11074
  • Istencsászár
    A Two Worlds jó játék lenne hogy ha nem adták volna ki azelőtt hogy elkészült volna... igy meg szánalom kupac sajnos, kár érte pedig vártam, de nemvagyok hajlandó vele foglalkozni.
  • Dante73
    Az első RPG, amivel nyomultam, a Jade Empire volt, kielégítő nyelvtudás hiányában. Az magyar volt. Nem rossz, de... valami hiányzott. Jött a The Witcher. Csak felsőfokban tudok beszélni róla. Pillanatnyilag a Two Worlds van a gépemen, de ennek a menüjében elveszek, nem értem, mit hova kell pakolni, mire kell fejlesztenem, egyáltalán, mi-mit jelent...
    Remélem, ezt nem bonyolították túl, és a harcnál nem lessz zavaró a társak jelenléte... Mert amit eddig láttam az tetszik. Ha a történet van olyan jó, mint kell, megfelelő minőségü lessz a honosítás, (nem mást hallok, mint olvasok) akkor ez ütős darab lessz.
    Az amcsik pedig szimplán forduljanak fel...
  • csgj
    Látom toppon van a topic. Faxa, hogy ennyi embert érdekel ez a game. (ez mutatja, hogy azért vannak bőven rpg fanok is :P ... habár volt régen, aki szimpla tps-nek hitte a játékot :D) Sok hülye amcsi már tolhatja a gamet :S
  • tobias88
    crysisban is voltak pirinyó recék
  • neB
    Nincs pénzem egyszerre a játékra és a gépre is márpedig előbb a minimumot kéne megteremteni :D
  • Istencsászár
    Helyes inkább wárezold le!:)
  • neB
    MEKKORA RECE ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ megse veszem ilyen selejt nekem nem kell :D
  • Drizzthsz
    Csak Június végén jön ki itthon? Wtf. Akkor asszem nem várom meg, amint van warez leszedem. Ha bejön, akkor megveszem.
  • Dante73
    Én sem értem, mire ez a nagy rece-vadászat :D
    Pl ott a TDU. Nincs az az isten, hogy ne legyen recés. Haverokkal 1,5-2 órát császkál az ember, abszolút nem veszi észre, max akkor csodálkozik rá, mikor a screen-eket nézi, amiket közben lőtt. Hogy Jesszom, mennyire recések az árnyékok! Közben nem is vettem észre!
    Persze hogy nem, nem a recéket kerestem 'vazze, játszottam, és jól éreztem magam!
    Én arra lennék kiváncsi, mennyire fogja leterhelni a gépeket, hogy sikerült az optimalizáció. Bele adtak-e a fejlesztők apait-anyait, vagy erre is tettek magasról, mint a konzolról érkező játékok többségére szoktak, vegyélk konzolt kecseg, felkiáltással...
  • MrAndree
    "ha elfogyott a három aktiválási kód, akkor telefonálhatunk az EA support-nak újabb kódokért könyörögve, jó esetben Budapestre, roszabb esetben az USA-ba)"
    Hehe. Na igen. És ugye semmi nem kötelezi őket, hogy adjanak is újabb aktiválási kódot. Simán közolhetik, hogy vedd meg újra.
  • offkorz
  • Istencsászár
    Hát ezaz:)
  • tommyboi22
    rece nem rece, én tuti szanaszét jáccom magam vele ha végre megjelenik:)))
  • ProGabe #1361
    megint egy értelmetlen,idióta vita^^

gratulálok mindazoknak,akik a most kiadott képeket nézik-nézik 2-3 percig,és utána itt fröcsögnek,hogy milyen rohadt ronda

majd ha mozgásban látjátok,és akkor sem esik le az állatok,na akkor engedett a pofázás!
    mindjárt bedobok mondjuk a Ryan közlegényből egy idióta,ocsmány képet,akkor is azt fogjátok mondani,hogy mekkora szar az a film,és milyen undorítóan van fényképezve?

ezt tudja az UE3,majd akkor vegyétek ki a recét,ha mozog a kép,és tele lesz nyomva motion blur-rel -.-
  • Davidus
    17" monitoron kb 40 centiről:P
  • Istencsászár
    Ez már attól függ hogy mekkora kijelzőn nézed, milyen távolságból...
  • Davidus
    amúgy ha nagyon figyeled látszik a rece:P
  • Sir Quno Jedi
    Nagyon sok játék meg nem használ élsimítást (ma sem). Sőt, ha van eszed, ki is kapcsolod, ha mégis. Max- régebbi, amúgy is fullosan futó gammáknál van értleme, mert csúcskonfigon is szaggatós gammának már annyira hiányzik az AA, mint halottnak a szenteltvíz. :D

Amúgy nem csak sima AA-val lehet recételtűntetni...
  • Davidus
    most nem fogom a kedvedért feltenni az UT3 demót és képeket készíteni de az sem támogatja az AAt dx9ben és mégsem recés(legalábbis 1280x1024ben)
  • tommyboi22
    ne mondjad már nekem, hogy ha valamin nincs élsimítás,m akkor az nme lesz recés!!!

