11074
  • Zóanagyvarázsló
    Nem szereted a sört?! Akkor meg sem érdemled a Mass Effectet :P
  • csgj
    De ez olyan játék, amiből lehet drámát csinálni :D A sört meg nem szeretem... Bort, esetleg :P
  • Zóanagyvarázsló
    "Bizony, elég durva, de szerintem még totál nem lehetünk biztosak ebben."

Pedig nem más, mint Gamestar írta. A legmegbízhatóbb forrás :D

Tényleg nem értem, hogy miért kell drámát csinálni egy játékból vagy annak a késéséből. Calm down, nyomás sörözni a haverokkal! ;)
  • csgj
    Megvettem a januári Gamestar magazint, és sokáig elkerekedett szemmel bámultam a Mass Effect cikknél a 2008. márciusi megjelenést... :D Bizony, elég durva, de szerintem még totál nem lehetünk biztosak ebben. Amúgy is még a hivatalos megjelenéseket is gyakran megváltoztatják. Sajnos legtöbbször későbbi időpontra... :S
  • csgj
    Hm, asszem azért ezt Spoilerbe teszem...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    " PC-s megjelenést nem tud valaki? Nézelődtem már összevissza, de sehol sem találtam.

Azért nem találtál, mert a Microsoft nem nagyon szellőzteti, de "bizonyos biztosnak tűnő, általam meg nem nevezhető" forrásokból tudom, hogy a PC-s megjelenés 2008 május. Hacsak nem változtatják meg...

This post has been edited by BadSector: Jan 19 2008, 05:28 PM "
  • csgj
    "its coming to europe around 7/2008 (with czech subtitles in my country), its confirmed by secret but trustful source.
    http://eshop.megahry.eu/Mass-Effect_g1703.html"

Nforce fórumon írták. Aki nem értené, a srác arról beszél, hogy a Mass Effect Európában 2008 júliusán jön ki PC-re (náluk cseh felirattal...). És ez titokként van bejelentve, de megbízható forrásból. És ott a bolt oldala, ahol meg lehet rendelni. Mondjuk nekem gyanúsan kamu a dolog, de azért ez is vmi :D Vki meg azt mondja, hogy már valszeg kész a PC átirat, csak nincs meg a licensz...
  • Rage47
    isteni game lesz :)
  • csgj
    "Bizonyos források szerint (akiket nem nevezhetek meg... ) egészen biztos lesz Mass Effect PC-re. Gondolom ez mindenki számára jó hír."

Írta BadSector a Gamestar Online-on. :) Csak az az igazán nagy kérdés, hogy MIKOR jön Pc-re... :P
  • csgj
    Hát ja... xbox 360 verzió egyébként már kijött "olyan" formában, ha érted, amire gondolok :) És akkor neki is állhatnak hajtani a Pc-s verzió készítését... :D Vhogy eddig ennek a játéknak fogott meg igazán a hangulata (már ami átjött a videókon és képeken), úgyhogy nagyon várom... De xbox 360-ra nincs pénzem. Ha lenne, azonnal vennék, Mass Effect-el együtt. :D
  • wedge31
    Eddig ami lejött nekem az elözetesekböl hogy király lesz a harcrendszere és eszméletlenül nagy bejárható terület lesz.
    Jónak igérkezik ,de 2009-ig még nagyon messze van...
  • csgj
    Köszönöm Hmudának, hogy újból megnyitotta a topicot :) Kijött egy új trailer, nagyon klassz. Nemtom ki hogy van vele, de én már rohadtul várom a PC-s megjelenést!
  • csgj
    Sorry, ezek a képek elvileg már Pc-ések :)
  • csgj
    "Továbbra is lelkiismeretesen dolgozik a BioWare a Mass Effect című akció-szerepjátékukon. A Mass Effect világába egy ismeretlen, halálos ellenség érkezik, akik már az értelmes fajok civilizációját fenyegetik. A mi feladatunk az, hogy egy kicsinyke elit csapat vezetőjeként késleltessük az inváziót, miközben az ellenség eredete és gyengéi után is nyomozunk. A BioWare ígérete szerint a sztori bővelkedni fog a drámai jelenetekben, de magát a beszélgetéseket, dialógusokat is egy teljesen új rendszer fogja irányítani."

A Mass Effect Pc-re és xbox360-ra is készül. Az előbbi verzió szinte biztos, hogy csak később jöb ki. Mindenesetre a Bioware név garancia egy újabb remek rpg-hez!