11074
  • Ikarus
    sziasztok,
    ha nem sikerült kinyitnom egy ajtót, akkor azt lehet valamelyik másik csapattaggal, vagy valahogy, mert az elején nem sikerült elsőre, de hiába irta, hogy használjak omni gel-t, sikertelen nyitás után semmilyen lehetőséget nem kapok.

tud valaki ebben segíteni?
    előre is köszönöm
  • broman191
    Akkor tudja valaki hogy jön-e rendes ENG kiadás Magyarországra ?
  • MrAndree
    Ja közbe fel is fogtam amit írtál. :)
  • AntiHero
    "(vagyis az a védelem nincs ami 10 naponta ellenőrizni hogy eredeti e)"
  • MrAndree
    Hogy a fenébe ne lenne rajta védelem. Jó kis Securom van rajta online aktiválással. A 10 naponta szarakodás nincs, de az amúgy is csak jó kis marketing fogás volt a kezdetektől fogva.
  • AntiHero
    Nincs védelem, kivették mert külömboző dolgok miatt. (vagyis az a védelem nincs ami 10 naponta ellenőrizni hogy eredeti e)
  • broman191
    Na ne...a lokalizációs bullshit miatt gondolom. Nem kell hun felirat...angolt lehet egyáltalán kapni valahol 19 előtt?
  • MrAndree
    Június 19. a magyar megjelenés.
  • broman191
    Elseje? Nem júni 6?
  • Davidus
    na akkor szépen át lehet ide ballagni a warez témával
  • offkorz
    hát a bioshocknál is a warez egyszerűbb volt és azzal nemvolt hiba.nemvolt szarakodás a védelemmel.hát ezvan :|
  • Davidus
    én vistan tolom és 0 hibával találkoztam eddig(ha nem számoljuk hogy fél perc mire elindul:P)
  • broman191
  • MaskimXul
    szarakodik ez xpn is
  • Istencsászár
    Az elején igen, amig bizonyos rangot elnem érsz, utána sok akció lesz, de megannyi szöveggel és párbeszéddel.
  • offkorz
    nincs semmi szuper védelem,csak akik megveszik azok szopnak vele,warezban nincs semmi gebasz.jól kiagyalták mitmondjak :-|

EA-által kiadott játoknál megmár hozzálehet szokni hogy nem nagy cucc feltörni.miért lepődtél meg nemértem.
  • Magiszter
    Ezek szerint 2 óra szájtépés után 2 percet lődözöl? Hát én sose rajongtam az ilyen játékokért. Az RPG az azért RPG mert dumálsz benne és lövöldözöl/kaszabolsz/stb... és nem egy ügyvéd szimulátor hogy minden helyzetet szájtépéssel oldasz meg. De majd meglátjuk. Ungarszki változatban biztos jó lesz, ha van értelme is a szájalásnak. (- vettem krumplit a piacon. -tényleg mennyi volt? - 3 kiló 150, de alkudtam. - Hogy csináltad? ....stb.... ettől mászom falra). Remélem estére már nekem is meglesz. Ha nem akkor marad a Jedi Outcast :-D
  • overlocker
    EZT EM HISZEM EL! HOGY LEHET HOGY FELTÖRTÉK?????? MENJENEKA @#&@#-ba!

DE én akkor is a magyart fogom megvenni le se töltöm mint a GRID-et se.
    De akkor most a Mass effectben nincs is szuper védelem?? enniy?
  • kutyafulu
    Lenne egy kérdésem magyarul meg fog jelenni 1.-én ?
    Mivel a Gamestar-ban magyar feliratos képeket láttam az értékelés során
  • MrAndree
    Igen, eddig úgy tűnik, hogy a legtöbb hiba Vista alatt jön elő. Mint mindig.
  • wedge31
    Nálam xp alatt megy és eddig semmi gebasz a vista meg nemigen játékra való meg másra se nagyon
  • GrimReaper78
    Olvasgatom pl. hivatalos fórumon is, hogy sok arcnak akadnak komoly problémái a játékkal: véletlenszerű fagyások, kékhalál és egyéb fincsiségek... Akinek már megvan esetleg, az tapasztalt ilyesmit?
  • Istencsászár
    Nincs
    Lehet
    Nincs
  • Fehercsoki
    Van benne multi?Szabadon lehet járkálni vagy kötött történet?Van benne jet pack?
  • dante3
    Háát, lehet apád lehetnék a korom miatt!
  • Istencsászár
    Nemérted no mind1, ha akarod akkor elmagyarázom neked a leáldozottba, itt felesleges offolni, játszatok.
  • timantes
    hisztis kislány
  • Davidus
    a film effectet ne kapcsoljátok ki! csak képeken szar:)
  • offkorz
    2 óra múlva megérkezik nekem,most kaptam a hírt.kíváncsian várom majd milyen,tesztelem majd és mondok véleményt meg a grafról is.
  • SötétBarom
    Részemről lezárva..

