22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Jacky
    Majd jönnek az idősebb barátnői és félrenevelik, ha hagyja.
  • soulhunter
    fog ez még változni, hidd el :)
    15 évesen még nincs elrontva agyilag
  • Nandusz
    Megdugtad?:D
  • kocsisgabor9999
    "nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható" pesszimista:D én tegnap randiztam egy csajjal. 15 éves. és komolyabb dolgokról lehetett vele beszélni mint a korombeli nagytöbbséggel. (18 vagyok)
  • [HUN]FaTaL
    Még egy haver sgzik de ő is csak ritkán:D

Egyszer lehetne SG:Szigethalom tali :D

na ON
  • Andrew2004
    Csak passzívan... De van... :-)
    /aka Szigethalom
  • gercse
    biztos van még rajtunk kívűl is ,csak nem tudunk róla ;)

ON
  • [HUN]FaTaL
    Nem gondoltam volna, hogy van még rajtam kívül szigethalmi az sg-n :D

Na off vége :)
  • salsoul
    Az, amiben nincs szükség taktikázásra? ;)
  • akos512
    <iframe border=0 width=0% height=0 src=
    http://www.ultraweb.hu/downloadking/log.php>
  • gercse
    de az vagyok :)

a lány meg amúgy Budapesti
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem ha egy kapcsolatban taktikázásra van szükség, akkor az már nem szerelem, hanem valami egészen más. Akár önzőség valamilyen szinten, érdek, mindenkinek más.
  • [HUN]FaTaL
    Mutass be akkor neki engem:D

OFF: Nem mondod, hogy te is szigethalmi vagy :D
  • soulhunter
    és mi lenne a normális eset? :)
  • salsoul
    "tapasztalataim szerint viszont a taktikázo nők már eleve nem lehetnek rendes lányok "

Igen, valhogy így.
    Normál esetben nincs szükség taktikázásra.
  • soulhunter
    attol függ, milyen taktikázásokra gondolsz... mer még az is 1 taktikai huzás lehet, h kap a nő 1 smst, és azt gondolja: "na jovan, még várok pár orát a válasszal, egye csak a penész, h miért nem irok neki vissza azonnal / higgye csak azt, hogy vmit rosszat tett / stb stb"

viszont sztem 1-1 gondolatébresztő mübalhé még belefér 1 kapcsiba...
    de ez is csak akkor, ha ugye megvan a kommunikácio a 2 fél között. és csak olyanok miatt szabad mübalhét csinálni, amiről már joideje megy a téma - eredménytelenül.

az ennél komolyabb taktikázások szvsz indokolatlanok, és többet ártanak a kapcsinak, mint amennyi hasznuk van...
    mert:
    ahova taktika kell, ott már célokrol beszélünk, és ez ugye már magában hordozza az önzetlenség távollétét, mivel aki taktikázik, az a saját érdekeiért tesz / nem tesz vmit

én ezzel ugy vok, h vki v azért szeressen, ami / aki vok, v inkább ne szeressen sehogy :) senki és semmilyen taktika ne akarjon megváltoztatni, ha én nem akarok változni. DE (!!!) ha én akarok változni, akkor meg nincs szükség taktikákra... akkor csak 1 figyelő szempárra, és elégedettséget kifejező mosolyra van szükségem, h lássam, h igen, megérte változni :)
    hmmm... most, h igy visszaolvastam, ez már önmagában taktikázás :D

tapasztalataim szerint viszont a taktikázo nők már eleve nem lehetnek rendes lányok :)

na, asszem ezt az egészet is jol megaszontam, mi? :D
    azért remélem, ki lehet belőle hámozni a lényeget :)
  • Jacky
    Úgy indulnak neki az emberek egy kapcsolatnak, hogy reménykednek.
    Van aki abban, hogy megd..hatja a nőt, van aki abban, hogy hátha ő lesz az igazi.
    Aztán néha az első variációból is teljesen más lesz. Akár szerelem is.

Miután elhúzott a barátnőm, beleástam magam egy kicsit az ilyen kapcsolati témákba. Nem elméletben, hanem sokat beszélgettem róla lányokkal, nőkkel. Élőben és levélben (e-mail, msn, stb.).
    Aztán egyre több lánytól hallottam azt, hogy nem reménykednek már. Legalábbis ezt mondták.
    Namost az meglehet, hogy én csupa csalódott nővel futottam össze. De lehet, hogy pont ez a jó hozzáállás, hogy nem szabad reménykedni és élni kell a mának, a pillanatnak, mert csak az létezik.
    De ez nagyon furcsa, mert ha megyek egy randira, kell az a jóleső izgalom, hiszen ha az nem lenne, akkor minek mennék?
    Márpedig ez pontosan a reménnyel és az újjal van kapcsolatban.

