11074
-
#1294 Ugyanmár... még sok powa van a konzolokban, csak néezegess PGR4, GTA vagy akármi más címeket, ilyen komplex és gyönyöráű grafikákat nem látsz pécén, hiába erősebb papíron, ha nincs kihasználva a powa és nemjönnek rá ezek a gémek. A Mass Effect gyönyörű játék, majd meglátja mindenki kár ilyen tehány pécé feelinges képről következtetést levonni.
Ez a Mass Effect
-
#1293 krájzisztól én hánytam :-| -
#1292 Ugass le nyugodtan, szép, szép, de nem egy Crysis...
És hozzátenném, nem vagyok graf-buzi. Az viszont TÉNY, hogy ugyan egy darabig mi pc-sek csak bámultuk a nextgen konzolok grafikáját, most viszont már a konzol húz vissza minket. És a legöregebb konzol is csak 3 éves..., (next-gen!!) és minimum marad még 3 évet.... -
TPG #1291 Legyen szép, jó. De ez abszolút a lista végén van. Egy halom fontosabb szempont van amit ha teljesítenek akkor véleményem szerint tök mindegy hogy néz ki, ugyanúgy fogom élvezni akkor is ha szép és akkor is ha nem. A grafika csak egyszerű külsőség, nem a játékélmény része. -
#1290 mindegy én nem akarok flémelni,megvárom hogy kijöjjön és megnézem magamnak,mozgás közben meg minden. :c -
#1289 ugassatok le nyugodtan de ez nemtudom mióta olyan kúrva gyönyörű itt :-|
-
gyuri12 #1288 Bertinot szard le,ott üti a boxot ahol éri,csak túl gyengék az ütései,hogy érjenek bármit is. -
gyuri12 #1287 És itt némelyik hülyéje megemlítette,hogy recés,ha ismernétek a játékot,akkor tudnátok,hogy be lehet kapcsolni benne ilyen hülye szűrőt,amitől filmesebb lesz(mozgásban jobban látszik,meg jobban is néz ki). -
TPG #1286 Nonono azért csak ésszel, nem azért nincs élsimítás mert ócska szar doboz port hanem mert az ócska szar DX9-es videókártyák nem támogatják a MRT (Multiple Render Target, a Deferred Shading alapeleme amire az Unreal Engine 3 fényszámítása épül) és az FSAA együttes használatát. Ugyanúgy ahogy nincs HDR és FSAA együtt (a Source motorról ne beszéljünk, azok egy halom hack-el érték el hogy legyen FSAA és nem is valódi HDR amit ők használnak). -
gyuri12 #1285 MI itt a ronda te idióta? Vak vagy?A hülye hajad a szemedbe lóg,vagy mi? Akkora hülye vagy,de komolyan.
Egyébként is, a grafikabuziknak, ki látta ezt a játékot mozgás közben HD minőségben? Senki? Akkor belehet kussolni,mert ez a játék eszméletlen gyönyörű,akik látták mozgás közben,és nem ilyen szerencsétlen képeken,azok tudják. Idióták.(Tisztelet a kivételnek) -
#1284 Miért lenne mindegy? mindenből a maxot hozzák ki, legyen szép... ez itt sikerült, ennek igy kell kinézni vagy még jobban. -
TPG #1283 Nem tök mindegy hogy néz ki? Felőlem nézhetne úgy is ki mint a HL1 és ez futna 30FPS-t. A játékmenet ettől még mindig ugyanaz, a sztori ugyanolyan epikus, az univerzum ugyanannyira magával ragadó stb. A grafika köret, a könyveket sem az illusztrációkért olvassuk. -
#1282 EAnak ehhez a gémhez az égvilágon semmi köze csak a kiadó... ez a gém a jelen generáció legszebb, leg látványosabb alkotása, ilyen élethű és mesterien kidolgozott arcmimikákat beszélgetéseket filmszerű történéseket sehol más játékban nem láttál eddig. -
#1281 Mi ronda ezen te fogyatékos? -
#1280 elnézést a kifejezésekért,csak régóta ez az egyetlen reményem már,ez a játék,hogy végre valami,ami leköt,és magamalá csinálok,és nem 2napig leszek megőrülve tőle :-| -
#1279 nem erről beszélek,csak képes lesz még akadni is ilyen foshlé látvány mellet akkor szopom le magam,és képes lesz rá,ez kúrvára úgynézki mint a krájzisz,tudtam hogy a gecis EA betesz.nekem nem a grafika az elsődleges,de hogyha már kúrva nagy vas kell neki,akkor ne szaggasson már és ne ilyen foshkazán kinézettel fusson. -.- -
csgj #1278 Na igen... Másrészt van egy német oldal, ahol maxon, normális képek vannak fent, és azokon gyönyörű. Vhol hivatalos fórumon linkelték be. -
MrAndree #1277 Igen, mert tényleg a grafika a legfontosabb. Történet? Hangulat? Játékélmény? Ugyan mik azok. -
#1276 high és últra high is ocsmány,hát lehet ezt is kihagyom akkor,ilyen fosh konzol átírat nemkell,de azért megnézem majd saját szemmel mozgásban is.maxon kell mennie nállam,remélem nem ilyet kapok :S -
#1275 hát ez elégszarúl nézki :-| -
#1274 doboz átirat, nem meglepő. -
#1273 Agyonpixeles recés élek mindenütt :( -
#1272 Lesz benne benchmark királyság! -
csgj #1271 Btw, azt írják, hogy ha jól ment a gépeden az Unreal Tournament 3, akkor a Mass Effect is jól fog menni. -
csgj #1270 Hát sztem úgy elég ronda :P -
csgj #1269 Hát nem, 512 megás pro... de srtest szerint átment a recommended-en. -
#1268 1920*1200as felbontásban persze -
#1267 lowon is egész jól néz ki amúgy:P -
#1266 másik(főleg a grafikára megy rá) -
#1265 Mass Effect eurogamer review -
#1264 Vegyé -
#1263 egs... -
#1262 Attol függ melyik 2600-os ,ha xt 1024-ben simán fog futni. -
TPG #1261 Nah asszem nekem sem kell félni. A X1650XT egy kategóriában van a 7600GT-vel (a 7600GT valamivel gyengébb), az én 6800-asom meg nem sokkal gyengébb öcsém 7600GT-jénél. Menni fog ez normálisan minimumon. :) -
csgj #1260 Jujj, akkor, hogy megy egy HD2600-al? :S Faxa lesz, ha akadni fog... veszek egy boxot, és befejeztem a géppel való sz*rakodást :/ -
#1259 Wow, min. 38 fps lesz nálam. Motion blur van a játékban? -
-
TPG #1257 Még nincs kint, arról tudnék . :) -
TPG #1256 Jaja, az Eden Prime-on BSoD. :D Azon vigyorogtam mikor Scott (Meadows, Senior Programmer) közölte vele hogy menjen át a Technical Support (Self-Help) részlegbe és ott panaszkodjon de előbb regisztrálja a játékát hogy tudjon oda írni. Természetesen ma még a PC verziót nem lehet regisztrálni, a topikját meg lockolták a srácnak. :)
-
csgj #1255 Ja, és állandóan kék halállal sújtja a game a gépét :P