11074
  • rotator
    Nálam is ezért rezeg a léc a magyar kiadásnál. Sajnos a Jade Empire-nél jellemző volt, hogy néhány fontos választási lehetőségnél a magyar szöveg nem egyértelműen utalt a valóságra, amire a választás után döbbent rá az ember, márpedig ez igen lényeges szempont... (Meg emellett nem szeretem, ha a beszélt és írott szöveg eltér, bár ez már egyéni probléma.)
  • SötétBarom
    Story trailer odabasz rendesen, epikusabb mint a legtöbb scifi film előzetese :DDDDD
  • xido
    színes szagos kézikönyv jeee:)))...jó lenne tudni hogy van benne a felirat,mert akkor a csehet ki lehetne dobni/cserélni angolra telepítés után esetleg:)
  • xido
    akkor te nem a cipősdoboz méretűt választottad...vagy már én vettem le a polcról régen
  • rotator
    A hangok miatt van a plusz dvd, semmi egyéb extra nincs. Esetleg annyi, hogy színes és teljes a kézikönyv. :D
  • broman191
    Magyar-cseh felirat!? Angol már nem maradhatott bent...pffff
  • Prince23
    Nekm csak egy dvd-s, plusz a zenei rész
  • xido
    Annál ráadásul a collector's szép digipackos 2dvd+soundtrack cd :)
  • Prince23
    Ja mint a Witchernél...
  • xido
    bár igaz ott annyi hang kitehet + 1dvd-t
  • xido
    2dvd...na szép...jó kis making of-ok meg soundtrack meg ilyenek gondolom
  • Magiszter
    Tudtam hogy mi a Balkánon vagyunk :D
  • rotator
    USA: 1 dvd, angol hang, angol-spanyol felirat (máj. 28.)
    EU: 2 dvd, angol-német-olasz-francia hang, angol-német-olasz-francia-spanyol felirat (jún. 6.)
    BALKÁN: 1 dvd, angol hang, magyar-cseh felirat (jún. 19.)
    (A lengyeleknek, oroszoknak szánt kiadványok specifikációját nem tudom.)
  • xido
    ez van...többség a magyar lokalizáció miatt úgyis megveszi majd..
  • broman191
    Hu vazz az már bomba :O :D
  • Magiszter
    Június 19. ha minden igaz
  • Prince23
    Hja... ok xd...és mikor jön ki az eu?
  • Magiszter
    Az egyikben nem érted hogy mit írogat ki a géped neked, a másikban pedig megérted. (angol nyelv-magyar nyelv)
  • Prince23
    Mi a különbség az US én az EU verzió között?
    Képek
  • broman191
    Ja...pedig már azt terveztem hogy de jó lesz megveszem...28.-án be a boltba és sehol semmi...[nem tudtam hogy az USA only release date] Aztán zsír, egy hét az Európai megjelenésig. Most meg 19...ez kicsit kiverte a biztosítékot, ennyit ne csúsztasson senki ha jó akar...
  • saxicola
    Sajnálatos, hogy ilyen könnyen feltörték a átékot.
  • Dante73
    Nekem a Bio múlt héten kérte az aktivációt, pedig aktiválva volt, és vagy 6x nem fogadta el!
    Fémdobozos....
  • Hoz_Hun
    Gyanítom ez az EA hozzánemértése. :(
    Sajnálom, hogy pont egy olyan játékkal esik meg, ami megérdemelné hogy sokan a bukszájuk után nyúljanak. Pláne hogy a BioWare azon kevés fejlesztők közé tartoznak, akik figyelnek a PCsekre és igyekeznek a legjobban portolni a játékot.
  • Mr. Perfect
    Ugyanez volt anno a Bioshock esetében is. Ez az aktiválós móka csak a megjelenés utáni pár hétben/hónapban működött. Később ha jól tudom kiadtak egy olyan patchet ahol már nem kellett online aktiválni. Viszont az is igaz, hogy a Bioshock-ot nem törték fel két nap alatt. Legalább két hét kellett hozzá :)
  • Seth
    Eddíg még nem :)
  • Prince23
    Azt a qrva!
    ez nem NUKED?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mass Effect Proper-Reloaded?
  • MrAndree
    Van benne valami. Csak a hivatalos fórumon 250 különböző felhasználó /egyik gyerek megszámolta/ jelentette ki, hogy ilyen védelem mellett nem hajlandó megvenni. Persze kérdés ebből mennyi gondolta komolyan. De az amazon.com tele van 1-es osztályzatokkal és mind a védelmet szapulja. Legtöbbeknek az aktivációs limit fáj a legjobban. Viszont 2 nap alatt feltörték tehát innentől csak azok szívnak vele akik eredetit vettek. Szóval nagyon úgy érzem, hogy az EA lőtt magának egy jó kis öngólt. Normális esetben nem zavarna mert utálom őket de itt a Bioware is szívhat miattuk.
  • Dante73
    Igen. Amerikában kijött PC-re, és európában is be lehet "szerezni"...
  • Prince23
    Most ez már megjelent? vagy mi szösz????
  • Dante73
    Nekem van egy olyan gyanúm, (szeretem az összeesküvés elméleteket) hogy nem véletlen ez az átgondolatlanság. Ezzel a védelemmel sokat ártottak a játéknak, warez ellen nem védett. Elcsúsztatott megjelenés, (Európában 100'000 számra töltik most) stb... Az értelmét nem látom, de ez vagy iszonyatos méretű pancserság, vagy van mögötte valami, amit nem ártana megfejteni...
  • Prince23
    PC-re?????!!!!!!:O
  • Hoz_Hun
    Szerintem, de ez az én véleményem, hogy többet ártottak ezzel a "védelemmel", mint ami előnyük van. Jobban mondva nincs is előnyük. Csináltak egy antireklámot, amiben beijesztették a normál vásárlókat. Arról nem is szólva, hogy gondolom ez a fajta védelem többe kerül mint az általánosabb.

Ezzel együt szerintem jól fog menni a játék, mert egy kib*szott jó játék.
  • Snexi
    2 napig birt a védelem,sok értelme volt.Így fölleg kevesen fogják megvenni hogy eu-ban késöbb jön..
  • Magiszter
    USA-ban már igen :-P
  • Prince23
    Na kijött? h már 500 hsz érkezett?
  • poppe
    kéne bannerba wareztopikra link...
  • Davidus
    elfogyott az omni gel ami nálad volt. tárgyakat lehet átalakítani az invertoryban to
  • Magiszter
    Most olvastam egy fórumot és az összes hiba mind Vista, vagy 64 bites oprendszer alatt jelentkeztek. Ha még rájött a legújabb nVidia driver is akkor tuti hogy valami hiba volt a játékban.
  • Ikarus
    ezt a konzolos forumba akartam.
    sorry