22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#3413 50 km az semmi!
Ha nagyon szereted és hiányzik neked, akkor add a tudtára, akár úgy is, hogy odamész hozzá, becsöngetsz és elmondod neki az érzelmeidet.
"Néma gyereknek anyja sem érti a szavát."
Ha akar tőled valamit, akkor szívesen fog fogadni, ha nem, akkor meg valószínűleg gyorsan leráz, de akkor legalább tudod, hogy mi van.
Tehát indulás!
Férfi létedre kezdeményezni egyáltalán nem ciki. -
#3412 Köszi Nektek!
De van egy nagyon nagy gond!
Én köztem,és a csaj között 50km a táv
Így nem lakunk egy városban,és nem tudunk sűrűn ősszefutni!(az utazás a legkisebb gond,amugyis ingyenes,mert MÁV arcképesem van :PP)
Most pl jol jön,hogy Balatonon vagyunk,és ha már ittvagyunk mindketten,akkor talizunk,vagy ottvan még augusztus 20.-a a tűzijáték a fővárosban,vagy pl városnap nállam
de csak ilyen talik jöhetnek szóba!
Szóval még ekkora a táv,addig sajnos csak ilyen talikat tudok,mertha egy városban laknánk,akkor lehetne rólla szó, hogy elmegyek eggyik haverhoz,mert ottfelejtettem valamit,nem akarsz velem eljönni,hamár ugyis uncsizol?
ilyesmi...
majd lessz valahogy!
DE az ELSŐ! találkozásig mááár csak 3 nap ;) aztán meglátjuk élőben is bejövök-e neki,mert neten igen,mint barát,aztán lehet a tali után már ugy jövök be neki,mint egy pasi :))))
ki tudja... -
#3411 kössz! :)
sajnos tudom hogy nem mindig jön így össze. tapasztaltam már én is. sok elpocsékolt idő és pénz...
-
Jacky #3410 Ez igen, gratulálok!
De azért nem mindig ez következik be.
Tarajosnak még hajtania kell egy ideig .. -
#3409 nekem a 3. bejött! :)
pár hét ismerkedés után haza költözött a barátjától, egy hétre rá megvolt az első csók :)) -
Jacky #3408 Valami gázos ezzel a lánnyal. Valami nem ok.
1.
Nem tudja, hogy mit akar, a mostani barátját vagy téged.
Ez a jobbik eset neked.
2.
Talonban tart arra az esetre ha megszakad a barátjával a kapcsolat. Ha ügyes a barát, életed végéig várhatsz..
3.
Idő kell neki, hogy szakítson és nem akar elveszíteni. Ez is a jó esetekhez tartozik.
4.
Nem akar tőled semmit, csak jóbarátnak tekint. Ennyi, kampec, halott a dolog.
Én a 2.-ra és a 4.-re tippelek sajna. -
#3407 OK, nem mindenkinél, és főleg nem minden sírás...hanem AZ A BIZONYOS SÍRÁS... -
#3406 A lány nekem msn-en írta,hogy eggenylőre úgy néz ki,hogy nem lessz semmi kettönk között,de nem akar elveszíteni
de közbe irtam,hogy nem vagyok gerinctelen,hogy szétválasztom/elcsábítom a barátjától...és erre irta,hogy én egy nagyon is egyenes meber vagyok,és becsül érte!
De többek között,az is rosszul esett neki,hogy nem hittem el azt,hogy az eggyik találtkát azért mondta le,mert rosszul lett,de én azt gondolom,azért,mert nem akar velem találkozni,de ő akar velem találkozni!!!!!!!! és ezt le is irta!
Szóval nem hűlyit,mert írt olyat,hogy rendes,aranyos pasi vagyok,DE azt nem irta,hogy pl járni akar velem vagy ilyesmi...!
Ezt csak én érzem igy,mikor ilyen jól elvagyunk,és tudja,hogy akarok tőlle valamit,de nem távolitott el a képből!
Ugye ha egy lánynak azt mondanám,hogy aranyos,rendes,ennivaló,akkor azért leesik neki,hogy van valami szándékom vele,és ha másnap pl. hívom --> nem veszi fel,és ha fel is veszi,akkor siet,nem tud meghallgatni,és nem is köszön el!
