nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Tarajos Sül
    A lány nekem msn-en írta,hogy eggenylőre úgy néz ki,hogy nem lessz semmi kettönk között,de nem akar elveszíteni
    de közbe irtam,hogy nem vagyok gerinctelen,hogy szétválasztom/elcsábítom a barátjától...és erre irta,hogy én egy nagyon is egyenes meber vagyok,és becsül érte!
    De többek között,az is rosszul esett neki,hogy nem hittem el azt,hogy az eggyik találtkát azért mondta le,mert rosszul lett,de én azt gondolom,azért,mert nem akar velem találkozni,de ő akar velem találkozni!!!!!!!! és ezt le is irta!
    Szóval nem hűlyit,mert írt olyat,hogy rendes,aranyos pasi vagyok,DE azt nem irta,hogy pl járni akar velem vagy ilyesmi...!

Ezt csak én érzem igy,mikor ilyen jól elvagyunk,és tudja,hogy akarok tőlle valamit,de nem távolitott el a képből!
    Ugye ha egy lánynak azt mondanám,hogy aranyos,rendes,ennivaló,akkor azért leesik neki,hogy van valami szándékom vele,és ha másnap pl. hívom --> nem veszi fel,és ha fel is veszi,akkor siet,nem tud meghallgatni,és nem is köszön el!

Szóval vagy lehetne valami,vagy nagyon erős barátság,de az akkor a jelen állapot szerint örökké tartana!még van barátja :)

UI:puszil engem is "Puszi,puszilom M. Nikit is"