22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Rita79
    De lehet rendes, csak nem mindenki szeret hamutartót nyalogatni.
  • [HUN]FaTaL
    Ha valaki dohányzik az már nem lehet rendes?:) Nem értem az összefüggést.
  • Jacky
    Ja, csak utána leszáll és rágyújt a cigire, mert már remeg..
    Vagy csak elkezd vkivel "beszélni" ordenáré módon.
    Imádom az ilyeneket.
  • Jacky
    Miért is? Mert nem találkozott még ilyen lánnyal a topicindító? Ettől miért lenne töketlen?
  • kocsisgabor9999
    "nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható" <- ez kicsit töketlenségre vall ^^
  • Jacky
    Sokan elfutnak, kilépnek egy kapcsolatból, ha beköszönt a "rossz", legyen az egy élethelyzet, anyagi probléma, stb.
    Mert egyszerűbb a könnyebb utat választani.
    Pedig ha kitartanának tényleg egymás mellett jóban-rosszban, az csak még inkább megerősítené a kapcsolatot. Az érzést, hogy számíthatnak egymásra.
    Első és legfontosabb elvárásom a partnerem iránt az, hogy számíthassak rá! Megbízhatóság! Ez az ami számít.
    Ha ez nincs meg, mit érek azzal, hogy csinos vagy okos?
  • Rundstedt17
    én is.már már a tömegközlekedés során idegesítően sok jó csajt látni
  • El Ardor
    Ezt teljesen jól látod.
    Nem tudják, hogy milyen felelősséggel jár egy ilyen kijelentés.
    S hogy is tarthatnák hozzá magukat amikor pár apró szokás megváltoztatására is képtelenek, mert alig van akaraterejük.
  • norbre
    ofkorsz.. :)
  • Molnibalage
    Tény, de kezdetnek megteszi nem? :)
  • norbre
    pont ezen gondolkoztam minap.. a fogadalomban ugye benne van hogy "jóban rosszban".. és szerintem a zemberek 90%-a bele sem gondol abba hogy lehet olyan is hogy "rossz".. márpedig ennek ezer arca lehet, de mihelyt felüti a fejét a többség inkább menekül..
  • norbre
    az h csinos még nem minden és nem is biztos h elég:)
  • Molnibalage
    Hát nem tom' skacok, de én napi két és fél óra tömegközlekedés alatt annyi csinos nőt és csajt látok, hogy már csak a gondolataimért a polol mélyre fogok kerülni. :)
  • cargame
    Baszki pont en is igy vagyok vele...:D pl. az osztalybol tobb mint 20 lanybol 5-6 aki bejon
  • Jacky
    Ezt találtam egy társkereső naplójában. A mese Barbel Mohr könyvéből való. Volt már szó ilyesmiről korábban, lehet hogy nem itt, hanem a társtopicban.

"Az Ezer Tükör Terme

Hol volt, hol nem volt egyszer egy templom, abban pedig egy terem, melynek minden falát tükrök borították. Történt egyszer, hogy egy kutya eltévedt ebben a templomban, és addig bolyongott, míg végül ebben a teremben találta magát. Ahogy hirtelen megpillantotta ezer tükörképét, morogni és ugatni kezdett vélt ellenfeleire. ám ezek ezerszeresen ugattak és visorogtak vissza rá. Erre az eltévedt eb még dühödtebben reagált, míg végül belepusztult ádáz őrjöngésébe.

Telt múlt az idő, s egyszer egy másik kutya keveredett az Ezer Tükör Termébe. Őt is körülvette ezer tükörképe, csakhogy ez a kutya boldogan csóválni kezdte a farkát - mire az ezer tükör-eb szintén örömteli farkcsóválásba kezdett. Ez a kutya végül jókedvűen és megerősödve hagyta el a templomot."

