11074
  • csgj
    IGN-en 27. a dátum...
  • csgj
    Jaja, az a doboz mindig a szemem előtt van, hogy bámulhassam :D Nagyon jól sikerült game volt az a Jade Empire... Ja, erről jut eszembe, hogy a Mass Effect szinkronszínészei között is szerepel pár híresebb ember. Pl. Seth Green (Dr. Genya fia xD). Jade Empire-ben még jóval nagyobb arc volt, nevezetesen John Cleese (Monty Python).
  • Dante73
    Vagy csak kikerült idő elött. A hivatalos fórum, semmit nem jelent, Assassinnál is ez volt, reklamáltak ott sokan Jeruzsálem miatt, és a játék megjelenéséig még 1 hónap volt....
  • TPG
    Neee, van aki már most tolja (a hivatalos fórumon írta). Ezek szerint van ahol már ma árulják.
  • Hoz_Hun
    Hmmm, igaz a Jade Empire is ilyen vastag tokba volt benne.
  • Zóanagyvarázsló
    A kiadott dobozképek mindig ilyen csalókák, de ettől ez még egy szabvány DVD-tok. Persze nálunk a CD Projekt korrektebb formában fogja ennél kiadni.
  • Dante73
    A witchert is a cdprojekt adta ki MO-n, és az is vastag volt. Papirtok, benne egy vastag DVD tok, abban 2 lemez, könyv, térkép. 8 ropi. Másutt ez már limited.... Ja, és mivel előrendeltem, kaptam hozzá kis kulcstartó-kulacsot, a főzetekhez... Sztem korrekt.
  • Hoz_Hun
    Nálam a Limited Edison ekkora (na jó az kicsit vastagabb), csak az nem így néz ki (dombor nyomott fém doboz rajta egy műanyag tok).
  • Hoz_Hun
    Huh, nálam a leggyorsabb a hétfőn leadott rendelés megjött pénteken. Eddig egy játék tűnt el útközben, de ingyen újraküldték csak ki kellet várnom az egy hónapot, mert az a hívatalon "eltűntnek nyílvánítva".
  • Heuro #1245
    Igen, így van ... xp 3G-t lát, de akkor is 4G van a gépben :-))
  • Snexi
    *én
  • Snexi
    Amúgy ez vastagabb mint egy normál doboz vagy ez csak az n érzéki csalódásom?
  • Zóanagyvarázsló
    nem hiszem, hogy olyan őrült nagy munka lenne beletenni.

Nem is azért nem kerül bele.
  • Zóanagyvarázsló
    Általában nincsen az egy hét. Annyit kell rá várni, amg a postás meghozza, ez pedig szeszélyes dolog, de főszabálynak tekinthetjük 2-5 munkanapot. Nekem már érkezett meg tőlük péntek délután feladott játék hétfő délelőtt.

Mellesleg én azért nem őket linketlem, mert náluk drágább a játék, mint a Gameplaynél.
  • TPG
    Ahogy tudom nem a munka a probléma hanem a CDProjekt úgy vette meg hogy ő csak a lokalizált szövegeket használhatja, az eredetieket nem.
  • Kindred Blades
    Köszi az információt, hát, akkor marad az, hogy megrendelem külföldről, vagy megvárom, hogy kiokoskodnak-e valamit a hozzáértők az angol feliratra való visszacserélésre.
    Egyébként minden tiszteletem a kiadóé, a fordítóké, hogy elérhetővé teszik a magyar nyelven való végigjátszást, de azért továbbra is baromságnak tartom, hogy nincs egy sima nyelvválasztási opció, nem hiszem, hogy olyan őrült nagy munka lenne beletenni.
  • DarkSector
    Nemugye
  • Davidus
    a magyar verzióban a szinkorn is magyar lesz? ugye nem?:D
  • rotator
    Ez suxx, de ugyanez volt a Jade Empire-nél is. Ott 1 db picike fájl cseréje megoldotta a gondot, de vajon itt elegendő lesz-e ennyit trükközni?
  • Snexi
    De legalább ha csak magyarul jelentetik meg akkor tartanák a 6.-át...Ááá :/
  • Istencsászár
    Ez hiba...
  • tommyboi22
    Most lett hivatalos, a magyar verzióban (ellentétben a német és spanyol verzióval ahol választható a nyelv) NEM lesz telepíthető angol felirat, hivatalosan megerősítve itt:http://masseffect.bioware.com/forums/viewtopic.html?topic=630684&forum=125

