2688
-
#287 megjelenés?:) -
#286 e3 trailer -
#285 Képekitt -
#284 Na nemá nincs semmi hír? Még egy temetőben is nagyobb a forgalom! -
#283 Nézzétek meg az oldalamat ha valaki esetleg betévedne ide :P
http://gothic4.mlap.hu/ -
#282 Hm...Gothic 2-es orkok visszajönnek? :D
Jó kis pajzsok :P
Jobb minőségű pajzsok :P -
#281 Ja és ha visszatennék bele azt a felhúzóckodást az nekem hiányzott ag3ból. :D -
#280 Nekem eszméletlen bejönne ha visszahoznák a gothic2es hangulatot :D. -
#279 Elég komoly lett a firegolem, remélem, implementálnak valami jó kis rázkódás effektet, amikor a közelben van, és akkor nagyon tuti lesz! -
W B #278 nah férre ment a Risen topikba... szal akkor ide már végre.
ne az már döfi :p
Vissza tér a Gothic2 hangulat, talán
Ez inkább valami WoW lenne... leszámítva a kardot, ami egy érc kétkezes mi a G2ben lovaggal az alap fegyverünk lett. Szupi fegyver kétszeri felszentelés után...
és megmodo őszintén, tetszik a honlapjuk. Az a lovag, olyan mint a G2 lovagjai, remélem a G1-G2 hangulata lessz
a honalp -
#277 Hwehh... -
#276 Érdekes, pedig nem kimondottan élethű, hanem inkább művészi. :P
A JoWood mindig kiváló volt bullshotokból, érdekes lesz majd összehasonlítani az első valódi ingame képekkel. Jó kis tél lesz ez! -
#275 Ez a kép beférkőzött a tudatomba.Nem tudok vele betelni!!!
-
Fbn Lx #274 ja, csakhogy az ajánlott gondolom kétszer ennyi lesz :D -
#273 Minimum konfig elég nevetséges:
- Windows XP / Vista
- DirectX 9.0c oder besser
- 10 GB Festplattenspeicher
- Intel Pentium 4 3,2 GHZ, AMD Athlon 3500+
- 1 GB (Windows XP), 1,5 GB (Windows Vista)
- ATI 1800XT, Shader Model 3, 256 MB oder Nvidia 6800, Shader Model 3, 256 MB
- DirectX 8.1 kompatible Soundkarte -
W B #272 szép a földrabló
-
#271 Képek Marha szépek!!! -
#270 teccik a fű :D olyan életszerű -
#269 Szépek! -
#268 Új képek: 1 2 -
#267 Áááá én nembírok továb várni!! Elöbb lesz világvége minthogy megjelenik Mostviszem végig a történetet az első résztől a forsaken gods-ig hogy jobban értsem majd de igy nemtelik az idő :P
Egyébként ha valaki beszélgetni akar a gothicról akkor felvehet msn-re: [email protected] -
Szuni #266 Kétszer annyi és sokrétűbb küldetés legyen benne legalább, mint a harmadik részben, de több szál nem kell. Legyenek benne (felismerhető) női karakterek és mocsári szörnyek meg sárkányok megint, és amint a játék megjelenése után az felháborodott játékosok elkezdik beírogatni a hibákat és kimaradt dolgokat, akár egy addon formájában azonnal orvosolják a plusz kalandokkal és idő hiányában kimaradt ötletekkel teletűzdelt csomagot(ne két év múlva).
Kérek lángoló kardot újra, valamint normális medálokat, és erőltessék a további páncélzat jelentőségét is, úgymint sisak és egyéb testvértek, nekem ezek nagyon tetszenének. Ha mindezek mellé a harcrendszert is fejlesztik, és harminc ork elgyepálása után nem aláz le egy vadmalac az erdőben, vagy egy farkas, akkor még gépet is hajlandó leszek bővíteni a játék kedvéért, és ismét nem fogok anyázni, hogy mennyi pénzt adtam ki a játékért.
Remélem nem kértem sokat, ámen.
Ja, a grafika is lehet szép. -
#265 Igen, valami renderszerű a cucc, egészen brutális. Azt azért megnézem, a játék mennyit fog ebből visszaadni, legyen igazad! :) -
#264 De nem is concept art-ok, mert nem rajzok. Valami render, de egész közel áll ahhoz valószínűleg, amilyen a game lesz 2010-ben. Abban biztos lehetsz, hogy kb így fog kinézni, és a DX10 / DX10.1-es kártya (minimum SM3.0 / SM4.0) kell majd neki. -
#263 Ezek a képek nem screenshotok, és ráadásul már 8 hónaposak (#122).
Hej, 1 év múlva már legalább 1 hete tolni fogjuk! :D -
#262 Par screenshot:
-
Zóanagyvarázsló #261 Érdekes. Ennél egy nagyságrenddel komolyabb büdzsére számítottam. -
W B #260 Maffia? :p -
#259 Néhány érdekesség a játék finanszírozásával kapcsolatban, bár régi információk, de én csak most találtam rá. :) Érdekes néha ilyeneket is olvasni.
- A játék büdzséje 900 millió Ft, egy külső befektetési csoport adja a pénzt a JoWoodnak, mérföldkövenként fizetve a fejlesztőknek.
- Az Xbox verzió elkészülésének lehetséges végső határideje 2009/12/16, a PC verzióé 2010/02/01. A legvégső kiadási dátum 2010/02/25, ekkor akármilyen stádiumban van, már a boltok polcain kell lenni.
- A játék összes joga a befektetési csoporté, a JoWoodnak kivásárlási opciója van fél évig azután, hogy 120%-a a büdzsének megtérült.
- Mindenhol a JoWood lesz a kiadó, minimálisan Európában, USA-ban és Kanadában kell kiadniuk a játékot.
- Kiadás után a bevétel 80%-a megy a befektetési csoportnak addig, amíg ez a pénz a büdzsé 120%-át el nem éri, onnantól elkezd csökkenni egészen 30% részesedésig. A játék megjelenése után 120 napon belül a JoWoodnak a büdzsé 70%-át mindenképpen ki kell fizetnie a befektetőknek, ha nincs meg addig a fenti pénz a részesedésből. -
#258 Hát full ezt mondom én is.Ilyen lesz a gameben az odabaszos lesz! -
Fbn Lx #257 Azért hangulatosnak ígérkezik a cucc eddig... ha ingame is ilyen várkastélyok lesznek, akkor adni fogja =) -
Zóanagyvarázsló #256 Wallpapers -
#255 2009 tél volt, az meg lehet 2010 február is. :) -
#254 Eddig is így volt! -
#253 Leghamarabb 2009 végén jön a játék... -
#252 Hát nagyon nem rossz, de a Risen (a grafikus szerint) ennél jobb lesz. -
Fbn Lx #251 hát ebből már szerintem eléggé látni, hogy kurvajól néz ki =) -
#250 Persze, egy nagyon korai build még. A grafika - amit látni lehet belőle - elég korrekt azért. -
#249 De ez valami anti AI-s verzió volt ott álltak csak egyhelyben azt lazán lenyilazta őket.Meg ilyen minőségből a grafra sem igazán derült fény! -
#248 Nézd meg az elején a betűket, hq-n nagyon szépek, normalon tiszta ratyi. Persze nem egy leányálom így sem, de jobb!