a sajtó-képeknek meg soha nem szabad hinni, minden játék 100szor szebb az ilyen sajtó-screenshotokon mint a valóságban:))

node mondom, majd saját szememmel meglátom.. ugyis az a döntő

de abban a cikknek igaza van, hogy vazze az élsimítás az olyan alap dolog, amit minden játék használ már sok-sok éve, és nem véletlenül
  • Davidus
    nem hivatalos képek
    hanem a pcgames.de csinálta őket a tesztjéhez. mutass már recét:D
    a kép ami a mass effect botrány(:D) linkben van ismeretlen beállítások mellett készült(a film effectet hivatott bemutatni)
  • tommyboi22
    no ez nagyon érdekes kis cikk: az összes MAss Effect (PC) botrány kigyűjtve

http://techline.hu/hirek/20080528_mass_effect_pc.aspx

azért ez az élsimítást dolog elég furi, node majd saját szmemmel...
  • Ferro_TwL
    Hopp bocs már írták lentebb.
  • Ferro_TwL
    Akit érdekel az eu (uk) verziót INNEN
    majd le lehet tölteni este 7 körül, ha minden igaz. Ha így veszed meg £29.95, de mivel ez d2d ezért box stb. nem jár hozzá, csak a játékot lehet így letölteni, meg a regisztrációs kulcsot kapod meg.
  • Dante73
    Gainward, gyárilag húzott a kártya. (azthiszem golden sample) és nem, nem diavetités volt. Nagy ritkán leeset 20 körülre, de 20 alá nem ment. Egyedül ott kelett visszavenni, ahol esteledik, leszáll a repülő, kiszállunk, és jön egy hatalmas robbanásokkal telített rész. Ott tényleg meghalt az említett beálitásokon. Másutt "vígan" szaladgált.
    Drizzthsz!
    Igazad van, a második, az az árnyékolás.
  • mistermiskolcz
    :(

ezt nem is figyeltem...
  • Sir Quno Jedi
    320megás karin 2 csigával neked az office complexben örülhetsz, ha nem merevedik ki a játék hosszú másodpercekre míg egyszer is körbefordulsz.

Mellesleg a végső csatát is kétlem, hogy nem diashowban csodáltad... :D
  • Drizzthsz
    Csak az Usa/Canadában vehető meg... Az említett helyen is.
  • Davidus
    This product is only available for purchase in the United States and Canada.
  • mistermiskolcz
    Itt a link, ez nem warez
  • Drizzthsz
    2 árnyék opció? Szerintem egyik alatt a shader-re gondolhatsz, az pedig nagyon nem az árnyék. Vagy másra gondolsz? Úgy tudom egyedül a shadow van az árnyékokra.
  • mistermiskolcz
    A Direct2Drive-on 49,95 $-ért lehet lekapni...
    Asszem majd olyan estefele.
  • Dante73
    Gépem; C2D E6550, 8800GTS/320, 2G Ram, VISTA(!) és 1024x768, minden VeryHigh, kivéve a 2 árnyék opció, az mediumon. 25 FPS stabilan megvan, általában több.
    Attól a graftól, amit így látok, bármelyik konzol elolvad, ott helyben.
    De ez teljesen mellékes! A lényeg az, hogy konzolban nincsen sm4, dx10 stb. Amint elkezdik rendesen használni ezeket, a konzolok grafikájának legendája a multé. És, már most is használgatják őket.
    Majd egy éve olvastam egy cikket, miszerint ugyanaz a játék, egy akkori pc-n sokkal szebb, élesebb képet adott, mint konzolon. Kiderült, azért, mert a konzol határai miatt, 4x-ezni kelett a pixeleket. Tehát egy pixelt 4 képpontra rakott ki a konzol, míg pc-n ez az arány a természetes 1:1 volt. Egy éve!
    El kellene fogadni, hogy GRAFIKAILAG a next-gen konzol túlhaladott.
    Nem tudom, hogy pl a Maas Effect szebb lessz-e pc-n, mint konzolon volt, de aki ért egy cseppet a dologhoz, az nem csodálkozna rajta. Ha nem lessz szebb, olyan akkor is lessz.
    Hogy miért nem lessz szebb, ha nem lessz szebb, azt pedig már kifejtettem. Üzlet. Egy konzolos játék 16, egy pc-s 10, Konzolos megjelenésért fizet M$, Sony, pc-ért nem. Egyszerübb fejleszteni, a warez sem mellékes, valamint a célközönség jobban rávehető a költekezésre. (Csomót buktunk a hardvereden duma)
    De szerintem, ezt a témát abba kellene hagyni, ez nem konzol vs Pc topik.
    Mi Pc-sek nyujtsunk békejobbot a konzolosoknak, ne froclizzuk Őket, és egyezzünk ki abban, hogy Ők sem frocliznak minket azzal, hogy burkoltan lehülyéznek.
  • Davidus
    ez nem a crysis topik
  • DarkSector
    Ez csak programok futtatásánál előny egyenlőre.
    De nem vettem ki a játékoknál, hogy megnézzem a különbséget. valszeg fullos vga kéne hogy le tudjam tesztelni meg 1 quad proci.
  • DarkSector
    150e gép tud átlag 40-et minimumon talán. 1024-ben.
    Te nem játszottál még a játékkal?
    nekem maxon 1024-ben élsimítás nélkül nem megy 40-re a maximum fps sem, úgyhogy akkor kiváncsi lennék, hogy te 150eből milyen gépet terveztél összerakni, ami fullon vinné átlag 40-be.
    nálam a 40fps max épület belsejében ha nem forgolódok.
  • Drizzthsz
    Látom 6G ramod van. Mennyiről váltottál, miben éreztél változást? Kösz.

Amúgy most akkor legálisan kint van már a Mass Effect? Itt mikor jelenik meg? 6-án? Jó nagy kib*szás, már venném is meg...
  • Micsu
    150e gépesn tud átlag 40 fpst a crysis, az egy dolog hogy tényleg van pár hely ahol belassul, de ez ügyebár már a konzoloktól sem ismeretlen!
  • Sir Quno Jedi
    Menni megy. De annál erősebb gépen is 0.0001FPS kirkikusabb helyeken. Aki szerint "defutésjól", az szimplán nem tolta végig a gammát (és főleg nem a melléküldiket).
  • DarkSector
    Nekem 250e-es és mégsem megy maxon.