11074
  • Davidus
    még 2 és fél óra + az aktiválással is lehet hogy küzdeni kell:P
  • Zóanagyvarázsló
    Viccelsz, vagy csak a saját szerencsédből indulsz ki? Én egy játék bugosságának megítélésekor azért egynél több ember tapasztalatát igyekszem figyelembe venni.

A KotOR bugos volt, most is vannak benne bugok. A Jade Empire esetében pedig többen is belefutottak - igen eredeti játékkal - egy végleges elakadást jelentő bugba, biztos vigasztaló lehet számukra, hogy nincsen rá patch :) NWN-ben is van hasonló (belefutottam), nem tudom, hogy azt javították-e.
  • rotator
    Tehát fénysebességgel? :>
    Na, kíváncsian várjuk a tapasztalatokat!
  • TPG
    Annyira azért nem súlyos a helyzet, van pár durva hiba de nem sok. Ahogy nézem azért nem egy Oblivion a cucc ahol minden patch-nél oldalas listák voltak a javításokról. :) Igazából annyiból előnyös hogy az európai megjelenés később van hogy a gyakori egyszerű hibákat az itteni userek már élből kezelni tudják majd (ilyen az pl. hogy Vista-n külön kell engedélyezni hogy a progi adminisztrátor módban fusson különben nem megy). A bejelentések nagy része mint az előbb is írtam inkább ilyen jellegű, mi ezekre már fel tudunk majd készülni. :)
  • Magiszter
    Bugos? A fenne! Remélem mire eljutok a megvételéig orvosolják őket egy 7,4 gigás Peccsel :-D
  • Davidus
    max sebességgel szedi ea storebol ha érdekel valakit
  • Davidus
    na megvettem-.- majd jelentek:D
  • csgj
    Hát, pedig a BioWare-nek nem sok bugos játékuk volt... A Jade Empire-hez nem is volt patch :P
  • TPG
    :D Ilyen kell nekem is. :D
  • SötétBarom
    Nekem alt+tab optimized a PC-m
  • Davidus
    I'm in Sweden, and i bought the U.S. digital version, and i can play it fine. Either there isn't any online activation, or there is but it works from Europe anyway.

:O valaki vegye meg és tesztelje le:D
  • TPG
    Szokj hozzá hogy az MEPC-ben nem fogsz Alt-Tab-ozni ugyanis a hivatalos fórumon történt hibabejelentések szerint szétfagy a francba tőle. :)
  • SötétBarom
    Harc nagyon tetszik, kurva yo..
    Eddig nem néztem egy videot sem (spoilerfób vagyok.. :D)

Ez a PC vs Box offot meg már kurvára abba lehetne hagyni..
    99.5%-ban megegyezik a grafika.. Az meg, hogy kinek mi fexik, egyéni ízlés kérdése.. Én jobban szeretek PC-n játszani, mint kanapéból konzolon.. Imádok pl alt+tabolni, ha felhúztam magam, és gyorsan fórumozni kicsit, vagy netezn, egy 10 percet, aztán vissza az akcióba.. :D Te igazából ez tök mind1, azon tolja mindenki amin akarja.. Nem kell meggyőzni senkit, hogy a Box jobb (tudom én is, hogy olcsóbb, meg hogy jobban fut, de leszarom.. KB olyan, mint hogy miért van fiatom.. Azér mer az fexik, az teccik, és kb leszarom, hogy a tények szerint elvileg egy corolla sokkal jobb -.-)
  • Istencsászár
    Jaja, az új interfész kimondottan tetszik.
  • TPG
    Nah még lehet hogy az európaiak jobban is járnak a 6.-i megjelenéssel, ahogy nézem az amcsik elég erősen kísérleti majmok jelenleg. :) A hivatalos fórumon dőlnek a hibabejelentések, nagy részük az oprendszer kis berheléséve megoldható de van néhány durvább darab (Phenom prociknál szétfagy a konfig tool, egyeseknek nem sikerül menteni, egy halom telepítési hiba mind a letöltős mind a lemezes verzióknál, 5.1-es hang csak X-Fi-ken van, Vista alatt ott is csak Alchemy-vel stb.).
  • Davidus
    intro
  • rotator
    Kit érdekel, hogy milyen boxon? Nem azért veszem meg, mert jobb/rosszabb/ugyanolyan, mint boxon. Azt meg nem vágom, ki az, aki megveszi még egyszer egy új platformra is, ha már egyszer (többször) végigtolta egy másikon.
  • Magiszter
    Én is csak egy 19"-os CRT-val vagyok felfegyverkezve. (Bár tervbe van véve egy 22-es beszerzése is.)

