nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Jacky
    Pár kiegészítést és személyes véleményt hozzáfűznék.

1. Ma már általában a wc külön van a fürdőszobától. És mintha úgy rémlene, hogy a wc-ülőke LEhajtását preferálta a szabályzat. Én meg azt mondom, tökmindegy, én felhajtom, mert úgy kell pisilnem, a barátnőm meg lehajtja, mert neki úgy jó. Szép is lenne ha rámszólna valaki, hogy miért hagyom felhajtva. Én meg rászólnék, hogy ugyan miért hagyja lehajtva.

2. Itt most nem is a sport, meg a vasárnap a fontos szerintem. Hanem, hogy ha szeretsz valamit csinálni vagy nézni, legyen már annyira tekintettel rád a párod, hogy hagyja.

3. Ha nézek egy filmet és tényleg érdekel, akkor hagyjon már békében. Én is békében hagyom, amikor ő néz egy számára érdekes műsort. Hasonló az előző szabályhoz.

4. Egyetértünk.

5. Nekem annak ellenére is megesik a szívem rajta, ha tudom, hogy ez is csak egy "fegyver". De ha már beveti, valószínűleg számára fontos dologról van szó. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy minden esetben engedni fogok neki! Mondom, ismerem a fegyvert, az hogy meghatódok, vagy kitör belőlem a védelmező, nem azt jelenti automatikusan, hogy ő győzött bármilyen vitában.

6. Egyetértünk.

7. Szintén.

8. Na ez az erősségem. Meg tudom hallgatni a másikat, megvigasztalni ha kell, tanácsot is adok, ha tudok. Óriási méretű lelki szemetesládám van, ahová bármi befér.

9-10. Nem nagyon érdekelnek. A fejfájással szerintem arra céloztak, hogy nuku szex.

11. Ha tényleg azt akarja hallani vki, ami igaz, akkor miért sértődik meg, ha kimondom? Ha nem akarja hallani, ne kérdezze meg! De tovább kérdeznek ...

12-13-14. Számomra lényegtelenek.

15. Itt az egyszerűséget akarták szimbolizálni. Azt, hogy a férfiaknak valami vagy fekete, vagy fehér. Igen-nem. És nem kell bonyolítani a dolgokat. A sárga sárga. A piros az piros. És nem barackszín meg padlizsánszín.

16. Sok férfi horkol. Még nők is. Akkor szoktak horkolni az emberek ha nagyon ki vannak merülve. Persze akkor sem mindenki.

17. Így van. Ha valamit muszáj, akkor muszáj. Nincs kecmec. Ha viszket a tököm, megvakarom. Ha a seggem, akkor is. Legfeljebb igyekszem úgy csinálni, hogy ne legyen túl feltűnő. És bizony képződnek a bélgázok is, nem kell úgy tenni mintha nem lenne.

18-19. Nem érdekel. Ha rossz a ruhája, majd szólok. Ha nem szólok, akkor menjünk már.

20. Hú, ez engem is idegesít. Ez egy akkora hülyesége a nőknek, hogy iszonyat!!! Ha valami baja van, mondja meg! És ne játsza a sértettet. Ne próbálja kitaláltatni velünk férfiakkal, hogy mi a fene baja van! Nem vagyunk gondolatolvasók! Mi az hogy semmi? Akkor miért durci? Ó anyám....

21. Ha valamit nem akar hallani, miért kérdezi?

Na szóval így valahogy. Néhol még többet is tudnék hozzáfűzni.