2688
  • rotator
    Szuper, akkor még VAN REMÉNY!
  • grebber
    "A lépés a kiadó szerint azért volt szükséges, hogy némi extra idő és anyagi ráfordítás segítségével 2010 egyik legjobb játékát készíthessék el. Ez persze azt is jelentheti, hogy az ArcaniA annyira alul teljesített a cég szerint, hogy inkább adtak időt a csapatnak játékot farigcsálni belőle. Akárhogy is, az ArcaniA legnagyobb ellenfele, a Gothic sorozat első három részét jegyző Phirana Bytes Risen című RPG-eposza rendíthetetlenül menetel az októberi megjelenés felé, így ha a JoWooD nem akarja, hogy egykori cimborái pipálják le, oda kell tennie magát."

Info: Ipon
  • grebber
    Arcania: A Gothic Tale Gets Bumped Into 2010

Gothic 4 is set 10 years after the last installment and situated on multiple southern islands, each with unique fauna & flora according to various climate zones. The game will feature a day & night cycle, changing weather, and depending on the time of day altering spell casting abilities. JoWood has added extra development budget and pushing it to 2010 to make it a AAA title.

info: Worthplaying
  • Bence12233
    A minimum gépigényéröl mit lehet már tudni??
  • rotator
    Szóval azt a bizonyos "2009 telét" határidőnek még közel sem kell annyira komolyan venni.

Sajnos de, mivel különben keményen megkötbérezik a JoWoodot a befektetők. PC-n valamivel jobb a helyzet, mert február környéke a végső határidő, de Boxon már karácsonyra a polcokon kell lennie.
  • W B
    magyarra fordítva
  • rotator
    A kórokozó ugyanaz.
  • grebber
    Majd kiderül ha kijött.Ha ugyanaz lesz akkor itt sajnos ragályos betegségről beszélhetünk ami egyik cégről a másikra is átszáll
  • KaszaN
    Lehet ez is olyan lesz mint a gothic 3. Mármint olyan szar. Sőt! Szerintem ez roszabb lesz.
  • grebber
    Mi kell vele elkészülni kiadják így az 1 év múlva a 1.9.68-as patchel már jó lesz!
  • rotator
    Ezt én is néztem, de ez technikai probléma, valószínűleg javítható. Viszont a tartalmi részekkel mintha sehol sem állnának. A Risennél kb. 1 éve voltak ilyen stádiumban, a két játék megjelenése között viszont csak pár hónap van.
  • KaszaN
    Nemtudom, de szerintem valami eszméletlen ocsmány, ronda és zavaró, hogy a karakter mökött eltűnek a növények. Az árnyéka meg még ottvan. Meik marhának az ötlete lehetett. Szerintem nagyon zavaró.
  • sanyiiiii
    sehogy...
  • rotator
    Előzetes (angol nyelven)

A játék még alfa stádiumban sincs, a házakból hiányoznak a berendezések, a világ szinte teljesen néptelen, hogy fog ez elkészülni télre?
  • Fbn Lx
    a drakensang sztem nagyon gyenge volt, pedig tudok angolul.
    a divinity 2-höz meg sztem csak azután lesz, hogy kijött az angol...
  • grebber
    Kinézetre mondom nekem jobban tetszik grafban mint a Risen!
    Az meg nem érdekel hogy milyen lesz addig a pillanatig amíg azt nem mondják lesz-e magyarítás vagy magyar nyelvű megjelenés mert ha egyik sem akkor csak megnézem a grafikát és törlöm ,mert nyelvtudás nélkül RPG-t esélytelenség tolni.Ugyanez a Risennél is!Most epekedve várom a Drakensang és a Divinity 2 magyarítását hátha lesz hozzájuk!
  • W B
    tetszetős? ez?! olyan mint egy ázsiai MMORPG
  • Fbn Lx
    eléggé felemás a látvány, a városok meg a várak nagyon szépek, de az erdők, fák és növények csúnyák. Meg olyan, mintha a videó szaggatna...
    a hekkenszles harc meg nagyon butának tűnik.
  • grebber
    Igen tetszetősebb mint a másik gothic (Risen)
  • rotator
    Új képek
    Új videó
    Új hír: a harcrendszer hack'n'slash lesz, a gyors egérkattintgatás minden esetben nyerő lehet.
  • rotator
    Ez nem akarat kérdése, a szerződésük szerint Xboxra még idén ki kell dobni, PC-re legkésőbb jövő februárban, különben a befektetők ráhúzzák a JoWoodra a vizes lepedőt.
  • sanyiiiii
    Nem hiszem hogy nagyon akarnák az idei megjelenést,hiszen a Gothic sorozat népszerű ugyan, de nincs akkora vásárlóközönsége azért hogy nyugodt szívvel jöjjenek ki a Risennel egy időben.

• rotator
    Amilyen stádiumban volt az E3-on, egy idei (vagy inkább jövő év elejei) megjelenéshez _nagyon_ fel kell kötni a gatyájukat.
  • W B
    lehet rájöttek, hogy az ázsiai MMORPG stílus nem a legjobb választás... és most inkább titokban átalakítják :p
  • KaszaN
    Mi a fene történt? A forrás amiből a hírek csordogáltak kiapadt?
  • W B
    volt kezdeti gameplay videó miben nem voltak felhők a G3ból.
  • watto
    hát szerintem ezek már nem kezdeti képek ha gameplay videó is van:D
  • watto
    előfordul, csak nem minden nap xD
  • W B
    A Gothic 3 kezdeti képeit nézd meg. ott sem voltak felhők.
  • Fbn Lx
    a valóságban is előfordul, hogy nincsenek felhők az égen :D szóval a probléma nem feltétlenül ebben rejlik :p
  • watto
    de komolyan, vmi nagyon nem tetszett... olyxan természetellenes volt xD Hááát a felhőőők! :D meg sztem túl sok a HDR
  • rotator
    Ó, már, ha csak ennyi lenne...
    :)
  • watto
    Basszus! Rájöttem mi hiányzott annyira a képekrő meg avideóról.... A felhők az égről...
  • KaszaN
    Nincsen semmi új hír?
  • rotator
    JoWood megint beetetett minket a szuper képekkel. Ez sajnos - eddig - hóttgagyi. :(
  • Fbn Lx
    gusztustalan ronda szar fos hugy. ennyit tudok hozzátenni :c
    a harcrendszer meg olyan, mintha egy középkategóriás koreai free MMO-t látnék.-
  • grebber
    Hát elnézve ezt a videót nem is tudom mit mondjak.Risent ezek után 20x jobban várom !
  • Szuni
    Hát ez valami hihetetlen gagyi. A legyőzött ellenfelekből véres karajok lesznek.. Ez valami vicc?
  • KaszaN
    Mert ez nem Gothic. Ez Arcania. Ez nem a gothic csak az alapján készítették. Ugyanabban a világban játszódik és benne van a névtelen aki most király. De nem a gothic. Aminek én nagyon nem örülök.
  • W B
    eléggé nem gothic... ha nem tudnám hogy az akkor nem is annak nézném.