11074
-
#1535 Megvettem az eastore.com-on, ahogy Dav is, csak én magyar bankkártyát használtam, igaz a regisztrációnál a yellowpages-ből kinéztem egy amcsi címet. Maxon lehettet letölteni, simán feltelepült (még a kódot se kérte sehol) és elindult. Úgyhogy aki nem akar warezolni és nem akar várni se és nem kell neki a box, az onnan innen megveheti menni fog. Kb 8000 forint körül jön így ki. -
#1534 Elirtam, pofádat befogod, majd ha én ilyen hangnemben írok neked, akkor te is reagálhatsz rá hasonlóan! Hűlye gyökér! -
MrAndree #1533 PC-n akkor se adnának el 3,6 milliót ha addigra megszűnne a warez. -
#1532 Sok fejlesztő elomondja hogy emaitt pártolnak konzolra, nomeg a könnyebb fejlesztés, nem kell a millio kompatibilitással törődni hanem rákoncentrálnak a hardwerre és abból kihoznak mindent amit tudnak... pécén sose hoznak ki semmit, a vga kártyád erejének töredéke van kihasználva... -
#1531 arra hogy a GTA 4et például 3,6 millióan vették meg az első napon, és nem hiszem, hogy pc-n összesen ennyit el tudnak majd adni belőle -
Deajka #1530 Hát ja, biztos nem jó. De gondolj bele a gta3 vc mióta van wrz és a múlt héten mégis vettem 1-t 3k-ért. -
MrAndree #1529 Azért annyira nem is jó nekik. De azért a warez nem öli meg a PC-s játékipart, csak szereti mindenki arra kenni ha szarul fogy a játéka. Például Crysis. Amiből így is eladtak legalább 1 milliót szóval nem vágom mire panaszkodik a Crytek. -
Deajka #1528 Hi! Szerintem az a játék amelyik nem jelenik meg a wrzen nem is fog jó eladásokat produkálni. A crysisból is van wrz oszt mégis veszik. Szerintem ez inkább reklám. Nincs reklám nincs üzlet pláne 2 év múlva senki nem veszik meg. Szal nem olyan nagyon rossz a wrz a cégeknek.
Sztem. -
#1527 ez teljesen érthető és elfogadható indok. EA kb bekaphatja. ha nem lett volna netes vásárlási lehetőség már tölteném a warezt:D
a magyar verzióra meg érdemes várni mert a játék nagy része beszélgetés -
timantes #1526 ez mióta FPS ember ??? nem vagy tisztába a fogalmakkal, ez TPS/RPG , elsőnek művelődj mielőtt butaságokat fröcsögsz -
Drizzthsz #1525 Igazából ha megjelent volna már a mygar feliratos idehaza, megvette volna, de így muszáj kipróbálnom előtte. Ha nem lesz csalódás, akkor meg is veszem.
A Witcherrel is így voltam, bár később egyre jobban zavartak a hibái, de azért nem bántam meg. -
#1524 Ez akkora butaság...
Aki meg akarja venni, úgyis megveszi, aki nem, az meg letölti. 1-2 hét ezen jelentősen nem változtat. Márpedig eddig sem telt el több, soha. 1-2 kivételtől eltekintve.
Minden játék kiadását piackutatás előzi meg. Felmérték a dolgot, úgy látják megéri, kiadják. Nem, akkor nem. És a második rész elött ugyanez. Tehát nem az számit, hányan töltötték le, mekkora bevétel volt, hanem az, ami várható. Ez pedig bár függ, de alig az elöbb elmondottaktól. -
#1523 nem az installerrel játszok hanem a játékkal -
katarzis #1522 Ez van :) -
MrAndree #1521 Szép világ ahol már az eredetit is crackelni kell. :) -
katarzis #1520 Felrakja a cracket ;) -
#1519 amúgy 2 óra 49 perc játéknál tartok és ebből kb 20 perc volt a harc. szóval aki lövöldét vár az ne várjon tovább:D
mondjuk én végighallgatok minden beszélgetés opciót -
katarzis #1518 Azoktol kérdem akik megvették, nézegettem teszteket gépigényröl egyebekröl sejtem ,hogy fog futni mégis a ti tapasztalataitok alapján egy ilyesmi géppel mire számitsak?
Amd x2 dual core 4400+,gef8600gt,2gb ram -
MrAndree #1517 Csak várd meg amíg kifogysz az aktivációkból... :) -
#1516 mit kéne látnom? villogó securom feliratot? én nem találkoztam semmilyen szívással:P -
katarzis #1515 Azok se tulzottan megveszed felteszed a crack-et és annyi, nem tudom mit sziv meg ezzel a legális vásárolo. -
katarzis #1514 Nem ezen mulik, aki akarja igyis ugyis megveszi aki nem nem.Szerintem igy is lesz böven bevételük belöle,különben ha nem nem nem tud tulzottan érdekelni. -
Mentoloshurkaka #1513 Tudtam, hogy ezt a védelmet csakis a legális vásárlók fogják megszívni. Thx EA! -
#1512 Bazz, tényleg ilyen hamar fel lett törve? :(
Kár érte, valszeg így a többség letölti -> kevesen veszik meg -> fejlesztőknek nem folyik be a kess (legalábbis innen :D) -> no more PC games :(
-
#1511 Bar vegig vittem mar Xbox360-anon, PC-en is akarom!!!! -
#1510 ezt tps maximum és nem fps -
#1509 Nagyon jo a game, végre egy fps/rpg!
-
#1508 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na ennyit a bio-nál "bevált", feltörhetetlen védelemről... -
Zóanagyvarázsló #1507 Úgy látszik, a védelem és a fenntartott szerverek újfent megérték a beléjük feccölt energiát és pénzt. Soha rosszabb befektetést! -
#1506 Következő hozzászólásom megtekintése 12 éven aluli játékosok számára csak nagykorú adminisztrátor felügyelete mellett ajánlott. :-D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hejj!!! Már tényleg fent van a "demo" sok "érdekes" oldalon. Ki hitte volna hogy ilyen gyorsak a "programozók"?! (ennyi átvitt értelmet...) -
#1505 Majd mondok infot, hogy gyengusz VGA-val hogy megy. -
#1504 Én azért rápróbálok, ha nagyon szörnyen fut, akkor úgyis hanyagolom hardvervásárlásig :] -
csgj #1503 És most délelőtt suilba mek, sok dogát írni, de modik még mindig vannak, szóval télleg nyugi... -
csgj #1502 Nos igen, aki csúnya dolgokat akar művelni, most nyugtassa le magát ebben a topicban :P Ha értitek mire gondolok... -
#1501 Azé lehidaltam a Bioshock mizéria után nem vártam volna ilyen hamar de ez egy kellemes regeli meglepetés. -
#1500 Nagyon csábító, de azt hiszem megvárom a hatodikát és megveszem...addig is Grid. A kettő nem menne egyszerre... :) -
#1499 joh baszkni én hibám mert nem láttam hogy no warez sorry valami modi törölje és lehetne rakni jobb helyre is no warezt láthatobra :D -
mcgrape #1498 Carlos barátom ennek valszeg nem itt a helye, majd a modi törli :) Tudod aki "Pirate" az tudja hogy hol tud kalózkodni -
#1497 csak aki nem akrja öszekarcoltatni a kiirt dvd lemzét annak irtam le -
gyuri12 #1495 A lényeg,hogy a Gethek elkapták a civileket/embereket,és felrakták őket erre a rúdra,ahol ezzé váltak. Ezek inkább gépek,mint emberek.