22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
benkoszabi #3573 jah lehet..amugy nem nagyok az elvárások..iylen hogy legyen jó melle, meg mittomén..szal iylen extrák nem...legyen helyes, aztán ennyi...legyen jó popsija ezt még hozzátenném:D -
#3572 Ilyen voltam én is.. x-D vagyis vagyok még talán kicsit..de miután már csókoloztok tök mind1 lesz az a pár hiba amit látsz benne.. :-D -
Jacky #3571 A túl nagy elvárások is hátrányt jelentenek ám! Kevés lesz a "megfelelő" és közben nem leszel fiatalabb te sem.
Úgyhogy egy kicsit alább azokkal az elvárásokkal! -
#3570 ez esetben különlegesnek érzem magam, hogy a 10%-ban vagyok benne -
extramagascsaj #3569 jah
csak ezt sokan nem képesek felfogni agyilag -
benkoszabi #3568 én rájöttem hogy nagyon finnyás vagyok a lányok terén, végre ennyi idő után megértette, mirét nicns bnőm...voltam szerelmes persze, kb. 3-4 oylan lányt ismertem, aki ugy megfelelt az elvásáraimnak...hétvégén randiztam egy csajjal, dehát....nem hiszem hogy lesz belőle vmi....lehet hülyén hangzik..bár nem vagyok egy xtra pasi, de mindenkinek lehetnek bizonyos foku elvárásai.... -
#3567 Most nézem csak az alcímet, szerintem már rég rossz, ha egy csaj külsőleg kibírható :) ha meg belsőleg is, akkor végképp. Ugyanis nem kibírni kell a másikat, hanem elfogadni, összecsiszolódni. Persze mindkét félről vannak hülye dolgok, amiket "ki kell bírni", de egy idő után fel sem tűnik, sőt nevetni is lehet rajta :)
Az a baj sok lánnyal (nagy respect a kivételeknek), hogy hajtanak a bunkó pasikra, és amikor hoppon lesznek, akkor még mindig azért sírnak, aki elbánt velük. Tudom, hogy megcsalt, megvert, megalázott mindenki előtt, de tudom, hogy szeret. Na például ilyenek. Aztán, aki meg tényleg kíváncsi rá, az futhatja a maratont. Persze felemelő érzés, amikor végre sikerül átszakítani a célszalagot és tiéd a győzelem, elnyered a bizalmát és teljesen át tudja magát adni az érzelmeinek.
kocsisgabor: nehogy összeállj evvel a lánnyal, azt sem tudja mit akar. Egy ilyen kapcsolatban te semmit sem nyernél, keress valaki olyat, aki tisztában van avval, hogy mit szeretne egy kapcsolattól, ha egyáltalán akar kapcsolatot. Hidd el, ebből nem kerülnél ki jól. -
extramagascsaj #3566 Mindkettő lehetséges.
-
#3565 Vagy inkább megszivattatta magát sok bunkótuskó paraszttal, mert akármit lehet mondani, a lányok 90%-nak egy ideig ez tetszik. -
extramagascsaj #3564 ez azért van,mert sok bunkótuskó paraszt már megszívatta előtted -
Jacky #3563 Mostanában több olyan lánnyal ismerkedek/ismerkedtem meg, aki már eleve gyanakodva áll a fiúhoz/hozzám.
Nem elég legyőzni az ismeretlenséget, még ezen is át kell hatolni. Tisztára mintha még egy akadály lenne. -
#3562 Erre próbáltam utalni én is :)
Soul: A fórumoknak igazából sok értelme van, rengeteg embert, véleményt ismerhetsz meg, amit egyébként nem.
