22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Jacky #3458 Fene tudja, csak annyit mondott, hogy tisztázzák a szakításuk okát.
De ha minden kötél szakad, van más jelöltem is
-
Hát mondjuk nem tudom hogy az normális hogy valaki ok nélkül szakít...és azátn csak késöbb mondja meg az okát..elég genny dolog szerintem..de hát ők tudják :-D -
Jacky #3456 Abból a szempontból normális, hogy először tisztázni akarja a volt barátjával a szakításuk okát/okait. Teljesen természetes ez a dolog. De ha egy kicsit is ügyes a srác, a csaj visszamegy hozzá...
Az meg a másik, hogy bele nem másznék egy szerelmi háromszögbe! Isten ments! Van elég gondja, baja az embernek, nemhogy még ez is
-
Hát lehet jól érzed..tapasztalatbol mondom..ha egy nő türelmet kér, föleg egy volt barát miatt, akkor abbol nem lesz semmi jó. Ezek szerint még nem közömbös neki a volt barátja, ugy h valszeg még szerelemes belé..ugy hogy legjobb ha hagyod mielött még megszopat. Persze nem akarok beleszólni..de voltam ugyan ilyen szituban. -
Jacky #3454 Megint írt 2 rendes lány. Az egyik a következő levelénél türelmet kért, mert a volt barátja újra felbukkant és nem beszélték meg tulajdonképpen azt sem miért szakítottak. Na ebből se lesz semmi úgy érzem. Mármint nekem jó dolog nem fog kisülni belőle. -
Grenzjager #3453 s akkor durva a szitu, ha hasonló lelkületűnél, az ember magából indul ki... -
nemkell itt bunyó, szóban sokkal jobban fájhat, és azért lecsukni se tudnak :) -
toretto r34 #3451 VAgy ha van uj csávója az előtt, kell ezt csinálni, és ha az meg emberkedik lezuzni a fejét akkor már a csajszi két dolog miatt lessz szarul
-
Ha velem ilyet csinálnának, be is aláznám, bosszúálló típus vagyok, persze csak ha egyértelmű hogy direkt csinálja. Mindenkinek így kéne tenni, és akkor meggondolnák hogy érdemes-e szórakozni. -
A hasonló, de a nem ugyanolyan lelkületű emberek összevalóak.
Ha mindenben ugyanaz a véleményük, az egy idő után baromi idegesítő lehet....
És a viták is kellenek.
Ebből látszik, hogy nem 2 sült hal jött össze.
-
különbözőségükben hasonlóak, hasonlóságuakban különbözőek
-
Jacky #3447 Még valami: tuti, hogy teljesen ugyanolyan ember nincs, mindenki valahol különbözik. Tehát csak valamennyire lehet hasonló a másikhoz.
Ettől függetlenül azt mondom, ha nagyon különböző 2 ember, az a kapcsolat ritkán fog hosszú ideig tartani. -
Jacky #3446 Viták után legjobb a szex!
-
Jacky #3445 Jó kérdés, őszintén szólva nem tudom. Annyi tapasztalatom nincs, hogy válaszoljak rá, meggyőzően.
Talán annyit mondhatok, hogyha mindkettőben megvan a vágy egymás iránt, a vonzalom, és megvan bennük az elfogadás készsége, az hogy elfogadják a másikat úgy ahogy van, a hibáival együtt, akkor egy jó kapcsolat alakulhat ki. Szerintem. -
toretto r34 #3444 szerintem jobb ha egy hasonló lelkületű emberre talál a másik könyebben szót értenek nincs nagy vita. de ez az én véleményem -
Grenzjager #3443 amúgy szerintetek a hasonló lelkületű emberek összevalóbbak, vagy inkább a különbségek vonzzák egymást, hasonlóságok pedig ütik egymást.
? -
Látod! Nem azon nevettem, hogy kidobott a csajod, hanem egyszerűen megmondtam, hogy a még el sem kezdődött ismerkedésedből nem lesz semmi.
Van erre egy mondás is: "Ami sosem volt a miénk, azt nem is tudjuk elveszíteni!" -
Jacky #3441 Sok lány sajnos nem így működik. Teljesen más a gondolkodásuk mint a miénk. Inkább nem mondják ki, mert félnek. Félnek attól, hogy megbántják a másikat, félnek a reakcióktól, mindentől félnek. -
Abban lehet hogy igaza van..mondjuk aki tanul a hibájábol hogy nem biztos hogy jó ötlet bele képzelni egy beszélgetésbe többet mint egy beszélgetés, az nem fog, én is igy vagyok ezzel miután első alkalommal tulságosan beleéltem magam és csalódtam, de aztán többet ez nem fordult elő.
