2688
-
#407 Szeptember 7-re van írva! -
#406 mikor jön ki nem tudjátok? -
Fbn Lx #405 hát remélem, hogy egy ilyen géppel már maximumon megy... -
cherubim06 #404 "maximum" hehe!
Talán inkább ajánlott? -
#403 Gépigény:
Minimum:
Processor: Intel Dual Core, AMD Athlon Dual Core 3500+
Memory: 1 GB (Windows® XP), 1.5 GB (Windows® Vista)
Graphics: GeForce 8600 GTS, Radeon X1900 XTX/2DHT, 256 MB
DirectX®: DirectX 9.0c or higher
Hard Drive: 10 GB + 600 MB virtual memory
Sound: DirectX 8.1 compatible sound card
Maximum:
Processor: Intel Core 2 Duo
Memory: 3 GB (Windows® XP / Vista)
Graphics: GeForce 9800, Radeon HD 4800, 512 MB
DirectX®: DirectX 9.0c or higher
Hard Drive: 10 GB + 600 MB virtual memory
Sound: DirectX 8.1 compatible sound card -
mike01010101 #402 Tudom nem szabad szkeptikusnak lenni, de engem meg mindig nem gyozott meg.
Remelem a frizura valtoztathato lesz mert ez a Löw hajzat gaz. (ok, ez nemet jatek:)
-
#401 Elvileg 8 új kép -
#400 Ez nekem a bajom sok a baromság és minden kikapcsolható.
Kb azzal nyitunk majd kikapcsoljuk egész játékot
De hát gondolni kell debilekre akiknek kell nyíl hogy merre menjen stb.
-
#399 Elég nagy baromság ez szerintem, de legalább kikapcsolható. -
#398 Arcania: Gothic 4 - Verschwindendes Gras ist ein Feature, kein Bug -
mike01010101 #397 Nem is annyira rossz grafikailag mint vartam. Sajnos a sztorirol meg semmit nem tudunk (tudok). Egy RPG-nel az se mindegy. Ettol fuggetlenul nincsenek nagy elvarasaim, jatekmechanizmusra meg mindig a gothic 1-re hasonlit. Az akkor jo volt de ma mar tarsak es ragyogo, szorakoztato parbeszedek kellenek. Nekem mar kicsit unalmas ez az "egydul bolyongok" jatekmenet.
Mondjuk a Risen bejott de a tarsakat ott is hianyoltam.
-
#396 Új Trailer -
#395 Erről nem tudok semmi infot.De remélem még a megjelenés előtt jön. -
#394 Nincs még hír mikor jön a a demó?1 hónapja mondta az egyik fejlesztő hogy az e3 körül kiadnak egy demót. -
W B #393 az a gond hogy azzal hogy megint új kinézetet adnak sok lénynek csak még jobban torzítják a Gothic összképet.
Ez kinézetre olyan mint egy MMO... -
#392 Ezt kikérem magamnak minden konzolos játékos nevében.Engem inkább az izgat hogy mi a fenének tűnnek el a levelek ha közel megyek. -
hapi #391 A konzol agyatlanok miatt kell ez a sok "Újítás" quest mark, világító npc ha felé fordulsz és egy kurva nagy felkiáltó jel a quest szörnyek feje fölött. Még így is égni fognak a telefon vonalak hogy "mit csináljak, ha felkiálltó jel van a szörny feje fölött"? -
Fbn Lx #390 háát ez nekem kissé csalódás :|
remélem ki lehet kapcsolni majd a minimapot a quest markerrel, de amit a legjobban remélek, hogy ki lehet kapcsolni azt a faszságot, hogy világítanak az npc-k amikor feléjük fordulok... ez melyik idiótának jutott eszébe?
valamint nekem kombóknál a fegyver se kezdjen el világítani.
ezt leszámítva már csak a harcrendszerrel van kifogásom. Mi az a nagy felkiáltójel, ami a health barral és a dög nevével együtt nagyobb helyet foglalnak a képernyőn, mint maga a lény? És miért darabosak a mozdulatok harc közben? -
#389 E3 2010: Floor Walkthrough Part I-II -
Fbn Lx #388 ja, nem körülbelül annyi, hanem több, na. Mert hát új hősünk sem lett a 2-ben, és a környezet egy része az 1-ből lett átemelve (aminek én pl. örültem, hogy viszontláttam). Szóval ha a demonál dobtad, akkor egy igazi gothic élményből maradtál ki, amit ezen a traileren nem látok megjelenni... -
Fbn Lx #387 Ennyi erővel a G2 pedig nem más, mint a G1, jobb graffal...