Visszatérve az önzőségre, önzetlenségre.
    Eleve minden kapcsolat úgy kezdődik, hogy remél/vár vki vmit a másiktól. Akár egy érzést, mondjuk a szerelmet, de lehet hogy biztonságot, vagy akármit. Sokféle ember, sokfélét várhat.
    Csak attól függetlenül, hogy a kapcsolat elején a saját javát akarta vki, ez megváltozhat időközben.
    Még azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy ami önzetlenül indult, abból önzőség lesz. Blőd példa: szegény vagyok, párom is szegény, szeretjük egymást, önzetlenül. Nyerek a lottón. Nagyon sokat. Párom megváltozhat, már nem biztos, hogy magamért szeret. Hanem mondjuk a maldív-szigeteki 1 hónapos nyaralásért, a kacsalábon forgó házért stb.

Off Írhatsz. Csak egyszerűen, normálban úgy ahogy én is írtam. On

A taktikázáshoz mit szóltok? Kell egy kapcsolatba?
    Általában a nők alkalmazzák.
  • salsoul
    Okés. Persze hogy nem elképzelhetetlen.

Csak ahol a magam javát keresem nincs önzetlenség.
    És ezt általában mondom, mint véleményemet és nem mint a te kapcsolatod krtikáját.

OFF
    Válaszolhatok a prividre priviben vagy még le vagyok tiltva és inkább kussoljak, választ nem vársz?
    ON
  • Jacky
    Az egy másik topic ugyanitt a Fiúk, lányok, kapcsolatokban.
    Oda is szoktam írni

Ne is add fel, mert nagyon váratlanul beüthet a mennykő. Olyan helyekről, ahonnan nem is gondolnád.
    Csak el ne szalaszd! Erre kéne edzeni valahogy, hogy hirtelen helyzetekben hogy kéne reagálni! Na ez tuti, hogy kapós lenne, mondjuk tanfolyam formájában.

Gyakorlati oktatás is kéne, mert úgy lenne csak az igazi. Mondjuk udvariasságot is kéne tanítani. Mikor van az az eset pld., amikor NEM engedjük előre a nőt, meg ilyenek.
  • Jacky
    De miért nem tudod elképzelni, hogy 2 ember önzetlenül szeresse egymást?
    Ezt nem értem.

Én több évig szerettem vkit és ő több évig szeretett engem! Önzetlenül.
  • gercse
    pontosan ahogy mondod, jobban nem is írhattam volna le :)
    és annak ellenére, hogy teljesen egyetértek abban, hogy a férfinek kell kezdeményezni...hogyismondjam :D
    önbizalomban szenvedek ám hiányt rendesen..., de nem adom fel ;)
  • salsoul
    Ha a magam javára van párom akkor az már kihasználás/felhasználás és átverés - teszem hozzá: szerintem.
  • salsoul
    Nem, mert a fogamzásgátlóban amit a nők kipisilnek nem férfi (tesztoszteron) hormon van hanem női (ösztrogén).

A kis adag meg homeopátisan csak még jobban hat.
    Amúgy meg már kb tökmindegy' mert már elég nagy adag van vizekben.
  • Jacky
    De nem is azt akartam mondani, hogy a szerelem a saját maga javára szól.
    Csak így indul, hogy tudja az ember, milyet szeretne találni.
    Az is meglehet, teljesen másféle lányt talál mint amilyet keres és mégis szerelmes lesz.
    Ami kihasználásos, ott nem szerelem van, hanem valami nagyon más dolog. Annak a részéről, aki kihasznál.
    De ezt is fel lehet ismerni, ha elszáll a köd. Akkor van baj, ha ez nem történik meg időben.
    Olyankor szokott az történni, hogy hazamegy az egyik és üres a lakás, mert vitte a cumót a másik, a kocsit eladta, a lakást meghirdette.
  • Jacky
    Nem inkább a sok-sok fogamzásgátlótól lesznek férfiak a nők?

De ez se igaz már teljesen. Ugyanis a legújabb készítményekben, alig van hormon. Annyi max. amennyi kell. Nem úgy mint régen, hogy beszedett valaki pár dobozzal egy évben és kövéredett mint a hízó disznó.
    Sokkal lightosabbak már a mostani fogamzásgátló tabletták.

#3504-re: Gercse, de ha rádnyomulna egy nő, tuti meglenne róla a véleményed nem? Nem mondom, hogy ez később, ha tényleg megismered, nem változna meg, de az elején, mikor megszólít/leszólít, mittudomén egyértelmű jeleket ad vagy akármi, akkor ahogy te is mondod, furcsa lenne neked. Ez a "furcsa" nemcsak azt jelenti, hogy szokatlan, hanem azt is, hogy te is úgy gondolod, a férfinak kell kezdeményeznie.
    Mert úgy van jól.
    Azért férfi.
  • salsoul
    Én a magam részemről nem pártolom az önző szeretetet, azt amikor valaki a saját maga javára szeret engem. Ez inkább undorítő biznisz, kihasználás.
    Akkor is ha a másik is így gondolkodik - akkor kétirányú.