Szóval vagy lehetne valami,vagy nagyon erős barátság,de az akkor a jelen állapot szerint örökké tartana!még van barátja :)
UI:puszil engem is "Puszi,puszilom M. Nikit is" -
#3405 én csak leírtam a véleményem.
amúgy meg inkább menjen el az önbizalma, mint hogy fölöslegesen áltassa magát :D -
#3404 Éppen az, hogy nem szórakozik vele, mert nem áltatja hiú reményekkel.
Egyszerűen válaszol neki az sms-eire, de egyáltalán nem beszél a kettőjük kapcsolatáról. -
cucma #3403 akkor bizony a lánynak a...
szórakozik itt szegény érzelmeivel, mondja meg neki az őszintét -
#3402 Nem akarlak elkeseríteni, de ez a lány nem akar tőled semmit.
Ha akarna, akkor írt volna valami olyat, hogy milyen jó lesz, hogy tudtok még találkozni, meg nem a közös barátnőtöket pusziltatja, hanem téged.
Legalábbis, ha egy nekem szimpatikus srác írna sms-t, akkor a végére tuti, hogy odaírnám azt, hogy "puszi".
Egyszerűen nem akar bunkó lenni veled, hogy csak úgy nem válaszol, de egy csöppet sem bátorít.
Remélem nem lesz igazam, de szerintem csak egy havert lát benned. -
cucma #3401 ezaz, írj még ilyet és szerencsétlennek tényleg semmi önbizalma nem lesz.
Sok sikert Tarajos! -
#3400 a sírás nem zsarolás... legalábbis biztos nem mindenkinél. csak veszekedés közben egyszer csak van egy olyan pont, amikor elszakad a cérna.
a 20-as ponton még tényleg dolgozni kell. :DD -
#3399 talán azért nem írta, mert nem várja :D
de próba szerencse... -
#3398 Köszönöm szépen
Igen-igen jók ezek a programok
A balatonon köztünk 20 km táv lessz,ugyhogy nem lessz nagy gond átmenni hozzá :)
Szombaton írtam neki sms-t,hogy jó nyaralást kivánok neki,nem sokára mi is utolérjük őket,és remélhetőleg talizunk is(mert a csajszi,és akivel megy,már ma ottvannak a balcsin,és ezen a héten szombaton mennek haza :S)
DE MI pénteken megyünk balcsira :D:D:D
és visszairt,hogy már most nagyon jó nekik,bocsánatot kér,hogy késve ír,de reméli,hogy nekünk is nagyon jó időnk lessz,továbbá puszilja az eggyik barátunkat is(lánybarát :))
Azt nem értem,hogy mért nem írt valami olyat,hogy ő is várja,hogy ottlegyünk,de az már eleve jó,ha visszaír,mertha nem akarná,hogy közeledjek,legszívesebben a számát is lecserélné miattam,nemhogy még visszaír
Még 1x Köszi! -
Jacky #3397 Hajrá, drukkolok! Vízben jól össze lehet melegedni ...
Meg az se baj, ha elhívod sétálni, fagyizni, stb. -
#3396 Sziasztok
Hamár ennyit segítettetek,akkor leírom a végét is :)
(#3231)
A csajszival eddig még nem volt találka,pedig szerettem volna vele,gondoltam nem várom meg,még hozzám lejön a rokonaihoz,hanem én megyek fel hozzá(hamár ugyis lejött volna,akkor nincs az,hogy nekem kellene utána menni :) )
De a tali elött pár órával küldött sms-t,(rendes lány,mert csak gondolt rám,hogy ne menjek fel hozzá potyára)hogy ájulás szélén van a meleg miatt,és fel volt háborodva,hogy nem hiszem el,mikor már 4x szerettem volna(talán ő is) vele talizni!
Szóval a végkifejlet:úgy néz ki nem lessz semmi(eggyenlőre :D,ezt is írta),de nem akar elveszíteni,mert nálla nagy szó,hogy én egyenes,őszinte ember vagyok,és becsül érte.