Végülis, ha azt nézzük értelme lehet, ha tovább próbálkozik a csajnál de előfordulhat hogy csak saját magát szivatja meg vele. Még ha így is van, tapasztalatszerzésnek akkor is jó :) -
Jacky #3561 A csaj komolytalan még. De hát mit várjunk egy 15 éves csajtól. Ahogy Rita mondja, majd megváltozik. -
#3560 Ez a csaj tipikus példája az olyan lányoknak, aki abba a fiúba szerelmesedik bele, aki bunkó vele.
Mivel ő is azt mondta, hogy ha egy fiú többet akar tőle barátságnál, egyből lelép.
Tehát akkor olyan pasi kell neki, aki lesz@rja.
Ez egy hülye kis pics@.
Majd talán később megváltozik. -
kocsisgabor9999 #3559 Én mindig szívesen meghallgatom a csajok véleményét! -
Nandusz #3558 mindennek van értelme. -
#3557 én ma elgondolkodtam...
a forumoknak van 1általán értelme?
mármint ugy értem, hogy:
van ugye a női honlapoknak forumjuk (nem irok konkrét pl.-t, mert az reklámak minősülne)
olvastam azokon jopár hsz-t, és azoknak van értelmük, mert ott konkrét kérdésekre konkrét válaszokat adnak... még a pasiknak se ártana néha azokat olvasni...
aztán vannak a pasis forumok (pl.-ket szintén nem irnék, mert reklámnak minősülne), ott is konkrét kérdések vannak, és konkrét válaszok, és a csajoknak / nőknek se ártana néha azokat olvasni...
de most, h visszaolvastam jopár hsz-t, felmerül bennem a kérdés:
van 1általán értelme ide irogatni, ha úgyse érdekli a skacokat a csajok véleménye, a csajok meg tesznek nagy ivben a skacokra, és csak saját magukkal törödnek??? -
kocsisgabor9999 #3556 jaja... a korombeliek meg.. no komment :D elköltözök a legnormálisabb csajok országába:D -
#3555 szerintem hagyd, de én könnyen beszélek :D próbálkozhatsz ha gondolod, csak nem biztos, hogy van értelme -
kocsisgabor9999 #3554 "nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható " és kezdem elhinni bazd -
kocsisgabor9999 #3553 és kössz a segítséget! -
kocsisgabor9999 #3552 akkor hagyjam a picsába? -
#3551 szerintem semmit, szórakozik velük/veletek, nem szerelmes egyikbe se csak játszik (sajnos a korral jár) -
kocsisgabor9999 #3550 értelmes és okos... de nem értem a logikáját... meg egyáltalán? mit akar a fiúktól? -
#3549 Arra hogy kopj le márha te próbálkozol. Meg a stílusból elég hülye p*csának tűnik :D -
kocsisgabor9999 #3548 "jolvan..xdelmondok énmár mindent....xd nemtom h modntam e már h elégsokan akarnak velem járni vagyis probálkoznak.../pasikXD/XD és az elején tökjólelvagyok velük..aztán mikor azzal jönnek h szeretnek meg ök többet akarnak..meg ijesmi teljesen más lesz az én részemről az egész...vahoyg enmtom...lehet h így nem érted..de mind1...:D" ez mire vall? pls segítsetek... ezt egy 15 éves csaj írta -
#3547 1 nőnek nem a pasit kéne értékelnie?
most nem azt mondom, h 5 szép szo után tegye szét a lábait :P
sokkal jobb, ha ő ül bele
de azért a taktikázásoknak is van határa, és amiket én hoztam fel pl.nek, azok mégcsak a jéghegy csucsai :)
megjegyzem: én is rühellem az olyan nőket, akik ilyenek :P
csak én megtanultam ellenük használni azt a taktikát, amit ők használnak, de ellenük bevetve már érdekes modon nem veszik észre a saját taktikájukat :)
de ettől függetlenül nem szép dolog a taktikázás (egyik oldalról SEM), és kész -
Jacky #3546 Van a normálisabb, értelmesebb, aki nem teszi szét azonnal a lábait.
