22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • gameplusz
    Nem szabad minden dolgot alapból kizárni... Mert olyan, hogy nem lehet, nincsen :) Egyéjszakás dologból is lehet házasság, ismerek rá jópár példát.
  • gabo91
    Jó hát kivételek mindenhol vannak...
  • gameplusz
    Sterbinszky egy diszkóban ismerte meg a feleségét. Ma már nem is tudom, talán 3 éves a kölök és házasok egy ideje.
  • gabo91
    Hát sajnos ez kezd álltalános probléma lenni, minden buli a részegségről szól. Elmegyek egy óra múlva meg fetrengek matt részegen, aztán hazamászok másnap meg olyan vagyok mint a mosott szar... valahogy nincs hangulatom az ilyenekhez ezért sem járok bulizni...
    (részben ezért)
    Ez jó "optikailag jó csajok" :)

Jólenne vagy jó lett volna a DJ-zés ha csak csajt/csajokat akárnál, de nem az életed párját keresnéd... mert az tényleg igaz hogy ott nem fogod megtalálni...

Jó dolog lehet a tánc, és talán egyfajta szelektálodás is van ott, talán az ottlévó lányok értelmi szintje kicsit jobb mint az átlagé...
    Idén ballagok, igy banketra ugyis lesz ilyen tánc felkészítés stb. majd meglátom menyire tetszik meg...
  • salsoul
    Nincs jó(bb) dolgom. Az én helyzetem kicsit paradox.
    Én a zenei vonalammal (soulful, funky house) minimum tizedelni szoktam a közönséget.
    Másrészt unom az üvöltő hangerőt, az ittas emberek beszólásait...
    Unom, hogy a bulik a részegedésről szólnak...
    És megmondom őszintén eddig még csak olyan jó csajokat láttam akik csak optikailag ill fizikailag voltak jó csajok. Egyébként...
    Nem is hiszem, hogy üvöltő hangerő és egy rakás részeg ember közt fogom megtalálni életem párját...
    /ma már a dj-zést is csak hobby szinten magamnak csinálom mert a discoktól csömöröm lett/

A hangoztatás nem elég.
    Oda kell állni.
    Mi történehet a legrosszabb esetben?
    Kiértékeled hol s miként hibáztál, és jön egy másik csaj...

Egyébként a társas tánc tanulást (tanfolyamot) tudnék javasolni.
    Egyrész a tánctudás sosem jön rosszul, másrészt kénytelen leszel egy nőt megfogni, és kénytelen leszel megtanulni a férfi kezdeményező szerepet.
    Én fél évig győzködtem magam mire jelentkeztem.
    Utána többször voltam azon, hogy feladom mert nem ment oly fényesen ez a tánc dolog, de kitartóan végigcsináltam mert tényleg változni akartam.
    Így sikerült magamra kényszerítenem a változást.
  • gabo91
    Hát akkor még jó dolgod van, Dj-kért oda vannak a csajok, bulik tömva vannak szép lányokkal (az már másik dolog, hogy nehéz ott rendes lányt találni)

Én is mindig azt hangoztatom, hogy meg kell oldani a problémákat stb. de valahogy mégis probálom kerülni elfedni őket, talán mert gyenge vagyok hozzájuk...
  • salsoul
    Pontosítás:
    Mert egyre erősebben fognak visszatérni. >>> Mert egyre erősebben és egyre égetőbben fognak visszatérni.
  • salsoul
    De mindeki lehet.
    Mindenki törekedhet rá, dolgozhat rajta nap mint nap...
  • salsoul
    Így van, időre és kitartásra van szükség.

Teljesen megértelek, mert én ugyan abból a szituból lábaltam (talán még lábalok is) ki amiben most te is benne van.

Olyan beszari alak voltam, hogy...
    És erre az akkori környezetem minden nap tett még 7 lapáttal és rajtam szórakozott mindenki.

Elinte chat, társkereső és társai dolgokkal próbálkoztam - hiába.
    Vettem ilyen csábítász művészetet (ismerkedes.com) ebook-okat de...
    Aztán parfümök, ruházat, divat...
    Utána asztrológusokat, kártyavetőket és tenyérjósokat kerestem hogy mondják azt, hogy "két hét és lesz barátnőd".

De rá kellett jönnöm - és ezt a dolgok legelejétől fogva tudtam csak nehéz volt szembesülnöm vele -, hogy a fő problémát ezek a trükökk és kerülők nem oldják meg, s ha mégis a beszariságom még sokszor fogja megnehezíteni életem.

Aztán próbálkozni kezdtem...
    Vazz, mekkorákat égtem eleinte... visszagondolni is kínos...
    Ám ami a legfontosabb rengeteget tanultam belőle.

