2688
-
#247 High qualityben is ugyanolyan nekem mint simán! -
#246 Ingame kémvideó a GC-ről!!!
High quality-ben nézzétek! Csodálom, hogy még nem szedték le, részemről elmentettem. :) -
Fbn Lx #245 ez az egész oldal egy fordítóprogrammal lett szerkesztve úgy látom! :D
nagyon szaaar.... hogy lehet úgy interview-t írni, hogy nem beszéled a nyelvet? :D -
#244 Függ a loot/slot aránytól is, ha nagyon sok cumót lehet összeszedni, és nagyon messzire kell caplatni a kereskedőkhöz, akkor passzolom (ld. Elder Scrollsok). A WoW-ban valahogy nem zavar. A Witcherben baltát tudtam volna vágni a monitorba helyenként, ráadásul az a tárgylista ezer sebből vérzett, de ettől eltekintve volt olyan jó játék, hogy mégis végigtoltam. Az biztos, hogy küzdeni fogok! :) -
Zóanagyvarázsló #243 Engem az fog zavarni, ha limitált vagy súlyfüggő lesz a tárgylista, akkor valószínűleg passzolom...
Azt még megértem, ha nem tetszik, de csak emiatt hagynád ki a játékot?
Legalábbis a Gothic 3 elég komoly vizsga volt toleranciából :)
Egyébként "aranyos" az alábbi intejú, de azért akad benne egy-két érdemi infó is.
Azt pedig egyenesen röhejnek tartom, hogy egyesek a cím miatt indítottak petíciót, főleg ha zseniális Gothic 4 nevet preferálják...
Én nagyon örülök, hogy ez az epizód sok szempontból egy új kezdet lesz, akkor is, ha az Arcania körülbelül annyira kreatív cím, mint maga a Gothic :) (Na jó, az utóbbit azért már csak megszokásból is szeretem.) -
#242 Az nem jó dolog az tény, de valósághű. -
#241 Várjunk még vele. Messze a megjelenés, simán kikerülhetnek belőle olyanok, amiket most még biztosra mondanak. A fegyverek romlása sincs kőbe vésve egyelőre.
Engem az fog zavarni, ha limitált vagy súlyfüggő lesz a tárgylista, akkor valószínűleg passzolom... -
W B #240 hát, ez hosszú. ma újra kezdtem a G1-et. ill. letöltöm a G2+adont (amúgy megvan eredetiben az összes rész, csak a G2 erdeti nem működik a gépemen)
a lényeg az, hogy a valami miatt nem tetszik... már csak az sem hogy valahol azt olvastam hogy Oblivionhoz hasonló fejlődési rendszer lesz... és leamortizálódik a fegyver használattal, meg ilyesmi... ez nem Gothic.
de bezzeg a Risen... az nem... az marad eddigiek alapján csúcskirálynak.
én személy szerint utálom ha egy játék túl élethű. -
#239 Miért is? -
W B #238 najó... G3 kiegészítő és G4 asszem lehúzva a WC-n. már csak a Risen-ben reménykedek. -
#237 Arcania: A Gothic Tale interjú
Aki ért valamennyire angolul, annak érdemes elolvasni a kérdéseket. :) Életemben nem láttam még ilyen vicces fordítást, mintha valami lengyel-angol fordítóprogrammal készült volna. Az interjúalany válaszai már grammatikailag helyesen vannak, szegény a kérdések felét nem is értette meg, amihez az is hozzájárult, hogy sokszor eleve éktelen baromságokat kérdeztek tőle.
---------------------------------------
Miért a névcsere?
Az Arcania névvel elsősorban az újrakezdést kívánják szimbolizálni, ugyanakkor a Gothicok szellemében készítik a játékot.
Elképzelhető, hogy fekete lesz a hős?
Ezen kicsit meglepődött az interjúalany, de elhárította a kérdést azzal, hogy majd a végén meglátjuk.
Lesznek gyerekek?
Nem valószínű, mert problémás a szerepeltetésük, és rossz hatással vannak a játék besorolására. Esetleg pár küldetésben felbukkanhatnak, de semmi komoly.
A ruha befolyásolja-e majd a mozgást (pl. teljes páncélban úszni)?
Játszanak az ötlettel, lehet, hogy az időjárás is hatással lesz a mozgás sebességére.
A kardra hatással lesz-e a víz (rozsdásodik-e tőle)?
Nemcsak a víz, de más elemek is hathatnak majd károsan bizonyos eszközökre.
Lesznek-e dobófegyverek?
Nem várható.
Moddolás támogatva lesz-e?
Még nem tudni.
Harc közben a fókuszálás az ellenségre milyen lesz? Mint a G3-ban, vagy mint a régi részekben?
Újfajta módon lesz. Akire fókuszálsz, azt azt nagyon könnyen el lehet majd különíteni a többi ellenségtől.
Lesznek-e "rejtőzködő" szervezetek (mint pl. a Tolvajcéh)?
Igen, több is.
