22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#3333 hát... attól még mert jó bőr nem biztos, hogy normális is... -
Jacky #3332 Van azért aki komolyan gondolja. Csak megtalálni nehéz. -
#3331 Hogyne tudnák, hogy mit akarnak.
Minél könnyebben minél kellemesebbet, minél kevesebb áldozathozatallal. -
Jacky #3330 Megmondom én nektek a tutit: a nők nem tudják, hogy mit akarnak.
Egyszer ezt, egyszer azt, néha pont az ellentettjét mint egy nappal azelőtt.
Nesze, igazodj hozzá! Nem lehet és nem is akarok.
Én is ember vagyok, nem papucs. Igazodjon ő is hozzám!
Ezt nevezik kompromisszumnak. Meg együttélésnek. -
cucma #3329 na mi sült ki a dologból?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!remélem sikerült és ez önbizalmat adhat sokunknak -
Jacky #3328 Mert marhára nem érdekelnek a kérdéseid. -
#3327 Khm, izé a másik topikban folytatott vitát - ha szabad kérnem - próbáljátok meg ott tartani. :) -
#3326 Bla bla blaaaa...
Nem a kérdésre válaszolsz. -
Jacky #3325 Mivel nemcsak ebben a topicban hangoztatod az elferdült véleményedet, óhatatlanul beszámítanak a más topicocban leírt dolgok is.
Gondolkozz el rajta. -
#3324 A #3313-ben hol az általánosítás? Hol a mindenki? -
Jacky #3323 Először talán nem kéne általánosítani. Ha azt mondod, hogy itt mindenki egy tré ember, akkor persze hogy nem tetszik, mivel én is írok ide. -
pecspapi #3322 én észre vettem -
#3321 Nem tudom észre vetted-e, hogy szinte mindent magadra veszel/értelmezel.
/és azt bizonygatod [a tagoknak] hogy te miért nem miközben senki sem mondta, hogy te igen/
(ezt nem macera végett írtam) -
kocsisgabor9999 #3320 *csajnak -
kocsisgabor9999 #3319 Egy csjnak sose a mellét vagy a derekát nézd... hanem a szemét és az arcát! Az mindent elárul! :) -
#3318 -
Jacky #3317 Ez csak általában igaz. Egyénre lebontva nem biztos.
Nekem nincs olyan sok ismerősöm, barátom, hogy gondot okozna a szorosabb kapcsolattartás.
Ne felejtsük el, hogy az ismerősök nem barátok! A haverok sem! -
pecspapi #3316 ikszdé=xd???? -
#3315 ikszdé -
pecspapi #3314 sziasztok.maaaa voltam Győr-ben és akinek nincsen barátnője ajánlom menjen oda.Audi gyárban szőkék vannak Audi TT-vel de a sétálótcában Árkádban vegyes.oda érdemes elmenni vadászatra -
#3313 "minden negyedik személy mondta azt, hogy nincs egyetlen olyan ismerőse sem, akivel megbeszélhetné a gondjait. Az ilyen emberek száma az elmúlt 20 évben a duplájára nőtt. Pontosan ez mutatja, hogy miért olyan veszélyesek az e-mailek, chatek, a mobiltelefonok és az azonnali üzenetküldő szolgáltatások. Szétrombolják ugyanis a szociális kapcsolatainkat. Az állandó elérhetőség oda vezetett, hogy már olyan sok emberrel vagyunk kapcsolatban, hogy szinte lehetetlen akár csak egyetlennel is közülük szorosabb kapcsolatot fenntartanunk. Mindenki az arc nélküli kommunikációra hagyatkozik, az ismerősök száma egyre nő és ezzel párhuzamosan növekszik a nekik küldött e-mailek, SMS-ek száma is. "
http://www.sg.hu/cikkek/61662/digitalis_sotet_kozepkor_var_rank -
#3312 érdekes, és elgondolkodtató -
#3311 nem ártana...
rávettem magam nagynehezen és két év után elöször elmentem discoba, igaz csak ültem beszélgettem söröztem... :) de legalább valamit már csináltam...
volt egy elég szinpatikus leányzó vele beszélgettem. Együtt jártunk kreszre igy valamenyire "ismertem" már, meg hát ismerösömékkel volt.