De nem esett le neki,hogy azért akarok vele találkozni,hogy legyen valami,és írok neki,hogy egy lány és egy fiú nem szokott csak úgy találkozni(most pont erről van szó)
erre nem mondott semmit.
Most pénteken megyünk le a haverokkal balatonra,ő is ottlesz nyaralni,és csak szombaton megy haza (Y)
szóval tudja,hogy mit akarok,és nem mondta azt,hogy hagyjam békén.
Nállam ez a nagy szó :)) -
#3395 Gratulálok -
Jacky #3394 Nem én mondtam...
Egyébként légy szíves ne vidd el ezt a topicot a témájától más irányba! Mint ahogy már tetted másik topicban!
Tehát mostantól arra kérnélek szorítkozz a témára! -
#3393 Tiltottam?
A saját homkozódat úgy psikéled össze ahogy akarod
Tudodm tudom, ne is mond most: ez vagyok: (kötsög) -
Jacky #3392 Megengeded, hogy hadd pisiljek úgy ahogy én akarok? Köszi.
Direkt olyan lakást vettem, ahol külön van a wc a fürdőszobától! Pontosan ilyen dolgok miatt. -
#3391 Egyébként a wc használati szokáson lehet lemérni minden nép (ember) kultúrális színvonalát. -
#3390 Az egyes ponttal csak az a gond, hogy álló pozícióban jobbra balra fröcsög (visszaverődik) az anyag (permete) mindenre.
Ezert jobb ha férfi is megtanul ülve... -
Jacky #3389 Pár kiegészítést és személyes véleményt hozzáfűznék.
1. Ma már általában a wc külön van a fürdőszobától. És mintha úgy rémlene, hogy a wc-ülőke LEhajtását preferálta a szabályzat. Én meg azt mondom, tökmindegy, én felhajtom, mert úgy kell pisilnem, a barátnőm meg lehajtja, mert neki úgy jó. Szép is lenne ha rámszólna valaki, hogy miért hagyom felhajtva. Én meg rászólnék, hogy ugyan miért hagyja lehajtva.
2. Itt most nem is a sport, meg a vasárnap a fontos szerintem. Hanem, hogy ha szeretsz valamit csinálni vagy nézni, legyen már annyira tekintettel rád a párod, hogy hagyja.
3. Ha nézek egy filmet és tényleg érdekel, akkor hagyjon már békében. Én is békében hagyom, amikor ő néz egy számára érdekes műsort. Hasonló az előző szabályhoz.
4. Egyetértünk.
5. Nekem annak ellenére is megesik a szívem rajta, ha tudom, hogy ez is csak egy "fegyver". De ha már beveti, valószínűleg számára fontos dologról van szó. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy minden esetben engedni fogok neki! Mondom, ismerem a fegyvert, az hogy meghatódok, vagy kitör belőlem a védelmező, nem azt jelenti automatikusan, hogy ő győzött bármilyen vitában.
6. Egyetértünk.
7. Szintén.
8. Na ez az erősségem. Meg tudom hallgatni a másikat, megvigasztalni ha kell, tanácsot is adok, ha tudok. Óriási méretű lelki szemetesládám van, ahová bármi befér.
9-10. Nem nagyon érdekelnek. A fejfájással szerintem arra céloztak, hogy nuku szex.
11. Ha tényleg azt akarja hallani vki, ami igaz, akkor miért sértődik meg, ha kimondom? Ha nem akarja hallani, ne kérdezze meg! De tovább kérdeznek ...
12-13-14. Számomra lényegtelenek.
15. Itt az egyszerűséget akarták szimbolizálni. Azt, hogy a férfiaknak valami vagy fekete, vagy fehér. Igen-nem. És nem kell bonyolítani a dolgokat. A sárga sárga. A piros az piros. És nem barackszín meg padlizsánszín.
16. Sok férfi horkol. Még nők is. Akkor szoktak horkolni az emberek ha nagyon ki vannak merülve. Persze akkor sem mindenki.