Lehet majd csalni, hazudni a játékban (a karakterrel)?
Igen, íhy is el lehet érni bizonyos célokat, a játékosra van bízva, milyen úton halad. Mindenesetre nem érdemes majd mindenkiben megbízni!
A szörnyek mozognak, vagy adott területhez kötöttek?
Fognak mászkálni, előfordulhat, hogy egy addig csendes, békés tájon egyszer csak megjelennek.
A hullák szétfoszlanak vagy eltűnnek?
Mivel a foszláshoz évek kellenének, és nem lenne jó, ha mindenhol bomladozó tetemekkel lenne tele a játék egy idő után, ezért simán el fognak tűnni egy idő után.
-
Zóanagyvarázsló #236 Teaser -
#235 OMG Yay Gothic IV :D -
Zóanagyvarázsló #234 De ha rendbe is kapják az engine-t, akkor is kell érteniük még az RPG-khez is ;) -
#233 1 milliárd emberből még szép, hogy akad, csak az arányok kicsit gyengék. :)
Amit láttam az addonból, az eddig teljesen olyan volt, mint a G3, csak folyamatosabb, persze isten tudja, miféle konfigon futtatták. -
Nandusz #232 Na ja...Satyenda Nath Bose is indiai származású volt. (kvantum fizikus) -
#231 Hmm... Az indiaiakról eddig elég jókat halottam. Zseniális matematikai érzékkel vannak megáldva és jó programozók. Reméljük a legjobbakat. -
#230 Nem ugyanaz csinálja a kettőt. A rossz pletykák szerint valami noname indiai fejlesztőcsapat ügyködik a kiegészítőn, ami a G3-as motor tuningolt verzióját használja, a G4-et viszont a nulláról fejleszti egy jókora csapattal a Spellbound. -
#229 Először talán egy normális G3 kieg kéne. Aztán majd lehet beszélni a 4-ről is szerintem. -
#228 Jáj de messze van még :( -
Zóanagyvarázsló #227 Kösz, ebből sok minden derül ki, nem érződik közelinek a megjelenés. -
Fbn Lx #226 hát ez lényegében semmi... eddig látható, hogy nagyon törődnek a játékosokkal :| -
#225 Gothic 4 GC előzetes (kamerás) -
Zóanagyvarázsló #224 Forrás? Csak mert ennyiből nem egyértelmű, tél lehet éppen január-február is, és több játék esetében is volt már rá példa, hogy a tél nem a decembert jelentette. Ugyanakkor nem tudom elképzelni, hogy olyan hamar megjelenjen. -
#223 2009 tél a jelenlegi megjelenési dátum, hát az még jó messze van. -
#222 Várom már azt a mozgó anyagot amit említettek.Nagyon áradoznak a grafról ahogy olvasom nem is csoda baszott szép.
Topicot át kéne nevezni szerintem: Arcania: A Gothic Tale (Gothic 4) valami ilyesmire. -
#221 Arcania: A Gothic Tale
Odabaszos képek
-
#220 Lehet h. most megint eltűnik pár évre... Eh. -
Nandusz #219 Tudsz erről egy kicsit bővebben is beszélni? Gondolok itt arra, hogy mit láttál ott pontosabban, esetleg beszéltél valakivel, meg egyáltalán mit takar az a modellezés. Na meg kik azok a 3D Brigade? -
#218 Na ilyen infók még jöhetnének!!! -
#217 Hali!
Régen voltál erre:D
Jó tudni, hogy hazai emberkék is bedolgoznak a játékba, mégha csak bérmunkások is.
Valamelyik fórumban már volt róla szó, vagy egy cikkben itt az sg-n, hogy rengeteg játékba bedolgoznak magyarok. -
#216 Voltam a napokban a 3D Brigade-nal a hajogyari szigeten. Ök (is) modelleznek a Gothic4-hez.
Eleg faszan nez ki, amennyit lattam belöle. -
#215 Szintén. A folytatás felvet bennem egy kérdést. Eddig az összes Gothicnak egyforma vége volt kivéve a 3-nak. Namármost ha úgy fejeztem be, hogy a semleges megoldást válásztottam és leléptem ismeretlen vidékre akkor kicsit vicces lesz, hogy mit keresek ott ahol... -
Fbn Lx #214 thx =) -
#213 Nem sok csupán két oldal.
Gothic 4 - Gamestar cikk -
#212 Jöhet! :) -
Nandusz #211 Hadd lássuk!
-
#210 Van! -
#209 Májusi Gametarba benne van a gothic 4 ha van rá igény feltölthetem az oldalakat! -
#208 Miért szívnám? Ez egy FÓRUM. Elmondtam a véleményemet. A szinten tartás az lenne, ha semmit sem változtatnának a G3 kódján ami valljuk be elég egy isten csapása lett sajnos. Fejleszteni kell azt és egy hasonló grafikával megáldott jáék is sikeres lenne normális harcrendszerrel és memóriakezeléssel.