2688
-
#327 Szuper, akkor még VAN REMÉNY! -
#326 "A lépés a kiadó szerint azért volt szükséges, hogy némi extra idő és anyagi ráfordítás segítségével 2010 egyik legjobb játékát készíthessék el. Ez persze azt is jelentheti, hogy az ArcaniA annyira alul teljesített a cég szerint, hogy inkább adtak időt a csapatnak játékot farigcsálni belőle. Akárhogy is, az ArcaniA legnagyobb ellenfele, a Gothic sorozat első három részét jegyző Phirana Bytes Risen című RPG-eposza rendíthetetlenül menetel az októberi megjelenés felé, így ha a JoWooD nem akarja, hogy egykori cimborái pipálják le, oda kell tennie magát."
Info: Ipon -
#325 Arcania: A Gothic Tale Gets Bumped Into 2010
Gothic 4 is set 10 years after the last installment and situated on multiple southern islands, each with unique fauna & flora according to various climate zones. The game will feature a day & night cycle, changing weather, and depending on the time of day altering spell casting abilities. JoWood has added extra development budget and pushing it to 2010 to make it a AAA title.
info: Worthplaying -
Bence12233 #324 A minimum gépigényéröl mit lehet már tudni?? -
#323 Szóval azt a bizonyos "2009 telét" határidőnek még közel sem kell annyira komolyan venni.
Sajnos de, mivel különben keményen megkötbérezik a JoWoodot a befektetők. PC-n valamivel jobb a helyzet, mert február környéke a végső határidő, de Boxon már karácsonyra a polcokon kell lennie. -
W B #322 magyarra fordítva -
#321 A kórokozó ugyanaz. -
#320 Majd kiderül ha kijött.Ha ugyanaz lesz akkor itt sajnos ragályos betegségről beszélhetünk ami egyik cégről a másikra is átszáll -
#319 Lehet ez is olyan lesz mint a gothic 3. Mármint olyan szar. Sőt! Szerintem ez roszabb lesz. -
#318 Mi kell vele elkészülni kiadják így az 1 év múlva a 1.9.68-as patchel már jó lesz! -
#317 Ezt én is néztem, de ez technikai probléma, valószínűleg javítható. Viszont a tartalmi részekkel mintha sehol sem állnának. A Risennél kb. 1 éve voltak ilyen stádiumban, a két játék megjelenése között viszont csak pár hónap van. -
#316 Nemtudom, de szerintem valami eszméletlen ocsmány, ronda és zavaró, hogy a karakter mökött eltűnek a növények. Az árnyéka meg még ottvan. Meik marhának az ötlete lehetett. Szerintem nagyon zavaró. -
sanyiiiii #315 sehogy... -
#314 Előzetes (angol nyelven)
A játék még alfa stádiumban sincs, a házakból hiányoznak a berendezések, a világ szinte teljesen néptelen, hogy fog ez elkészülni télre? -
Fbn Lx #313 a drakensang sztem nagyon gyenge volt, pedig tudok angolul.
a divinity 2-höz meg sztem csak azután lesz, hogy kijött az angol... -
#312 Kinézetre mondom nekem jobban tetszik grafban mint a Risen!
Az meg nem érdekel hogy milyen lesz addig a pillanatig amíg azt nem mondják lesz-e magyarítás vagy magyar nyelvű megjelenés mert ha egyik sem akkor csak megnézem a grafikát és törlöm ,mert nyelvtudás nélkül RPG-t esélytelenség tolni.Ugyanez a Risennél is!Most epekedve várom a Drakensang és a Divinity 2 magyarítását hátha lesz hozzájuk! -
W B #311 tetszetős? ez?! olyan mint egy ázsiai MMORPG -
Fbn Lx #310 eléggé felemás a látvány, a városok meg a várak nagyon szépek, de az erdők, fák és növények csúnyák. Meg olyan, mintha a videó szaggatna...
a hekkenszles harc meg nagyon butának tűnik. -
#309 Igen tetszetősebb mint a másik gothic (Risen) -
#308 Új képek
Új videó
Új hír: a harcrendszer hack'n'slash lesz, a gyors egérkattintgatás minden esetben nyerő lehet. -
#307 Ez nem akarat kérdése, a szerződésük szerint Xboxra még idén ki kell dobni, PC-re legkésőbb jövő februárban, különben a befektetők ráhúzzák a JoWoodra a vizes lepedőt. -
sanyiiiii #306 Nem hiszem hogy nagyon akarnák az idei megjelenést,hiszen a Gothic sorozat népszerű ugyan, de nincs akkora vásárlóközönsége azért hogy nyugodt szívvel jöjjenek ki a Risennel egy időben.
-
#305 Amilyen stádiumban volt az E3-on, egy idei (vagy inkább jövő év elejei) megjelenéshez _nagyon_ fel kell kötni a gatyájukat. -
W B #304 lehet rájöttek, hogy az ázsiai MMORPG stílus nem a legjobb választás... és most inkább titokban átalakítják :p -
#303 Mi a fene történt? A forrás amiből a hírek csordogáltak kiapadt? -
W B #302 volt kezdeti gameplay videó miben nem voltak felhők a G3ból. -
#301 hát szerintem ezek már nem kezdeti képek ha gameplay videó is van:D -
#300 előfordul, csak nem minden nap xD -
W B #299 A Gothic 3 kezdeti képeit nézd meg. ott sem voltak felhők. -
Fbn Lx #298 a valóságban is előfordul, hogy nincsenek felhők az égen :D szóval a probléma nem feltétlenül ebben rejlik :p -
#297 de komolyan, vmi nagyon nem tetszett... olyxan természetellenes volt xD Hááát a felhőőők! :D meg sztem túl sok a HDR -
#296 Ó, már, ha csak ennyi lenne...
:) -
#295 Basszus! Rájöttem mi hiányzott annyira a képekrő meg avideóról.... A felhők az égről... -
#294 Nincsen semmi új hír? -
#293 JoWood megint beetetett minket a szuper képekkel. Ez sajnos - eddig - hóttgagyi. :( -
Fbn Lx #292 gusztustalan ronda szar fos hugy. ennyit tudok hozzátenni :c
a harcrendszer meg olyan, mintha egy középkategóriás koreai free MMO-t látnék.- -
#291 Hát elnézve ezt a videót nem is tudom mit mondjak.Risent ezek után 20x jobban várom ! -
Szuni #290 Hát ez valami hihetetlen gagyi. A legyőzött ellenfelekből véres karajok lesznek.. Ez valami vicc? -
#289 Mert ez nem Gothic. Ez Arcania. Ez nem a gothic csak az alapján készítették. Ugyanabban a világban játszódik és benne van a névtelen aki most király. De nem a gothic. Aminek én nagyon nem örülök. -
W B #288 eléggé nem gothic... ha nem tudnám hogy az akkor nem is annak nézném.