2688
-
#367 A Ravensdale bemutató alapján igen, hacsak nem egy Asus EEE-n futtatták. -
#366 OFF:
Most láttam a Vision 8 engine bemutatóját és abban volt egy game Ravensdale!Azt is a Spellbound készíti.Steampunk RPG lesz.Kár hogy akadt a videó (ilyen szart közzé tenni).
De így elsőre nagyon jó lesz. -
cherubim06 #365 Új masinára mindig kell gyűjteni:-) -
Saturas #364 Hi All. Van már hír a gépigényről? Kell-e gyűjteni új masinára . -
#363 az első kettő nem vlmi szép, de a harmadik nagyon xép , negyedik meg lol -
#362 4 új kép -
#361 Q3-> 3. negyedév! -
Mahagon #360 Mostmar csak azt remélem h ez i kijönmagyar nyelven mert a gothic 3ba eztért szerette bele:D:P am mit jelent az a Q3??:S -
#359 Sok helyen 2010 április van.És van ahol 2010 Q3. -
Mahagon #358 ÉS mikor jelenik meg?? -
W B #357 Ez nem Gothic....
ez egy egy személyes MMO.... -
#356 Hm most tűnt csak fel a képeken ezt is "butítják" már.
Régebbi gothicokba nem volt szinte semmi támpont mi hol merre.Itt meg ott a kis térkép jobb felső sarokba azt mutat mindent a nyíl! -
Fbn Lx #355 látom a főhős kinézete alkalmazkodott a gótikus hangulatú középkor emóshajú pasitrendjéhez -
cherubim06 #354 ...és íme az összes, eddig megjelent kép! -
#353 4 új kép -
mike01010101 #352 Bar tevednek, de eddig nem gyozott meg. -
#351 Arcania: A Gothic Tale uses DirectX 9 - although the engine is DX11-ready -
cherubim06 #350 The mod offers around 40 hours of gameplay across four chapters and an altered Khorinis. The English installation is a little tricky, so make sure you read the instructions. Here's the blurb:
Velaya - Tale of a Warrior is a German modification that tells the story of a young woman (known from Gothic 1 ), who makes her way around Khorinis, shortly after the nameless hero and his companions left the island. A lot has changed in the meantime and the land is still in need of a hero. Or heroine?
But this is not Velaya's problem at the moment. Right now she is busy rejecting Dar, probably the most unpleasant mercenary on Onar's farm. Their dispute ends after a brief fight… on the planks of the tavern. Dar has to pay a penalty to Torlof, for beating up a helpless woman, but this is not enough for Velaya. She wants to get back at the weedhead her way. And soon she won't be as helpless as everyone thinks she is…
Beating up Dar will only be the first step. There is a lot more chauvinism to face. For the men of Khorinis it's not always easy to get used to a female adventurer. But they will soon learn to respect the ambitious woman and value her deeds. -
W B #349 G2 Velaya? ez milyen mod? -
#348 Ezek az E3-as (bő fél éves!) videók jó minőségben. Az már nagyon-nagyon-nagyon rég volt, ennél biztos sokkal jobban állnak már. Mindenesetre nem hinném, hogy akárcsak megközelítik a rajongók általá készített G2-s Velaya modot. Na AZ Gothic!!! -
#347 Akkora bukás lesz már előre látom hogy félelmetes!De meg is érdemlik. -
Fbn Lx #346 messze nem hiszem, hogy azt akarták visszahozni. Ugyanis ott szektások voltak, nem varázslók. -
W B #345 Gyerekek.
Gothic1, Mocsári tábor... ezt akarták visszahozni. Igaz, gagyin sikerült. -
#344 Jézusom inkább adtak volna ki G3 motorral csak más történettel egy új game-et ez katasztrófa.
Hol már már az amikor epekedve várom hogy végre ellője az nyílvesszőt.
Itt gyorstüzelő basszus.
Meg azon a húsdarabok a hullák után szanalom komolyan.
Ezt ha így kiadják ne csodálkozzanak ha tényleg a kutya sem veszi meg.
