11074
-
csgj #1254 IGN-en 27. a dátum... -
csgj #1253 Jaja, az a doboz mindig a szemem előtt van, hogy bámulhassam :D Nagyon jól sikerült game volt az a Jade Empire... Ja, erről jut eszembe, hogy a Mass Effect szinkronszínészei között is szerepel pár híresebb ember. Pl. Seth Green (Dr. Genya fia xD). Jade Empire-ben még jóval nagyobb arc volt, nevezetesen John Cleese (Monty Python). -
#1252 Vagy csak kikerült idő elött. A hivatalos fórum, semmit nem jelent, Assassinnál is ez volt, reklamáltak ott sokan Jeruzsálem miatt, és a játék megjelenéséig még 1 hónap volt.... -
TPG #1251 Neee, van aki már most tolja (a hivatalos fórumon írta). Ezek szerint van ahol már ma árulják. -
Hoz_Hun #1250 Hmmm, igaz a Jade Empire is ilyen vastag tokba volt benne. -
Zóanagyvarázsló #1249 A kiadott dobozképek mindig ilyen csalókák, de ettől ez még egy szabvány DVD-tok. Persze nálunk a CD Projekt korrektebb formában fogja ennél kiadni. -
#1248 A witchert is a cdprojekt adta ki MO-n, és az is vastag volt. Papirtok, benne egy vastag DVD tok, abban 2 lemez, könyv, térkép. 8 ropi. Másutt ez már limited.... Ja, és mivel előrendeltem, kaptam hozzá kis kulcstartó-kulacsot, a főzetekhez... Sztem korrekt. -
Hoz_Hun #1247 Nálam a Limited Edison ekkora (na jó az kicsit vastagabb), csak az nem így néz ki (dombor nyomott fém doboz rajta egy műanyag tok). -
Hoz_Hun #1246 Huh, nálam a leggyorsabb a hétfőn leadott rendelés megjött pénteken. Eddig egy játék tűnt el útközben, de ingyen újraküldték csak ki kellet várnom az egy hónapot, mert az a hívatalon "eltűntnek nyílvánítva". -
#1245 Igen, így van ... xp 3G-t lát, de akkor is 4G van a gépben :-)) -
#1244 *én -
#1243 Amúgy ez vastagabb mint egy normál doboz vagy ez csak az n érzéki csalódásom?
-
Zóanagyvarázsló #1242 nem hiszem, hogy olyan őrült nagy munka lenne beletenni.
Nem is azért nem kerül bele. -
Zóanagyvarázsló #1241 Általában nincsen az egy hét. Annyit kell rá várni, amg a postás meghozza, ez pedig szeszélyes dolog, de főszabálynak tekinthetjük 2-5 munkanapot. Nekem már érkezett meg tőlük péntek délután feladott játék hétfő délelőtt.
Mellesleg én azért nem őket linketlem, mert náluk drágább a játék, mint a Gameplaynél. -
TPG #1240 Ahogy tudom nem a munka a probléma hanem a CDProjekt úgy vette meg hogy ő csak a lokalizált szövegeket használhatja, az eredetieket nem. -
Kindred Blades #1239 Köszi az információt, hát, akkor marad az, hogy megrendelem külföldről, vagy megvárom, hogy kiokoskodnak-e valamit a hozzáértők az angol feliratra való visszacserélésre.
