2688
  • rvn
    megjelenés?:)
  • STREEX
    e3 trailer
  • szablya
    Képekitt
  • KaszaN
    Na nemá nincs semmi hír? Még egy temetőben is nagyobb a forgalom!
  • KaszaN
    Nézzétek meg az oldalamat ha valaki esetleg betévedne ide :P
    http://gothic4.mlap.hu/
  • KaszaN
    Hm...Gothic 2-es orkok visszajönnek? :D
    Jó kis pajzsok :P
    Jobb minőségű pajzsok :P
  • KaszaN
    Ja és ha visszatennék bele azt a felhúzóckodást az nekem hiányzott ag3ból. :D
  • KaszaN
    Nekem eszméletlen bejönne ha visszahoznák a gothic2es hangulatot :D.
  • rotator
    Elég komoly lett a firegolem, remélem, implementálnak valami jó kis rázkódás effektet, amikor a közelben van, és akkor nagyon tuti lesz!
  • W B
    nah férre ment a Risen topikba... szal akkor ide már végre.

ne az már döfi :p

Vissza tér a Gothic2 hangulat, talán

Ez inkább valami WoW lenne... leszámítva a kardot, ami egy érc kétkezes mi a G2ben lovaggal az alap fegyverünk lett. Szupi fegyver kétszeri felszentelés után...
    és megmodo őszintén, tetszik a honlapjuk. Az a lovag, olyan mint a G2 lovagjai, remélem a G1-G2 hangulata lessz
    a honalp
  • Pretorian
    Hwehh...
  • rotator
    Érdekes, pedig nem kimondottan élethű, hanem inkább művészi. :P

A JoWood mindig kiváló volt bullshotokból, érdekes lesz majd összehasonlítani az első valódi ingame képekkel. Jó kis tél lesz ez!
  • grebber
    Ez a kép beférkőzött a tudatomba.Nem tudok vele betelni!!!

• Fbn Lx
    ja, csakhogy az ajánlott gondolom kétszer ennyi lesz :D
  • grebber
    Minimum konfig elég nevetséges:

- Windows XP / Vista
    - DirectX 9.0c oder besser
    - 10 GB Festplattenspeicher
    - Intel Pentium 4 3,2 GHZ, AMD Athlon 3500+
    - 1 GB (Windows XP), 1,5 GB (Windows Vista)
    - ATI 1800XT, Shader Model 3, 256 MB oder Nvidia 6800, Shader Model 3, 256 MB
    - DirectX 8.1 kompatible Soundkarte
  • W B
    szép a földrabló
  • grebber
    Képek Marha szépek!!!
  • KaszaN
    teccik a fű :D olyan életszerű
  • grebber
    Szépek!
  • rotator
    Új képek: 1 2
  • KaszaN
    Áááá én nembírok továb várni!! Elöbb lesz világvége minthogy megjelenik Mostviszem végig a történetet az első résztől a forsaken gods-ig hogy jobban értsem majd de igy nemtelik az idő :P
    Egyébként ha valaki beszélgetni akar a gothicról akkor felvehet msn-re: [email protected]
  • Szuni
    Kétszer annyi és sokrétűbb küldetés legyen benne legalább, mint a harmadik részben, de több szál nem kell. Legyenek benne (felismerhető) női karakterek és mocsári szörnyek meg sárkányok megint, és amint a játék megjelenése után az felháborodott játékosok elkezdik beírogatni a hibákat és kimaradt dolgokat, akár egy addon formájában azonnal orvosolják a plusz kalandokkal és idő hiányában kimaradt ötletekkel teletűzdelt csomagot(ne két év múlva).
    Kérek lángoló kardot újra, valamint normális medálokat, és erőltessék a további páncélzat jelentőségét is, úgymint sisak és egyéb testvértek, nekem ezek nagyon tetszenének. Ha mindezek mellé a harcrendszert is fejlesztik, és harminc ork elgyepálása után nem aláz le egy vadmalac az erdőben, vagy egy farkas, akkor még gépet is hajlandó leszek bővíteni a játék kedvéért, és ismét nem fogok anyázni, hogy mennyi pénzt adtam ki a játékért.
    Remélem nem kértem sokat, ámen.

Ja, a grafika is lehet szép.
  • rotator
    Igen, valami renderszerű a cucc, egészen brutális. Azt azért megnézem, a játék mennyit fog ebből visszaadni, legyen igazad! :)
  • bepe79
    De nem is concept art-ok, mert nem rajzok. Valami render, de egész közel áll ahhoz valószínűleg, amilyen a game lesz 2010-ben. Abban biztos lehetsz, hogy kb így fog kinézni, és a DX10 / DX10.1-es kártya (minimum SM3.0 / SM4.0) kell majd neki.
  • rotator
    Ezek a képek nem screenshotok, és ráadásul már 8 hónaposak (#122).

Hej, 1 év múlva már legalább 1 hete tolni fogjuk! :D
  • bepe79
    Par screenshot:

• Zóanagyvarázsló
    Érdekes. Ennél egy nagyságrenddel komolyabb büdzsére számítottam.
  • W B
    Maffia? :p
  • rotator
    Néhány érdekesség a játék finanszírozásával kapcsolatban, bár régi információk, de én csak most találtam rá. :) Érdekes néha ilyeneket is olvasni.

- A játék büdzséje 900 millió Ft, egy külső befektetési csoport adja a pénzt a JoWoodnak, mérföldkövenként fizetve a fejlesztőknek.
    - Az Xbox verzió elkészülésének lehetséges végső határideje 2009/12/16, a PC verzióé 2010/02/01. A legvégső kiadási dátum 2010/02/25, ekkor akármilyen stádiumban van, már a boltok polcain kell lenni.
    - A játék összes joga a befektetési csoporté, a JoWoodnak kivásárlási opciója van fél évig azután, hogy 120%-a a büdzsének megtérült.
    - Mindenhol a JoWood lesz a kiadó, minimálisan Európában, USA-ban és Kanadában kell kiadniuk a játékot.
    - Kiadás után a bevétel 80%-a megy a befektetési csoportnak addig, amíg ez a pénz a büdzsé 120%-át el nem éri, onnantól elkezd csökkenni egészen 30% részesedésig. A játék megjelenése után 120 napon belül a JoWoodnak a büdzsé 70%-át mindenképpen ki kell fizetnie a befektetőknek, ha nincs meg addig a fenti pénz a részesedésből.
  • grebber
    Hát full ezt mondom én is.Ilyen lesz a gameben az odabaszos lesz!
  • Fbn Lx
    Azért hangulatosnak ígérkezik a cucc eddig... ha ingame is ilyen várkastélyok lesznek, akkor adni fogja =)
  • Zóanagyvarázsló
    Wallpapers
  • rotator
    2009 tél volt, az meg lehet 2010 február is. :)
  • grebber
    Eddig is így volt!
  • rotator
    Leghamarabb 2009 végén jön a játék...
  • rotator
    Hát nagyon nem rossz, de a Risen (a grafikus szerint) ennél jobb lesz.
  • Fbn Lx
    hát ebből már szerintem eléggé látni, hogy kurvajól néz ki =)
  • rotator
    Persze, egy nagyon korai build még. A grafika - amit látni lehet belőle - elég korrekt azért.
  • grebber
    De ez valami anti AI-s verzió volt ott álltak csak egyhelyben azt lazán lenyilazta őket.Meg ilyen minőségből a grafra sem igazán derült fény!
  • rotator
    Nézd meg az elején a betűket, hq-n nagyon szépek, normalon tiszta ratyi. Persze nem egy leányálom így sem, de jobb!