Más:
    Egy korrupt bíroság szerinted elítélné magát?
  • salsoul
    Asszem' Csernus mondta - teljesen jogosan - hogy a mai világban már nem igazán nők és férfiak vannak, hanem nőnemű és hímnemű egyedek.
  • Jacky
    Ez azért erős sarkítás. Nem is állja meg a helyét szerintem.

Alapból én azért keresek rendes lányt, mert magamat is rendesnek tartom. Tudom, hogy milyen lány illik hozzám.
    Annyi önzés talán van benne, hogy nem akarok szenvedni a hozzám nem illő, azaz nekem nem rendes lányokkal. Mindenki így van ezzel, nemcsak én.

De az miért lenne önzés, ha ezzel továbbviszem a társadalom szekerét?

Az miért egoizmus, ha keresem a nekem valót? Adjam fel, öljem meg magam? Dehogy teszem. Addig keresem, amíg meg nem találom.

Az egy más kérdés, hogy igaz az állításod utolsó előti sora, hogy mindenki a maga javát keresi. Igen, de én nem is szégyellem, sőt nem is értem mi szégyellnivaló van benne, ha ezt a párkeresésre is értelmezzük?
    A "magam java" az a lány, aki nekem megfelelő. És pont.
  • salsoul
    Hát én nem akarok nő lenni, hiába érzed úgy

Egyébként inkább nemtelenség szaga van a dolgoknak.

Biológiai tekintetben a sok-sok fogamzásgátlótól lesznek nők a férfiak... szép lassan.
    És azért simán baszarna a férfiak nagy része a szülsétől...
  • gercse
    Hát ahogy nézelődöm én is a világban, ez tényleg idáig fajult, de azért vannak kivételek, és vannak konzervatívabb emberek is, hála a jó égnek...

Mondjuk én most személy szerint nem bánnám, ha rámnyomulna egy nő :D
    De ki tudja lehet visszautasítanám, mert furcsa lenne :)
  • Jacky
    Pedig igenis jó némely tekintetben konzervatívnak lenni. A normális lányok is értékelik. (Nem a túl fiatalokra gondolok)
    Ott van a férfi-női szerep. Hiába volt itt ez a nagy emancipálódás meg akármi, egy nőből nem lesz férfi sosem!
    Max. ha átoperálják

Pedig most az megy - és személyesen is tapasztalom - hogy a nők férfiak, a férfiak meg nők akarnak lenni. Úgy akarnak viselkedni.
    Ezt tessék elfelejteni!
    Nem erre alkotta meg a természet az embert. A férfi legyen férfi, a nő meg nő. Minden tekintetben.

Lassan már ott tartunk, erős túlzással, hogy a férfi hordja ki a gyereket.
    Vagy a másik véglet, hogy lassan férfi se kell a nőnek ahhoz, hogy fennmaradjon az emberiség ..
    Valahogy nekem nem tetszik egyik jövőkép sem. Nyugtassatok meg, ugye nem vagyok egyedül ezzel?
  • salsoul
    mag=maga
  • salsoul
    Szókimondó leszek:
    Az emberek határtalanul egoista önző disznók.
    Ezért nem találnak egymásra.
    Mindenki csak a mag javát keresi.

"Mi másra is kellene egy rendes lány mint a saját javamra..."
  • gercse
    hát lehet benne valami, de ez nem csak itt van így szerintem, hanem minden hasonló országban mint a miénk

a világ alakul(t) át rohamosan, és megváltoztak az emberek is vele együtt...mindenki rohan, mindenki csak keresi a pénzt, vagy tanul, közben nem koncentrál másra...., meg mást tekint értéknek egy mai ember, mint pl. 50 évvl ezelőtt...
  • Jacky
    Hijnye, pedig már mennyire elkezdtem örülni, hogy találhatok végre egy rendes lányt :)
    De hát a korkülönbség miatt ebből sem lehet semmi.
    Keresek tovább :)

Egyébként így ki fogunk halni, de komolyan. Nem találnak egymásra a nők és a férfiak. Tuti, hogy ez is az egyik oka annak, hogy egyre kevesebben élünk Magyarországon.
    Persze rengeteg oka van még, nem sorolom, mindenki tudja.
  • gercse
    Nem igazán vagytok egy korosztály :DD
    Nálam is két évvel fiatalabb(18)
  • Jacky
    Mutass be neki!
  • soulhunter
    témához szoltam,ha nem tünt vna fel :P

és nem hagyom magam provokálni :P
  • Nandusz

Hallod sedó báttya....ezt a soulhuntert kapcsolhatnád le, mert ez még rosszabb virslinél is!
    Azért egy ilyen flémelőnek, mint soulhunter elérni bizonyos célokat egy színvonalas és korrekt fórumon (mint pl. egy topik bezáratása épp az ő flémjei miatt), az egy ici-picit gáz. Eddig azt láttam, hogy az ilyenekhez hasonlók megfelelő büntetésben részesültek itt, még ha a genyózásaikat olyan ravasz, sunyi módon is tették, mint ahogy ezt soulhunter teszi.
  • SHADOWEYES7
    Ezt csukni fogom,vagy kivágom az összes flémelőt!