Igaz csak beszélgettünk, de mégis arra elég, hogy alátámassza amit mondtatok: bárhol lehetnek rendes lányok, csak meg kell találni őket... -
#3310 Egy blogról:
"Szerepek. Munkahelyen, utcán, életben....emberi feladatok, felelősségek. Nők, férfiak. "Ha férfi vagy, légy férfi.." - nem az erőtől, izomtól lesz valaki férfi. Nemiségünk a természet ajándéka, ez olyan adottság amin nagyon nem tudunk változtatni. Ezek a legszebb szerepek, feladatok, felelősségek az életben. Minden mást már magunk befolyásolhatunk. Munkahelyen jó esetben képesség, rosszabb esetben "csókosság" alapján oszlanak el a szerepek. Maradjunk is az adottságoknál. És, ezt épp talán a táncnak köszönhetően egy kicsit másképp nézem már. Ott ugyanis valóban megvannak azok a szerepek, melyeket a természet adott nekünk: férfi - nő. Persze a férfi vezet, a nő hagyja magát, miközben ő a soul, a lélek. Ő teszi bele a táncba a lelket, a zene-tánc valódi üzenetét. Valahogy azt hiszem az életben is erről van szó: férfi kell a nőnek, hogy egész legyen. A férfi az ész, a nő a szív. A feladatokat nézve a nőknek kötöttebb dolguk van - sztem - tudniillik hülyének(férfi) bárkinek jogában áll lenni. A szívnek(nő) viszont állandó ritmusa van, ott már nincs "melléütés". A nő az állandóság, az otthon - a férfi a kormányos, útmutató (nem vezér). Ez persze nem recept - sőt, vannak biztos olyan szituációk, amikor hol egyiknél, hol másiknál erősödik fel az ellenkező szerep. Az egyensúly, a kör, a gömb (ha térben nézzük), mégis meg van!
A szépség meg egy teljesen más kategória. Mert, mint tudjuk: "A víziló is ronda és büdös a szája, mégsem mondja mindig: Jegyeket, bérleteket kérem ellenőrzésre felmutatni."
A lényeg ezúttal is csak az, hogy nem kell megfelelni semminek, hiszen megkaptunk minden szükségeset a természettől. Nem kellenek jelmezek. Feleslegesek, csak nehezítik a dolgokat. Maradhatunk hát, mint hal a vízben....
" -
#3309 Az általában a kapkodás időszaka. Hajtani fognak titeket és kevés időd lesz rá. Szóval valószínűleg nem fog a szíved csücske lenni, ha esetleg leordítják a búrád, hogy ugyanmár, nebéndzsázzál. -
#3308 pont a kéziféket kéne kiiktatni - nem? -
#3307 Nálam nem biztos, hogy beválna, meg ha nem szeretek valamit akkor elég makacsul befékelek... nem lenne akkor értelme...
ezért mondtam, hogy majd a szallagavatos táncnál elválik menyi kedvem van ilyenekhez... -
#3306 ez igaz -
#3305 Persze, csak ő azt írta, hogy: "Idén ballagok, igy banketra ugyis lesz ilyen tánc felkészítés stb. majd meglátom menyire tetszik meg..." -
#3304 én nem a tánc miatt kezdtem el táncolni, hanem mert számomra ez tűnt a legjobb módszernek a félelmeim, előítéleteim megtöréséhez és önbizalmam növeléséhez
röviden ahhoz hogy kitörjek beszari önmagamból
ezért is hívom életemnek ezen időszakát a második születésemnek -
#3303 tökmindegy milyen mozgásod van
az enyém is rettenetes volt a kezdetek kezdetén aztán egyre jobb és jobb lett idővel
a cél különben sem az, hogy versenytáncos legyél
külön jó ha olyan táncpartnered lesz akit nem ismersz
nekem különösen jótt tett az önbizalmamnak mikor azt láttam, hogy a harmadik óra után a csapat 60%-a feladta a dolgot és közben én még mindig kitartóan csináltam /a kezdeti kudarcok ellenére/
ne keress kifogásokat
kezd el, a kezdeti nehézségeket győzd le és kitartóan csináld végig
mert az önbizalom visszanyerése sem könnyebb dolog
"hát majd elválik, de nincs jó mozgásom..."