Amúgy a ME kb este 6-7 körül már itt fog figyelni a vinyón, délután bevásárolok némi ellátmányt (chips, jég, hücsi, stb.), aztán valószínűleg jó hosszú éjszakám lesz :)
  • SötétBarom
    Rome: Total War
    Publisher: Activision
    Developer: Creative Assembly
    Released: Sep ’04
    Estimated Sales: 390,000
    Franchise Sales: 1.3 Million
    Revenues: $16.8 Million
    Game ranking: 91.5%

Grand Theft Auto III
    Publisher: Rockstar Games
    Developer: Rockstar North
    Released: May ’02
    Estimated Sales: 420,000
    Franchise Sales: 1.1 Million
    Revenues: $16.9 Million
    Game ranking: 93.5%
    Other Franchise Hits: Grand Theft Auto: Vice City

Ezen a kettőn még az is látszik, hogy mennyit kerestek vele.. Bolondok lennének ennyi pénzt kibaszni az ablakon, csak azért, hogy a leáldozott topic fanboyai végre beleverhessék a f***kat a csalánba..
  • wedge31
    Nem kéne szétcseszni a topicot ezzel a kinek nagyobb és jobb a pöcse vitával...
  • Dante73
    Az a gond, hogy a warezra kenni a dolgot, épp annyira butaság, mint azt álitani, hogy nem játszik bele a dologba.
    Persze, hogy belejátszik, de a többi ok is jelentős. Úgy mint; Fejlesztési környezet, ár, M$ és Sony által fizetett öszegek, a mára már nagyobb konzol-piac, (ami ugye azért szándékosan lett felpumpálva...) és estig lehetne folytatni. Ebből a sorból kiragadni a warez-t, mint okot, értelmetlen.
  • MrAndree
    Te mit csinálsz itt különben? :)
    Konzolon jobban fogynak a játékok. Ez van. Őszintén szólva nem érdekel, akkor se leszek konzolos. Majd ha megszűnik a PC-s játékipar akkor játszom régi játékokkal. :) Megjegyzem nem a warez öli meg a játékipart hanem az ilyen barmok mint az EA. Mert félek, hogy a Mass Effect-et megjelenés előtt sikerült fejbe lőni. Single player játék de internet kell hozzá. Aktivációs limit van. Ez azért kiakasztott pár embert. Aztán Európában június 6.-án jelenik meg /nálunk meg 19.-én/ míg a crackelt verzió már tegnap óta elérhető, így lehet sokan már türelmetlenségből is letöltik de akkor meg már nem veszik meg. Szóval gratulálok EA, ügyesek vagytok. Bioware jobbat érdemelne náluk.
  • SötétBarom
    Nem értem mit nem értesz? A kiadót kurvára nem érdekli mennyi idő alatt jön össze hány darab.. Egy dolog érdekli, mégpedig: hogy megéri-e? És ha 1-2 év alatt szépen elmegy az adott termékből 1 milló, akkor szépen megcsinálják a portot.. Teljesen mind1, hogy hány csillió darabot adtak el a konzolokra.. Ez csak a pénzről szól, és ha a PCs piac is termel profiot, akkor megcsinálják. Ha teccik, ha nem.

Crysis meg a Tiberium Wars az neked nem elég új?? De még keresek pár millió felettit, ha szeretnéd..
  • Davidus
    a jó játékokat megveszik az emberek. nyilván többen vennék meg ha nem lenne warez de még így is bőven megéri JÓ játékot fejleszteni.
    érdekes módon a Blizzard minden játékával több milliós eladásokat tud produkálni az első évben:P
    Oblivionon meg még védelem se volt mégis vették mint a cukrot
  • wedge31
    És aki beszél angolul tegyük hozzá.
    Pár óra játék után mondom hogy aki nem vágja a nyelvet bele se kezdjen mert az átlagos crpg-nél a több ebben a játékban a párbeszéd.
    A párbeszédek és bejátszások szövegei nagyon jók a társaké ugyszintén ha valaki ezt csak átugrálja gyakorlatilag a játék egészéröl marad le.
    Inkább egy fantasztikus film eposznak tünik nekem eddig némi harcal ,ami sajnos nem körökre osztott de azért elmegy.
  • Istencsászár
    Utóbbi évekből mondjál címeket... amikor konzolra kijön egy olyan frencsájz melyet az emberek várnak akkor első napokban, hetekben brutális eladásokat produkálnak, pécén meg több év alatt összejön pár milla, mint az alant látható 90%ban sok éves kultusz játékok, amelyek nagyon jók, minden magára ado gémer polcán ezek egyrésze ott figyelnek.
  • MrAndree
    És a StarCraft 2 még meg se jelent... :)
  • SötétBarom
    Myst (6 million)
    Diablo II (4 million)
    Half-Life (8 million)
    Crysis (1 million)
    Battlefield 1942 (2.44 million)
    Age of Empires (3 million)
    Doom 3 (3.5 million)
    Command & Conquer: Tiberium Wars (1 million)

Igen, Pc-n lehetetlen eladni játékot.. OMGPLZ..