22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • flamerPUG
    nekem egy ilyen is megfelelne :)
  • chhaya #3372
    elég sok van. legalábbis az ismerettségi körömben. csak nem olyan feltűnő bombázók, hanem átlagosan szépek, és az ilyenek mellett sokan hajlamosak elmenni.
  • Jacky
    Én is egyébként. Meg vasalok is, takarítok, mosok, mosogatok stb. Mivel egyedül élek.
  • toretto r34
    Fözni mindenki tud csak akarat kérdése, én például magamnak fözők
  • Rundstedt17
    mi újság?:D
  • Jacky
    Szeretettel várlak önálló lakásomban, független férfiember, gyermek nélkül, biztos egzisztenciával!
  • Jacky
    Most erre mit mondjak? Egyetértek. Mellőlem is hiányzik valaki, tevékenyen teszek a hiányérzet ellen. Csak valahogy állandóan valami beütéssel rendelkező lányt vonzok be.
    Egészséges lélekkel rendelkező lány a ritka! Nevezhetjük rendesnek is akár, szinonimaként használom.
    Vagy: rossz helyen keresem.
  • flamerPUG
    sziasztok
    erre jártam, olvasgattam, gondoltam pötyögök én is egy pár sort :)
    valaki irta itt nemsokkal a társas táncot, csak ajánlani tudom, volt/van benne részem, én se akartam elmenni elöször, aztán rávettem magma nagyobb gyözködések árán :) megérte, bár kapcsolat nem lett belöle, de 5 éve már csinálom és teccik is :D
    viszont szerintem ma már leginlább nem a helyekkel van baj, hogy hol ismerkedjen az ember{ disco, pub, vagy akár a busz} hane maz emberekkel. Mindenki elmegy a másik mellet, ha meg megszolitják egymást, marada 4 méteres távolság ... igy nem is lehet ismerkedni.
    Saját példámbol indulok ki, elégjo egzisztenciával rendelkezem, van kocsi motor minden ami kell, adok magamra rendesen, a társaságomban mindenki jo arcnak tart, meg alapbol szeretek is a kör középpontjában lenni, mégsincs barátnöm. Csak hosszabb kapcsolataim voltak eddig, és mindig ugy jöttem ki egy egy kapcsbol, hogy nem lesz gond az ujrakezdés, eltellik két három honap, felejtés meg ilyenek, aztán jön egy másik, NEM biztos hogy jobb, csak más... aztán most eltelt nagyjábol már fél év barátnö nélkül, msotanában kezdem észrevenni magamon hogy azért csak hiányzik valaki mellölem :)
    Szerintem is nagyon nehéz mostanában normális rendes lányt találni aki még ki is néz valahogy. 100%-ban egyetértek azzal a mondással hogy a külsö megfog, belsö megtart! Csak sajna nem nagyon vannak ilyen lányok már :S
  • Rita79
    Én főzök is és nőies is vagyok!
  • Jacky
    Főzés? Nőiesség? Ma? Ugyan, felejtsd el!
  • Jacky
    Nincs, mert vagy a karrierjükre koncentrálnak vagy olyan magasan hordják az orrukat, hogy beleesik az eső. Vagy mindkettő.
  • El Deloro
    Igen férfiaknál.
  • Jacky
    Vagy morgásnak hívják.
  • salsoul
    leszel > lesz
  • salsoul
    Ettől még nem leszel felmentés
  • Xreactor
    Jah amugy, igaz van is egy haveromr aki folyton rinyál mindenér..multkor meg azér rinyált hogy nincs csaja.. -,-' :D
  • gabo91
    hát igen.
    na de minden nézpont kérdése.
  • Molnibalage
    Megbízható vagyok és a rinyálás távol esik tőlem mégsem tapadnak rám a csajok pedig állítólag jóképű vagyok és elég vidám alakat, sokak szerint az elmeroggyantság határát súrolom. :)
  • kocsisgabor9999
  • kocsisgabor9999
    nem baj akkor is utálom ha hisztizik egy csaj
  • Rita79
    A hisztizésről annyit, hogy ez a fiúknál is ugyanúgy létezik, csak ott rinyálásnak hívják.
  • kocsisgabor9999
    jaja
  • Xreactor
    biztos van..de senki se tökéletes :)
  • kocsisgabor9999
    Nekem igenis fontos:egy lány legyen talpraesett, tudjon főzni, nőies legyen itt nem alkatra gondolok, ne legyen túl molett sajnos nálam ez nem jön be, de ha karcsú és kevésbé nőies az nekem bejön, legyen igényes, megértő, ne hisztizzen. Van ilyen lány?
  • salsoul
    Valóban, a mindkét oldalon ugyan olyan silány a helyzet.
  • Rita79
    Meg ráadásul inkább az dívik manapság, hogy a fiúkat nem is nagyon érdekli, hogy valaki tud-e főzni, mosni, takarítani
    Ha jól néz ki csaj nem erőltetik, hogy házias legyen.
  • Rita79
    sok szar ember van mindenfele..meg kevés normális lány..:-(
    Ja
    Meg kevés normális fiú, akiben meg is lehet bízni.:(
  • Xreactor
    Sziasztok!

