11074
-
mcgrape #1494 Anyira nem spiler, de vár ki ezt a pár napot és majd megtudod, én pl már igy is tul sokat tudok, anyit kutakodtam és néztem anno a játékot, kompletten az egész elejét végig néztem, szerencsére mára már picit felejtetem, de sokat tudok -
csgj #1493 De nem dobozosan, és nem magyar felirattal :P -
#1492 függetlenül megvehető, salz... -
adammmmmmm #1491 Nem hullák? Akkor mik? (ha ez valami spoilerhez vezet akkor ne) -
#1490 Na én várom a dobozos verziót. Ezek a képek is megerősítenek benne, hogy csalódás kizárva a játékkal kapcsolatban. -
csgj #1489 Csak Európában még nem... -
#1488 nem tűnik fel, hogy ez a PC topik? valamint az elmúlt hozzászólások? igen, megjelent! -
Djemba #1487 megjelent már a gamr pc-re? -
mcgrape #1486 Nem csunya ez a játék sehogy sem, nekem tetsik, remélem majd a 6600gt-m elboldogul vele végül is nem jobban elavult kártya mint annóa gf mx2 és azzal elfutott a most wanted. Majd elválik, neked meg Jó játékot :) -
#1485 -
#1484 low
medium
-
#1483 Na megvettem le is tudom tölteni (maxon jön), nem kellett hozá proxy. Kiváncsai vagyok menni fog e:) -
gyuri12 #1482 Egyébként meg gyönyörű,de spoileresebb képeket NE! -
gyuri12 #1481 Mert az ott nem hulla... -
adammmmmmm #1480 Ritkán látni ilyen hullát. (2. kép) -
#1479 mindjart kaptok kepet hogy miylen lowon meg mediumon:P -
#1478 én nem vettem észre hogy bármit cskkolt volna. a cd keyem a bioware fórumon regisztráltam de az szerintem annyira volt jó hogy a nevem mellé be legyen írva hogy mass effect PC:P
ea downloaderrel szedi és egyszer nem kéri a cd keyt. se telepítéskor se máskor -
#1477 link -
#1476 én ea storebol vettem -
#1475 Na leteszteltem. A D2D csekkolja a régiós kódot és nem engedi megvenni. Ugylátszik US kártya kell, akkor nincs gond, de sajnos magyarral nem megy. Viszont, ahogy más forumokon olvasgattam, ha meg tudod venni a D2D-on akkor utánna már menni fog, mert az amcsi auth serverre csatalkozik. (Irták páran, hogy proxy-n keresztül a D2D-n probálták megvenni, de nem jött össze:P) Ugyhogy marad a várakozás:( -
#1474 jó hát ez egy rpg szóval 1 óra után nem sok mindent lehet írni.
annyi jött le eddig hogy a prezentáció mindennél durvább:P nagyon jók a szinkron hangok meg az egész hangulat.
harcban a legalacsonyabb az fps de 28-30 alá akkor se megy.
néha megáll tölteni egy fél pillanatra de ezt betudom a 2g ram+vista kombónak:P -
#1473 Attől félek a 7600Gt-mnek nem fog ennyire tetszeni :DDDD
Pedig a többi alkatrész passt. -
#1472 e4300@2,4ghz
2g ram
8800gts 320 alapon -
csgj #1471 Uh, gyönyörű, de ezt a film effekt izét kivehetnéd belőle (ha gondolod)... tod, ez a "morzsázás-effekt" :P Bakker, tök faxa, írjál ám véleményeket. Ha el tudsz néha szabadulni tőle xD -
#1470 System specs & configuration PLZ. -
#1469 azon kívül hogy több mint fél perc mire elindul a gém 0 hibával találkoztam eddig. nagyon jól fut úgyhogy marad a vista:D -
-
csgj #1467 Ó, én rpg-kben mindig jótét lélek vok :P Kivéve a Witcherben, mert ott semmiképpen sem voltál egy ultrarendes ember. Pénzért hősködni nem hagy hősiesség :P Neverwinter Nights 2-ben az első karim meg törvényesen jó paladin volt... -
#1466 Vagy gyilkos vagy jótét lélek:) -
#1465 Igen. Mindig van választási lehetőség hogy milyen hengnemben állsz a dolgokhoz, illetve segítőkész avagy bunkó vagy. -
csgj #1464 A Paragon a (kb) jó beállítottság, és a Renegade a gonoszabb? -
GrimReaper78 #1463 Először azt hittem, hogy ez az online aktiválás videója. xD -
#1462 Ugy kell nekik mindig élvezem ha az amik szivnak.
Egyébként még én se találkoztam egy lényeges játékot befolyásolo bugal Bioware játékoknál pedig az összesel játszotam ,apro bug meg minden játékban van volt lesz. -
#1461 Ahhhh ez az amerikai kártya beütött:(, nehiszem, hogy ezen múlna, de nem nagyon merek kockáztatni, asszem inkább kivárom, hacsak nem lesz 100%-os info, hogy eu-s kártyával innen is megy a cucc. -
#1460 No akkor majd várjuk az élménybeszámolót, meg esetleg 1-2 screen-t is (De ne recéset ). Oszt majd felkutatunk és ellopjuk a gépedet, hogy mi is játszhassunk -
#1459 de az már biztos hogy nem azt nézni hogy melyik országból aktiválod mert akkor nem engedte volna nekem se. szóval kamuznak összevissza -
#1458 nálam most vista van de este feldobom az xpt és az éj leple alatt újra leszedem a játékot
viszont így majd meg tudom mondani hogy mennyivel lassabb vistán:P -
#1457 Én csak magyar kártyával tudnék fizetni (Makk 7-essel).
Amúgy amilyen az én szerencsém az összes létező bug elő fog jönni nálam függetlenül attól hogy én XP-alatt vagyok. :-) -
#1456 2 perce aktiváltam a CD kulcsot bármilyen gond nélkül. viszont amerikai kártyával fizettem szóval az lehet hogy közrejátszott:P -
#1455 Én is nagyon gondolkoztam de nem mertem így megvenni.
Dav te leszel a kisérleti nyúl:D, ha müködik irjál egyből én is megveszem.
Hajrá:)