"Mi vajon mit sugárzunk ki magunkból, és mit kapunk vissza...?"
  • salsoul
    Nos, akkor itt a lehetőség: lehet edzeni ;)
  • EnZsolt
    Azt nem tudom :( De remélem vagy ő gurul oda hozzád, vagy te találsz rá egy garázsban, vagy egyedül ácsorogva egy parkban, esetleg együtt versenyeztek az úton :)

Salsoul: igen, nagy probléma a mai világban, hogy mindenki menekül. Nem merik bevallani maguknak sem, ha valamit elszúrtak. Nem akarnak felelősök lenni, egyszerűbb mindent a másikra kenni és elfutni. Ahelyett, hogy rendeznék soraikat és átbeszélnék a dolgot. Ezt nem értettem a szüleimben sem :(

Jacky: hajrá, csak lassan, csak szépen, ahogy a csiga megy a réten :) Az a legjobb, amikor szépen, finoman kiismered a másikat, és már vágysz rá, hogy újabb dolgokat adhass és kaphass, aztán elérni azt a pontot, amikor a gát nem bírja tovább, és mindent eláraszt a víz.
  • Jacky
    Most megpróbálok egy olyat, hogy szépen lassan udvarolni.
    Remélem bejön.

A türelmetlenség a mostani világból fakad. Gyorsan élni, mindent megtapasztalni, minél előbb, stb.

Ennek ellenére igyekszem nyugodtan, nem idegeskedve, türelmesen élni, de természetemből fakadóan nem mindig sikerül.
  • salsoul
    Az igazság az [napjainkban], hogy a vágy szüli a házasságot.
    Ám ugyanakkor a vágy nem fogja tudni fenntartani.
  • salsoul
    Ameddig kellemes a dolog: van tartalma.
    Aztán amint fordul a kocka mindenki menekül.
    Nem csak a házasságban, az élet más terén is.

Ha vissza akarod nyerni a házasság jelentősségét akkor az eredetig le kell ásnod és az eredeti verziót kell rekonstruálnod, alkalmaznod.
    Amiből még nem lett elhagyva (kigyomlálva) ez meg az meg amaz.... csakmert az nem volt túl kellemes [a türelmetleneknek pl].
  • Jacky
    Bizony, az lenne a fontos: hogy kitartson mellettem. Ahogy a házasságkötésnél mondják: jóban - rosszban!
    Csak manapság a házasság is úgy leértékelődött, hogy hihetetlen. Nagyon sokaknál nem más, mint egy darab papír.
    Pedig lenne tartalma... ha mindketten úgy gondolnák!
  • extramagascsaj
    mindenki egy jó autóra vágyik
    de hol parkol már a miénk?
  • EnZsolt
    Akkor az nem volt igazi Bika :)

Jacky: reméljük sikerül megtalálnod álmaid autóját :) Aki aztán old timer kategóriában is neked duruzsol :P
  • Z
    Héhé, azzal kezdtem, hogy pusztán elméleti síkon!!!

Nem történt meg. Csak azt akartam érzékeltetni, hogy ha velem történik valami nagy bélsár, akkor még nem szabad más nőt is megbélyegeznem az előző viselkedése alapján.
  • Xreactor
    Törödést is tulzásba lehet vinni..:P elkényelmesedett gondolom, hogy te mindent megteszel érte/neki..vannak még hülye nők.. :-D
  • extramagascsaj
    így van
    ezen kívül,meg ha megcsalt...részemről akkor mehet is...vissza se nézzen
  • Jacky
    Jól megaszontad!
    Egyetértek extrával, ilyenkor a csajjal van gond és nem veled, velünk.
    Vannak, akiknek hiába teszel meg mindent, nem érdemlik meg!!
  • extramagascsaj
    Igazad van, jogos.
    Amúgy meg,ha ilyen a barátnőd, akkor jó nagy szarba nyúltál, mert baromira nem érdemel meg...
  • extramagascsaj
    Bika dobott erről ennyit :D
    Akkor én rossz pasikkal találkoztam...de ma pont olvastam is egy bölcsessléget,ami rám sztem fokozottan igaz:
    A sors azt akarja,h sok nem megfelelő emberrel találkozzak mielőtt megismerem az igazit,h mikor ez megtörténik hálás legyek érte.
  • Z
    Ne írd már le így: "dobjátok"!!! Talán téged dobtak, és ezért minden férfi gyökér?

