11074
  • DarkSector
    Egyetértek.
  • tobias88
    120ezres pc-n megy ultra hignon a Crysis
  • Szeszmester
    Az op-rendszer játék közben nem terheli le nagyon a VGA kártyát.
    Hidd el, sokat számít és működnek is ezek az eszközök, ha berakod a gépbe, nem csak porfogónak jók.
  • Davidus
    IGN review
  • Istencsászár
    Akkor ujra. Hiába van a pécékben papíron jobb teljesítményt nyujtó Vga, amikor ez csak arra elég hogy a jelenlegi konzol portokat normálisan elfuttassák... nincs kihasználva, sose volt ez a pécé rákfenékje, feleslegesen kell venned a powát ami ott áll és porosodik... akkor lenne igazad hogy ha ténylegesen jönnének rá olyan játékok melyek kihasználják, de nem, mert nem lehet pécén... sok hardwer sok kompatibilitás, az op rendszer stb... ez mind powa veszteség erősen, amig konzolokon van egy felület melyet a gém 100%ban ki tud használni hogy a fejlesztők ugy akarják. A Crysis meg szvsz menne konzolokon is, lehet hogy ultra highon nem ( amihez megintcsak valami brutális Pécé kell és még azokon sem tökéletes olykor ), de menne normális látványos és sebességen hogy ha lenne. Far Cry 2 lesz mindenre, meglássuk.
  • Szolnokboy1
    warez topic:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1211956016
  • csgj
    Legalábbis ne ebben a topicban... -.-
  • csgj
    Amerikában és Kanadában... Nem, "olyan" verzióra ne is gondolj...
  • teddymac
    Hol? :)
  • Snexi
    Megjelent!!!
  • TPG

A CPU még elbírná mert igen durva szörnyetegek vannak a konzolokba szerelve (XBox360: 3 magos 3.2GHz-s állat, magonként két szálat hajt végre) de a GPU az meghalna ahogy mondod. Egy örök klasszikust idézve: "Nagyot koppan akkor, azután elhallgat." (Arany János) :)

Most nézem hogy hivatalos fórumon belőtték a regisztráló modult az MEPC-hez. Kíváncsi lennék a Bring Down The Sky-t le lehet-e már tölteni.
  • Dante73
    Nem veszed a lényeget, de nem gond. Az én szivem a pc, míg a Tied a konzol felé húz. Elismerem, hogy lehet egy játék gyönyörü konzolon, nem mondom, hogy nem. Ettől még tény marad, hogy egy Crysis szintű grafika-fizika párostól leolvadna a GPU a boxban a nyákról. És a CPU nagyot pattanva követné.
    Azt mondom, hogy ma már, több a lehetőség a PC-ben, és a lentebb felsorolt okok miatt nem használják ki. Mindent a pénz mozgat, és ezt el kell fogadni.
    De abban tökéletesen igazad van, hogy ezen kár sopánkodni...
  • TPG
    A többiektől meg elnézést kérek a kis közjátékért.
  • Dante73
  • TPG
    Én kipróbáltam, működött úgyhogy kettőnk közül nem én vagyok a hülye. :)
  • offkorz
    szuper.
  • Riddick21
    én eddig azt sem tudtam, miről van szó, csak poénból próbáltam leszedni, hogy jót röhögjek rajtad: ugyanis már jön is 500kbtal.