Meg van az, akit te mondasz. -
#3545 Ez nem taktikázás hanem értékrend és könnyelműség kérdése - szerintem -
Rundstedt17 #3544 mégjóhogy taktikázik egy nő.manapság pont az ellentét gyakori 5 szép szó és ha tetszem neki már szétrakja a lábait....fúj.akkor már inkább taktikázós legalább van értelme amit használ is -
#3543 nyilván. :) -
#3542 ha 1 pasi nem bunko, és nem taho a csajjal / nővel, és figyel a kiválasztottja jeleire, akkor nincs szükség ilyesféle taktikázásokra, nem? :) -
#3541 amit taktikázáshoz írtál példát, az már igazán megbocsátható. :D pláne ha jogos alapja is van... -
#3540 hmmm...
játszmázásnak én pl. azt venném, h 1 csaj csak szorakozik a pasikkal...
komoly érzelemre képtelen vmi oknál fogva, de nem akar egyedül lenni, és igy a "népszerüségi index" növelésére használja a pasikat, és beeteti őket, hogy aztán szenvedjenek csak a szerelemtől, amikor elhagyja őket mondvacsinált okokkal...
pl: látja, h van pénze "X"-nek, akkor minél többel lehuzza, adja, h igy + ugy szereti (az értelmesebb fajta legalább huzza az ágyjelenetet minél tovább, és anélkül éri el, amit akar), aztán ha jön 1 "Y", akinek több pénze van, és netán kocsija is, akkor arra "pártol át", és még furikáztatja is magát...
és ezt a maximális szintig növeli, amig 1x csak be nem nő a feje lágya, és szerelmes nem lesz, v vki nem csinálja vele ugyanezt :)
taktikázásnak meg tényleg az ilyen pl.ket tnám felhozni, mint az az sms-es pl. is volt
a leggyakoribb taktikai huzás pl. az "éheztetés"
ezt lehet érteni taliszámilag, és nemi életileg is :)
a lényeg, h a csaj/nő elérje azt, h a pasi jobban odafigyeljen rá, többet kényeztesse, stb stb -
Jacky #3539 Mást és mást értünk rajta úgy látom.
Nekem egyenlő a kettő, nem teszek különbséget.
Másnak meg az egyik súlyosabb, a másik enyhébb. -
#3538 hát a játszmázás az pszichológiai fogalom, a taktikázást még nem olvastam ilyesmi témában, és így nem nagyon tudom azonosnak tekinteni őket. :) de mondjuk egy ilyen "később írok neki sms-t, hogy egye a penész" típusú taktika még megengedhető (szerintem, és hangsúlyozottan CSAK abban az esetben, ha a másik fél meg is érdemli... tudom milyen érzés)...
hmmm szóval ha jól sejtem, a játszma és a taktika közt az a különbség, hogy míg az elsőben az illető rendszeresen egy adott húzással él, mert pl ezt vette át a szüleitől, addig a taktikázás olykor fordul elő, helyzettől függően... szóval, egy ilyesmi értelmezés után is nagyon borzasztó dolog a taktikázás? szerintem nincs olyan ember, aki néha ne alkalmazná. -
#3537 a mai (fiatal!!!) csajok csak játszanak, bizonyos kor kell ahhoz, h márcsak a taktikázás maradjon, vagy inkább hagyják élni magukat is, és a partnerüket is...
a taktikázáshoz meg ugye nemcsak ész kell, hanem némi tapasztalat is...
ez 25 alatt nem igazán találhato meg azokon, akik a szüleiken élősködnek...
ettől függetlenül nem biztos, h minden huzás megbocsálthato... -
Jacky #3536 Én szinonimaként tekintek rájuk egy kapcsolattal kapcsolatban (ezt jól megaszontam). -
#3535 azért a taktikázás és játszmázás közt van némi különbség, előbbi még megbocsátható lehet... -
#3534 jaja a táraság teljesen elszarja azt a keveset amelyik normális