hogy mi csúnya ezeken. A másik meg hogy ha esetleg csúnya is az miért ilyen égetően vészes probléma. Vagy csak én vagyok hozzászokva hogy évek óta minden már csak minimumon megy nálam? :D -
#1399 Én is az értetlenek táborát erősítem. Én tényleg nem vágom mért randák a képek. Rájuk néztem és beleszerelmesedtem :). Receficéket nem láttam ... bár lehet tudat alatt AA algoritmust futtatam az agyamban, mielőtt felfogtam volna a képet :). -
MrAndree #1398 Félek, hogy igen. Komolynak hangzott. -
csgj #1397 Mármint ezt a részét: "de ezek miat a ronda képek miat gondolkodóba estem. " -
csgj #1396 Lol, ezt nem mondod komolyan? -
adammmmmmm #1395 A francba. Lehet hogy letöltöm és megnézem milyen a grafika. De valószínüleg így is megveszem de ezek miat a ronda képek miat gondolkodóba estem. -
#1394 Ja ez tiszta röhej, hogy az EU-ban később jelenik meg. Ezzel szerintem vásárlókat veszítenek. -
#1393 mint a BioShocknál. Ehhez kellenek a szerverek. -
#1392 A Mass Effect a SecuROM másolásvédelmét fogja használni, és online aktiválást igényel, mielőtt játszani szeretnénk vele. -
TPG #1391 A lokális SecuROM szerverek nem mennek még. Viszont ez a proxy-s ötlet elég kreatív. :) Az meg hogy Európában miért jelenik meg később senki nem tudja, az EA így találta ki valamiért a terjesztést. (Elvileg Európában még sehogy nem tudod megvenni szóval a szerverek hiánya nem jelent nagy gondot.) -
#1390 Valaki megveszi a D2D-es verziót? Azt olvastam, hogy hiába veszed meg nem tudod reggelni, mert az eu serverek(???) még nem mennek. De nforce-n már írták, hogy proxy-val meg lehet oldani. (Mondjuk ekkora baromságot már rég láttam, van egy legálisan megvett játékod, aztán nem tudsz játszani. Azt se értem milyen serverek nem mennek, minek ehhez a gamehoz server:D Nemtudom miért fájt volna a Bioware-nek egy worldwide release.) -
csgj #1389 7.16 GB a D2D-n letölthető release (persze csak amcsiknak gondolom, de én amúgy is a dobozos verzsönre pályázom :D) -
csgj #1388 Azt nem mondtam, hogy nem veszem meg... Megveszem, mert megérdemli a BioWare, a game pedig megéri, és van rá most pénzem. Kértem is értesítést a Cd Galaxistól. Csak muszáj előtte kipróbálnom, már rohadt régóta várok rá... és hát júni 19 messze va :S -
#1387 Bocs. Én inkább kivárom a CDGalaxisos példányomat. -
Várható rendszerigény:
Minimum System Requirements:
Operating System:
Windows XP or Vista
Processor:
2.4+GHZ Intel or 2.0+GHZ AMD
Memory:
1 Gigabyte Ram (XP)
2 Gigabyte Ram (Vista)
Video Card:
NVIDIA GeForce 6 series(6800GT or better)
ATI 1300XT or better (X1550, X1600 Pro and HD2400 are below minimum system requirements)
Hard Drive Space:
12 Gigabytes
Sound Card:
DirectX 9.0c compatible sound card and drivers
Recommended System Requirements:
Operating System:
Windows XP or Vista
Processor:
2.6+GHZ Intel or 2.4+GHZ AMD
Memory:
2 Gigabyte Ram
Video Card:
NVIDIA GeForce 7900 GTX or higher.
ATI X1800 XL series or higher
Hard Drive Space:
12 Gigabytes
Sound Card:
DirectX 9.0c compatible sound card and drivers ? 5.1 sound card recommended
-
csgj #1385 Amikor vagyok, és van warezos komment, akkor törlöm. Plusz, van warez topicja is a saját fórumon belül, akinek kell megtalálja magától. Btw, én sajnos addig a törttel fogok gamelni, amíg nem tom megvenni az eredetit. Mert nem bírom kivárni a június 19-t :P De természetesen nem fogok warezolni, csendben intézem el... -
#1384 Amúgy a durva másolásvédelem miatt az a bizonyos verzió nem fog egyhamar kijönni. Gondoljunk csak a BioShock esetére. -
MrAndree #1383 Hogy játszana bárki is vele amikor USA-ban is csak ma jött ki. Még a "nem hivatalos" verzió is jópár napnyira van. :) -
gyuri12 #1382 Vagy beszámolót... -
#1381 Szerintem már elég képet kaptunk. -
#1380 Játszik már valaki vele?(pc-n)Mert az nyomhatna képeket -
#1379 Azért az tényleg szívás, hogy amerikában tolják a gémet, én meg még ki tudja mikor kapom meg a Mo.-n rendelt példányt. -
#1378 jade empire a bioware leggyengébb játéka -
TPG #1377 Ne csak az amcsik hanem a kanadaiak, a szingapúriak, a thaiföldiek, az indiaiak meg még páran akik már tegnap megvehették. :D RPG témában én anno a TES3: Morrowind-al kezdtem (meg a két kiegjével, a Tribunal-al és a Bloodmoon-al) olyan 5 vagy 6 évvel ezelőtt. :) Utána kis szünettel következett az első KotOR amit azóta már nem is tudom hányszor toltam végig, most is épp kínomban újrakezdtem. :D Utána a TES4: Oblivion (plusz itt is a kiegek, Shivering Isles meg az összes DLC a dobozos Knights of the Nine-al). És kb. ennyi. Gothic-okat próbáltam de nem jöttek be, a Forgotten Realms-t nem szeretem szóval NWN-ek, Icewind Dale-ek és Baldur's Gate-ek kilőve, KotOR2-t kipróbáltam de nagyon nem jött be (az Obsidian menjen a francba). A társakkal nem lesz baj, ahogy nézem az ME a KotOR fejlesztett rendszerét használja, annyi különbséggel hogy a KotOR körökre osztott harcrendszerrel működött és ott át tudtad venni az irányítást bármelyik csapattag felett. Viszont a társak nélkül gyakorlatilag esélytelen volt a harc, néha még hárman Jediként is nagyokat lehetett szopni az orbitális túlerő ellen (főleg a Star Forge-on, folyamatosan özönlöttek a Dark Jedi-k hármassával minden irányból). Szóval nem hiszem hogy zavaróak lennének inkább függni fogsz tőlük de nagyon keményen, ezért is érdemes nagyon átgondolni kiket választ az ember a csapatba és milyen karakterrel kezd (nálam ez már ki is van találva Soldier/Commando + Wrex + Garrus, durva tűzerő és van egy kis biotic és tech képesség is). -
#1376 Ja nagyon jó ötlet, hogy kiírtátok, hogy warezt ne! Remélem, hogy a megjelenéskor sem fogja a topicot elborítani a kalózkodás. Legalább ennél a játéknál nem kellene népszerűsíteni az illegális másolatokat. -
#1375 A Jade Empire nagyon jó lett, de sajnos látszik rajta, hogy konzolos port. Az irányítás kissé idegesítő, de ami nekem nem tetszett az a linearitás. De ennek ellenére nagyon jónak találtam.
A Gothic első két része az etalon számomra, mert ebben a két játékban éreztem valóban a szabadságot.