vazz:-(
  • adammmmmmm
    Na én lehet hogy egy ideig nem fogom nézni ezt a fórumot mert ha azok akik megrendelték külföldről (vagy letöltötték) elkezdenek it beszélni róla akkor könnyen úgy dönthetek hogy letöltöm még mielött megevnném. Ezt viszont nem akarom. Szóval még 2-3 napig benézek és ha gondolkodóba esnék akkor csak 22 nap múlva jövök vissza.
  • csgj
    Az kb értelmetlen :P
  • DarkSector
    Jah, én nekem akkor 1 ho(l)nap.
  • TPG
    1 nap 6 óra. Plusz 9 nap az európaiaknak plusz még 13 nap nekünk. Szóval ha valaki itt akarja megvenni annak majdnem egy hónap még. :)
  • DarkSector
    2nap!!!
    ...
    2nap???
  • DarkSector
    És 6GB???????
  • csgj
    Ha már gépeknél tartunk, nekem a procim gyenge, de a Mass Effect gépigénye nem kér erős procit..

Celeron 2,8 Ghz, 2 gb RAM, Sapphire Radeon HD2600 Pro DDR2 512 mb Agp

Crysis 1024x768-ban medium/high grafon 25 fps körül ment. Persze voltak szaggatások párszor, amik ezt levitték. AC rosszabbul ment, Beowulf-al is voltak gondok, de az ilyen UE3-as játékok, mint pl Gears of War és Bioshock simán, maxon, gyorsan mentek. És más game-el sem volt eddig különösebb gondom.
  • TPG
    800*600, minden Low-ra állítva (a fizikai részletességet az azért maxoltam) a stabil 24 FPS megvolt. :D Nálam ez már simán futásnak minősül. :D (1024-ben már szaggatott. :D)
  • Istencsászár
    "Crysis simán elment rajta" :)
  • Hoz_Hun
    A futás egy kicsit erős kifejezés... :)
  • Snexi
    Megvan a Shader Model 3.0 és az SSE2 is szal nincs mitöl félned,elfog futni...
  • TPG
    Gépigény témában én is kérdeznék. A masinám hivatalosan nem éri a minimum követelményeket, de nem ez az első ilyen eset, idáig szinte mindennel tudtam játszani.
    Konfig:
    P4 Northwood 2.8GHz HyperThreading-el
    2*512MB Samsung DDR400 Dual Channel-ben
    Abit IS7
    Inno3D Geforce 6800 128MB AGP (+ még van 128MB AGP GART hozzácsapva)
    WinXP Prof SP3

A videokártya a gyenge pont, de a Crysis simán elment rajta pedig hivatalosan annak is kb ugyanennyire kevés. Teljesen minimumon, 640*480-ban vagy 800*600-ban elmenne a cucc? (Az se nagy baj ha nem, akkor öcsém gépén pörgetem ki. :D )
  • bélanéni #1220
  • tobias88
    az a lényeg, hogy senki ne számítson 128 bites rendszerekre
  • bélanéni #1218
    Az utolsó hsz.-ben lévő adat sem pontos. Mert az valami olyasmi lenne, hogy 16gbyte^2 (16 gigabyte-négyzet) . Akkor már inkább ~ 4milliárd * 4gbyte.
    Egyébként tudom, hogy így gondoltad :)
  • tobias88
    ez félreérthető kispistiknek , helyesbítve:

4 gbyte * 4 gbyte
  • tobias88
    jaja, 4*4 gbyte-ot tud elvileg
  • bélanéni #1215
    Annyit hozzáfűznék, hogy igenis van értelme a >4GB RAM-nak (már ami a "láthatóságot" illeti, jelenleg nem sok gyakorlati haszna van egy otthoni hobbi gépben) , méghozzá 64bit-es op. rendszerek alatt. Ott már egy kimondhatatlan nagy számú (2 a 64-ediken) memóriacímet tud kezelni az op.rendszer, gyakorlatilag nincs fizikai korlát, ott már inkább az alaplap a szűk keresztmetszet.