De szerintem nem nagy teher kimondani hogy: 'bocs de inkább csak legyünk barátok' és többet nem raboljuk egymás idejét. -
Jacky #3439 Akkor ne bánkódj, irány csajozni tovább! -
Köszi az eggyütérzést :D
Vesztettem valamit?
sztem nem sokat... ;)
legalább kiderült,h "füüüüüüüüüst" -
Jacky #3437 Abban viszont igaza van Ritának, hogy a férfiak, mi, sokszor többet beleképzelünk egy-egy beszélgetésbe, mondatba mint amennyi valójában van benne. -
cucma #3436 erről van szó! megmondaná mi a stájsz, mindkét félnek jobb lenne. -
Nem értem hogy a nők miért nem tudják megmondani szemtöl szembe hogy mivan..hogy nehogy megharagudjon az illető? most nem azér de szerintem ez sokkal idegesítöbb és fusztrálobb és sokkal hervasztobb, mintha megmondanák a tutit. Akkor legalább lehet tudni, hogy tipli van és lehet keresni egy másik lányt. Persze tisztelet a kivételnek :-) ahogy egyik ismerösöm is mondja: "A nőkben annyi logika van mintha eldobnánk egy dobókockát" néha igazat kell adnom neki. :-D -
toretto r34 #3434 Az hát jól bekéne alázni mindet valahol hok ember előtt hogy kapcsoljon nem körülöttük forog a világ, hanem ők is benne vannak a világba -
Miért nem lehet ezt szemtől szembe megmondani? Elég gerinctelen dolog ez szerintem. -
Nem ők csinálják, hanem a férfiak képzelnek bele többet egy beszélgetésbe, egy sms-be, mint amit valójában takar.
Mint mondtam a lány csak nem akart bunkó lenni, azért válaszolt Tarajosnak, de nem ígért neki semmi többet.
Persze, ahogy rájött, hogy Tarajos többet akar tőle puszta barátságnál, azt az utat választotta, hogy inkább többet nem beszél vele, mert így talán Tarajos is kapcsol. -
Mert méteres a kalácsképük, és minden ráfér a pofájukra. -
És ezt miért csinálják egyes lányok? -
Én, mivel ugyebár lány vagyok, egy adott sztoriból valszeg könnyebben tudom megmondani, hogy a lány szórakozik-e egy fiúval vagy sem.
Tarajos leírása alapján az derült ki, amit én is mondtam.
Ha a lány találkozni akart volna vele, akkor várja a hívását, sőt, ha valami baj volt esetleg a mobiljával, akkor ő hívta volna fel Tarajost, hogy a megbeszélt napon tudjanak találkozni.
De mivel ezt nem tette, egyértelmű, hogy a lány nem akar tőle semmit. -
Jacky #3428 A 3402-es hsz-ben tényleg megmondta. És ettől miért lenne ő a köcsög? Mert megmondta a véleményét? -
Az is csak parodizálja :) -
cucma #3426 Most kábé, olyan
voltál, mint az a lány
-
Én megmondtam......
-
toretto r34 #3424 Én is jártam igy ekkor rájöttem neten nem jó ismerkedni mert elöbb utobb úgyis valami diferencia lessz.Sajnos -
Talán Kiss Ádám kivétel...
-
sztem a csöri tali szemcsi üccsi szarcsi baszcsi témát ne erőltesd, mert nincs olyan ember akinek jól állna :D -
Shaenis #3421 Jacky megadnád a csaj számát? szivesen tanítom én is :P -
Bármilyen magyarázatot elő tud adni, nem biztos, hogy igaz lesz. Szerintem értékeld át magadban ezt a "kapcsolatot". Szerintem így is több esélyt attál, mint kellene.
Ettől persze még maradhattok barátok (hiszek a nő-férf barátságban). -
állítólag a csaj azt mondta,hogy 16.-án valamikor mennek haza balcsiról
de mi! már péntek 10 óra felé már ottvoltunk(2008.08.15.),és tegnap jöttünk haza
hivtam-hivtam,sms-t is küldtem,hogy majd küldjön visszahívóst,ha ráér,mert elötte már röbbször csöriztem,hogy hol tudunk talizni,mikor stb(mert a balatonon 20 km-t volt köztünk a táv)
dehát semmi :S
és másik teloról is hivtuk,de arra se válaszolt
ja és lehet előfog jönni valamivel,hogy elhagyta,most küldték neki vissza(mikor már nem vagyunk "egymás közelében")
aztán megint nem fog tetszeni neki,ha nem hiszem el neki a sztoriját...
deee......
nem lessz legközelebb!:)