Egyébként minden tiszteletem a kiadóé, a fordítóké, hogy elérhetővé teszik a magyar nyelven való végigjátszást, de azért továbbra is baromságnak tartom, hogy nincs egy sima nyelvválasztási opció, nem hiszem, hogy olyan őrült nagy munka lenne beletenni. -
#1238 Nemugye -
#1237 a magyar verzióban a szinkorn is magyar lesz? ugye nem?:D -
#1236 Ez suxx, de ugyanez volt a Jade Empire-nél is. Ott 1 db picike fájl cseréje megoldotta a gondot, de vajon itt elegendő lesz-e ennyit trükközni? -
#1235 De legalább ha csak magyarul jelentetik meg akkor tartanák a 6.-át...Ááá :/ -
#1234 Ez hiba... -
tommyboi22 #1233 Most lett hivatalos, a magyar verzióban (ellentétben a német és spanyol verzióval ahol választható a nyelv) NEM lesz telepíthető angol felirat, hivatalosan megerősítve itt:http://masseffect.bioware.com/forums/viewtopic.html?topic=630684&forum=125
vazz:-(
-
adammmmmmm #1232 Na én lehet hogy egy ideig nem fogom nézni ezt a fórumot mert ha azok akik megrendelték külföldről (vagy letöltötték) elkezdenek it beszélni róla akkor könnyen úgy dönthetek hogy letöltöm még mielött megevnném. Ezt viszont nem akarom. Szóval még 2-3 napig benézek és ha gondolkodóba esnék akkor csak 22 nap múlva jövök vissza. -
csgj #1231 Az kb értelmetlen :P -
#1230 Jah, én nekem akkor 1 ho(l)nap. -
TPG #1229 1 nap 6 óra. Plusz 9 nap az európaiaknak plusz még 13 nap nekünk. Szóval ha valaki itt akarja megvenni annak majdnem egy hónap még. :) -
#1228 2nap!!!
...
2nap??? -
#1227 És 6GB??????? -
csgj #1226 Ha már gépeknél tartunk, nekem a procim gyenge, de a Mass Effect gépigénye nem kér erős procit..
Celeron 2,8 Ghz, 2 gb RAM, Sapphire Radeon HD2600 Pro DDR2 512 mb Agp
Crysis 1024x768-ban medium/high grafon 25 fps körül ment. Persze voltak szaggatások párszor, amik ezt levitték. AC rosszabbul ment, Beowulf-al is voltak gondok, de az ilyen UE3-as játékok, mint pl Gears of War és Bioshock simán, maxon, gyorsan mentek. És más game-el sem volt eddig különösebb gondom. -
TPG #1225 800*600, minden Low-ra állítva (a fizikai részletességet az azért maxoltam) a stabil 24 FPS megvolt. :D Nálam ez már simán futásnak minősül. :D (1024-ben már szaggatott. :D) -
#1224 "Crysis simán elment rajta" :) -
Hoz_Hun #1223 A futás egy kicsit erős kifejezés... :) -
#1222 Megvan a Shader Model 3.0 és az SSE2 is szal nincs mitöl félned,elfog futni... -
TPG #1221 Gépigény témában én is kérdeznék. A masinám hivatalosan nem éri a minimum követelményeket, de nem ez az első ilyen eset, idáig szinte mindennel tudtam játszani.
Konfig:
P4 Northwood 2.8GHz HyperThreading-el
2*512MB Samsung DDR400 Dual Channel-ben
Abit IS7
Inno3D Geforce 6800 128MB AGP (+ még van 128MB AGP GART hozzácsapva)
WinXP Prof SP3
A videokártya a gyenge pont, de a Crysis simán elment rajta pedig hivatalosan annak is kb ugyanennyire kevés. Teljesen minimumon, 640*480-ban vagy 800*600-ban elmenne a cucc? (Az se nagy baj ha nem, akkor öcsém gépén pörgetem ki. :D ) -
#1220 -
#1219 az a lényeg, hogy senki ne számítson 128 bites rendszerekre -
#1218 Az utolsó hsz.-ben lévő adat sem pontos. Mert az valami olyasmi lenne, hogy 16gbyte^2 (16 gigabyte-négyzet) . Akkor már inkább ~ 4milliárd * 4gbyte.
Egyébként tudom, hogy így gondoltad :) -
#1217 ez félreérthető kispistiknek , helyesbítve:
4 gbyte * 4 gbyte -
#1216 jaja, 4*4 gbyte-ot tud elvileg -
#1215 Annyit hozzáfűznék, hogy igenis van értelme a >4GB RAM-nak (már ami a "láthatóságot" illeti, jelenleg nem sok gyakorlati haszna van egy otthoni hobbi gépben) , méghozzá 64bit-es op. rendszerek alatt. Ott már egy kimondhatatlan nagy számú (2 a 64-ediken) memóriacímet tud kezelni az op.rendszer, gyakorlatilag nincs fizikai korlát, ott már inkább az alaplap a szűk keresztmetszet.