17. Így van. Ha valamit muszáj, akkor muszáj. Nincs kecmec. Ha viszket a tököm, megvakarom. Ha a seggem, akkor is. Legfeljebb igyekszem úgy csinálni, hogy ne legyen túl feltűnő. És bizony képződnek a bélgázok is, nem kell úgy tenni mintha nem lenne.
18-19. Nem érdekel. Ha rossz a ruhája, majd szólok. Ha nem szólok, akkor menjünk már.
20. Hú, ez engem is idegesít. Ez egy akkora hülyesége a nőknek, hogy iszonyat!!! Ha valami baja van, mondja meg! És ne játsza a sértettet. Ne próbálja kitaláltatni velünk férfiakkal, hogy mi a fene baja van! Nem vagyunk gondolatolvasók! Mi az hogy semmi? Akkor miért durci? Ó anyám....
21. Ha valamit nem akar hallani, miért kérdezi?
Na szóval így valahogy. Néhol még többet is tudnék hozzáfűzni. -
#3388 Tudod én már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel ha másolva van, csak legalább a témához kapcsolódjon és legyen értelmes mondanivalója. -
#3387 Ez is valahonnan másolva van, mert olvastam. :) -
Végre értelmes és velős hsz. -
#3385 Na az én véleményem:
1. WC ülőke legyen felhajtva...marhaság! Jobban szeretem, ha le van hajtva az egész úgy, ahogy van. Tetőstül, mindenestül. Nem szeretem, ha a törölközőre, meg fogkefére a bélsár, meg a vizelet permet (ami öblítéskor kb 2 méteres körzetben teríti be a környezetét) rámegy.
2. Vasárnap=sportnap. Ezt a marhaságot. Nálam minden nap sportnap van! Sport nélkül úgy érzem magam, mint a kalitkába zárt vándorsólyom, vagy a medencében élő delfin.
3. Feltétlen szükséges mondanivaló...alig nézek TV-t, ha mégis, akkor valahogy mindenki tiszteletben tartja azt. Még nem volt ilyen gondom.
4. Bevásárlás nem sport? Nem hát. Meg kell csinálni, mégha utálatos dolog is a sorbanállás, meg a mászkálás, valamint a cipekedés.
5. A sírás=zsarolás...na ezzel egyetértek. Olyan pillanatban szokott jönni mindig ez a sírás, mikor egy vita parázzsá kezdene fajulni. Az persze bosszantó a másiknak, hogy épp az ellentétes hatást váltja ki, és ahelyett, hogy megesne rajta a szívem, mikor a legjobb fegyverét veti be ellenem, csak egy idióta röhögésra futja. De hát mióta olvastam ezt a szabályzatot, nem hat rám a sírás. :D
6. Na az utalásos dolgok tényleg nem működnek. Ki kell mondani, amit akarnak tőlem. Ha tudok, segítek a legjobb tudásom szerint. De amúgy utálom a célozgatásokat. Olyan érzésem tőle, mintha nem tisztelnének. :D
7. Igen, és nem válaszok. Ez teljesen így van. Nagyon sok nő képtelen igennel, vagy nemmel válaszolni. Ha valaki tudja az okát, kérem mondja el, miért van így. De általában 3-szor kell rákérdeznem az eredeti dologra, mire választ kapok. Vagyis választ azt mindig kapok...úgy egy 5-6 perces, tök másról szólót.
8. Probléma megoldás vs szimpátia. Hát nehezen, de már meg tudom hallgatni a másikat, ha valami lelki nyomisága van. Ezen a téren fejlődtem, úgy érzem. :)
9. Fejfájás. Hát igen. Amire nincs magyarázat. Migrén talán?
10. A régi kijelentések nem használhatók fel vita közben. Ez micsoda hülyeség. Pont fordítva gondolom.
11. Ha azt gondolod kövér vagy...ilyen kérdéseknél meg szoktam kérdezni viccesen: rendes legyek, vagy az igazat mondjam?
12. A férfiak formában vannak...a kerek is forma. Ezzel nem értek egyet. Akár az ókori görögök, én is fontosnak tartom a szellem ápolása mellett a test karbantartását is.