Az én helyzetemet még az könnyítette, hogy dj-s hobbim van és tömegek elé kiállni beszarás nélkül...
    Helyszínre érkezéskor rögtön a wc-n toltam egy 10-15 perces szettet...

Ma már sokkal jobb a helyzet.
    Igaz a mondás: gyakorlat teszi a mestert.

És a problémákat tényleg jobb megoldani, mint kerülgetni.
    Mert egyre erősebben fognak visszatérni.
  • Jacky
    Nem mindenki olyan nagy legény.
  • gabo91
    Na jó, de ha valakinek rohadtul nincs önbizalma meg beszari szar alak, (mint...én) akkor nem rosz ha kicsikét msn-en is beszélget a leányzóval.
    A másik meg, hogy fogd fel úgy az msn-t mintha sms-t irnál neki vagy felhivnád, csak ez nem kerül pénzbe.
    Viszont attol még mert valakivel msn-en nagyon jól eldumálgatok, előben lehet hozzá se merek szolni. (föleg ha még mások is vannak ott)
    Egyébként nem árt az ilyen dolgokat gyakorolni.
    pl. ott van haverom barátnője, ismerem már pár éve de nem nagyon találkozunk, eleinte köszöntem neki aztán ha kérdezett valamit akkor válaszolgattam, most már azért tudok vele beszélgetni is :)
    (félreértés ne essék, cimbi asszontársa, csak barátkozom vele)

De annó mikor bekerültem középsuliba, 30 lány közé hát játszottam eszem de volt hogy fostam még a nevemet is megmondani :)
    elkell telni egy kis időnek ...
  • salsoul
    Jacky Mester,

ha a netes ismerkedést személyes találka követi, amin minden eldől mert emesenen semmi nem döl(het) el akkor miért nem lehet az emesent kihagyni?
    Csak mert valaki(k) nem mer(nek) kezdeményezni, vagy mert fél(nek) az elutasítástól magyarán beszari(ak)? - mert legtöbbször szimplán ezek az okok állnak a háttérben.

Sokkal jobban teszi mindenki ha azt kezdi el vizsgálni, hogy miként bírna/tudna/merne más emberekkel kapcsolatot teremteni minthogy kerülőutakat keresni.
    És nem csak online tudna tökös legény lenni.
  • gabo91
    na jó azért társkeresőzni nem fogok... :D
    köszöni de megvan nélküle...

különben is valamelyik topikban irták, hogy a kép nélküliek iránt ugysincs érdeklődés... én meg képet nem adok...
    :)
  • Jacky
    fojtja
  • Jacky
    Abban igazad van, hogy fordítva KELLENE! De épp azért vannak olyan sokan a netes társkeresőkön, mert az életben valahogy nem bírnak/tudnak/akarnak/mernek stb. megismerkedni a másik nem jeles képviselőivel.
    Nagyon sokan vannak, randivonalon pld. nemrég regisztrálták a 700 ezredik társkeresőt, azóta pedig még nőtt vagy 30-40-ezerrel a létszám. És ez csak az egyik társkereső. Még ha figyelembe vesszük azt, hogy sokan már nincsenek is igazából fenn vagy megtalálták a párjukat, vagy már nem érdekli őket, akkor is nagyon sok ember.

Én egyetértek abban, hogy így kellene lennie ahogy mondod, de egész egyszerűen nincs így. Mindenki siet, nincs ideje semmire, dolgozik mint egy güzü. Nincs alkalom, hogy találkozzon valakivel. Nem akar az utcán, metrón, buszon akárhol ismerkedni.
    Jópár lányt ismerek, aki a munkába fojta bele inkább magát és nem akarja észrevenni, hogy elszalad mellette az élet. Nem normális dolog.
  • pecspapi
    háát ja
  • gabo91
    Egyértelmű ez, de mond ha leszólitasz az utcán egy csajt, vagy beszélgetsz vele fél órát a boltban utánna mentek is hóldfényes csónyakázásra?...
    hát...
    akikkel én edig találkoztam nőkel (mármint akiket ismerek stb. ilyenekre gondolok most) egyikse volt ilyen romantikus fajta, inkább pofánröhögték volna azt aki ilyent akart volna (elég szomorú ez)
  • Molnibalage
    Igen ám csak a sorrend nem stimmel. Egy ismerkedést az indíthat el amiket leírtam és azért valljuk be nem keveset számít egy kapcsolatban a testi vonzalom, mert az ember az ember marad evolúciós okoból kifolyólag. Nálad viszont fodított a helyzet. MSN-en keresztül elég nehéz elbűvölni valakit szerintem, de egy holdfényes esti dunai csónakázás közben ez valahogy jobban megy.
  • Jacky
    Te állandóan kötekedsz velem, pedig egy nulla a véleményed. A kérdéseidet meg tartsd meg magadnak, senkit sem érdekel.