Pusztán elméleti síkon: ennyi erővel mert a barátnőm valaki más farkát vette a szájába, és megdugatta magát, minden nő egy mocskos rib***? Hiába teszek meg neki mindent, és hiába vagyok érzékeny, hiába hallgatom meg a bánatát, hiába viszem el ide-oda kirándulni, vacsorázni, hiába veszek neki apró meglepetéseket, ajándékokat, nagy ajándékokat, veszem ki a részem a házimunkából, dolgozom szarrá az agyam, teljesítek az ágyban, viszem neki ágyba a kávét, vágok jó pofát a szüleihez, megyek el találkozni a mindenkit csak lefikázni tudó baráti körébe, hiába tartom karban a testem heti 5 edzéssel, hiába emlékszem a jeles dátumokra (évforduló, névnap, szülinap), hiába áldozok fel mindent érte. Mindezért, amit megteszek érte, az a hála, hogy ő egyik nap kefél valakivel, akit aznap este ismert meg. Köszi, rendes dolog. De ezért sem kurváznék le más nőket.

Viszont az tény, hogy vannak jellemvonások, viselkedésbeli normák, amik jellemzők az egyik nemre, de nem tetszik a másiknak. Vice versa is igaz.
  • Jacky
    Tőlem is loptak sajnos. Nehezen hevertem ki az elvesztését. Azt hittem örökre az én autóm marad. De nem.
    Olyankor felmerül az emberben, mit rontott el. Nem fényezte eléggé? Nem becsülte meg?
    Mindegy, az élet megy tovább.
    Most autószalonokban keresek. Csak ott az a baj, túl kikent-kifent autók vannak, a motorjuk meg köhög!
    De ha eccer megtalálom a nekem való autót, tuti nem engedem el!
  • EnZsolt
    Alássan jelentem én sem. Tőlem csak loptak autót. Aki elnyeri az én tetszésemet és viszonozza, azt én el nem engedem. A bika természetem már csak ilyen :)
  • Jacky
    Én még nem dobtam lányt - bocs, autót - aki hálás volt.
    Sőt, lányt se dobtam soha!
  • extramagascsaj
    van amelyik hálás és mégis dobjátok :I
  • salsoul
    én az üzemanyagcellás hidrogénmotorosra szavazok
  • Jacky
    Szintén a "nyugisabb dízelre" szavazok. Nem az én világom a túlpörgés.
    Már csak meg kéne találni azt a dízelt, amelyik hálás a törődésért.
  • EnZsolt
    EZT SEM KELL KOMOLYAN VENNI:

Én egy nyugisabb dízel tulajdonosa vagyok. A kasztni kifejezetten tetszett, amikor megláttam, alapjáraton is nagyon szépen duruzsolt a motor. De néha oda kell lépni neki, mert akkor is elemében érzi magát. Nagyon hálás, pláne, mert sokat foglalkozom vele, mindig megmérem az olajszintet, finom gázolajat adok neki, és néha le is mosom. Ezek miatt még sosem hagyott cserben, és azok a finom bőrülések, ülésfűtéssel. Imádom :D:D:D

Solsoul: vagy tenger, vagy tó :) De nagyon is igaz, amit mondtál :D
  • salsoul
    Nem a hajó mérete a lényeg hanem az óceán mozgása
  • Z
    SZIGORÚAN NEM KOMOLYAN VENNI:

Fontos a kasztni. Azért nem mindegy, milyen érzéssel ülök bele minden reggel. Persze a jó motor a lényeg, de az extrák, meg az optikai tuning nem feltétlenül jelentenek hátrányt, ha el kell passzolni.
    Amúgy meg ki mire szavaz? Benzines vagy dízel? Én nem szeretem a túlpörgő benzineseket, ezért inkább a nyugisabb dízelre szavazok. Bár az is lehet ugyanolyan vad.
  • extramagascsaj
    magyarul a karosszériát nézed, nem azt, h motorikusan jó-e