Nem vagyok nagy gothic fan (nem tudok kívülről mindent) de ez a Gothic név meggyalázása kőkeményen! -
cherubim06 #343 Ja, tényleg:
Mages Guild egy fán = Morrowind -
gyonax #342 A kettő szerintem más műfaj:) A Gothicoknál volt egy jó érzésem a végigjátszásnál, hogy igen előrejutottam a sztorival(ami nekem szemény szerint eddig mindig bejött) és eljutottam valahova. Az Elder Scrollsokba meg végigrohantam a sztorin aztán kijátszottam a kiegeket(A Shivering Isles sztorija messze élvezhetőbb mint az alapjátéké) majd pedig szét lehetett moddolni a játékot(amiket ha jól válogattál nagyon ütős kis játékkal lehetett szórakozni). A videókról: maga a karakter nekem tetszett(fegyverfogás, kard, páncél textúra, mozgás[bár az ugrás kicsit suta]) Mages Guild EGY FÁN!?? És még van képük azt mondani hogy az a céljuk, hogy a régi Gothic fanok "felismerjék" a játékot? Szerintem elég nagy út van a Monastery és egy nagy fa között... Maga a helyszín igen-igen üres, de ez valószínűleg a fejlesztés miatt van. A minimap pedig annyira hasonlít a WoW-éra, hogy az már fáj. A harcról: az íj hangja nagyon gagyi, a fénylő kardos rendszer ugyancsak(szerintem) És ismét egy nagyon Gothicos része a játéknak(írónia on) skill pontok és SKILL TREE? Melyik Gothic játékban volt skillfa? Hol van a jóöreg tanításos rendszer? Persze értem én hogy nyitni kell az új játékosok felé és nincs is ezzel semmi baj. Sőt szerintem egy nagyon jó(vagy legalábbis átlagos+) játékot fogunk kapni, amivel csak annyi baj lesz, hogy nem lesz Gothic... -
Fbn Lx #341 Engem nem zavart, pont azt szerettem, hogy elkötelezhetem magam egyetlen oldal mellett, szerintem ez sokkal realisztikusabb. Nem mint az elder scrolls, hogy fogom magam, és egyszerre leszek nagy mágus és kitűnő harcos, de emellett még tolvaj is.
Minek? :c -
cherubim06 #340 Nekem se jön be igazán(még).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viszont mind az 5 guildbe be lehet lépni majd, aminek hiánya mindig zavart az eddigiekben. -
Fbn Lx #339 De ez nagyon szúrja a szemem speciel, legalább valami felvillanó ikonnal, vagy ilyesmivel jelezték volna, hogy ha lenyomod a gombot, jön a kombó. De nem azzal, hogy világítani kezd a kardod... Ez külön rombolja az élményt ha mondjuk pusztán harcossal szeretném tolni, akinek köze nincs mágiához.
Mellesleg ez a videóban bemutatott hely elég egyhangú, arról nem is beszélve, hogy a legkevésbé sem illeszkedik egy mágus céhhez. A varázslók a mocsár közepén élnek, egy fa belsejében, meg fakunyhókban... -
Fbn Lx #338 Hát ez még mindig nem valami ígéretes
Elhiszem, hogy dev mód, valószínűleg azért üres és nincs benne semmi élet, de legalább a harcrendszeren fejlesztettek volna valamit. Még mindig egy mmo jut róla eszembe. Gagyi llenfelek, fölöttük gagyi életcsíkkal, a kard meg kombózáskor világít... Ez gothic lenne? -
cherubim06 #337 Gameplay in developer mode!
http://gamepod.hu/hir/arcania_a_gothic_tale_physx-tamogatassal_de_dx11_n.html -
#336 Ez érdekes. -
Fbn Lx #335 ezzel a döntéssel teljesen egyetértek.
Egy Risen meg egy dragon age utána kiadni azt a szemetet amit videón láttunk... merész lett volna. -
#334 Én amit tudok utolsó hír ha ez az amire gondolok :D akkor szinte újragondolják amit eddig csináltak meg lötéri kutyának sem tetszett amit láttak.Nem a graf hanem minden más. -
#333 Nem hinném, de majd a Gothic 5 talán igen! :) Nem tudom, hogy állnak a srácok a játékkal, nem látok róla semmi hírt. Remélem, már megkezdték a bétatesztelést. -
#332 Hm ebből arra következtetek ez is Dx11-es lesz talán? -
#331 Nincs semmi új hír? Mostmár lehetne valami. -
#330 -
#329 Lehet csak én kombinálom túl ,de szerintem nem kevés fórum is közrejátszott ebben.Mert biztos olvasták hogy megy a sírás hogy mi lesz ez a foshalmaz.Aztán észbekaptak szerencsére! -
#328 Interjú a jelenlegi állapotokról (angol)
Összegzés: az E3 után úgy döntöttek, hogy nem elégedettek a játék minőségével, ezért a játék alapjait kezdték el csiszolgatni. Szeptember elejére jutnak el odáig, hogy az első chaptert bétatesztelik. A német és angol változat egyszerre készül. A konzol az elsődleges platform, de ez nem jelenti azt, hogy a PC-s változatot elhanyagolnák. A harcrendszert is szeptemberre tervezik befejezni. A régi szereplők egy része visszatér (Diego, Milten, Gorn biztosan). Ez a játék is egy szigeten fog játszódni, ahol mindenféle éghajlati részek előfordulnak (ahogy az szokott lenni :D). Inkább komolyabb küldetések lesznek, mint egyszerű gyűjtögetés és társai. A Risennel nem kívánnak konkurrálni, pláne hogy legalább fél év lesz a kettő megjelenése között. A cél: 2010 (egyik) legjobb RPG-jét prezentálni. A halasztást egyértelműen azért tudják be, hogy a saját maguk előtt kitűzött minőségi elvárásoknak megfeleljenek, plusz hogy kellő tesztelésen essen át a játék.