13. Megkérhettek, hogy csináljunk meg valamit, de ne mondjátok meg, hogy hogyan, és mikorra csináljuk meg. Na ez is igaz. Főleg, mikor olyan műszaki probléma elhárítását kell végezni, amihez adott esetben az szakértőként fog hozzá.
14. A nagy felfedezőknek sosem volt szükségük iránymutatásra. Nekünk sincs. Nagyon ritkán van olyan, hogy elfelejtem a térképet a fejemben. De egy kezemen meg tudom számolni, hányszor tévedtem el.
15. A férfiak 16 színben látnak. A barack az gyümölcs, padlizsán az zöldség. Ez hülyeség úgy, ahogy van.
16. Az oroszlán is horkol. Megint marhaság. Én nem horkolok, és nem is tudok úgy aludni, ha valaki horkol a környéken.
17. Ha viszket, megvakarjuk, böfögni kell/fingani. Hát igen, ez így van. Ha pisilni kell, pisilünk, stb.
18. Ha valahova el kell menni, bármit viselsz, az nagyszerű. Képtelenség, hogy egy igényes nő trógerül öltözzön fel. 5 évente egyszer mondom azt, hogy az a ruha nem jó. De akkor is azért, mert tényleg nem jó. Persze ruhaboltban, napszemüvegesnél mikor idegen lányok próbálnak valamit, akkor simán odamegyek, és megmondom, hogy nem áll jól. Az eladó úgyis azt mondja, amit a vevő hallani akar.
19. Elég ruha, túl sok cipő. Ez igaz. És még ott a táska. Ezektől megőrül az ember. Viszont elnézem, mert nekem meg dzsekimániám van.
20. Mi a baj vs SEMMI. Na ez talán az egyetlen, amitől kegyetlenül ideges tudok lenni. Ilyenkor törni zúzni tudnék. Nem tisztel, ha azt mondja, hogy semmi. Mert baja van, de a szemembe hazudja, hogy semmi baja. Közben őszinteséget vár el tőlem. Bár ezt mindig előre szoktam tisztázni. :D
21. Olyan kérdés, amire nem akar választ, akkor olyan válasz megy, amit nem akar hallani. Na igen. Ez is igaz. -
Jacky #3384 Hát de ezek közül sok azért alapdolog szerintem. -
#3383 Azért férfi létemre pár dologra simán azt mondom, hogy márpedig ez a pont f@sság!!! :D
Később leírom, melyekre gondoltam.
Jacky: na látod! :P -
Jacky #3382 Na megnéztem. Hát akkor én nagyon rosszfiú lehetek, mert tökéletesen egyetértettem minddel!
Ez nem igazság, aszittem jófiú vagyok -
#3381 ezekkel a szabályzatokkal csak az a baj, hogy fájdalmasan egy kaptafára vesznek mindenkit, nemcsak a nőket, hanem a férfiakat is. még ha csak poén is. aki meg az ilyenek komolyan veszi, hajjaj... erre a listára én mint nőnemű lény képes vagyok azt mondani, hogy teljesen logikus elvárások. sőt, nagyon sok mondaná rá ezt. -
Jacky #3380 Sajnos most nem tudom megnézni, mert megy nálam a 9 Sárkány c. játék és nem akarja lejátszani, de meg fogom nézni. Az talán nem olyan nagy baj, ha esetleg 1-2 szabályra azt mondom, hogy hmm van benne valami -
#3379 SZABÁLYZAT NŐKNEK!
Ha ezekkel a szabályokkal tökéletesen ellentétes véleményen vagy, akkor rendes fiú vagy. Ám, ha bármelyikre is úgy érzed, hogy hm, van benne valami, akkor felejtsd el, rosszfiú vagy! -
Jacky #3378 Chhaya, mutass be légy szíves! Dögöljek meg, ha nem vagyok rendes fiú! -
#3377 Csak a ritka rendes fiúkba ne jöjjön, mert ott is csak flémel. -
#3376 Most átjöttél ide személyeskedni?
Kár, hogy itt nincs törlési jogom! -
Jacky #3375 A beszólásaiddal húzz oda ahová gondolom. Ha értelmeset nem tudsz mondani, halgass! -
#3374 Zsák a foltját?