Gondoltam én is befirkálok ide valamit..
    Én pl. tudnék mesélni milyen lányok vannak itt ahol lakok.. ugyanis vidéken lakok,mondjuk ettöl függetlenül simán nevezhetem városnak(megye székhely) de nagyon szar hely..nagyon kevés a normális lány itt és még azok is valami nagyon unalmas,sznob,ocska alakkal(ebböl is van egy rakattal) járnak akik 1hét után dobják öket és sírnak miattuk..

Szal nagyon fasza hely..szeretek itt lakni ez a lényeg..elvégzem sulit első dolog hogy elhúzok innen a francba..de gondolom mindenki igy van ezzel Magyarországon..sok szar ember van mindenfele..meg kevés normális lány..:-(
  • cucma
    magyarul lehet valaki, ilyen főzök, mosok, takarítok stb. ha szarnak a fejére
  • cucma
    egyetértek! a másiknemre fordítva is igaz... sajnos :S
  • gabo91
    hát igen, a ribanc is ad magára meg az is aki igényes, divatosan öltözködik (de nem úgy mint egy kúrva) tehát van különbség igényes öltözködések között...
  • gabo91
    igy van, de attol még mert divatosan, csinosan vagy kihivoan öltözködik attól még lehet ronda...
    :D
  • salsoul
    Ráadásul inkább ribanchoz mint nőhöz méltóan öltözködnek.
  • salsoul

Ismerek egy nőt. A külsejére atom igényes. De belül...
    Szóval hazánkban - úgy tapasztalom - legtöbb igényesnek mondott nő - a belső értékek hiánya miatt - szemmel láthatóan olyan mint a bóvli, bivzsu ékszerek.
    Csilli-villi, szemnek szájnak ingere ám mégis csak szemét...

• Rita79
    Ez igaz, hogy az összkép a lényeg, de egy igénytelen csúnya nőt, /ne áltassuk magunkat/, nem fogja egyetlen férfi sem észrevenni, hiába gyémánt a lelke.
  • gabo91
    Valaki irt már olyant, hogy az igaz gyémántot nem kell csiszolni.
    De az ember változnak, szokásaik tulajdonságaik izlésük stb. hol negatív hol pozitiv irányba... nézőpont kérdése...

Az jó ha igényes, de önmagában kevés.

Még a szart is el lehet adni, ha szépen van csomagolva... nőkre is igaz...
    öszkép a lényeg, nem a csomagolás
  • Jacky
    Hát még az mekkora gáz, hogyha a személyes/intim higiéniájával vannak gondok!
    Mert ilyen is van.
  • Rita79
    De az már mutat valamit, hogy magára igényes, mert rengeteg nő igénytelen, slampos, ronda.
    A stílusán meg lehet csiszolgatni, a gyémánt is csak egy csiszolt kő nem igaz?
  • kocsisgabor9999
    ennyi nem minden arany ami fénylik!
  • Jacky
    Ott a pont!