Mostanában kezdenek rákapni a készítők hogy ne csak egy át portolt tákolmányt adjanak nekünk PC-sekeknek, hanem azért komolyabban megoldják a dolgokat. (GoW példának okáért.) Remélem ez a tendencia megmarad a jövőben is :-)
  • Davidus
    egyáltalán nem szebb! "grafikában" annyi a különbség hogy ha van egy recomended géped akkor kevesebb a popup meg nincs képtördelés. de ezt ellensúlyozza egy hdtv amin a 360 tulajok nagy része nyomja mert PCn 90% 20" alatti monitorral tolja:P
    ami fontosabb hogy PChez van igazítva az interfész és nem scak egy gány port + 1-2 javítás is van mint a fejlettebb invertory rendszer meg tank irányítás
  • Hoz_Hun
    Nyilván mindenki más stílusba játszik, de én nem "állítottam le" ennyiszer a játékot skilleket variállni. Sokkal dinamikusabban harcoltam. Pláne egy idő után a skill kiválasztása egy sec alatt megvolt, nem ilyen pause azt választgatok (ez független hogy PC vagy Xbox360).
    Na jó, Insane fokozaton kicsit többet variálltam amint álltalában.
  • Istencsászár
    Azzal nincs gond hogy ha szebb, fél év alatt ki lehet javítani a hibákat, ezt meg is tették a fejlesztők, de mindennek van határa.
  • Magiszter
    Még mindig azt mondom hogy iszonyat jó :-D
  • Davidus
    2 hent videó ugyanazon a helyszínen
    PC
    360
    ne képeket nézegessetek:D
  • gyuri12
    És ráadásul vannak bizonyos emberek(nevet nem mondok,akire gondolok úgyis tudja) akik az ilyenekre verik,és észre sem veszik,hogy belőlük csinálják a barmot. Aztán a hülye haverjaiknak ezt elmondják,aztán a hülye haverok is elhiszik,és így tovább.
  • Hoz_Hun
    Ehh, nem ilyen nálam az Xboxon360-on a kép. Sokkal kontrasztosabb, a színek, meg szinte lemásztak a tévéről annyira szépek. Nem tudom, szerintem így skreen shotokkal nem nagyon lehet öszehasonlítani. A Tv meg a monitor alapból más. A Mass Effect nálam totál mozihatást keltett és ehhez hozájöttek a hangok, az élmény... nem lehet így leírni.
  • Magiszter
    Pontosan!!! Lejáratják, hogy azt hidd ez sokkal jobb és már csak felvágásból is megvedd. Jó marketing.
  • gyuri12
    Miért jó az,hogy lejáratják a Boxos verziót? A sok idióta meg el is hiszi...
  • Magiszter
    Kíváncsian töltöm (bár melós gépen, nem szabadna ilyet tenni :-D ).
  • Davidus
    első dolgom lesz kikapcsolni ezt a film effektet:P
  • ZsZso
    Még egy hatalmas különbség látható a két képen. Ha hosszasan figyeljük a képek alját, akkor jópár fehér foltra lehetünk figyelmesek. Ezeket a foltokat egyes kultúrákban betűknek is hívják. No, itt van a kutya elásva, uraim! A felső képen lévő folthalmaz (nevezzük szövegnek) kísértetiesen hasonlít egy P és egy C betűre, míg az alsó képen XBOX 360 szöveg olvasható.

Elnézést a cinizmusért, de annyira átlátszó, hogy nem bírom komolyan venni :)
  • tommyboi22
    szerencsés játékostársunk által rögzített gameplay videó, kb. negyedóra, nincs benne spojler

http://www.blacknovatech.com/vids/ME_0001.wmv

feeling isteni, recék vannak hegyekben, de a játák király lesz ez ebből kiderül:)

• Magiszter
    Végignyálaztam. Egyetlen szembetűnő különbség, hogy X360-on tökig van húzva a fényerő, és rányomtak photoshoppal egy kis blur-t. AA-t kivették, és med.quality textúrákkal nyomták. Amúgy kétlen hogy a Box ilyen szar képet állítana elő. Talán valami emulátorral PrintScreen-elték ki a képeket :-D
  • Istencsászár
    Kamu képek... ki is vágnám az abalkon a Hdtévémet hogy ha ilyen gyér színek lennének rajta... az OSD menü elmosott szar, érdekes nálem tűéles... na mind1, ez egy kamu.
  • ZsZso
    No igen, ezért is fogalmaztam ilyen sejtelmesen :)
  • Magiszter
    Láttam már játékot "Full magyaritás" jelzővel amiben nem voltak feliratok, de azon kívül tényleg minden magyarul volt benne (valami FPS volt).

#1417: Remélem itt is lesz ilyen filmes hatás dolog, és akkor nem kell rápakolni a 98xAA -t :-D (bár általában már 4xAA- is elég.) KOTOR volt még olyan hogy 0AA-val nem is láttam mit csinálok akkora fűrészfogak voltak benne...
  • tommyboi22
    konzol vs. PC MAssEffect grafika nagyonhosszú összehasonlító cikk:

http://www.videogamer.com/features/article/28-05-2008-425.html
  • Istencsászár
    Valóban.
  • Istencsászár
    Fél év fejlesztés + a pécés képeken kisebb a brájtnessz... ha én belövöm a hdtévémen a dinamikus kontrasztot a fekete hatást maxra akkor olyan színek lesznek hogy beszarsz:), amugy valamivel szebb a pécé textura, de nemsokkal vagyis elenyésző... konzolon pedig volt ilyen filmes hatás effekt végig igy a recék nem igen voltak láthatóak, ez a képeken nemjön át.
  • neB
    hihetlen szépek a felhők :O
  • MrAndree
    Valamelyik angol fórumon is mondta több konzolos, hogy kamu a konzolos kép. Csak hát kell a reklám a PC verziónak. :)