• Istencsászár
    Mentés másként és lejön:)
  • offkorz
    próbáld már le hülyegyerek,nemtöltle lófasztse,elkezdi de semmi nemlesz bazz -.-
  • TPG
    Neked is igazad van. Egyezzünk ki döntetlenbe. :)
  • offkorz
    ez tetszik itt.erre egy szavam sincs :-|
  • Istencsászár
    Sok éve ez megy. Megveszed a tuti VGA kártyát, és szar sem használja ki, ergo mint ha nem is lenne... szóval ezen kár sopánkondni, a nextgen gémek tökéletesen szépek és elegek a lényeg h jól menjen és szép legyen. Crysis egy dolog, szép, és jó a fizika, de mondom nézegess exluzív konzol játékokat... szerintem ámulnál bámulnál a látványtól és a grafikától.
  • Dante73
    Tudom. Arra kivántam utalni, hogy egy dx10-es kariból, (elméletileg) többet ki lehetne hozni a jelenleginél. Ennyit, és nem többet.
    De ez tényleg értelmetlen vita, nem kelett volna belemennem én, és a fél üveg Jhonny elnézést kérünk.
    Mindenesetre, érdekes, hogy van aki hány a Crysis-tól, pedig a grafikáját még az ellenségei is elismerik. Lehet vitázni a játékmenetről, történetről, de a graf-ról?
    Bioshock, és remélem ez a játék is ebbe a kat-ba tartozik majd, grafika úgy szép ahogy van, bár lehetne kicsit többet is kihozni belőle, mert a pc bírja. Ennyi részemről!
  • TPG
    Mellékesen megjegyzem hogy a DX10 feature szinten nem vezetett be semmit. :) Ott vannak a Geometry Shader-ek de azok minden VGA-n gyalázatos teljesítménnyel mennek. :) Az összes többi dolog megvalósítható elvi szinten DX9c-vel is (az más kérdés hogy VGA gyártók sajátosan értelmeznek szabványokat és ebből újabb érdekes dolgok keletkeznek).
  • Davidus
    ebben a PCs combat interfész is látszik
  • Sir Quno Jedi
    Huhhh, ezt a dx10 témát inkább ne feszegessük.
  • Dante73
    Ha sokkal csúnyább lenne konzolon, megennék őket a fanok reggelire.... Ott a dx10. Vajon miért nem látunk semmit, ami valóban használná? Elárulom, mert nem egy ember lekukázná a konzolt, és visszaállna pc-re... Az meg gazdaságilag elég csúnya bukta lenne a fejlesztőknek. M$, Sony haragudna, konzolos plusz pénz nem jönne be, (10 vs 16)...
  • TPG
    Nem hibás a link csak le kellene tölteni a fájlt, nem böngészőben megnézni (jobb klikk, hivatkozás mentése).
  • offkorz
    'k.
  • Davidus
    igaz nocs:P akkor itt egy kis hent
  • TPG
    Nem húz vissza semennyit a konzol, a motorokat eleve úgy fejlesztik hogy minden egyes platformot amit megcéloznak tökéletesen kihasználjon. Mivel tök más a kód a dobozoknál és tök más a PC-n így az eredmény is más lesz. Ezután már csak a játékfejlesztőkön múlik hogy adott esetben az erősebb hardware-hez készítenek-e jobb textúrákat, modelleket stb. És általában abban az esetben szoktak mikor az adott cégnek nagy PC-s hagyományai vannak (mint pl a BioWare esetében is). Mellesleg megjegyzem hogy sokkal rosszabb dobozra fejleszteni, ahhoz képes a PC leányálom. :)
  • gyuri12
    Spoiler,meg ne nézzétek
  • Davidus
    ez megfelel?:P
  • gyuri12
    Akkor ilyen szép lesz,ne aggódj.
  • offkorz
    megvan mind2.
  • offkorz
    hát ebből nemsokat látok,hibás a link vagymi
  • gyuri12
    Ha xboxra ilyen, PC-n is ilyen lesz. Csak azért,hogy a teljes grafikai orgazmus átjöjjön kell egy fasza monitor(HD) és egy hájend PC.
  • offkorz
    kb ilyet várnék pc-re is.de ilyen nemlesz ugye?szerintem nem :-c
  • gyuri12
    ÉS igen,tényleg így néz ki!
  • TPG
    Tessék: Hivatalos BioWare videóanyag a játékból 720p-ben. Ha ez sem elég jó akkor nem tudok mit mondani.