A Risen csupán új sztori, új környezet, új hős. Ez körülbelül annyi, mint amennyi G1-ről 2-re változott, azaz pont elég, a rendszer magja megmaradt. -
Fbn Lx #386 én is élveztem mindkettőt.
Asszem kell ehhez egyfajta beállítottság, de ha ez megvan, akkor egy gothic elbaszva is élvezetes, mert gothic... -
#385 Risen frankó volt.
Gothic 3-al sem volt semmi bajom pedig nem az "isten" community patchekkel vittem végig.
-
#384 Nekem a G3-mal vége van a PB-nek mint a botnak.
Hosszú játékos éveim alat az volt az elsö lemez amit 8 óra játék után összetörtem és kidobtam a francba.
A risen demoba belekezdtem de mivel egy az egyben a G2 csinálták meg uj grafal abahagytam.
De szerintem ne szenyezük a topicot a PB-vel ez egy másik csapat tiszta lapal majd meglátjuk mi sül ki belöle, egyenlöre igéretesen néz ki. -
Fbn Lx #383 a Risen egy bugos fostalicska volt? -
Fbn Lx #382 nem lesz ez rossz, HA nem csináltak belőle komplett akció-rpg-t.
remélem azért csak akciót nyomják a trélerben, mert ezzel lehet az egyszerű amerikai kölyköknek eladni.
a gótik nem erről szól... a beszélgetéseken óriási hangsúly volt mindig, na meg a piti küldetéseken amikkel az elején érvényesülnöd kell. -
#381 Tetszik, és mivel nem a PB csinálja van rá esély hogy nem egy bugos fostalicska lesz.
A Two Worlds II mellé elfog férni. -
gyonax #380 1. A narrátor nő hangja nem tudom, hogy magától ilyen, vagy csak próbált nagyon 'titokzatosnak' lenni, mindenesetre szerintem elég hülyén jött ki.
2. Nem lesz ez rossz játék, ha eltekintek attól, hogy volt képük a 'Gothic' szót beleírni a játék címébe:D -
#379 E3 2010 Trailer -
#378 Infok -
#377 Új képek -
#376 10 kép -
Szuni #375 egek.. már csak lencsibabaszemek és elf fülek hiányoznak neki, meg egy félmeztelen amazon a lába elé, és egy sárkány a háttérben átdöfve...
lol..
-
#374 Ez lenne majd a DVD borító? -
Szuni #373 Azért ez se semmi. Nem kell a reklám, vagy mi a fene? lol..
"Ez a videó már nem érhető el IDG Germany szerzői jogi követelése miatt. "
-
#372 "...valamint új játékelemeket és friss ötleteket tudjanak beépíteni a kissé öregessé, elmaradottá váló szériába."
Szerencsére ezek a hatalmas ötletek mind kikapcsolhatóak a "Gothic" nehézségi fokozaton, így legalább némi kihívást is jelent majd a játék talán. Bár onnantól, hogy az Xbox360 az elsődleges célplatform, igazából már majdnem mindegy. -
#371 Arcania: A Gothic Tale - pár hónap és elkészül!
A DreamCatcher Games és a JoWooD bejelentette, hogy a harmadik negyedévben érkezik a Gothic folytatása, az Arcania: A Gothic Tale. A megcélzott platformok: PC, X360, PS3.
Az új Gothic tizenkét évvel játszódik az előző után, s a fejlesztők egy teljesen új főhős állítanak a középpontba. Clemens Schneidhofer, a JoWooD PR-osa szerint erre azért volt szükség, hogy okosan tudják folytatni a történetet, valamint új játékelemeket és friss ötleteket tudjanak beépíteni a kissé öregessé, elmaradottá váló szériába. Nos, a történet biztos, hogy mindenki számára meglepően alakul: az előző karaktered ugyanis a háború által feldúlt birodalom királya lett, és látszólag teljesen megőrült. Így a névtelen főhősöddel át kell szelned a veszélyes vidéket, s le kell rendezned a királlyal a nézeteltéréseidet.
info: Gamekapocs -
#370 Új Trailer
Arcania - Gothic 4 [Gamestar Preview 06/2010] -
#369 Pár új kép -
cherubim06 #368 egyik videó
másik
és pár új kép a szokásos helyen