Az meg hogy nem érted miről beszélek, téged minősít, nem engem.

Megismétlem, mert úgy látom, a gyengébbek nem értik: a netes ismerkedést is személyes találkozó követi. Ott pedig kiderül, ha mégsem olyan a másik, ahogy elképzeltük.
  • salsoul
    Talán az hogy keveset tudsz a testbeszédről:

http://www.lelkititkaink.hu/tudastar_testbeszed.html
  • Jacky
    Az msn meg a net arra jó, hogy előzménye legyen az ismerkedésnek. De természetesen személyesen sokkal jobb. Viszont a netes ismerkedés is randiba torkollik, szóval nem értem, mi itt a problem.
  • pecspapi
    jaaaa
  • gameplusz
    Egyébként én pl. leszarom ki él vissza a képemmel... Ha ez neki jó, akkor tegye.
  • gameplusz
    Csak érdeklődtem.
  • Molnibalage
    És mondom mindezt, hogy legtöbb esetben elbukom a csajokat, de ami összejött az maga volt a mámor. Nem kell egy csajt feltétlenül lefektetni, hogy az ember jólérezze magát vele...
  • salsoul
    Esetleg kevesebb szexuális töltettel megjelenni?

/ööö ezt csak úgy hasra csapva mondom, mert nem ismerlek/

Egyébként 2-3 szitu függő kérdésből mindent meg lehet tudni egy emberről.
  • pecspapi
    jaa tényleg
  • Zzzsssuzsa
    hát igen vagy ketten az elején #3237 #3239
  • gercse
    én nem, de gondolom volt aki igen
  • gabo91
    egyetértek én is. persze ttöl még lehet beszélgetni msn-en is. de ne az interneten keresztüli kapcsoalt legyen a legfőbb...
    persze élőben való ismerkedésnél fontossak a körülmények...
  • pecspapi
    aha.méért ti itt akartátok hogy küldjön képet??
  • gercse
    Akkor hajrá, gondolom nyári szünetedet töltöd te is, úgyhogy az idővel nem lesz gond, csak a megfelelő helyeket kell megtalálni ahol vár rád a fehér ló meg a ami felette van :D.
  • gercse
    Persze...
    szerintem ezek mindennél fontosabbak, és sokkal többet elmondanak olykor mint egy egy szó
  • Zzzsssuzsa
    Aranyos vagy de már jól vagyok. Tegnap csak rossz napom volt. Persze a végleges gyógyuláshoz egy férfi kell de rajta vagyok a témán
  • El Deloro
    "Neten keresztüli ismerkedésnél hiányzik mindaz ami élőben van és igen csúnyán át lehet ejteni a másikat enyénszólva. Csillogó tekikntet, mimika, az dallamos beszéd tónusa, testbeszéd és minden szép és finom ami ezzel jár. A technika paff, mindezt szépen kinyírja."

MSN

Nagyon divat lett ez mostanság...
    Van itt még valaki Molnibalage-on (s rajtam) kívül akinek fontosak a fentiek?
  • gercse
    Az sg-s társaság kicsit rámenősebb mint más fórumokon lévők :) (szerintem),
    ott van az igazság, hogy ide tényleg nem jó dolog fel rakni képet (főleg ha már előfordult belőle probléma), max privátban linkelni érdemes.

Amúgy keresnék egy másik helyet szívápoló keresésre, nem biztos hogy ez a legjobb.
  • pecspapi
    eeeeezt én se értem.de mindegy.át kéne nevezni a topicot flörtre:D:D
    mien okos vagyok.neem:D:D
  • Zzzsssuzsa
    Teljesen félre értetek. Nekem nincs semmi bajom a kinézetemmel van önbizalmam és nem esek túlzásokba. De nem ugorhatnánk át ezt a képes témát mert ez már egy vicc csak figyelmesen kéne olvasni és rájönnétek h mér nem teszek fel képet.
  • gabo91
    Ha találkozol valakivel akkor zsákut hozl a fejedre, hogy ne lásson meg?
    Vagy még a barátodal sem találkoznál, csak zsákal a fejeden...?

persze nem is baj, ha nem akarsz nagyon képeket mutogatni mert legalább nem reklámozod magad, korodbeliekkel ellentétben...

Te döntsed el, hogy szerinted hogy nézel ki. (túlzásokba se kell esni, egyik irányba sem, de valamenyire ismerned kell magad, meg pici inbizalom is kell, ahoz pedig tökörbe kell néha nézni)

• Kicsihuszár92
    Hát ha ennyire félsz attól, hogy átverhetik a fejed (már pedig neten ez nagyon sokszor előfordulhat) akkor próbálj meg szórakozóhelyeken vagy suliban ismerkedni. :)