"hát majd elválik, de beszari vagyok..."
Ezzel hozzáállással nem fogsz tudni megváltozni.
Saját magadat kell legyőznöd
Hidd el hihetetlen jó érzéssel fog majd eltölteni amint azt látod, hogy sikerül legyőznöd korlátaidat. -
#3302 Hát annyi szent, hogy a szalagavatós tánc miatt nem fogsz elkezdeni komolyabban denszelni... -
#3301 hát majd elválik, de nincs valami jó mozgásom... -
#3300 igaz, csak kicsit "pszimista" vagyok...
-
#3299 Okés, de ne pár óra után döntsd el, hogy tetszik e vagy sem, hanem akkor mikor már majd jól megy.
Érdemes latin táncokat tanulni pl salsa. -
#3298 Nem szabad minden dolgot alapból kizárni... Mert olyan, hogy nem lehet, nincsen :) Egyéjszakás dologból is lehet házasság, ismerek rá jópár példát. -
#3297 Jó hát kivételek mindenhol vannak...
-
#3296 Sterbinszky egy diszkóban ismerte meg a feleségét. Ma már nem is tudom, talán 3 éves a kölök és házasok egy ideje. -
#3295 Hát sajnos ez kezd álltalános probléma lenni, minden buli a részegségről szól. Elmegyek egy óra múlva meg fetrengek matt részegen, aztán hazamászok másnap meg olyan vagyok mint a mosott szar... valahogy nincs hangulatom az ilyenekhez ezért sem járok bulizni...
(részben ezért)
Ez jó "optikailag jó csajok" :)
Jólenne vagy jó lett volna a DJ-zés ha csak csajt/csajokat akárnál, de nem az életed párját keresnéd... mert az tényleg igaz hogy ott nem fogod megtalálni...
Jó dolog lehet a tánc, és talán egyfajta szelektálodás is van ott, talán az ottlévó lányok értelmi szintje kicsit jobb mint az átlagé...
Idén ballagok, igy banketra ugyis lesz ilyen tánc felkészítés stb. majd meglátom menyire tetszik meg... -
#3294 Nincs jó(bb) dolgom. Az én helyzetem kicsit paradox.
Én a zenei vonalammal (soulful, funky house) minimum tizedelni szoktam a közönséget.
Másrészt unom az üvöltő hangerőt, az ittas emberek beszólásait...
Unom, hogy a bulik a részegedésről szólnak...
És megmondom őszintén eddig még csak olyan jó csajokat láttam akik csak optikailag ill fizikailag voltak jó csajok. Egyébként...
Nem is hiszem, hogy üvöltő hangerő és egy rakás részeg ember közt fogom megtalálni életem párját...
/ma már a dj-zést is csak hobby szinten magamnak csinálom mert a discoktól csömöröm lett/
A hangoztatás nem elég.
Oda kell állni.
Mi történehet a legrosszabb esetben?
Kiértékeled hol s miként hibáztál, és jön egy másik csaj...
Egyébként a társas tánc tanulást (tanfolyamot) tudnék javasolni.
Egyrész a tánctudás sosem jön rosszul, másrészt kénytelen leszel egy nőt megfogni, és kénytelen leszel megtanulni a férfi kezdeményező szerepet.
Én fél évig győzködtem magam mire jelentkeztem.
Utána többször voltam azon, hogy feladom mert nem ment oly fényesen ez a tánc dolog, de kitartóan végigcsináltam mert tényleg változni akartam.
Így sikerült magamra kényszerítenem a változást.